2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

caanım benim adet kanamam inan şu anki kanamadan daha fazlaydı benim ilk ameliyatım korkmuştum ama şimdi kanamam normal yani

saol canım şükürler olsun rabbime ki rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

canım çok şükür sorunum yok bebeğim 2,5 hafta önde maaşallah gecen cuma ntsye gırdım ağrılar çıktı. bacak damarlarımda kan geçişlerinde sorun var bebeğim de geçen cuma en son 3443 grama geldi doktorumda alırız uzatmayalım dedi. bacaklarım çok şişti ve benim için pıhtı atar fazla beklersek dedi.

kızlar giremiyorum ama aklım sizde artık 4 günüm kaldı ama bende bitmek üzereyim
çok ağırlaştım..
hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum
sıcaklardan bayılmak üzereyim..
hiç bi iş yapmama rağmen yorgunum.. garfield gibi oldum gece rahat uyumak için gündüz dinleniyorum :)

Gece uyuyamama sorunu bende de2 haftadır falan bar ama son günlerde had safhada 3 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum terden ben de sırılsıklam oluyorum ruhum daralıyor sıcaklardan.. El ayak şişmelerim de var el şişmesi çok can sıkıcı elimden sürekli yere düşürüyorum bir şeyleri.. Allahım hepimize en hayırlı zamnda sağlıklı kolay doğum nasip etsin Bebişler de sağlıkla gelsin inşallah.. Ama artık zorlanıyorum ve doğumdan sonra kuş gibi hafifleyecem inşallah.. Kendimi çok hantal güçsüz hissediyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğine maşallah canım sana da geçmiş olsun rabbim şifa versin.. inşallah bebeğinle beraber yavaş yavaş sağlıklı sekilde istediğin kiloya iner rahatlarsın...

teşekkür ederim cnmm

Aynı durumdayım vallahi okuyorum arada sadece. Evim serin olmasına rağmen geceleri uyumak çok zorlaştı. Bayram bitiyor çok şükür Cumartesi de kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın insallah.

Vatantas olmak icin evet o ulkede yasamak gerek ama avusturalyanin kanunlarini bilmiyorum ama amerikada boyle o ulkenin vatandasi olmak istiyosan orada ikamet etmen gerekecek belli bir sure ,
Ahh ahh gurbet zordur ama diger memleketlerinde etinden sutunden yararlanmak gerek su aralar turkiyenin hali de ortada aslinda iyi olur kardesin icin
Insallah misafirim olursun ☺️

Sent from my iPhone 5 S

Selam kızlar benim gibi gün sayanlar cuma günü sabah 9 da bebisime kavusucam allahın izniyle dualarınızı esirgemeyin Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsin inşallah

Amin canım inşallah senin de kontrolun iyi geçer inşallah..Birde buaralar gün içinde kaplumbağa ginbi çok toplanıyo,semsert oluyo.Bu da kasılmaymış.Sende de var mı?

Benim üstüm hiç batmadi kızımın da öyle tavsiyem pijama değil de gecelik yönünde pansumanda falan acayip kolay oluyor bir de benimle ilgilenen hemşireler geceliğimi belden indirmediler ilk gün yatarken bir şey bulaşmasın diye

Oh maşallah canım zaten zamanıda gelmiş, benimde tansiyon çıkıyor ya 37. Haftada alalım dedi doktor bakalım nasıl olacak çok korkuyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım hiç korkma 37. Hafta güzel bir hafta tansiyon yükselince bebek içerde sıkıntılı oluyor sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Kizlar bir sorum olacak yaklasik 2-3 saattir adet sancisi gibi sancim var belki daha fazla saattir bilemiyorum uykudan yeni kalktim karnim top gibi cok sert ve agrilar hala devam ediyor kasiklarim agriyor neden boyle oldu anlamdim dogum sancisi boyle bisey mi yoksa yalanci sanci mi ayirt edemiyorum 😣

Sent from my iPhone 5 S

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

Selam kızlar benim gibi gün sayanlar cuma günü sabah 9 da bebisime kavusucam allahın izniyle dualarınızı esirgemeyin Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsin inşallah

Hadi hayırlısıyla canım inşallah , sezaryen günü almadan önce anestezi ye muayene oldun mu canım nasıl muayene ediyorlar?

Canım Allah size bağışlasin :) çok şükür atlattın. Adini ne koydunuz oğlusunun ?

Selam arkadaslar
Ancak yazabilme şansım oldu.. 27.07.14 saat 16.54 de bade 16.55 beren kizim dunyaya geldi 2200 bade 1800gr beren kizim doğduklarindan beri kuvezdeler.. genel durumlari iyi ama sivi takviyesi aldiklari icin orda kalmak zorundalarmis.. cok özlüyorum yavrularimi ama saglillari icin dayaniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…