- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.301
Canım öncelikle gözün aydın, bayram hediyen geldidoğumdan sonra kanama durumu nasıl oldu? Abartıyorlar sanırım gecelik mahvoluyor falan diye? Ben de Salı günü sezeryan için gün alacağım ve mecburi sezeryan olacak. Daha önce çok ameliyat oldum, fazlasıyla soğukkanlıyım ama bu kanama olayı fazlaysa hareket kabiliyetim kısıtlanır sanırım o yüzden merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım.. En kısa zamnda toparlanırsın inşallah.. Allah'a şükür evladın iyi.. Allah bağışlasın, güle güle büyütün inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım spinaal sezaryen nasıldı tavsiye eder misin ben biraz korkuyorum da genel anestezi de istemiyorum ..
Canim seninle aramizda 2 gun var neden bu kadar erken doğum bana daha cok varmış gibi geliyor sanirim. Cuma kontrolum var 35+5 olucak cuna ilk kez nst giricem... giderek artan bi heyecen var...genelde doguranlar dogurmak uzere olanlar hep agustisun başları. . Sen dikkatimi çektin o yüzden. .. mecburi sezeryan bile olsa vakit erken geldi de bana bi sorayım dedim
canım çok şükür sorunum yok bebeğim 2,5 hafta önde maaşallah gecen cuma ntsye gırdım ağrılar çıktı. bacak damarlarımda kan geçişlerinde sorun var bebeğim de geçen cuma en son 3443 grama geldi doktorumda alırız uzatmayalım dedi. bacaklarım çok şişti ve benim için pıhtı atar fazla beklersek dedi.
Ben koydum, aslında çok lazım olacağını hissetmiyorum o sebeple en küçük boy bir bebelac alıp koydum. Lazım olmayacak inşallah
Kıl dönmesi olmasın gülüm? Sivilcenin içinde kıl kaldıysa onu cımbızla çek, geçer kendiliğinden.
Bugüne kadar doğum yapanları ben verilen bilgi kadarıyla yazdım balım, sana kolaylık olsun ilk sayfaya ekleyeceksen
hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defne küvezde halen, dua ediyoruz miniğe..
dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde suan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak
Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..
bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...
Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah
asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...
levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah...(24.07.2014)
GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi maşallah...(25.07.2014)
gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah...(26.07.2014)
akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....
hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..
tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..
Doğum yapan ve tebrik etmediğim tüm yeni anneleri tebrik ediyorum. Allah size yavru / yavrularınızla uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
kızlar giremiyorum ama aklım sizde artık 4 günüm kaldı ama bende bitmek üzereyim
çok ağırlaştım..
hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum
sıcaklardan bayılmak üzereyim..
hiç bi iş yapmama rağmen yorgunum.. garfield gibi oldum gece rahat uyumak için gündüz dinleniyorum :)
Evet canım bayag yoğunuz aslında sana sorabılırım bak kız kardeşimi isteyen aile Avustralyalı Türkler oranın vatandaşı olmuşlar ama şimdi Türkiye'ye geri dönüş yapmışlar tabıkı yinede bi ayakları hep orda olcakmış vatandaşlık almak için illa oraya gitmesi şart mı belli bi müddet yaşaması gerekir mi annem hiç istemiyo uzağa gitmesini bende dahil :) nasip kısmet bu işler inşallah canım neden olmasın bi bakmışsın gerçekten misafirin olmuşum:))
Valla bugun de sancim olsa yarin gidicem 6 sini bekleyemem nsti yap ve ya altdan bak diyucem ben atreali hamisim herseyden korkuyorum dr da bana korkak adi koydu.. bende dun yurudum biraz cok belkide ondan olustu sancilar bilmiyorum Rabbim aagsalim dogumlar nasib eylesin amin. 6 agustosda beni cagirdi insallah kontrolun iyi guzel gecer canim
Benim üstüm hiç batmadi kızımın da öyle tavsiyem pijama değil de gecelik yönünde pansumanda falan acayip kolay oluyor bir de benimle ilgilenen hemşireler geceliğimi belden indirmediler ilk gün yatarken bir şey bulaşmasın diyeArkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallahIdrar toplamadan vazgecti dr 3 protein cikti tek idrarlik test te 38 hafta dolmusla nasılsa sonlandıralim gebeligi dedi
Oh maşallah canım zaten zamanıda gelmiş, benimde tansiyon çıkıyor ya 37. Haftada alalım dedi doktor bakalım nasıl olacak çok korkuyorum
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallaharkadaşlar herkese cokcok teşekkür ederim.. ağrıdan sızıdan ancak yazabiliyorum 27 temmuz gece 00:35 de oğlum dünyaya geldi cok şükür şimdi ikimizde iyiyiz cok zor bir doğum atlattım anlatıp milleti ürkütmek istemiyorum .. şimdi oğlum yanımda bir melek gibi onunla ilgileniyorum ..zamanımın coğu emzirmekle geciyor:) çifte bayram yaşıyorum :) darısı olmayanlara sağsalim kolayca atlatmak olur inşallah...
Selam kızlar benim gibi gün sayanlar cuma günü sabah 9 da bebisime kavusucam allahın izniyle dualarınızı esirgemeyin Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsin inşallah
arkadaşlar herkese cokcok teşekkür ederim.. ağrıdan sızıdan ancak yazabiliyorum 27 temmuz gece 00:35 de oğlum dünyaya geldi cok şükür şimdi ikimizde iyiyiz cok zor bir doğum atlattım anlatıp milleti ürkütmek istemiyorum .. şimdi oğlum yanımda bir melek gibi onunla ilgileniyorum ..zamanımın coğu emzirmekle geciyor:) çifte bayram yaşıyorum :) darısı olmayanlara sağsalim kolayca atlatmak olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?