- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.101
arkadaşlar ara ara 1 tl boyutunda yumurta akından biraz daha az kıvamlı bir akıntım oluyor 3 gündür... bu su gelmesi olabilir mi acaba... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... annem su olabileceğini söylüyor.... bu kadar küçük boyutlarda olur mu acaba su gelmesi
haftasonu randevum var diye bekleyeyim diyorum... geçen pazar gitmiştim acilen kanama var diye, o zamanda bu akıntıdan vardı, ultrasonda felan bir sorun yok demişti doktor... acaba doktora haftasonu gitsem geciktirmiş mi olurum bilemedim... bebeiş te bir kaç gündür çok belirgin hareketlenme var... baya kasılmalar oluyor ama sancı yok..Benim ne zamandır geliyor bahsettiğiniz akınti sanırım ve benimki 1tl den büyük boyut olarak suyu normal ama sen için rahat etsin istiyorsan doktora git
Ben de Cumartesi gittiğimde suyun azalmış dedi ama hiç üstünde durmadı. Belkide haftaya sezeryan olucam ondandır diye düşündüm artık sona yaklaştığımız için çok önemli görmüyorlar. Daha önceki haftalarda olsaydı sıkıntı yaparlardı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet 37 hafta zaten çok iyi bende o haftaları görürüm inşallah ya((
Canım çok acil olsa birşey yapardı. ..her hafta takip eder..kaç haftaliksin bende her hafta gidiyorum, hemen hemen hergün nst ye giriyorum. .Allah yavrilarimizi bize bağışlasin.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kizlar dua edin nolur doguma giriyorum evladim saglikli olsun.
4 agustosta acil olarak sezeryana alindim sancim vardi bi turlu acilma olmadi cati kemigi cok dar dedi doktor. Cok sukur kurtuldum darisi tum bekleyenlerin basina insallah
benım perşembe cnmm inş senin??
evet belki bu suyla idare eder diye mi düşünüyor bilmiyorum tam ne kadar kalmış onu da öğrenemedim nerde yazıyor ki o çıktıda yazmıyormuş suyuyla ilgili bişey ben 33 haftaya girdim 37 yi göreyim yaasenin neyin vardı her hafta mı nst ye giriyorsun bana öyle bişey demedi sana da geçmiş olsun Allah yanımızda olsun inşallah
Pazartesi günü canım çok az kalmış Kıyamam
kızlar akıntım başladı şimdide sarı kokulu biraz sizde de var mıydı??
Bende dogurmak istiyorum oglumu istiyorum ama oglum hala annesin karninda keyif yapiyor bir turlu cikmak istemiyo 10 gun kaldi insallah qaliba benim pasa oglum tam 40 haftada gelicek:))
arkadaşlar gecen yazmışdım ama beni görmediniz sanırım
normal doğum için çok acılı diyolar oyüzden biraz korkuyorum,
sezeryanla doğumdamı, yoksa normal doğumdamı daha çabuk toparlanılır ?
doktorum benim isteğime bırakıyor, ama normal için herhangi bir sorunum çıkmadı şimdiye kadar
cvp bekliom kızlarrr :44:
doktorum benim isteğime bırakıyor, ama normal için herhangi bir sorunum çıkmadı şimdiye kadar
ewt son günlerimiz inş hersey ii gecerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?