- 14 Ekim 2009
- 681
- 80
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.321
Kizlar bir sorum olacak yaklasik 2-3 saattir adet sancisi gibi sancim var belki daha fazla saattir bilemiyorum uykudan yeni kalktim karnim top gibi cok sert ve agrilar hala devam ediyor kasiklarim agriyor neden boyle oldu anlamdim dogum sancisi boyle bisey mi yoksa yalanci sanci mi ayirt edemiyorum 😣
Sent from my iPhone 5 S
Canım dinlenmelerle ya da pozisyon değiştirmeyle azalmıyorsa, giderek daha sık ve daha yogun geliyorsa, ve dakika tuttuğunda ritmik bir hal aldıysa 15 dkda bir gibi mesela. Iste o zaman dogum sancısı dedi benim doktorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pozisyon degistiriyorum fakat agri ayni ne artiyor ne azaliyor buna anlam veremedim cok garip ara ara vuran bir agri da degil suan hala var adet olacakmisim gibi hissediyorum gecmiyor da
Sent from my iPhone 5 S
Canım biraz takip et. Eğer artarsa bence doktorunu ara. Çünkü artması gerek giderek.
Selam arkadaslar
Ancak yazabilme şansım oldu.. 27.07.14 saat 16.54 de bade 16.55 beren kizim dunyaya geldi 2200 bade 1800gr beren kizim doğduklarindan beri kuvezdeler.. genel durumlari iyi ama sivi takviyesi aldiklari icin orda kalmak zorundalarmis.. cok özlüyorum yavrularimi ama saglillari icin dayaniyoruz..
Oluyor canim hatda en cok geceleri birde sabah yerimde kasilmayuzunden. uyaniyorum kasilma oldugunda kalbim SIKISIYOR elimi biraz karnima suruyorum geciyor yoksa dayanmak gucAmin canım inşallah senin de kontrolun iyi geçer inşallah..Birde buaralar gün içinde kaplumbağa ginbi çok toplanıyo,semsert oluyo.Bu da kasılmaymış.Sende de var mı?
Selam arkadaslar
Ancak yazabilme şansım oldu.. 27.07.14 saat 16.54 de bade 16.55 beren kizim dunyaya geldi 2200 bade 1800gr beren kizim doğduklarindan beri kuvezdeler.. genel durumlari iyi ama sivi takviyesi aldiklari icin orda kalmak zorundalarmis.. cok özlüyorum yavrularimi ama saglillari icin dayaniyoruz..
Vatantas olmak icin evet o ulkede yasamak gerek ama avusturalyanin kanunlarini bilmiyorum ama amerikada boyle o ulkenin vatandasi olmak istiyosan orada ikamet etmen gerekecek belli bir sure ,
Ahh ahh gurbet zordur ama diger memleketlerinde etinden sutunden yararlanmak gerek su aralar turkiyenin hali de ortada aslinda iyi olur kardesin icin
Insallah misafirim olursun ☺️
Sent from my iPhone 5 S
Yani evlenmek yetmiyo sanırım Hani eşi olmak yetmiyo muhakkak gidicekinşallah canım benim
Kizlar bir sorum olacak yaklasik 2-3 saattir adet sancisi gibi sancim var belki daha fazla saattir bilemiyorum uykudan yeni kalktim karnim top gibi cok sert ve agrilar hala devam ediyor kasiklarim agriyor neden boyle oldu anlamdim dogum sancisi boyle bisey mi yoksa yalanci sanci mi ayirt edemiyorum 😣
Sent from my iPhone 5 S
canım evet sancıymış onlar, dr.a görün istersen ya da dr.unu ara fikir al durumundan bahset..
Ayy iyice tirstim simdi daha 37. haftadayiz erken degil mi yahu bide erkek yani hani gec geliyorlardi 😁 ben bi dr u arayayim
Sagol canim
Sent from my iPhone 5 S
benim de oluyodu öyle sancılarım hem de çok kısa sürüyordu
ben de normaldir son aylar diye düşündüm..
nst ye girdiğimde sancım çıktı ben kabul etsem doğurmuştum şimdiye kadar
ama ben risk alıp bayramdan sonrasını beklicem dedim..
benimde 37+5 ti sanırım,, benimki de erkek :)
Nasil yani sancin cikinca suni sanci verip dogurtmayi mi dusunduler ? 😳 e peki suan ne durumdasin
Sent from my iPhone 5 S
Oluyor canim hatda en cok geceleri birde sabah yerimde kasilmayuzunden. uyaniyorum kasilma oldugunda kalbim SIKISIYOR elimi biraz karnima suruyorum geciyor yoksa dayanmak guc
Ayy iyice tirstim simdi daha 37. haftadayiz erken degil mi yahu bide erkek yani hani gec geliyorlardi 😁 ben bi dr u arayayim
Sagol canim
Sent from my iPhone 5 S
hayır tatlım benim sezeryan zaten sezeryana alcaktı dr.um ben de istemediğimi bayramdan sonrayı bekliceğimi söyledim..
normal doğum olsa sancın sıklaşınca gel derdi sanırım bebeğin suyu falan iyi çıktı çünkü
ama her an doğurma şansımda var :)) eğer suyum gelirse ya da ağrım artarsa ya da kan gelirse falan
ama kendime dikkat ediyorum mesela evde çok az iş yapıyorum dün biraz dolaştık inanılmaz baskı hissettim hemen yattım
o şekilde yani.. bakalım 4 ağustosu bekleyebilcemmi ?
naptın aradın mı dr.u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?