2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ece90ya cannnim insallah tez zamanda dogur noldu bizim miniklere anlamiyprum qaliba karnimizda iyi baktik o yuzden gelmmek istemiyo minikler ama insallah cabucakk gelsinler.. Aycaaaa canim tebrik ederim Allah anali babali buyutsun:)

Korkma canim benim inssallah hersey yolunda gidicek bol bol doguma kadar muz yi dr iyi diyorsa iyidir bebisin...insallah sagsalim kavusun birbirinize

bi hafta önce iyidir
ben öyle yapcm cunku dogumdan sonra da biraz idare etsin sezeryanda dogum sonrasi jiletle kremle urasilmaz en temizi agda olur.

merhaba arkadaşlar
pazartesi sabahı saat 09:51 de oğlum dünyaya geldi..
epidural sezeryanla..doğum çok rahat geçti ama
sonraki 27 saat çok ağrım oldu
şimdi evdeyiz .. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin

Canım tebrikler, ikinci oğluna kavuşmuşun. Allah yavrularınla sana sağlıklı, mutlu uzun bir yaşam nasip etsin inşallah...
Ağrı çekmene üzüldüm doğrusu, ikinci daha kolay olur diye düşünüyordum. Neyse Allah başka sıkıntı vermesin canım tekrar tebrikler

Hoşgeldin arkadaşım. Valla insanlar bencil ve dediğin gibi tembel. Belli ki iş yerinin bel kemiği sensin, işleri çekip çeviren toparlayan insansın yani. Diğerleri resmen senin üzerinden alıyorlar maaşlarını. Çalışırken aynı şeyleri bende yaşıyordum. Sıfırdan bir düzen kurdum ve hakettiğim terfiyi almak üzereydim ki müdür 18 yaşında lise mevzunu yeğenini o göreve damdan düşer gibi atadı. Ve benden ona işi öğretmemi istedi. İstifamı verip çıktım. Çalışmaktan da soğudum zaten. Seni düşünmeyen insanları sen hiç düşünme canım, boşver ne halleri varsa görsünler. Zaten iş dediğin bitecek birşey de değil. Bebeğinle ilgilen sen sadece şimdi. Hatta işle alakalı beni aramayın bile de, benim eşim derdi valla eğer böyle bir durumum olsaydı eşimi işle alakalı aramayın diye. Az kaldı doğuma hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşucaz teker teker... Tek düşüncen bebeğin olsun. Gerisi ne halt ederse etsin boşver

bence de yazin cok zorr..hele bide seker di tansiyondu..stressi bitmedi biturlu.yaşin kac ki kuzum senin

Topiğin en yaşlısı benim canım. 37 olacağım kasımda

Ohh nihayet. Hülyacığım evde senin kokun ve sütünle daha çabuk toparlanacak defne inşallah. Bol bol emzir balım bebeğini Allah başka dert tasa göstermesin. Sağlıkla büyüt çocuğunu inşallah

Canım benim sen de bebeğin de Allah'a emanet olun inşallah... Allah'ın izniyle sağ salim kavuşacaksınız bebekle.. Yatış verdiği iyi oldu sen zaten her gün tansiyon ölçüyordun ve nstye giriyordun en azından hastanede doktorlar hemşireler güzelce ilgilenirler seninle.. Allah şifa versin.. Güzel haberlerini almak dileğiyle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm 3 kg maşallah daha ne olsn sen sıkma canini gayet iyi.hayirlisiyla kavus bebegine...

Aynen çok haklısınız.eşim de kızdı bugün zaten artık aramasınlar diye ben de açmıycam telefonu artık

Canim icini ferah tut dr iyi diyorsa iyidir insallah. Bi velim dogum yapti 2600 gr di bebisi ama o kadar saglikliydi ki cin gibiydi masallah... gecenlerde gordum 2 aylik olmus o kadar buyumus ki cok guzel olmus. Senin minigin de saglicakla gelecek cabucak buyuyecek hic meraklanma...

kuzum sen canini sikma..sukurler olsunki bu haftaya kadar geldijiz..insallah bol sutlerin olur da dogunca hemen toparlar annesi..

İnşallah canlarım ağlayasim var ama ağlamayacam...Bugün sabah 12/8 ydi hastanede, şimdi muayenede 14/8 neyse küçük iyi bugünlük inşallah herşey iyi olur allah büyük ne desem boş. ..sağolun allah razı olsun tek tek alıntıliyamadim hemen yazım diye
, Moonlighta yatıyordu onuda merak ediyorum aman herkes sağlıklı mutlu olsun. .çok korkuyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Merhaba arkadaşlar ben de yarin sezeryana girecegim sabahtan..dua edin bana da. Su azalmasi var.gelisim geriligi diyolar bide ama herkes farkli olcuyo. Insallah sag salim kucagimiza aliriz.

Allah büyüktür.. Çok şükür hep takip ettin ve şimdi Hastanedesin Allah'ın izniyle bebeğin gelişimini tamamlamıştır ve sorunsuzca kucağına alacaksın inşallah.. Moonlight ben de çok merak ediyorum inşallah iyidir.. Allah'a emanet ol.. Moralini yüksek tut.. En azından kontrol altındsın öyle düşün canım benim..

Canim allah yardimcin olsun hepimizin yardimcisi olsun. Ben de yarin sezeryana gidecegim bizimkinin de kilosuna dusuk diyolar 2500 bile degil belki de. Tek care olarak dua ediyorum içimi ferah tutmaya calisiyorum.sen de oyle yap.bana da dua et tamam mi

Merhaba arkadaşlar ben de yarin sezeryana girecegim sabahtan..dua edin bana da. Su azalmasi var.gelisim geriligi diyolar bide ama herkes farkli olcuyo. Insallah sag salim kucagimiza aliriz.

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kavuş evladına..

Allah bagislasin canlarim .masallah diyelim.size de gecmis olsun. Ben de yarin sezeryana gidecegim dua edin bana da oldu mu.minikleri benim yerime opun koklayin.hayirli ugurlu olsun taze analar

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kavuş evladına..

Insallah canim heyecan stress korku hepsi bi arada.bazen bogulacak gibi oluyorum.insallah yarin tez gelir ve hayirli saglikli bi sekilde alriz kucagimiza minigimizi

Ece90ya cannnim insallah tez zamanda dogur noldu bizim miniklere anlamiyprum qaliba karnimizda iyi baktik o yuzden gelmmek istemiyo minikler ama insallah cabucakk gelsinler.. Aycaaaa canim tebrik ederim Allah anali babali buyutsun:)
sercemimmm canin benim azeri guzelimmmm cok az kalmis rabbim kolay dogumlar nasip etsin sana ve tum dogumu bekleyen kiscelere benim gibi bir pirtta cikart ins

Allah yardimcin olsun canim..guzel hbrlerle gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…