2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun oglen 12.55 te normal dogumka prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)

Aaaa canim gozun aydin allah anali babali buyutsun e erken gelmis bebis ayni zaman dogum yapcaktik seninle sok oldum suan nasil oldu en kisa zamanda yaz hikayeni 😊

Sent from my iPhone 5 S

HAYIRLISIYLA DOĞUMUN güzel geçer ve bebeğine kavuşursun...Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun canım...

Allah yardımcın olsun,herşeyin rahat ve sıkıntısız geçer inşallah arkadaşım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar slmlar hastanedeyim 1 cm acikligim var suni sanciyi taktilar simdi. Dua edin bana...

Benimki de eylul sonu olacak..

Hepimizin heyecanla bekledigi ani yasamak uzeresin..
Allah sana kolaylık versin, rahat bir dogum olsun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin güzel duana.. Allah yardımcın olsun.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Dun oglen 12.55 te normal dogumka prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)

Maşallah gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı benim gibi bekleyenlere inşallah.. Detaylı bir doğum hikayesi istiroruz😊

Günaydın canım evet benimde çok hareketli maşallah toplanıyo falan ordan anlıyorum halen dönmediğini eğer sezeryan olursa canım epidural sezeryan istiyprum ben önümüzdeki hafta kontrolum var benim de bakalım ne olcak

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah :) mis kokunu almışsın kucağına darısı bize artık :)

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

Bugün kontrolüm vardı nst sancı yok.. Bekleyecez dedi Dr herhangi bir sorun olmazsa yine 1 hafta sonra gel dedi.. İlk kez meşhuuuuur çatı muayenesi de oldum.. Acımadı desem yalan olur ama benim canım tatlıdır😊doktor tabi anladı acımı zira bismillah bismillah diyip durdum emin misin normal doğuma dedi.😊eminim dedim ama bakalım hayırlsı olsun inşallah tüm hamilelere de bana da hangi doğım yöntemi hayırlıysa o olsun inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hanımlar..

Doğumun inşallah güzel sağlıklı bir şekilde gerçekleşmiştir canım.. Allah yardımcın olsun..

Bir çok kişi doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün, doğuma gireceklere de Allah kolaylık versin, burda okudukça içime bir korku bir heyecan değişik duygular basıyor, doğum hikayelerini okumaktan korkuyorum bakmıyorum bile onlara :S

Hadi bakalım hayirlisi olsun. ..bence normal doğum daha heyecanli ne zaman geleceği belli değil

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Cümleten Merhaba;

Bugün kontrolümüz vardı yine. Artık haftada 2 kez başladık kontrole gitmeye.
Tekrar çatı muayenesi oldum. Bende mi bir tuhaflık var anlamadım ben hiç bir şey hissetmiyorum bu çatı muayenesinde. Yine hiç hissetmedim.
Açıklık 1 cm olarak başlamış. Önümüzdeki hafta gelir bu oğlan dedi doktorum. 3250 gr olmuş. Nst de belirgin bir ağrım yok halen. Bakalım oğlum babasının doğum gününü seçecek mi gelmek için

Doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün, benim gibi bekleyenlere de allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…