- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.181
Selam arkadaslarim
Defnem pazartesi günü taburcu oldu cok şükür. Alismaya calisiyoruz ev ortamina.simdiye kadar yanimda olan destek veren dua eden tüm arkadaşlarıma minnettarim allah razi olsun. Yine de akliniza geldikce dua edin bize ustesinden kalkabileyim kizoma bakabilmenin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim bugün tam 37. Haftam hatta senin doğum yaptığın gün doktorum 37de alalım dedi o zaman 35 ti , geçen hafta iyiydim 39 a dedi hergün nst ye giriyorum ama inan artık dayanamıyorum şimdi nst ye girip doktora gideceğim konuşacağım ya hap versin bekleyim ya da artık doğum olsun hergün bu korkuyla yaşamak cok zor...canım doğumdan sonra düzeldi mi tansiyonun?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. benimde 1 gün kaldı ışın tedavisinde. taburcu olurken dr. işitme testi istedi bizden, doğumdan sonra ikinci gün yapılmıştı deyince yoğun bakımda kalan, ışın tedavisi gören bebeklerden tekrar isteniyo dedi ve vakıf gurebaya yönlendirdi bizi. senden de istediler mi tekrarını?
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
Kızlar hepinize merhaba ben doğum yaptım 03:50'de kızım ayza 3000 52 cm doğdu ya anne olmak harika bir şey 😌😌😌😌 en yakın zamanda size yazarım 😊
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
Arkadaşlar öğleden sonra sezaryana gidiyorum.kontrole girmiştim agrim cikti alacagiz dedi.36+3teyiz.lütfen bana da dua edin.saglikla gelsin bebeğim saglikla buyuteyim inşallah.
Selam arkadaslarim
Defnem pazartesi günü taburcu oldu cok şükür. Alismaya calisiyoruz ev ortamina.simdiye kadar yanimda olan destek veren dua eden tüm arkadaşlarıma minnettarim allah razi olsun. Yine de akliniza geldikce dua edin bize ustesinden kalkabileyim kizoma bakabilmenin
Kızlar hepinize merhaba ben doğum yaptım 03:50'de kızım ayza 3000 52 cm doğdu ya anne olmak harika bir şey 😌😌😌😌 en yakın zamanda size yazarım 😊
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
Ayyy gözün Aydın, Rabbim analı babali büyütsün insallah. Nasıl normal dogum korktuğumuz kadar varmi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence herkes dikişten korkuyor :) ama hiçbirşey anlamadım eşim kamerayla dığuma girdifotoğrafçımız gelecek 1:30 gibi hazırlanıyoruz :)
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
Tebrik ederim CNm inşlh sağ salim bizde o harika duyguyu tadarız
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
hayırlı olsun arkadaşım...Allah bağışlasın... analı babalı büyütsün bebeğinizimerhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
Herkes dogurdu herkesi tebrik ederim dua edin bizde doguralim kavusalim insallah agustos sonuna kimse kalmadi qaliba benfe gec doguracagim cunko hic agrim sizim yokk
Selam kızlar,
Allah nasip ederse epidural doğum yapmak istiyorum ama herkes benim yerime karar veriyor. Doğumun nasıl olacak diye sorsalar hemen etrafımdan birileri normal normal deyip atlıyor. Psikolojik olarak hazır mıyım düşünmüyorlar. Neyse ben başka bişi soracaktım : Doğuma kaç gün kala ağda yapmak lazım. Daha doğrusu belli bir zamanı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?