2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım bir gittim geldim neler olmuş böyle.. doğuranlar, bir türlü bebişini doğsun diye ikna edemeyenler :)) doğum yapan arkadaşlar sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah.. bekleyen arkadaşlar, en hayırlı zamanda sorunsuz bir şekilde kucaklarız inşallah bebeklerimizi...37+4 üm bende ne zaman olacak çok merak ediyorum..

merhaba arkadaşlar
pazartesi sabahı saat 09:51 de oğlum dünyaya geldi..
epidural sezeryanla..doğum çok rahat geçti ama
sonraki 27 saat çok ağrım oldu
şimdi evdeyiz .. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin

canim gozunaydin Allahim saglicakla buyutmek nasip etsin

sercemimmm canin benim azeri guzelimmmm cok az kalmis rabbim kolay dogumlar nasip etsin sana ve tum dogumu bekleyen kiscelere benim gibi bir pirtta cikart ins
Tazeee anneee kizcemmm insallah amin bakalim bizim oglan ne zaman gelicek teyzesi 9 gune 40 hafta tamam oluyor..sen tam 40 haftada dogurdun dimi:)

Ikna ede bilmeyenlerden biri ben oluyom efenim:)))) bir turlu ikna olmuyor:)

Rabbim doğum yapanlara dogum icin hastanede olanlara evde bebegini bekleyenlere bebegini dogum icin ikna edemeyenlere kusaca tum agustos annelerine kolaylıklar versin. ... (amin...)

Ikna ede bilmeyenlerden biri ben oluyom efenim:)))) bir turlu ikna olmuyor:)

normal doğum istiyorsun galiba .. nst de sancı çıkıyormu ?? bende korkmaya başladım, dün hastanede biriyle tanıştım 40 haftasının dolmasına 2 gün var kızda ne sancı ne açılma :) göğüs uçlarını uyarmak etkili olabiliyormuş bugün bir kitapta okudum ...

ben 4gun kala dogum yaptim canim 39+3te

Canım magnezyumu sordun mu😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim doğum yapanlara dogum icin hastanede olanlara evde bebegini bekleyenlere bebegini dogum icin ikna edemeyenlere kusaca tum agustos annelerine kolaylıklar versin. ... (amin...)

Amin.. Allah tüm hamişlere de bizlere de yardım etsin o dar yolda koymasın inşalah..

Canim Allah kurtarsin..Allahim hayirlisiyla almayi nasip etsin yaz inşallah. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canim bugün yatış dedi ama ben bir saatlik yere gidiyorum ya çantami alayım dedim sabah yatacam birde ağda yaptıracam..ablam var sadece yakın birinci dereceden Kayseriden gelecek ama doğum belli değil cuma mı haftaya mi...
ya birde şey oldu eşim ölçümlere bakıyordu fl geri dedim ya mesela geçen hafta atıyorum 90 bu hafta 89 ölcmus tam böyle bir rakam değil elbette atmasyon yazdım yani uzayan bir kemik kısalir mi ?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Olcumlere takilma cnm o anki durusuna gore degisiyo olcumleri o yuzden net degil degerler zaten + · 250 fln diyo kilo icinde tam olculemedigi icin

Bak işte geçen ben de demiştim ya karnımıza 1 hafta geri dedi Dr ama sonra dediki böyle ileri haftalarda ölçümler yanıltıcı olabiliyor takılma 2 haftaya kadar olan ileri geriler normaldir.. Normaldir inşallah.. Benim bebeğime bi ara1 hafta önde dediler sonra karnı geri dediler em sonda haftasına uyumlu dediler.. Normal sınırlardaysa inşallah hiçbir sorun yoktur Allah'ın izniyle.. Allah'a emanet olsun inşallah evlatlarımız.. Ablanın geleceğine de çok sevindim.. Yalnız kalmayacaksın..

Canım magnezyumu sordun mu😊

evet evet sordum.. eğer kramp girmiyorsa magnezyuma devam etmemen daha iyi dedi.. hatta başka bir hamile arkadaşın 40 haftasının dolmasına 2 gün kaldığı halde sancı gelmiyormuş, onun doktoruda maden suyu gibi magnezyumu bol şeyler tüketme demiş..

Benimki niye iç dedi.. Olmazsa ben de içmeyim sağol canım😊

Kzlar iki gece once sancilandim dogumluk sanci degil dediler eve geldik.cogunuz bilir bebek bobregime baski yaptigi icin stent takildi.bu alet 40cm uzunlugunda bir kablo.dun kendimde gariplik hisettim idrarim garip agri yapiyordu.idrarimi yaptim silindim.derken bacaklarimdan sular akti.eyvah suyum geldi dedim.temizlendim sakince.klozetin yaninda resimdeki aleti gordum bi baktim stent.agrisiz bi sekilde resmen cikti.ve de doguma daha cok var yine taktiramam cok aci veriyo.dr omrumde gormedim mumkun degil nasil basardin diyo.o kablo nasil bobregimden inip idrar deligimden gecip cikti anlam veremiyor.acile gittik su degil idrarmis gelen.cati muayenesi bile yaptilar cok canim yandi.
Bugun kendi dr uma gittim.sezaryen icin 39+2 tarihi verdi.once alin stent taktiramam cok zor dedim.kabul etmedi.erken almiyoruz dedi.onca zaman bobregim yine buyucek zor kurtarmislardi bobregimi.napicam ben.benim al bu cocugu 38de deme hakkim yok mu.bebegim 3027gr gelisimi iyi.ciger gelistirici yapilmisti eskiden.38erken degil ki bu adam neden boyle diyor.zaten alet dogumda cikicakti.uc hafta icin onca aciyi cekmeye deger mi.iki hafta sonra alsa keske.

Son düzenleme:

Canimm cok geçmiş olsun.Allah şifa versin...

Valla bende bugun goyus uclarini oynatmak gerek sozunu rusdar dan duydum simdi de sen diyorsun belki deniyim bende belki gelmek ister bizim pasa biraz once kahve rengi gibi akintim oldu amma cok cok az oldu nasil kalbim atdi dr normal dedi..normal dogum yapicam canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…