- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.201
merhaba arkadaşlar
pazartesi sabahı saat 09:51 de oğlum dünyaya geldi..
epidural sezeryanla..doğum çok rahat geçti ama
sonraki 27 saat çok ağrım oldu
şimdi evdeyiz .. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin
Merhaba..bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve bana çok iyi geliyor ama ilk defa yazıyorum.36 hafta 6 günlük hamileyim bugün ilk defa nst ye girdim sancım çıkmadı bebek de iyi 3104 gr oğlum olcak inş.doğum iznime de geçen hafta ayrıldım ama bugün bile hala işyerinden arıyolar.brn bi kamu kurumunda avukat olarak çalışıyorum işlerim çok yoğundu ve işimde aşırı titiz ve çalışkan olduğumdan kendimi çok yoruyordum bu yüzden biraz erken doğum iznine ayrıldım 36.haftada.birlikte çalıştığım meslektaşlarım ise çok duyarsız ve tembeldiler bırakın bana yardımcı olmayı hamileliğimin ilk 3 ayında beni çok üzdüler hala bugün bile işle ilgili şeyleri ve onları kafaya takıyorum.insanlar bu hassas dönemimizde bize karşı daha itinalı olmaşı diye düşünüyorum allahtan eşim ailem ve dostlarım bana hep destek oluyor yoksa insanlar çok acımasız ve bencil.biraz uzun oldu kusura bakmayın hem kendimi tanıtmak istedim hem de sanki paylsşımca sıkıntım hafifleyecek gibi geldi😊allah hepimize kolaylıklar versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geç de olsa hoşgeldin canım😊belki de en iyisi istemediğin kişileri engellemek boşver yani işyerini.. Allah tüm hamilelere de bize de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
gozun aydin canim..Allah bagislasinnKizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu)
hemencik toparlanip kuzunla koklasmaya baslarsin insallah..Allah anali babali buyutsin.merhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
bence de yazin cok zorr..hele bide seker di tansiyondu..stressi bitmedi biturlu.yaşin kac ki kuzum seninValla sorma güzelim, bu yaz hamileliği çok sıkıntılı birşeymiş ona kanaat getirdim yani. Hem sıcaklardan, hem tatile giden doktorlardan ötürü.
Yaşım ileri, şeker hastasıyım ama ola ki ikinci bebeği düşündük kesin kışa denk getircem son dönemleri gene Allah bilir tabii işte benim ki temenni.
Allah yardimcin olsun..bebegin suyu filanmi sz..agriyi hafifletcek bisiyler yapmiolarmiArkadaşlar öğleden sonra sezaryana gidiyorum.kontrole girmiştim agrim cikti alacagiz dedi.36+3teyiz.lütfen bana da dua edin.saglikla gelsin bebeğim saglikla buyuteyim inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masallah kuzuna da danada canim..Allah bagislasin..Kızlar hepinize merhaba ben doğum yaptım 03:50'de kızım ayza 3000 52 cm doğdu ya anne olmak harika bir şey 😌😌😌😌 en yakın zamanda size yazarım 😊
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
ayy iste gunun enguzel hbri.coook sewindim gozun aydin.afferim defne kuzusuna cok guclu o..Selam arkadaslarim
Defnem pazartesi günü taburcu oldu cok şükür. Alismaya calisiyoruz ev ortamina.simdiye kadar yanimda olan destek veren dua eden tüm arkadaşlarıma minnettarim allah razi olsun. Yine de akliniza geldikce dua edin bize ustesinden kalkabileyim kizoma bakabilmenin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kiyamam..hepimiz icin zor ama tansiyon we seker takibindekilere daha bi zor oldu bu hamilelik..azkaldi sabr...Canim benim bugün tam 37. Haftam hatta senin doğum yaptığın gün doktorum 37de alalım dedi o zaman 35 ti , geçen hafta iyiydim 39 a dedi hergün nst ye giriyorum ama inan artık dayanamıyorum şimdi nst ye girip doktora gideceğim konuşacağım ya hap versin bekleyim ya da artık doğum olsun hergün bu korkuyla yaşamak cok zor...canım doğumdan sonra düzeldi mi tansiyonun?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
aycaa Allah bagislasin..azicik dinlen de gel anlat epidurali noolurrmerhaba arkadaşlar
Merhaba..bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve bana çok iyi geliyor ama ilk defa yazıyorum.36 hafta 6 günlük hamileyim bugün ilk defa nst ye girdim sancım çıkmadı bebek de iyi 3104 gr oğlum olcak inş.doğum iznime de geçen hafta ayrıldım ama bugün bile dajaha işyerinden arıyolar.brn bi kamu kurumunda avukat olarak çalışıyorum işlerim çok yoğundu ve işimde aşırı titiz ve çalışkan olduğumdan kendimi çok yoruyordum bu yüzden biraz erken doğum iznine ayrıldım 36.haftada.birlikte çalıştığım meslektaşlarım ise çok duyarsız ve tembeldiler bırakın bana yardımcı olmayı hamileliğimin ilk 3 ayında beni çok üzdüler hala bugün bile işle ilgili şeyleri ve onları kafaya takıyorum.insanlar bu hassas dönemimizde bize karşı daha itinalı olmaşı diye düşünüyorum allahtan eşim ailem ve dostlarım bana hep destek oluyor yoksa insanlar çok acımasız ve bencil.biraz uzun oldu kusura bakmayın hem kendimi tanıtmak istedim hem de sanki paylsşımca sıkıntım hafifleyecek gibi geldi😊allah hepimize kolaylıklar versin
Kızlar yarın inşallah. Epidural Anestezi ile sezeryan olacağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah kuzularimizi. ..
herkese hayırlı ve kolay doğumlar. ..bende dualarini zi bekliyorum. ...
Inşallah doğum hikâyemiz de anlatılacak kadar iyi olur. Ve paylaşırim
Kizlar merhaba ben ayin 10unda 40 haftayi dolduruyorum ve oğlumun hiç gelmeye niyeti yokayın 10undan sonra 2-3 gün bekler alırız dedi ben normal doğum istiyorum ilk önce suni sancı veririz olmazsa sezeryanla alırız dedi suni sancıyı ds hiç istemiyorum inşallah kendi kendine gelir son 4 günümuz
Kizlar merhaba ben ayin 10unda 40 haftayi dolduruyorum ve oğlumun hiç gelmeye niyeti yokayın 10undan sonra 2-3 gün bekler alırız dedi ben normal doğum istiyorum ilk önce suni sancı veririz olmazsa sezeryanla alırız dedi suni sancıyı ds hiç istemiyorum inşallah kendi kendine gelir son 4 günümuz
Beni anlatiyosun sanki canim. Bana da en son usg de 10 agustos demisti. Benimkinin de hic gelmeye niyeti yok. Yarin randevum var bakalim ne dicek. Suni sanciyi ben de istemiyorum suni sanci yerine sezeryana girerim heralde.. offf keske bebislerimiz kendi kendine gelse. Ama yalanci sancim bile yok senki 2-3 aylik hamileyim o kadar iyiyim yani. Senin agrin sancin var mi canim?
Benim bi ara vardı 36. Haftamdaydim o zaman erken gelcek dedi hatta doktor ben de 38 olsa bari falan diyodum ne gelen var ne gidenŞu an arada ağrım oluyo nst de en son düzenli ağrı çıktı ama açılma falan yok benim de randevum cuma günü bakalım nolcak
Hakkında hayırlsı olsun inşallah canım.. Bi arkadaşım da böyleydi geçen ay. Ama onun bebeği yavaş yavaş doğum kanalına iniyormuş. Tam Doktorun en son dediği tarihte nişanı geldi normal doğumu oldu canım. Nasibinde varsa son günde olsa olur yani..
Teşekkürler
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
Ayniyiz valla bende 9 gun kaldi sanki 5 aylik gibi cok hafifim ay gecikmesini istemiyorum vaktinde saglikli gelsin insallah hepimizin bebegiBeni anlatiyosun sanki canim. Bana da en son usg de 10 agustos demisti. Benimkinin de hic gelmeye niyeti yok. Yarin randevum var bakalim ne dicek. Suni sanciyi ben de istemiyorum suni sanci yerine sezeryana girerim heralde.. offf keske bebislerimiz kendi kendine gelse. Ama yalanci sancim bile yok senki 2-3 aylik hamileyim o kadar iyiyim yani. Senin agrin sancin var mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?