2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim bebişin suyu azalmış dedi doktor hiç iyi bakmadı ekrana her hafta kontrole gideceğim sizlerden böyle olan varmıydı bi yazarmısınız destek olsun bana da moral olsun(

Ben de Cumartesi gittiğimde suyun azalmış dedi ama hiç üstünde durmadı. Belkide haftaya sezeryan olucam ondandır diye düşündüm artık sona yaklaştığımız için çok önemli görmüyorlar. Daha önceki haftalarda olsaydı sıkıntı yaparlardı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dogurmak istiyorum oglumu istiyorum ama oglum hala annesin karninda keyif yapiyor bir turlu cikmak istemiyo 10 gun kaldi insallah qaliba benim pasa oglum tam 40 haftada gelicek:))

4 agustosta acil olarak sezeryana alindim sancim vardi bi turlu acilma olmadi cati kemigi cok dar dedi doktor. Cok sukur kurtuldum darisi tum bekleyenlerin basina insallah

4 agustosta acil olarak sezeryana alindim sancim vardi bi turlu acilma olmadi cati kemigi cok dar dedi doktor. Cok sukur kurtuldum darisi tum bekleyenlerin basina insallah

Tebrik ederim CNm analı babalı sağlıklı büyüsün inşlh. Darısı biz sabırsızların başınaa :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar doğuma giden güzel anneler RABBİM yardımcınız olsun inş hayırlı bır sekılde bebıslerınızı kucagınıza alın ıns bu arada kım nerde ne kadar doğum yapıcak acaba ?

Hayırlı olsun cnm gecmis olsun ayrıca.. Allah sizlere bağışlasın.. Kaç Kilo kac cm dogdu bebiş durumu nasıl sen nasılsın

Tebrik ederim darisi basimmiza gunlerimiz yakinmis ama benim hala sancim yok aksamlari oluyor oda yalanci sancilar insallah bende sagsalim dogurayim cabucak:)

Yarin bizimde kontrolumuz var bakalim usgye gondericekmi dr bal oglummu gormek istiyorum:)

arkadaşlar ara ara 1 tl boyutunda yumurta akından biraz daha az kıvamlı bir akıntım oluyor 3 gündür... bu su gelmesi olabilir mi acaba... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... annem su olabileceğini söylüyor.... bu kadar küçük boyutlarda olur mu acaba su gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…