2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ne zamandır geliyor bahsettiğiniz akınti sanırım ve benimki 1tl den büyük boyut olarak suyu normal ama sen için rahat etsin istiyorsan doktora git

Benim ne zamandır geliyor bahsettiğiniz akınti sanırım ve benimki 1tl den büyük boyut olarak suyu normal ama sen için rahat etsin istiyorsan doktora git
haftasonu randevum var diye bekleyeyim diyorum... geçen pazar gitmiştim acilen kanama var diye, o zamanda bu akıntıdan vardı, ultrasonda felan bir sorun yok demişti doktor... acaba doktora haftasonu gitsem geciktirmiş mi olurum bilemedim... bebeiş te bir kaç gündür çok belirgin hareketlenme var... baya kasılmalar oluyor ama sancı yok..

evet 37 hafta zaten çok iyi bende o haftaları görürüm inşallah ya((

evet 37 hafta zaten çok iyi bende o haftaları görürüm inşallah ya((

Görürsün görürsün sıkma kendini dinlen bol bol. En önemlisi kafaya takma taktıkça daha çok etkilenirsin. Hersey güzel olur merak etme cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet belki bu suyla idare eder diye mi düşünüyor bilmiyorum tam ne kadar kalmış onu da öğrenemedim nerde yazıyor ki o çıktıda yazmıyormuş suyuyla ilgili bişey ben 33 haftaya girdim 37 yi göreyim yaa senin neyin vardı her hafta mı nst ye giriyorsun bana öyle bişey demedi sana da geçmiş olsun Allah yanımızda olsun inşallah

4 agustosta acil olarak sezeryana alindim sancim vardi bi turlu acilma olmadi cati kemigi cok dar dedi doktor. Cok sukur kurtuldum darisi tum bekleyenlerin basina insallah

Gözün Aydın canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Rabbim tüm hamilelere de bana da en hayırlı zamnda en hayırlı doğum yöntemiyle sağlıkla evladımıza kavuşmayı nasip etsin inşalah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah görürsün canım ama olmadı doktor zaten tehlikeye atmaz en doğru karari verir..benim tansiyon yükseliyor o yüzden giriyorum bakalım hayırlısı olsun Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun ,kimseyi evladıyla sinamasin inşallah hepimiz vakti geldiğinde kucağımiza sağlıkla alırız. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

wuhhuu agustos ayi geldi topic costu:) doguranlar,dogurmak uzere olanlar bekliyipte biturlu doguramayanlar:))Allah hepimizin yardimcisi olsun..

arkadaşlar gecen yazmışdım ama beni görmediniz sanırım

normal doğum için çok acılı diyolar oyüzden biraz korkuyorum,
sezeryanla doğumdamı, yoksa normal doğumdamı daha çabuk toparlanılır ?
doktorum benim isteğime bırakıyor, ama normal için herhangi bir sorunum çıkmadı şimdiye kadar
cvp bekliom kızlarrr :44:

Bende dogurmak istiyorum oglumu istiyorum ama oglum hala annesin karninda keyif yapiyor bir turlu cikmak istemiyo 10 gun kaldi insallah qaliba benim pasa oglum tam 40 haftada gelicek:))

Seninle ayni duygulari paylasiyorum canim.. benim bi de sata gore 27 temmuzda 40 haftam bitti gec dollenme bebegim ama tam tarih belli olmayinca hersey muamma. Benim pasanin da keyfi yerinde heralde gelesi yok. Ama gunler gectikce endiselerim artiyo gittikce. Persembe kontrolum var bakalim ne dicek dr. Rabbim sana da bana da bekleyen herkese de hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahh...

Tabiki normal doğumla daha çabuk toparlar vücut , bundan sonrası sana kalmış.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

sardunyamcim bu konuyla ilgili.cook konusuldu ..mutlaka duydugumuz bicok kotu hikaye bizi korkutuyo ama tercihe bagli sezeryan diye biseyi benim cok aklim almio..adi ustunde biri normal dogum biri sezeryan ameliyati..simdi sen hic bi mecburiyetin yokken sirf korkuyosun diye kendini biguzel kestirceksin..yapmayin nolur..normal dogum sancilari we umidiyle hastaneye gidip doktor keyfiyetine mecbur sanip sezryan olmus we yillardir da bunun manen sıkİntisini cekmis biri olarak boyle okudukca uzuluyorum..keske firsatim olsaydida normal yapabilseydim..epidural normal dogumu dusun eger cokk korkuosan..

ben kasını aldırırken bıle tepınen bırıydım,ancak normal dogum yaptım,ertesı gun ayakta ıdım,rahat hareket edebılıyor,islerımı kendım gorebılıyordum,olumlu dusnun,bılıncaltınıza olumsuzluk yuklemeyın,bol yuruyus hareket,pılates topuyla egzersız,nefes teknıklerı bunları bol bol yapın,doguma hazırlanın

Annemle ananemdeydikaz önce dönüşte beni eve bırak diye ısrar etti.aslında benim aklımdaki onlara gitmekti çünkü oğlumu akşam fuar gibi biyere götürcektik.ben bize gidelim dedim ona da yok dedi.yemek yapcakmış.oysaki biliyor ben yemek yapsam mutfağı toplayacak halim olmuyor,silsem,süpüremiyorum.gel beraber yapıp yiyelim demedi.gitme ya da ben geleyim falan bişeyler bekledim. ı ıh!
bu kadın beni bu doğumumda da yalnız bırakcak..korkuyorum.oysa ben onun herşeyini düşünürüm.herşeyine yetişirim.
eşime karşı bile boynumu büküyor.Allahtan o fırsat kollamıyor ama farkında.bazen ona dert yanıyorum annemden.eşim bana daha çok yardımcı.
akşam geliriz dedi.istemeyiz dedim ben de tek de götürebiliriz oğlumu lunaparka.kızdığımı belli ettim.bu seferde doğum yapıcam muhtacım düşüncesi daha çok üzüp elimi kolumu bağlıyor.
Allahım kendinden başka kimseye muhtaç etme ya rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…