2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dinlenmelerle ya da pozisyon değiştirmeyle azalmıyorsa, giderek daha sık ve daha yogun geliyorsa, ve dakika tuttuğunda ritmik bir hal aldıysa 15 dkda bir gibi mesela. Iste o zaman dogum sancısı dedi benim doktorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pozisyon degistiriyorum fakat agri ayni ne artiyor ne azaliyor buna anlam veremedim cok garip ara ara vuran bir agri da degil suan hala var adet olacakmisim gibi hissediyorum gecmiyor da

Sent from my iPhone 5 S

Pozisyon degistiriyorum fakat agri ayni ne artiyor ne azaliyor buna anlam veremedim cok garip ara ara vuran bir agri da degil suan hala var adet olacakmisim gibi hissediyorum gecmiyor da

Sent from my iPhone 5 S

Canım biraz takip et. Eğer artarsa bence doktorunu ara. Çünkü artması gerek giderek.

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun allah saglikli sihhatli hayirli evlat olmayi nasip eylesin sizlere 👼
Darisi bizlere insallah 🙏☺️

Sent from my iPhone 5 S

Maşallah prenseslere:) inşallah sağlıkla kuvezden de en kısa zamnda çıkarlar.. Gözün Aydın analı babalı büyüsünler inşallah..

Amin canım inşallah senin de kontrolun iyi geçer inşallah..Birde buaralar gün içinde kaplumbağa ginbi çok toplanıyo,semsert oluyo.Bu da kasılmaymış.Sende de var mı?
Oluyor canim hatda en cok geceleri birde sabah yerimde kasilmayuzunden. uyaniyorum kasilma oldugunda kalbim SIKISIYOR elimi biraz karnima suruyorum geciyor yoksa dayanmak guc

Canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , tez zamanda küvezden çıkmalarını dilerim canım, kiloları çok güzel maşallah fazla kalmaz çıkarlar gibime geliyor inşallah...

Yani evlenmek yetmiyo sanırım Hani eşi olmak yetmiyo muhakkak gidicek inşallah canım benim

canım evet sancıymış onlar, dr.a görün istersen ya da dr.unu ara fikir al durumundan bahset..

merhaba arkadaşlar bugün bebeğin hareketleri biraz azdi başka bir hastanenin acilıne gittik alttan muayene yaptı bu doktorda rahim ağzı kalın dedi nst. iyi çıktı iki gün sonra tekrar nstye gir dedi

Ayy iyice tirstim simdi daha 37. haftadayiz erken degil mi yahu bide erkek yani hani gec geliyorlardi 😁 ben bi dr u arayayim
Sagol canim

Sent from my iPhone 5 S

benim de oluyodu öyle sancılarım hem de çok kısa sürüyordu
ben de normaldir son aylar diye düşündüm..
nst ye girdiğimde sancım çıktı ben kabul etsem doğurmuştum şimdiye kadar
ama ben risk alıp bayramdan sonrasını beklicem dedim..
benimde 37+5 ti sanırım,, benimki de erkek :)

Nasil yani sancin cikinca suni sanci verip dogurtmayi mi dusunduler ? 😳 e peki suan ne durumdasin

Sent from my iPhone 5 S

Nasil yani sancin cikinca suni sanci verip dogurtmayi mi dusunduler ? 😳 e peki suan ne durumdasin

Sent from my iPhone 5 S

hayır tatlım benim sezeryan zaten sezeryana alcaktı dr.um ben de istemediğimi bayramdan sonrayı bekliceğimi söyledim..
normal doğum olsa sancın sıklaşınca gel derdi sanırım bebeğin suyu falan iyi çıktı çünkü
ama her an doğurma şansımda var :)) eğer suyum gelirse ya da ağrım artarsa ya da kan gelirse falan
ama kendime dikkat ediyorum mesela evde çok az iş yapıyorum dün biraz dolaştık inanılmaz baskı hissettim hemen yattım
o şekilde yani.. bakalım 4 ağustosu bekleyebilcemmi ?
naptın aradın mı dr.u

Oluyor canim hatda en cok geceleri birde sabah yerimde kasilmayuzunden. uyaniyorum kasilma oldugunda kalbim SIKISIYOR elimi biraz karnima suruyorum geciyor yoksa dayanmak guc

evet bende elimle okşuyorum normale dönüyo :)Allah hepimi bir avazda kurtatrır inşallah..

Ayy iyice tirstim simdi daha 37. haftadayiz erken degil mi yahu bide erkek yani hani gec geliyorlardi 😁 ben bi dr u arayayim
Sagol canim

Sent from my iPhone 5 S

Canım evet ara doktorunu,ben numarasını almadım arayamadım.ayın 4 ünde kontrolum var alcam bu sefer numarasını.Buarada bu senenin ağustos bebekleri kız erkek farketmiyo hepsi aceleci.Acildeki doktorda 40. haftayı bulmaz ama ne kadar karnında dursa kardır dedi :)

Sen fazla zorlama en iyisi yat dinlen bol bol ☺️ ogle tatilindeler herhalde cevap vermiyorlar birazdan tekrar aricam

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…