- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.261
Ay darisi basima hicranim bende oyle dogurayim 4-5 gun kalmis. ne guzel ooooolur insallahben 4gun kala dogum yaptim canim 39+3te
Bende anlamadim canim 38 hafta normal dogum icin ama yinede Rabbim acil sifalar versin insallah hersey gonlunce olsunEki Görüntüle 1211257 Kzlar iki gece once sancilandim dogumluk sanci degil dediler eve geldik.cogunuz bilir bebek bobregime baski yaptigi icin stent takildi.bu alet 40cm uzunlugunda bir kablo.dun kendimde gariplik hisettim idrarim garip agri yapiyordu.idrarimi yaptim silindim.derken bacaklarimdan sular akti.eyvah suyum geldi dedim.temizlendim sakince.klozetin yaninda resimdeki aleti gordum bi baktim stent.agrisiz bi sekilde resmen cikti.ve de doguma daha cok var yine taktiramam cok aci veriyo.dr omrumde gormedim mumkun degil nasil basardin diyo.o kablo nasil bobregimden inip idrar deligimden gecip cikti anlam veremiyor.acile gittik su degil idrarmis gelen.cati muayenesi bile yaptilar cok canim yandi.Bugun kendi dr uma gittim.sezaryen icin 39+2 tarihi verdi.once alin stent taktiramam cok zor dedim.kabul etmedi.erken almiyoruz dedi.onca zaman bobregim yine buyucek zor kurtarmislardi bobregimi.napicam ben.benim al bu cocugu 38de deme hakkim yok mu.bebegim 3027gr gelisimi iyi.ciger gelistirici yapilmisti eskiden.38erken degil ki bu adam neden boyle diyor.zaten alet dogumda cikicakti.uc hafta icin onca aciyi cekmeye deger mi.iki hafta sonra alsa keske.
Canim nasil oldun devam ediyor mu kanama
Valla bende bugun goyus uclarini oynatmak gerek sozunu rusdar dan duydum simdi de sen diyorsun belki deniyim bende belki gelmek ister bizim pasa biraz once kahve rengi gibi akintim oldu amma cok cok az oldu nasil kalbim atdi dr normal dedi..normal dogum yapicam canim insallah
cok geçmiş olsun cnmEki Görüntüle 1211257
Kzlar iki gece once sancilandim dogumluk sanci degil dediler eve geldik.cogunuz bilir bebek bobregime baski yaptigi icin stent takildi.bu alet 40cm uzunlugunda bir kablo.dun kendimde gariplik hisettim idrarim garip agri yapiyordu.idrarimi yaptim silindim.derken bacaklarimdan sular akti.eyvah suyum geldi dedim.temizlendim sakince.klozetin yaninda resimdeki aleti gordum bi baktim stent.agrisiz bi sekilde resmen cikti.ve de doguma daha cok var yine taktiramam cok aci veriyo.dr omrumde gormedim mumkun degil nasil basardin diyo.o kablo nasil bobregimden inip idrar deligimden gecip cikti anlam veremiyor.acile gittik su degil idrarmis gelen.cati muayenesi bile yaptilar cok canim yandi.
Bugun kendi dr uma gittim.sezaryen icin 39+2 tarihi verdi.once alin stent taktiramam cok zor dedim.kabul etmedi.erken almiyoruz dedi.onca zaman bobregim yine buyucek zor kurtarmislardi bobregimi.napicam ben.benim al bu cocugu 38de deme hakkim yok mu.bebegim 3027gr gelisimi iyi.ciger gelistirici yapilmisti eskiden.38erken degil ki bu adam neden boyle diyor.zaten alet dogumda cikicakti.uc hafta icin onca aciyi cekmeye deger mi.iki hafta sonra alsa keske.
Eki Görüntüle 1211257
Kzlar iki gece once sancilandim dogumluk sanci degil dediler eve geldik.cogunuz bilir bebek bobregime baski yaptigi icin stent takildi.bu alet 40cm uzunlugunda bir kablo.dun kendimde gariplik hisettim idrarim garip agri yapiyordu.idrarimi yaptim silindim.derken bacaklarimdan sular akti.eyvah suyum geldi dedim.temizlendim sakince.klozetin yaninda resimdeki aleti gordum bi baktim stent.agrisiz bi sekilde resmen cikti.ve de doguma daha cok var yine taktiramam cok aci veriyo.dr omrumde gormedim mumkun degil nasil basardin diyo.o kablo nasil bobregimden inip idrar deligimden gecip cikti anlam veremiyor.acile gittik su degil idrarmis gelen.cati muayenesi bile yaptilar cok canim yandi.
Bugun kendi dr uma gittim.sezaryen icin 39+2 tarihi verdi.once alin stent taktiramam cok zor dedim.kabul etmedi.erken almiyoruz dedi.onca zaman bobregim yine buyucek zor kurtarmislardi bobregimi.napicam ben.benim al bu cocugu 38de deme hakkim yok mu.bebegim 3027gr gelisimi iyi.ciger gelistirici yapilmisti eskiden.38erken degil ki bu adam neden boyle diyor.zaten alet dogumda cikicakti.uc hafta icin onca aciyi cekmeye deger mi.iki hafta sonra alsa keske.
Çocuk bezini bütün paketle koymadiniz değil mi? Bez bulamamistik primanin beyazindan bugün yeni doğan yeşil aldık inş iyidir..ama hepsi konmaz degil mi ? 20 tane yeter mi acaba...Şimdilik hastanede kalmak için iki pijama yeter mi ya da eşofman alti giysek olmaz mi rahat olur ya onuda koysam çok mu olur..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Qaliba sen ondesin 1 gunun kalmis diyor takvimin hic mi agrin yok:)
ya ben de magnezyum kullanıyordum dr a sormayı da unutuyordum hep sadece dün gece içmedim birden aklıma geldi, keşke burda sorsaymışım yaaa maden suyunu da çok tüketiyorum acaba bunlardan dolayı mı gelmiyo oğluşum?evet evet sordum.. eğer kramp girmiyorsa magnezyuma devam etmemen daha iyi dedi.. hatta başka bir hamile arkadaşın 40 haftasının dolmasına 2 gün kaldığı halde sancı gelmiyormuş, onun doktoruda maden suyu gibi magnezyumu bol şeyler tüketme demiş..
arkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii
sabah dr gitti ilk kontrolde noormal doğum için bekleyelim 1 cm açıklık var dedi ebe, nst ye girince bebeğimin kalp atışlaarı 80 e kdr düştüğü için acil olarak sezeryana aldılar. bebişim sağlıkla doğdu çok şükürallah herkese bu güzelliği yaşatsın
merhaba kızlar uzun zamandır tatildeydim neler oldu bilmiyorum ama doğum yapanlar vardır, doğumu çok yakın olanlar vardır Allah herkese yardımcı olsun
arkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii
Bende yarisi cikardim cok yer kapliyor xaten o kadar bezi ne yapicaklar kucuk popolular dimiÇocuk bezini bütün paketle koymadiniz değil mi? Bez bulamamistik primanin beyazindan bugün yeni doğan yeşil aldık inş iyidir..ama hepsi konmaz degil mi ? 20 tane yeter mi acaba...Şimdilik hastanede kalmak için iki pijama yeter mi ya da eşofman alti giysek olmaz mi rahat olur ya onuda koysam çok mu olur..Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Insallah sagsalim gelsinler :)göğüs uçları uyarılınca vücut oksitosin hormonu salıyormuş, o hormon rahim kasılmalarını ve sancıyı arttırıyormuş.. sen bi dene bakalım :) gelir senin paşa merak etme, sadece gününü bekliyordur :)
ya ben de magnezyum kullanıyordum dr a sormayı da unutuyordum hep sadece dün gece içmedim birden aklıma geldi, keşke burda sorsaymışım yaaa maden suyunu da çok tüketiyorum acaba bunlardan dolayı mı gelmiyo oğluşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?