2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim rabbim sana bagislasin brbegini.saglikla.sihhatle buyut insallh.dogum hikayrni yazidogin icin teskkur edrim.her dogum yaptigini yazan arkadas bir iki cumle yazsa keske biz bekleyenlerde bi nebze olsa rahatlariz.banada doktor 21 agustos icin sezeryan gunu verdi.ama genel mi epiduralmi hicbirsey soylemedi.;(( ama ben epidural isteyecegim sanirim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Evet benim bebek 1 haftalık olacak.neredeyse günde 10 kere kakasını yapıyor😜😜. Normal yani. Yapmaması anormaldir.

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Annişler hastaneden geliyorum idrarımda yine enfeksiyon yine enfeksiyon vardı ama ilaç vermedi doktor idrar kültürü istedi yine nstdeye girdim ilk başta bayılıyodum dayanamadım fenalaştım çok sıcak bastı oyüzden başa sarmak zorunda kaldık ve 20 dk süreceği yerde 1 saat sürdü patladım resmen şansızlıkya sonucumu aldım doktora göstercem doktor sezeryana girdi hemde üst üste iki tane bide çatı muayenesi olacaktım bekledikçe bendeki artan stresi düşünün artık çok şükür doktor geldi nst normalmiş ve sonrasında çatıya çıktım ama hiç canım acımadı hemde baya bastırmasına rağmen ve sonuç bi aksilik olmazsa normal doğum 😊 çatı muayenesinde korkulcak hiç bişey yok sadece kendinizi sıkmayın kasmayın yeter 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt

Bebek amniyon sivisini cigerlerine ceki hickiriyormus cnm,dis dunya icin cigerlerini hazirliyormus benm de yarin 37doluyor, korku yok cok sukur ama acayip ozledim merak da cabasi

Selam herkese kizlar,

Yazdiklarinizi okudum pek cogunuz dogum yapmissiniz bile. Hepinize cok gecmis olsun ve cok cok tebrik ederim!!! Umarim bebisle güzel geciyordur günleriniz. Benim son birkac günüm kaldi ama bebegin gelmeye niyeti yok gibi. Umarim cok gec kalmaz. Normal dogum istedim hep bir aksilik cikmasin istiyorum ama belli de olmaz. Dogumdan sonra umarim güzel ve herkesi normal doguma tesvik edebilecek bir hikayem olur. Herkese sabir diliyorum, son günler hic gecmek bilmiyormus gercekten!

kızlar herkese merhaba.Hastaneden geldik şimdi kontrolümüz vardı.Çok şükür herşey yolundaymış,bebişde çok iyi maşallah 2500 kg olmuş 2 hafta sonrasına randevu verdi tekrar.Sizler nasılsınız?Çok fazla giremedim son zamanlarda hepinize dua ediyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.

bayadır yoktun, hoş geldin.. iyi olmana sevindim.. sıcaklarda tontik tontik beklemek çok zor:) Allah yardımcımız olsun..

maşallah sorun yok çok sevindim... güzel duana amin canım.. ben beklemeye devam edenlerdenim. benim de bugün kontrolüm vardı nst sancı yok, ilk çatı muayende açılma yok... hayırlısı Allah tan olsun inşallah..

A.slm aramizda senle bir gün var benim kizimda gelmeye niyeti yok gibi bekliyorum bende normal olucak her halukarda bi sorun olmadan ki cok sükür yok sezeryan yapmiyorlar burda. Suni sanci olmadan kendi sancilarimla olur insallah ama her hangi bisey hissetmiyorum göbegim hala yukarda sanci acilma yok sadece arada adet sancisi gibi oluyor oda uzun sürmüyor. Sen nasilsin arada sancilarin oluyor mu göbegin asagiya inmismi. Hic sabrim kalmadi

Oglum idrarini yapamadigi icin sunnet ettik bugun mahfolduk resmen kac gundur

Oglum idrarini yapamadigi icin sunnet ettik bugun mahfolduk resmen kac gundur

geçmiş olsun canım.. oğlumuzun olacağını duyan eş dost hep 40ı çıkmadan sünnet ettirin dediler bize daha kolay oluyormuş daha çabuk iyileşiyormuş... inşallah doğrudur ve bebişin hemen iyileşir..

sağol canım benim.Senin haftana geldiğimde ben doğum yapmış olacağım.Sezeryan olacağım çünkü.Doğumdan sonra yazarız buraya artık doğumum gerçekleşti diye

kızlar dün hastaneden ciktik bugün sarılık için gittik çok yüksek değil 4 gün sonra kontrol dedi. bebeğim olduguna sevinemiyorum bile.çok üzgünüm kırgınım.kv bir tuhaf 9 ay boyunca bir eksiginiz var mi diye bir kez sormadı.şimdi gelmiş benim annemi. üzüyor.dün anneme mutfakta sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.annem etrafı toplarken.bu ne demek ya benim annem de şok olmuş ben eve gideceğim diye ddi dün üsteleyince söyledi. o kadar sınırlıyim ki.evimize bir semine önce geldi o da sadece kaynımin dugunu için hiç bir şekilde muhatap değil bir de gelmiş benim anama böyle diyor çoğu eşyamizi annem aldı ya önü geçtim ne yaptı kadın sana eşimi kendi evladi gibi benimsedi.hiç kimseyi kırmaz bize en ufak bir zararı yok. sen ne hakla böyle dersin bunları yazarken şu an dururad miyorum kendimi hickiramiyorum bebeğim korkmasın diye.yarın kv gidyor 15 yaşındaki görümcem bakacakmis bana beyine bak asıl ben ona bakarim.annem ne olur esime söyleme dedi zaten söylesem o anlamda dememistir der bir türlü kafamdan atanıryorum başım ağrıyor en güzel günlerimde bunlarla mi ugrasacaktim.burda çoğu kişi anlatırdı benim de başıma geldi.anlatacak başka kimsem yok sizinle paylaş tım :--------(

Kizlar merhabalar bugun 38+0 oldum normal dogumdan korktugum icin esim her ne kadar razi olmasada epidural sezaryen istiyorum..doktorum saliya gün verdi 38+3 oluyor size sorum sizce bir hafta daha beklemeliyim gerek var mi kilosu gelisimi hersey normal çok şükür Rabbim'e. Gerek var mi yani yoksa doktoruma güvenip sali gitmeli miyim??

cnm yarin gidiyomus iste bosver takmamaya çalış. Bütün kvler bi tuhaf.hele bebek olucakken ogullarini kiskaniyolar sanirim.kac kisi istiyorki kv sini.sahsen bnde gelsin istemiyorum annm bana bakar ama kv hizmet bekler ama yapck bisey yok malesef.azicik idare etcez..bebis icin de geçmiş olsun cnm Allah anali babalı buyutsun.

Kızlar mrb,
Hastaneye giderken kaç tane bebek bezi götürmek lazım sizce? Epidural sezeryan olacağım Allah nasip ederse, kaç gün kalırım bilmiyorum ama paket götürmek istemiyorum.

Canım ben de ağustos annesiyim ama 2013ün benim doğumda epidural anestezi oldu perşembe günü doğum yaptım c.tesi taburcu oldum ben yanıma 20tane bez almıştım ama yetmedi eşim evden geri kalanları da getirdi ben yanında paket getir derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Milletin derdi torun, bizi dusunmuolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…