2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
pazartesi sabahı saat 09:51 de oğlum dünyaya geldi..
epidural sezeryanla..doğum çok rahat geçti ama
sonraki 27 saat çok ağrım oldu
şimdi evdeyiz .. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba..bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve bana çok iyi geliyor ama ilk defa yazıyorum.36 hafta 6 günlük hamileyim bugün ilk defa nst ye girdim sancım çıkmadı bebek de iyi 3104 gr oğlum olcak inş.doğum iznime de geçen hafta ayrıldım ama bugün bile hala işyerinden arıyolar.brn bi kamu kurumunda avukat olarak çalışıyorum işlerim çok yoğundu ve işimde aşırı titiz ve çalışkan olduğumdan kendimi çok yoruyordum bu yüzden biraz erken doğum iznine ayrıldım 36.haftada.birlikte çalıştığım meslektaşlarım ise çok duyarsız ve tembeldiler bırakın bana yardımcı olmayı hamileliğimin ilk 3 ayında beni çok üzdüler hala bugün bile işle ilgili şeyleri ve onları kafaya takıyorum.insanlar bu hassas dönemimizde bize karşı daha itinalı olmaşı diye düşünüyorum allahtan eşim ailem ve dostlarım bana hep destek oluyor yoksa insanlar çok acımasız ve bencil.biraz uzun oldu kusura bakmayın hem kendimi tanıtmak istedim hem de sanki paylsşımca sıkıntım hafifleyecek gibi geldi😊allah hepimize kolaylıklar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar

Maşallah canım geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.. Allah iki evladını da bağışlasın..

Geç de olsa hoşgeldin canım😊belki de en iyisi istemediğin kişileri engellemek boşver yani işyerini.. Allah tüm hamilelere de bize de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Teşekkürler😊

Kizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu )
gozun aydin canim..Allah bagislasinn
hemencik toparlanip kuzunla koklasmaya baslarsin insallah..Allah anali babali buyutsin.
bence de yazin cok zorr..hele bide seker di tansiyondu..stressi bitmedi biturlu.yaşin kac ki kuzum senin

Allah yardimcin olsun..bebegin suyu filanmi sz..agriyi hafifletcek bisiyler yapmiolarmi

masallah kuzuna da danada canim..Allah bagislasin..

ayy iste gunun enguzel hbri.coook sewindim gozun aydin.afferim defne kuzusuna cok guclu o..

kiyamam..hepimiz icin zor ama tansiyon we seker takibindekilere daha bi zor oldu bu hamilelik..azkaldi sabr...
merhaba arkadaşlar
aycaa Allah bagislasin..azicik dinlen de gel anlat epidurali noolurr

hosgeldin..insanlar malesef bencil we anlayissiz..sen lutfen yawruna odaklan we guzel seyler dusun..

canim nasilsin bebisin nasi mrk ettim..tabi bide suleyman bey we hastane..insallah hersey yolunda gitmistir..

Kizlar merhaba ben ayin 10unda 40 haftayi dolduruyorum ve oğlumun hiç gelmeye niyeti yok ayın 10undan sonra 2-3 gün bekler alırız dedi ben normal doğum istiyorum ilk önce suni sancı veririz olmazsa sezeryanla alırız dedi suni sancıyı ds hiç istemiyorum inşallah kendi kendine gelir son 4 günümuz

Beni anlatiyosun sanki canim. Bana da en son usg de 10 agustos demisti. Benimkinin de hic gelmeye niyeti yok. Yarin randevum var bakalim ne dicek. Suni sanciyi ben de istemiyorum suni sanci yerine sezeryana girerim heralde.. offf keske bebislerimiz kendi kendine gelse. Ama yalanci sancim bile yok senki 2-3 aylik hamileyim o kadar iyiyim yani. Senin agrin sancin var mi canim?

Pazartesi nst de 2 tane 100 luk sancim cikti tansiyonum 12/8 di hos ben hissetmiyorum ama doktorum eger yarinda sanci gorurse bebegi cumaya alacagini soyledi oglusun masallah gelisimi tamamlanmis cuma gunu 38+0 olucam aslinda dogmasinda bisakinca yok ama iki tane 100 luk sanci bebisin alinmasini zorunlu kilar mi boyle bi durum yasayan var mi aranizda

Hakkında hayırlsı olsun inşallah canım.. Bi arkadaşım da böyleydi geçen ay. Ama onun bebeği yavaş yavaş doğum kanalına iniyormuş. Tam Doktorun en son dediği tarihte nişanı geldi normal doğumu oldu canım. Nasibinde varsa son günde olsa olur yani..

Benim bi ara vardı 36. Haftamdaydim o zaman erken gelcek dedi hatta doktor ben de 38 olsa bari falan diyodum ne gelen var ne giden Şu an arada ağrım oluyo nst de en son düzenli ağrı çıktı ama açılma falan yok benim de randevum cuma günü bakalım nolcak

Ben de gecen hafta cati muayenesinden snra kanamam oldu 1 gece hastanede kaldik nst de hafif hafif sanci cikti ama acilma fln yok hastaneden ciktiktan sonra da eskisinden iyi oldum turp gibiyim valla sastim kaldim bakalim nolcak hakkimizda hayirlisi olsun

Inşallah canim ya hayırlısı artık ne diyim. Suni sanciyla doğum yapan da cok az insan var hep sanciyi alıp bi de sezeryana girmek istemiyorum o gözümü korkutuyor

merhaba arkadaşlar

Ohhh ohh maşallah ay sonuna kimse kalmıcak gibi:) göZün Aydın CNm çok geçmiş olsun. Allah bebişine sağlık huzur versin

merhaba arkadaşlar

Gozun aydin canim, Allah anali babali buyutsun. Insallah agrilarin da bir an once gecer... darisi basimizaa

Ayniyiz valla bende 9 gun kaldi sanki 5 aylik gibi cok hafifim ay gecikmesini istemiyorum vaktinde saglikli gelsin insallah hepimizin bebegi

Kızlar doktora bu hafta hiç inmedi tansiyonum dedim dünde 14/10 olmuştu.hastaneye yatış verdi. .cumaya duruma göre alacak ama canım çok sıkıldı demek tansiyon yavrumu etkilemeye başladı kilo sadece 40 gr almış 2965 gr.ya doğunca çok zayıf olursa cankm çok sıkıldı...kilosu iyi diyor gelisim iyi diyor ama ultrason kağıdına baktım bacak boyu iyice gerilemiş. .başka ölçümleride...dr. iyi diyor değer aralığına göre. ..içim tuhaf karmaşık

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…