2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biricik allah anali babalı büyütsun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah Allah yardımcın olsun

Evet odaya aldiktan sonra doktorum doğum yaptın rahatladin dedi 11/7 çıktı

canım cvbım geç oldu ama bizden tekrarını istemediler

canım geçmiş olsun rabbim acil şifa versin evladını size bağışlasın aynı durumu yaşamışız nerdeyse ben daha toparlanamadım

Maşallah gözün Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, adıyla büyüsün ayza ipek..😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım.. Sen de bebek de sağlıkla çıkın inşallah hastaneden..

Maşallah gözün Aydın çok sevindim.. Allah evladının acısını göstermesin inşalah..

Ayyy gözün Aydın, Rabbim analı babali büyütsün insallah. Nasıl normal dogum korktuğumuz kadar varmi ?

Doğum yapan anneleri tebrik ederim,sağlıcakla büyütün kuzucuklarınızı.ben henüz 36.haftadayım.doktorum hala sezaryen için gün vermedi öyle bekliyorum tek başıma sadece eşim var,herkes uzakta

Ayyy gözün Aydın, Rabbim analı babali büyütsün insallah. Nasıl normal dogum korktuğumuz kadar varmi ?

Bence herkes dikişten korkuyor :) ama hiçbirşey anlamadım eşim kamerayla dığuma girdi fotoğrafçımız gelecek 1:30 gibi hazırlanıyoruz :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah yavrularınızı
bu gün yapacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun Allahım kurtarsın inşallah,darısı da bizlere olsun.
benm de bu gün dr kontrolüm var heralde3 bu gün gün verir artık.,

Bence herkes dikişten korkuyor :) ama hiçbirşey anlamadım eşim kamerayla dığuma girdi fotoğrafçımız gelecek 1:30 gibi hazırlanıyoruz :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014

Ayyy insallah benimde senin gıbı kolay olur doğumum. Kızım tam dogum pozisyonunu almış doktor her an gelebilir dedi.
Kizinla sana iyi çekimler :)

Herkes dogurdu herkesi tebrik ederim dua edin bizde doguralim kavusalim insallah agustos sonuna kimse kalmadi qaliba benfe gec doguracagim cunko hic agrim sizim yokk

hayırlı olsun arkadaşım...Allah bağışlasın... analı babalı büyütsün bebeğinizi

Selam kızlar,
Allah nasip ederse epidural doğum yapmak istiyorum ama herkes benim yerime karar veriyor. Doğumun nasıl olacak diye sorsalar hemen etrafımdan birileri normal normal deyip atlıyor. Psikolojik olarak hazır mıyım düşünmüyorlar. Neyse ben başka bişi soracaktım : Doğuma kaç gün kala ağda yapmak lazım. Daha doğrusu belli bir zamanı var mı?

Herkes dogurdu herkesi tebrik ederim dua edin bizde doguralim kavusalim insallah agustos sonuna kimse kalmadi qaliba benfe gec doguracagim cunko hic agrim sizim yokk

Valla canım benim 21 inde ama doktor geç de gelebilir rahatı yerinde erken olmaz dedi.Bayram günü acildeki doktora kalsa 10 güne doğuruyodum :) Benim için ne kadar geç olsa okadar iyi hem izni,m uzar,hem bebek az daha kilo alır :)

Canım aynı durum bende de var.Sanki kendileri doğuracak.Ben bayramın ilk günü mide ağrısından acile gttim alttan muayene edince korktum,normal doğumada soğudum.Normal doğumda bunların sıkça yapılacağını biliyorum blki ondan belk acısından bilmiyorum ama bazen bayıltıp kesip alsınlar diyorum :)

Ağda konusuna gelince kuaförümün başına tatsız olaylat gelmiş hamilelere yaparken,bende vazgeçtim tüy dökücü krem kullanıyorum. Markası "fem natural" diye bişi bikini bölgesindede kullanılabiiyo bitkiselmiş.jilet gibi hemen de çıkarmıyo.Ağdadad mikrop kapma ihtimalide var.Bunu dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…