2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatla anali babalı büyütmek nasip etsin. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sercem bacim nasilsin ?
Ates olcme topiginden hatirlarsin
Masaallah oglun geldi gelecek....
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin
Ve dogum yapacak tum bacilarim saglikli bir sekilde dogurmaniz dilegiyle ♥

Canim sin azeri guzeli ben seni her halinle hatirlarim..oglum bizi bekletiyor teyzesi 39 hafta olduk 8 gune gelicekmi sence dualarin icin kocaman aminnnn Rabbim seninde mis kokulunu korusun hep.opuyorum men seni ve minigini:)

Canim sin azeri guzeli ben seni her halinle hatirlarim..oglum bizi bekletiyor teyzesi 39 hafta olduk 8 gune gelicekmi sence dualarin icin kocaman aminnnn Rabbim seninde mis kokulunu korusun hep.opuyorum men seni ve minigini:)

O ooo desene yerini sevdi senin ufaklik
Ben 35+1 de dogum yaptim bacim benimkide tam tersi aceleci cikti
Rabb'im hayirlisiyla buyutmemizi nasip etsin
Bende sizii opuyorum
Kalin saglicak ile ♥♥♥

O ooo desene yerini sevdi senin ufaklik
Ben 35+1 de dogum yaptim bacim benimkide tam tersi aceleci cikti
Rabb'im hayirlisiyla buyutmemizi nasip etsin
Bende sizii opuyorum
Kalin saglicak ile ♥♥♥

Amin insallah bizim pasa tenbel pasa :) bekliyelim bakalim hangi gun secicek kendi dogum gununu

Kıızlaaaarrr biliyorum bu soru için çook erken ama düşünmeden edemiyorum.benim bu ikinci çocuğum olacak inşallah.
doğum sonrası korunma yöntemini kararlaştıran var mı? :26:

kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt

Bugün sordum doktora ciğer gelişimini gösterir dedi,normaldir dedi.ama çok uzun sürüyor dedim,onada normal dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğinin beslenmesi nasıl? Anne sütü mü alıyor yoksa mama mı veriyorsun? Ben doğum yaptıktan sonra Dr ziyaretine gidemedim henüz, inş. Pazartesi günü öğreneceğiz. Acaba bebeğini ne sıklıkla besliyorsun merak ettim. Ben de sarılıktan korkuyorum. Mümkün olduğunca sık sık emziriyırum. Ama aklımdan da sarılık olayı çıkmıyor. Eğer bebeğin sık sık kaka ve çişini yapıyorsa bu iyi bir durumdur. Bebeğinin beslendiğini gösterir. Benim bebek daha 1 haftalık. Yeni anne olmuş kişilerle konuşmak isterim çünkü gerçekten bebeğimin gelişimini yaşıtlarıyla aynı olup olmadığını ister istemez merak ediyorum.

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canim bizim oyle bir sorunumuz olursa kargoyla yollarlarmi acaba

tatlım eczanenin numarasını bulup sormak lazım..

kesinlikle epidurali öneririm tatlım

Geldi kizm sonunda ageilardan kurtuldum emiyoeuz cok sukur aadece 3400 beklerken kilomu 2900 dogdu bi ona uzuldum

herkes hıçkırık demiş cevaplarınız için teşekkür edrim rahatladım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu özlem çok tatlı bi özlemm

Ayy hadi gozun aydin cok sevindim darisi benim basima bizim kerata da gelse keske ☺️

Sent from my iPhone 5 S

gunaydiiinnn...birsuru birsuru bebisimiz olmus hepsi saglikla buyusunler insallah..ben de dun gittim kontrole..37haftalik 2900gr.yine fena diil dedi..aman nspim benimkisi de tosuncuk olmicak demekki daha fazla kafaya takmicam..haftaya son kontrole gel 20sinde de alalim dediii) bugun anestezi uzm. gorusucem bide preop. testler yapilcakmis..11 gunum kaldi deli heycanli bisiymis gununun belli olmasii

Canim benimkide 2900 küsür iki haftadir kilo almıyor ama benimki neyse sağlık olsun..benim doğumda büyük ihtimalle 14 ağustos Perşembe,38+1 de alınacak hayırlısı olsun ...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Geldi kizm sonunda ageilardan kurtuldum emiyoeuz cok sukur aadece 3400 beklerken kilomu 2900 dogdu bi ona uzuldum

gözün aydın... kilosuna takılma sağlıklı olması önemli ama demekki ultrason ölçümleri yanılabiliyor bir kere daha gördük... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Kıızlaaaarrr biliyorum bu soru için çook erken ama düşünmeden edemiyorum.benim bu ikinci çocuğum olacak inşallah.
doğum sonrası korunma yöntemini kararlaştıran var mı? :26:

ben de düşündüm çünkü kk da çok var bebeği hala emzirirken hamiş kalan.. o yüzden bence de dikkat etmek lazım.. ama anca prezervatif olabilir diye düşündüm. bu benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden spiral düşünmem. doğum kontrol hapı emzirirken içilir mi bilmiyorum ama ben bi ara kullandım vücudumun dengesini alt üst etti o haplar memnun kalmadım o yüzden bir daha içmek istemiyorum. geriye sadece ilk dediğim yöntem kalıyor... hayırlısı...

Kizlar ilk geceyi atlattik emiyo sutte var ama yetmedi dun gece 30cc verdiler sabah uyandi 1 saat emdi halaaraniyodu hemsire bi 30 daha verdi sut ywtmiyo sanirim artar insallh son iki aydr sut geliyodu bnde iyi soeun olmayack die sevinmistim insalh artar cabucak

Ccanim tebrik ederimmAllah anali babali buyutsun darisi basina deee kiz..normal dogummu yaptin?silk cocuktu dimi sende de Unnutdu ben yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…