- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.161
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
Ne demek canım Ya eş bi yere kadar yardımcı olabılır ki anne bambaşka bişey neden anne oluyo insan acaba tabiki zoruna gider anlamayınca anlamıyo demekki anneciğin napcaksın üzme canını bebişini düşün en önemlisi o kız kardeş falan yok mu sana yardımcı olabılcek
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
piscus acil olmasında bir sıkıntı olmamıştır inşallah tebrik ederim Allah bizlerede zamanı gelince nasip etsin
kızlar bende hemoroit çıktı hamilelikte ve beni çok rahatsız ediyor bir o kadarda ürkütüyor normal doğumda dahada azacak diye korkuyorum. hamişlerde ve doğum yapanlarınızda durumlar nasıl? dış hemoroit bi de benimkisi. doğumdan sonra geçer mi ki?:26::18:
Kizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu)
Biz saat 5'den beri hastanedeyiz açılma 4 cm oldu çok az kaldı kızıma kavuşmamıza 😌😌
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Gelmeyen olunca doğuma gitti saniyorum:)) aman bugünde yüksek tansiyon ve biliyormusun artık doktora taşınmiyorum Allah hayırlısıni versin artık yüksek demekten sıkıldım. ..baş ağrısıyla geziyorum aman az kaldı bakalım. ..bizde alsak kucağımiza sağlıkla
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu)
Arkadaşlar öğleden sonra sezaryana gidiyorum.kontrole girmiştim agrim cikti alacagiz dedi.36+3teyiz.lütfen bana da dua edin.saglikla gelsin bebeğim saglikla buyuteyim inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sadece ağrı var diye mi sancilarin kac 100e yakın mi?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım tansiyonunu ihmal etme benim tansiyondan dolayi dogum oldu planlı degildi tam 37+0di bebegin kslp atışlarını etkiliyor 180 190 çıktı nstde haftan güzel korkma benim kızım 3440 g dogdu masallahdoktora gitmeyi ihmal etme Allah korusun sen de o da sıkıntıya girersiniz tansiyonla doktorum öyle dedi bana çünkü
Ikinizde sağlıkla kurtulun inşallahArkadaşlar öğleden sonra sezaryana gidiyorum.kontrole girmiştim agrim cikti alacagiz dedi.36+3teyiz.lütfen bana da dua edin.saglikla gelsin bebeğim saglikla buyuteyim inşallah.
Maşallah Allah bagislasin gözün aydınKızlar hepinize merhaba ben doğum yaptım 03:50'de kızım ayza 3000 52 cm doğdu ya anne olmak harika bir şey 😌😌😌😌 en yakın zamanda size yazarım 😊
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
Kızlar hepinize merhaba ben doğum yaptım 03:50'de kızım ayza 3000 52 cm doğdu ya anne olmak harika bir şey 😌😌😌😌 en yakın zamanda size yazarım 😊
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014
Selam arkadaslarim
Defnem pazartesi günü taburcu oldu cok şükür. Alismaya calisiyoruz ev ortamina.simdiye kadar yanimda olan destek veren dua eden tüm arkadaşlarıma minnettarim allah razi olsun. Yine de akliniza geldikce dua edin bize ustesinden kalkabileyim kizoma bakabilmenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?