2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki dr a gittinmi cnm bnm dun son kont du haftaya cuma dogum var ama dr herhangi bir agrin kan leke su durumu olursa hic bekleme gel dedi

merhaba arkadaşlar doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı olsun allah anali babalı büyütsün telefondan alıntı yapmak zor oluyor

Az önce geldik Dr. Dan. 36+3 üm bebişim 38 gözüküyo 3080 gr olmuşuz:) maaşallah. Sezeryan tarihimiz 15 Ağustos ama bugün nst de bebeğimin hareketleri yavaş çıktı çikolata meyvesuyundan sonra tekrarlandı nst.normale döndü,kuzumun derdi çikoçikoymuş:) 2. Nstde de yavaş çıksaydı bu Çarşamba doğum olucaktı.nasıl heycanlandım anlatamam Neyseki hersey yolunda :)günümüz aynı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar nisan pembsi kahverengimsi yogun bir akinti o geldikten sonra 48 saat icinde dogum oluyo bnm oglumda sabah 7 de gelmisti aksam 7 de dogmustu oglum kardesiminde geldi bir gun sonra aksam dogdu ama herkezdede gelmiyo illa gelecek die de bisi yok

Canım kafam karışmıştı, sen tecrübelisin sanırım sana sorayım, yanımda kimse yok yardımcı olursan çok sevinirim.

İki gün önce çatı muayenesi oldum 39. haftada. Eve geldiğimde afedersin sıvı bi şekilde kıpkırmızı kan gelmişti günlük pedime. Bikaç kere de tuvalete çıktığımda aynı şekilde geldi. Daha sonra pıhtı, kahverengiye dönüş ve bitmişti dün akşam. Ya da ben öyle sandım. Şimdi de sabahtır kahverengimsi daha yoğun bi kıvamda akıntı geliyor. Ama pedime değil, tuvalette silince peçeteye. Şimdi ilk seferkine doktor muayeneden sonra normal demişti ama bu sonraki gelen devamıdır diye sormadım. Sence nişan mıdır?

peki ilk çatlaktan sonra duruyormu yoksa gitgide artıyormu

Canim iki tane minik çizgiydi iki üç gün sonra bunlar arti ve boyları uzadı birde benim Karnım 34.hafta büyüdü baya.simdi göbek deliğinden sağ tarafta 6 tane ,solda 4 tane var renkleride açik..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

hadi yaaaa.... yapacak bişey yok artık.. bebişler için. benim bayağı aşağıda . göbeğim düşmeye başladı, kasıklarıma yakın çizgiler..

hadi yaaaa.... yapacak bişey yok artık.. bebişler için. benim bayağı aşağıda . göbeğim düşmeye başladı, kasıklarıma yakın çizgiler..

Yok benimkiler malesef yukarıda karnımda yukarda...dün nstye girdim kv vardı karnında hiç çatlak yok diyor bende var dedim aman o ne ki bizimki harita gibi olurdu diyor. Bu çatlagi çatlaktan saymıyor..:)

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

o zaman fazla değil seninki :) bende sabah farkettim çok üzüldüm , annemi aradım çatladım diye, ooo bende bişey oldu sandım diyor dikkate almadı bile beni... :) eşime söyledim, doğumdan sonra farkedilmez bile dedi... ne bileyim ben artmasından korkuyorum şuan az ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…