- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.481
Kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, çok okuyamadım çok giremiyorum, anne olmak çok güzel ve zor....durmadan onu beslemekle uğraşıyorum , gaz çiş kaka......çok yoğun....ama çok güzel....ara ara girip haberlerinizi okuycam...Kendinize ve bebişinize iyi bakın, öpüldünüz....
bıraz cvp vermede gecıktım kusura bakmayın.hayır urfda yasamıyorum istanbuldayım ne yazıkkı
Sercem bacim nasilsin ?
Ates olcme topiginden hatirlarsin
Masaallah oglun geldi gelecek....
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin
Ve dogum yapacak tum bacilarim saglikli bir sekilde dogurmaniz dilegiyle ♥
Canim sin azeri guzeli ben seni her halinle hatirlarim..oglum bizi bekletiyor teyzesi 39 hafta olduk 8 gune gelicekmi sence dualarin icin kocaman aminnnn Rabbim seninde mis kokulunu korusun hep.opuyorum men seni ve minigini:)
O ooo desene yerini sevdi senin ufaklik
Ben 35+1 de dogum yaptim bacim benimkide tam tersi aceleci cikti
Rabb'im hayirlisiyla buyutmemizi nasip etsin
Bende sizii opuyorum
Kalin saglicak ile ♥♥♥
kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt
Kızlar merhabalar bugün bebeğimin kontrolü vardı sarılık sınırda çıktı değeri 16 17-18olursa hastaneye yatar dedi Dr.çok endişeliyim sizin bebişlerin de oldumu ne yapmam lazım çok stresliyim ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim bizim oyle bir sorunumuz olursa kargoyla yollarlarmi acaba
canim rabbim sana bagislasin brbegini.saglikla.sihhatle buyut insallh.dogum hikayrni yazidogin icin teskkur edrim.her dogum yaptigini yazan arkadas bir iki cumle yazsa keske biz bekleyenlerde bi nebze olsa rahatlariz.banada doktor 21 agustos icin sezeryan gunu verdi.ama genel mi epiduralmi hicbirsey soylemedi.;(( ama ben epidural isteyecegim sanirim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Bugün sordum doktora ciğer gelişimini gösterir dedi,normaldir dedi.ama çok uzun sürüyor dedim,onada normal dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bütün arkadaşlara iyi dlekleri için teekkür edeiyorum.Bbeişle ilgilnemekten fırsat bulamıyorum..doğum hikayem gene sonraya kaldı sanırım..
Kübra_USA arkadaşım evet aynı zamandaydı hatta doktorum bi kaç günde gecikeblir dedi.Bayramın ilk günü 1cm açıklık vardı.Doğumdan bir gün öncede yürüyüş yaptım bayağı.aslında uzun değilde hamileyken o yol çok uzun geliyo.Sanırım o tetikledi :)
gunaydiiinnn...birsuru birsuru bebisimiz olmus hepsi saglikla buyusunler insallah..ben de dun gittim kontrole..37haftalik 2900gr.yine fena diil dedi..aman nspim benimkisi de tosuncuk olmicak demekki daha fazla kafaya takmicam..haftaya son kontrole gel 20sinde de alalim dediii) bugun anestezi uzm. gorusucem bide preop. testler yapilcakmis..11 gunum kaldi deli heycanli bisiymis gununun belli olmasii
Geldi kizm sonunda ageilardan kurtuldum emiyoeuz cok sukur aadece 3400 beklerken kilomu 2900 dogdu bi ona uzuldum
Geldi kizm sonunda ageilardan kurtuldum emiyoeuz cok sukur aadece 3400 beklerken kilomu 2900 dogdu bi ona uzuldum
Kıızlaaaarrr biliyorum bu soru için çook erken ama düşünmeden edemiyorum.benim bu ikinci çocuğum olacak inşallah.
doğum sonrası korunma yöntemini kararlaştıran var mı? :26:
Ccanim tebrik ederimmAllah anali babali buyutsun darisi basina deee kiz..normal dogummu yaptin?silk cocuktu dimi sende de Unnutdu ben yine:)Kizlar ilk geceyi atlattik emiyo sutte var ama yetmedi dun gece 30cc verdiler sabah uyandi 1 saat emdi halaaraniyodu hemsire bi 30 daha verdisut ywtmiyo sanirim artar insallh son iki aydr sut geliyodu bnde iyi soeun olmayack die sevinmistim insalh artar cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?