- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.441
herkes gibi bende ameliyathaneye korkarak gittim..
sondamın epiduralden sonra takılmasını istedim.. iyi ki de öyle yapmışım ..
genel anesteziden korktuğum için epiduralden vageçmemeye kararlıydım..
içeriye girdiğimde herkes inanılmaz ilgiliydi.. epiduralim vurulurken sarılcak hemşirem
ameliyat sırasında elini sımsıkı sıktığım hemşirem bile vardı düşünün :)) kızdan helallik almam gerekirdi aslında :))
daha sonra yattım sondamı taktılar hiçbişey anlamadım :)) ama uyuşmadım daha dedim
anestezi uzmanımda daha zaman var uyuşman için merak etme dedi.. dr.um geldi nasılsın iyiyim sen nasılsın faslından sonra
ben ellerimi falan yıkayıp gelcem ozaman başlarız dedi gitti..
ben tekrar dedim ben uyuşmadım diye anestezi uzmanımda yine daha zaman var zaten önce seni uyarcaz hissetmezsen kescez falan dedi..
ben de uyarı bekledim.. sonra kafamı çevirdim adam bana demez mi bizim için en zor kısım geçti diyeben hem şok oldum
hem de anladım ki kesilmişim bile..
ilk yattığımda tansiyonum düştü o çok kötüydü o normale dönünce tekrar düşmesin diye doğumu unuttum o daha zor oldu bana ..
daha sonra dr.um hemşireye bastır dedi bebek çıkması için iri bir hemşire karnımın üst tarafından bastırmaya başladı
o an da zordu biraz ama dayanılmıcak gibi değildi ve oğlum çıktı ağlamaya başladı.. hemen bebek dr.u kontrol etti hep onu izledim dikilirken
sonra bana öptürdüler bebeğimi götürdüler.. o sırada bir miğde ağrısı başladı ben de anestezi uzmanım yine müdahale etti
o sorundan da kurtuldum.. ama hadi ne zaman bitçek oğlumun yanına gitçem diye başlarının etini yedim
çok şükür iyi geçti.. genel anesteziden bin kat iyi epidural.. ama ilk ayağa kalkış ve ondan sonraki neredeyse 1 gün çok zor ve ağrılı geçti..
ilk doğumda yaşamadım o ağrılaarı bunda yaşayınca şok oldum resmen.. ama o ağrılarda geçti şimdi normal ağrılarım oluyor sadece
olsun oğluma feda olsun :)) benden şimdilik bu kadar:)) annem yanımda bu akşam İzmirden yine kalabalık misafirlerim gelcek giremeyebilirim
3 gün falan ben çok merak ediyordum doğum yapanların hikayelerini o yüzden yazmak istedim :)) bu ara bi boşluk bulup oğlum uyuyorken hazır
gerçeği hayalinden güzel olan tek şey evlatmış :)) ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin AMİN
Bebisleri olanlar yazsin.. bebis hep isal gibi yPiyi.. sizinde öyle mi.. birde benden geciyo galiba.. benim de ga sancim ve isal olmuşum. .... gaz sancisi var galiba uykudab uyaniyo aglayaraj sonra tekrar uyuyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt
Selam herkese kizlar,
Yazdiklarinizi okudum pek cogunuz dogum yapmissiniz bile. Hepinize cok gecmis olsun ve cok cok tebrik ederim!!! Umarim bebisle güzel geciyordur günleriniz. Benim son birkac günüm kaldi ama bebegin gelmeye niyeti yok gibi. Umarim cok gec kalmaz. Normal dogum istedim hep bir aksilik cikmasin istiyorum ama belli de olmaz. Dogumdan sonra umarim güzel ve herkesi normal doguma tesvik edebilecek bir hikayem olur. Herkese sabir diliyorum, son günler hic gecmek bilmiyormus gercekten!
kızlar herkese merhaba.Hastaneden geldik şimdi kontrolümüz vardı.Çok şükür herşey yolundaymış,bebişde çok iyi maşallah 2500 kg olmuş 2 hafta sonrasına randevu verdi tekrar.Sizler nasılsınız?Çok fazla giremedim son zamanlarda hepinize dua ediyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
Selam herkese kizlar,
Yazdiklarinizi okudum pek cogunuz dogum yapmissiniz bile. Hepinize cok gecmis olsun ve cok cok tebrik ederim!!! Umarim bebisle güzel geciyordur günleriniz. Benim son birkac günüm kaldi ama bebegin gelmeye niyeti yok gibi. Umarim cok gec kalmaz. Normal dogum istedim hep bir aksilik cikmasin istiyorum ama belli de olmaz. Dogumdan sonra umarim güzel ve herkesi normal doguma tesvik edebilecek bir hikayem olur. Herkese sabir diliyorum, son günler hic gecmek bilmiyormus gercekten!
kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt
Oglum idrarini yapamadigi icin sunnet ettik bugun mahfolduk resmen kac gundur
sağol canım benim.Senin haftana geldiğimde ben doğum yapmış olacağım.Sezeryan olacağım çünkü.Doğumdan sonra yazarız buraya artık doğumum gerçekleşti diyemaşallah sorun yok çok sevindim... güzel duana amin canım.. ben beklemeye devam edenlerdenim. benim de bugün kontrolüm vardı nst sancı yok, ilk çatı muayende açılma yok... hayırlısı Allah tan olsun inşallah..
Günaydın hayırlı olsun oğlunuz urfada mı yasıyorsunuz ben urfadayım burda Urfalı az... Kullanıcı adınızı gorunce sormadan edemedim
kızlar dün hastaneden ciktik bugün sarılık için gittik çok yüksek değil 4 gün sonra kontrol dedi. bebeğim olduguna sevinemiyorum bile.çok üzgünüm kırgınım.kv bir tuhaf 9 ay boyunca bir eksiginiz var mi diye bir kez sormadı.şimdi gelmiş benim annemi. üzüyor.dün anneme mutfakta sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.annem etrafı toplarken.bu ne demek ya benim annem de şok olmuş ben eve gideceğim diye ddi dün üsteleyince söyledi. o kadar sınırlıyim ki.evimize bir semine önce geldi o da sadece kaynımin dugunu için hiç bir şekilde muhatap değil bir de gelmiş benim anama böyle diyor çoğu eşyamizi annem aldı ya önü geçtim ne yaptı kadın sana eşimi kendi evladi gibi benimsedi.hiç kimseyi kırmaz bize en ufak bir zararı yok. sen ne hakla böyle dersin bunları yazarken şu an dururad miyorum kendimi hickiramiyorum bebeğim korkmasın diye.yarın kv gidyor 15 yaşındaki görümcem bakacakmis bana beyine bak asıl ben ona bakarim.annem ne olur esime söyleme dedi zaten söylesem o anlamda dememistir der bir türlü kafamdan atanıryorum başım ağrıyor en güzel günlerimde bunlarla mi ugrasacaktim.burda çoğu kişi anlatırdı benim de başıma geldi.anlatacak başka kimsem yok sizinle paylaş tım :-- - - - - - -(
Kızlar mrb,
Hastaneye giderken kaç tane bebek bezi götürmek lazım sizce? Epidural sezeryan olacağım Allah nasip ederse, kaç gün kalırım bilmiyorum ama paket götürmek istemiyorum.
kızlar herkese merhaba.Hastaneden geldik şimdi kontrolümüz vardı.Çok şükür herşey yolundaymış,bebişde çok iyi maşallah 2500 kg olmuş 2 hafta sonrasına randevu verdi tekrar.Sizler nasılsınız?Çok fazla giremedim son zamanlarda hepinize dua ediyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
cnm yarin gidiyomus iste bosver takmamaya çalış. Bütün kvler bi tuhaf.hele bebek olucakken ogullarini kiskaniyolar sanirim.kac kisi istiyorki kv sini.sahsen bnde gelsin istemiyorum annm bana bakar ama kv hizmet bekler ama yapck bisey yok malesef.azicik idare etcez..bebis icin de geçmiş olsun cnm Allah anali babalı buyutsun.
Milletin derdi torun, bizi dusunmuolar kikızlar dün hastaneden ciktik bugün sarılık için gittik çok yüksek değil 4 gün sonra kontrol dedi. bebeğim olduguna sevinemiyorum bile.çok üzgünüm kırgınım.kv bir tuhaf 9 ay boyunca bir eksiginiz var mi diye bir kez sormadı.şimdi gelmiş benim annemi. üzüyor.dün anneme mutfakta sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.annem etrafı toplarken.bu ne demek ya benim annem de şok olmuş ben eve gideceğim diye ddi dün üsteleyince söyledi. o kadar sınırlıyim ki.evimize bir semine önce geldi o da sadece kaynımin dugunu için hiç bir şekilde muhatap değil bir de gelmiş benim anama böyle diyor çoğu eşyamizi annem aldı ya önü geçtim ne yaptı kadın sana eşimi kendi evladi gibi benimsedi.hiç kimseyi kırmaz bize en ufak bir zararı yok. sen ne hakla böyle dersin bunları yazarken şu an dururad miyorum kendimi hickiramiyorum bebeğim korkmasın diye.yarın kv gidyor 15 yaşındaki görümcem bakacakmis bana beyine bak asıl ben ona bakarim.annem ne olur esime söyleme dedi zaten söylesem o anlamda dememistir der bir türlü kafamdan atanıryorum başım ağrıyor en güzel günlerimde bunlarla mi ugrasacaktim.burda çoğu kişi anlatırdı benim de başıma geldi.anlatacak başka kimsem yok sizinle paylaş tım :-- - - - - - -(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?