2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende anlamadim canim 38 hafta normal dogum icin ama yinede Rabbim acil sifalar versin insallah hersey gonlunce olsun

Canim nasil oldun devam ediyor mu kanama

sabah dr gitti ilk kontrolde noormal doğum için bekleyelim 1 cm açıklık var dedi ebe, nst ye girince bebeğimin kalp atışlaarı 80 e kdr düştüğü için acil olarak sezeryana aldılar. bebişim sağlıkla doğdu çok şükür allah herkese bu güzelliği yaşatsın

göğüs uçları uyarılınca vücut oksitosin hormonu salıyormuş, o hormon rahim kasılmalarını ve sancıyı arttırıyormuş.. sen bi dene bakalım :) gelir senin paşa merak etme, sadece gününü bekliyordur :)

Çocuk bezini bütün paketle koymadiniz değil mi? Bez bulamamistik primanin beyazindan bugün yeni doğan yeşil aldık inş iyidir..ama hepsi konmaz degil mi ? 20 tane yeter mi acaba...Şimdilik hastanede kalmak için iki pijama yeter mi ya da eşofman alti giysek olmaz mi rahat olur ya onuda koysam çok mu olur..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Son düzenleme:
cok geçmiş olsun cnm
bnm doktorum 38de yapck sezaryan anlamadim niye senin böyle bir durumun varken beetiyor doktorun
.yada bnmki niye erken aliyo

Çok geçmiş olsun canım benim.. Aslında ciğer geliştirici iğne bile vurulmuşsun maşalah kilosu da iyi ama Dr niye öyle dediki acaba.. Allah yardımcın olsun.. İnşallah bi daha stente gerek kalmaz bebeğin de sağlıkla gelir inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bez olarak molfix göbek oyuntulu aldım10tane bıraktım paket çok yer kaplıyordu.. Hastanede ne kadar kalacağın da önemli ama 2 takım pijama yeter bence de çok da yük etme kendine.. Bi tane eşofman altı koysan da olur extra niye fazla olsun zaten 1 saatlik mesafedeymişsin ha deyince gidip alamazlar eşyanı.. Allah yardımcın olsun..

Qaliba sen ondesin 1 gunun kalmis diyor takvimin hic mi agrin yok:)

evet canım ortalama doğum tarihim 7 ağustos.. ama en son usg de 10 ağustos demişti dr. geç döllenme olduğu için tam tarihi belli değil.. ama bende tık yok ne ağrı ne sızı ne su ne kanama, turpp gibiyim vallaha sanki 3 ayım var daha

ya ben de magnezyum kullanıyordum dr a sormayı da unutuyordum hep sadece dün gece içmedim birden aklıma geldi, keşke burda sorsaymışım yaaa maden suyunu da çok tüketiyorum acaba bunlardan dolayı mı gelmiyo oğluşum?

arkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii

merhaba kızlar uzun zamandır tatildeydim neler oldu bilmiyorum ama doğum yapanlar vardır doğumu çok yakın olanlar vardır Allah herkese yardımcı olsun

canım geçenlerde ibrahim saraçoğlundan dinledim bebeğin suyunun azalmasına günde 1 su bardağına yakın havuç suyu içmek iyi geliyormuş suyu artırıyor dedi. bilgin olsun...

Canım ya zorlu bir gebelik dönemi geçirdin gerçekten, Allah sabır versin beterinden korusun. O stenti de nasıl takmışlar aklım almadı doğrusu. Ve acaba tam olarak ne zaman çıktı? Yani son ana kadar işlevini yapıyor muymuş? Tövbe tövbe hiç duymadığım şeyler, söyleyecek birşey bulamadım. İnşallah herşey yolunda gidecek senin ve yavrun için.

Temmuz annesi olacaktın herhalde kısmet ağustosaymış. Allah kızına ve sana uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin canım tebrikler

merhaba kızlar uzun zamandır tatildeydim neler oldu bilmiyorum ama doğum yapanlar vardır, doğumu çok yakın olanlar vardır Allah herkese yardımcı olsun

Ben sana listeyi vereyim canım, hepsine toptan bakarsın epey doğumumuz oldu çok şükür

hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..

dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak

Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..

bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...

nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...

Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah

asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...

kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...

edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...

levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah... (24.07.2014)

GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi

maşallah... (25.07.2014)

gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah... (26.07.2014)

akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....

hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..

tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..

niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... 27.07.214

didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi. (27.07.2014)

MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah (30.07.2014)

beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah... (01.08.2014)

denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah... (25.07.2014)

nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah... (01.08.2014)

esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...

fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...

yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...

piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah... (04.08.2014)

efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar: (05.08.2014)

_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar: (06.08.2014)

aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

cicegimm sezaryan ile 2880 gr doğan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah... (02.08.2014)

İnşallah önemsiz bir şeydir canım ya o pedleri çok iyi düşünmüşsün.. Allah kısmet ederse benim de ilk doğumum olacak o yüzden hiçbir fikrim yok.. Allah yardımcın olsun..

Geçen biri demişti iyice yıkan ve kurulan ıslak kalmasın sonra bir bez koy çamaşırına bak yine aynı şekilde ıslaklik varsa su demişti..idrar daha kokulu olmaz mı acaba?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bende yarisi cikardim cok yer kapliyor xaten o kadar bezi ne yapicaklar kucuk popolular dimi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…