- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.401
Dun oglen 12.55 te normal dogumka prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)
Dun oglen 12.55 te normal dogumka prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)
HAYIRLISIYLA DOĞUMUN güzel geçer ve bebeğine kavuşursun...Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun canım...Herkese gunaydiiiin.bugün bebegimi kucağıma almak için uyandım.biraz duygusallık biraz da korku var.bugün anne oluyorum.heyecan zirvede.insallah hiç bir sıkıntı olmadan girer çıkarız.bu mübarek günün hürmetine tüm isteklerinizin olması dileğiyle herkese hayırlı doğumlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) o kadar ay bekledin şimdi bebişi sevme zamanı tabi, bebiş de sana şiirnlik yapıyor maşAllahAyy kızlar bu bebişlerin hiç saati yok bu saate kadar uyudu uyudu şimdi ben uyuyacam beşiğin içinde oyun yapıyor bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese gunaydiiiin.bugün bebegimi kucağıma almak için uyandım.biraz duygusallık biraz da korku var.bugün anne oluyorum.heyecan zirvede.insallah hiç bir sıkıntı olmadan girer çıkarız.bu mübarek günün hürmetine tüm isteklerinizin olması dileğiyle herkese hayırlı doğumlar.
Kizlar slmlar hastanedeyim 1 cm acikligim var suni sanciyi taktilar simdi. Dua edin bana...
Benimki de eylul sonu olacak..
Hepimizin heyecanla bekledigi ani yasamak uzeresin..
Allah sana kolaylık versin, rahat bir dogum olsun inşallah.
Kizlar slmlar hastanedeyim 1 cm acikligim var suni sanciyi taktilar simdi. Dua edin bana...
Herkese gunaydiiiin.bugün bebegimi kucağıma almak için uyandım.biraz duygusallık biraz da korku var.bugün anne oluyorum.heyecan zirvede.insallah hiç bir sıkıntı olmadan girer çıkarız.bu mübarek günün hürmetine tüm isteklerinizin olması dileğiyle herkese hayırlı doğumlar.
Dr bana bi sıkıntı olmazsa son haftaya kadar bekleriz 39 da falan da alabiliriz dedi. Sezeryan olursa nasil olacaksiniz vakti geldiginde yazar misiniz. Ben bebegin basini elimle hissedebiliyorum donmedigini ordan anliyorum. Bi de benim kizim cok cok hareketli degildi karnimda bu haftalar daha bi durgun mesela hic tekmelemiyor sadece itme gibi hareketler yapiyor. Dr ters oldugu icin hissetmiyor olabilirsin dedi sizin bebekler hareketli mi cok.
Uarin sabah 8 de doguma giriyorum kizlar ne yalan soyleyim heyecandan cok sevinc var su son 20 gumdr cektigim agrinin bitecegini dusununce cocuk hic aklima gelmiyo kucagima alana kadar da gelmiycek sanirim son agrili gecem olur insallh spinal dn sonra bide agri yasamam dualarinizi eksik etmeyin
Bugün kontrolüm vardı nst sancı yok.. Bekleyecez dedi Dr herhangi bir sorun olmazsa yine 1 hafta sonra gel dedi.. İlk kez meşhuuuuur çatı muayenesi de oldum.. Acımadı desem yalan olur ama benim canım tatlıdır😊doktor tabi anladı acımı zira bismillah bismillah diyip durdum emin misin normal doğuma dedi.😊eminim dedim ama bakalım hayırlsı olsun inşallah tüm hamilelere de bana da hangi doğım yöntemi hayırlıysa o olsun inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hanımlar..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?