2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişolsun cnm gozun aydın bebegınle sağlıklı mutlu huxurlu.. bi ömür dilerim

Canim maşallah hayırlı olsun bak bebekte öyle zayıf filan değil ...inşallah en kisa zamanda toparlanirsin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet canım aynen öyle,kendisinin anlamasını bekliyorum anlamayınca da gönlüme küsüyorum..
kız kardeşim yok canım ben tek kızım.eşimin ailesi de burda yaşamıyo,hoş yaşasalarda faydaları olmazdı..
bu da benim imtihanum sanırım.canım çok sağol ilgin için iyi ki sizler varsınız..dert ortaklarım

Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.. Çok şükür bebeğin iyi, çok sevindim.. Allah bağışlasın, acısını göstermesin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim hemoroidin memesi disari dogru olandanmi? Benimde olusmustu gecen hafta hem de birden bire disari dogru cikti cok rahatsiz ediyodu.saolssun forumdaki arkadaslar bayagi yardmcu oldular.suan gayet iyiyim iceri dogru girdi rahatszlik vermyo.ben her gun banyo yaparken sicak su tuttum oaraya.o iyi geldi bayagi.sonra ssaf zeytinyagini pamuga dokup bekletebildigim kadar o bolgede beklettim.bir de su krem cok iyi geldi.hamileliktede kullaniliyo dozunu cok kullanma ben gunde 1-2 sefr surdum.kremin adi procto glyvenol.bunlari yaptgnda 2-3 gune faydasini gorursyn.

Gozun aydin canim..insallah agrilarinda gexer,bebisunle diledgnce ilgilenirsin :) buarada suni sanciyivtavsiye edermsn ?

Gözün Aydın arkadaşım sağlıkla büyütün inşlh ağrıların çabucak geçer

Kizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu )

Gözünüz Aydın CNm sağlıkla büyütün. Bebeğinizi. Darısı bizlereeee

Arkadaşlar öğleden sonra sezaryana gidiyorum.kontrole girmiştim agrim cikti alacagiz dedi.36+3teyiz.lütfen bana da dua edin.saglikla gelsin bebeğim saglikla buyuteyim inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar hepinize merhaba ben doğum yaptım 03:50'de kızım ayza 3000 52 cm doğdu ya anne olmak harika bir şey 😌😌😌😌 en yakın zamanda size yazarım 😊

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014

Son düzenleme:

Canım tansiyonunu ihmal etme benim tansiyondan dolayi dogum oldu planlı degildi tam 37+0di bebegin kslp atışlarını etkiliyor 180 190 çıktı nstde haftan güzel korkma benim kızım 3440 g dogdu masallah doktora gitmeyi ihmal etme Allah korusun sen de o da sıkıntıya girersiniz tansiyonla doktorum öyle dedi bana çünkü

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Selam arkadaslarim
Defnem pazartesi günü taburcu oldu cok şükür. Alismaya calisiyoruz ev ortamina.simdiye kadar yanimda olan destek veren dua eden tüm arkadaşlarıma minnettarim allah razi olsun. Yine de akliniza geldikce dua edin bize ustesinden kalkabileyim kizoma bakabilmenin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece ağrı var diye mi sancilarin kac 100e yakın mi?

sadece ağrı var diye mi sancilarin kac 100e yakın mi?

ben de anlamadım.daha öncede böyle ağrılarım çıkmıştı.32 haftadan beri.erken doğumriskin var demişti.bugün tamam ağrın çıkmış ciğerleri gelişti 1 hafta daha bekleyip bebeği sıkıntıya sokmayalım dedi alıyoruz dedi

Canim benim bugün tam 37. Haftam hatta senin doğum yaptığın gün doktorum 37de alalım dedi o zaman 35 ti , geçen hafta iyiydim 39 a dedi hergün nst ye giriyorum ama inan artık dayanamıyorum şimdi nst ye girip doktora gideceğim konuşacağım ya hap versin bekleyim ya da artık doğum olsun hergün bu korkuyla yaşamak cok zor...canım doğumdan sonra düzeldi mi tansiyonun?

Ikinizde sağlıkla kurtulun inşallah

Gözün aydın Rabbim bir daha yaşatmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…