- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.461
efsercim iki farklı aile bir araya gelince bu gibi sorunlar mutlaka oluyor... insan kulak ardı edemiyor tabi ama şuanda senin için önemli olan bebeğinin bakımı... onun hem ruhen hem fiziken en iyi şekilde yetişebilmesi için biraz sabredeceksin... muhtemelen doğum yapan herkes bu tarz sorunlar yaşayacaktır ve yaşıyordur... farklı karakterli iki kişi bile bir araya geldiğinde sorun yaşayabilirken iki farklı ailenin ortak bir zeminde bir araya gelmesinde elbette sorunlar ortaya çıkacaktır... 9 aydır nasıl herşeyi bebeğimize endeksli düşünüp yaşadıysak bundan sonra yıllar boyunca da aynı özveriyi göstermemiz gerekecek... herkes söylediği sözü de yaşadığı kötü tecrübeyi de unutur ancak senin üzülüyor olman dahi bebeğini ömür boyu kötü etkileyebilecek bir iz bırakacaktır onda... bundan sonra hayatımızın başrol oyuncusu miniklerimiz için en güzeli ne ise bizim önemsediğimiz ve kıymet verdiğimiz de o olacaktır... zaten annen de bunun böyle olmasını istiyordur... bu yüzden herşeyin yolunda gitmesi için desteğini esirgemiyordur... senin kendini üzmen bebeğini de anneni de kötü etkileyecektir... bebğinle geçirdiğin bu güzel tanışma faslını kimsenin lekelemesine izin verme canım... dönüp baktığımda keşke deyip üzülecek bir yaşantın olmasın... herşey yoluna girecektir yeter ki sen olayların büyümesine izin verme... kocaman kadınlar hatasını anlayacaktır hata yapan elbette... Rabbim bebeğine de sana da sorunsuz güzel bir hayat nasip etsin... birlikte güzel günlerde güzel şeyler yaşayın ve sizin mutluluğunuzu bozabilecek hiçbir huzursuzluk bulmasın sizleri... birazcık sabır canım...kızlar dün hastaneden ciktik bugün sarılık için gittik çok yüksek değil 4 gün sonra kontrol dedi. bebeğim olduguna sevinemiyorum bile.çok üzgünüm kırgınım.kv bir tuhaf 9 ay boyunca bir eksiginiz var mi diye bir kez sormadı.şimdi gelmiş benim annemi. üzüyor.dün anneme mutfakta sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.annem etrafı toplarken.bu ne demek ya benim annem de şok olmuş ben eve gideceğim diye ddi dün üsteleyince söyledi. o kadar sınırlıyim ki.evimize bir semine önce geldi o da sadece kaynımin dugunu için hiç bir şekilde muhatap değil bir de gelmiş benim anama böyle diyor çoğu eşyamizi annem aldı ya önü geçtim ne yaptı kadın sana eşimi kendi evladi gibi benimsedi.hiç kimseyi kırmaz bize en ufak bir zararı yok. sen ne hakla böyle dersin bunları yazarken şu an dururad miyorum kendimi hickiramiyorum bebeğim korkmasın diye.yarın kv gidyor 15 yaşındaki görümcem bakacakmis bana beyine bak asıl ben ona bakarim.annem ne olur esime söyleme dedi zaten söylesem o anlamda dememistir der bir türlü kafamdan atanıryorum başım ağrıyor en güzel günlerimde bunlarla mi ugrasacaktim.burda çoğu kişi anlatırdı benim de başıma geldi.anlatacak başka kimsem yok sizinle paylaş tım :-- - - - - - -(
kızlar dün hastaneden ciktik bugün sarılık için gittik çok yüksek değil 4 gün sonra kontrol dedi. bebeğim olduguna sevinemiyorum bile.çok üzgünüm kırgınım.kv bir tuhaf 9 ay boyunca bir eksiginiz var mi diye bir kez sormadı.şimdi gelmiş benim annemi. üzüyor.dün anneme mutfakta sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.annem etrafı toplarken.bu ne demek ya benim annem de şok olmuş ben eve gideceğim diye ddi dün üsteleyince söyledi. o kadar sınırlıyim ki.evimize bir semine önce geldi o da sadece kaynımin dugunu için hiç bir şekilde muhatap değil bir de gelmiş benim anama böyle diyor çoğu eşyamizi annem aldı ya önü geçtim ne yaptı kadın sana eşimi kendi evladi gibi benimsedi.hiç kimseyi kırmaz bize en ufak bir zararı yok. sen ne hakla böyle dersin bunları yazarken şu an dururad miyorum kendimi hickiramiyorum bebeğim korkmasın diye.yarın kv gidyor 15 yaşındaki görümcem bakacakmis bana beyine bak asıl ben ona bakarim.annem ne olur esime söyleme dedi zaten söylesem o anlamda dememistir der bir türlü kafamdan atanıryorum başım ağrıyor en güzel günlerimde bunlarla mi ugrasacaktim.burda çoğu kişi anlatırdı benim de başıma geldi.anlatacak başka kimsem yok sizinle paylaş tım :-- - - - - - -(
Hastaneden çıktım ama hergün orada nst yaptıracam ve tansiyon ölçülecek,idrarda 24 saatlik protein 229 çıktı. Bu hamileler için normal daha öncede 257 çıkmışti...Perşembe günü allah izin verirse degisiklik olmazsa doğum olacak. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Oglum idrarini yapamadigi icin sunnet ettik bugun mahfolduk resmen kac gundur
Kizlar mrblar. Saat 16:30 a kdr suni sanci aldim acikligim 2 cm de kaldi bu yuzden 16:45 te sezeryana alindim 17:00 civari 3 kg 30 gr 50 cm oglum dunyaya geldi.su an karin agrilarim var snra tekrar yazarim insallah
kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt
Kizlar merhabalar bugun 38+0 oldum normal dogumdan korktugum icin esim her ne kadar razi olmasada epidural sezaryen istiyorum..doktorum saliya gün verdi 38+3 oluyor size sorum sizce bir hafta daha beklemeliyim gerek var mi kilosu gelisimi hersey normal çok şükür Rabbim'e. Gerek var mi yani yoksa doktoruma güvenip sali gitmeli miyim??
Canim ben doktordan haftaya sezeryan istedim, beni azarladi bi guzel 😀 hicbir sorunu olmayan bebek 39dan once sezeryanle alinmaz dedi. Kendisi gelirse sorun yok ama illa sezeryan istiyorsan 39dan once almam dedi
Idrar tahlilinin iyi çıkmasına çok sevindim.. Doğum tarihin de hayırlı olsun.. Hayırlı kolay sağlıklı bir doğum olsun inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dün hastaneden ciktik bugün sarılık için gittik çok yüksek değil 4 gün sonra kontrol dedi. bebeğim olduguna sevinemiyorum bile.çok üzgünüm kırgınım.kv bir tuhaf 9 ay boyunca bir eksiginiz var mi diye bir kez sormadı.şimdi gelmiş benim annemi. üzüyor.dün anneme mutfakta sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.annem etrafı toplarken.bu ne demek ya benim annem de şok olmuş ben eve gideceğim diye ddi dün üsteleyince söyledi. o kadar sınırlıyim ki.evimize bir semine önce geldi o da sadece kaynımin dugunu için hiç bir şekilde muhatap değil bir de gelmiş benim anama böyle diyor çoğu eşyamizi annem aldı ya önü geçtim ne yaptı kadın sana eşimi kendi evladi gibi benimsedi.hiç kimseyi kırmaz bize en ufak bir zararı yok. sen ne hakla böyle dersin bunları yazarken şu an dururad miyorum kendimi hickiramiyorum bebeğim korkmasın diye.yarın kv gidyor 15 yaşındaki görümcem bakacakmis bana beyine bak asıl ben ona bakarim.annem ne olur esime söyleme dedi zaten söylesem o anlamda dememistir der bir türlü kafamdan atanıryorum başım ağrıyor en güzel günlerimde bunlarla mi ugrasacaktim.burda çoğu kişi anlatırdı benim de başıma geldi.anlatacak başka kimsem yok sizinle paylaş tım :-- - - - - - -(
Dun oglen 12.55 te normal dogumla prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)
Kizlar mrblar. Saat 16:30 a kdr suni sanci aldim acikligim 2 cm de kaldi bu yuzden 16:45 te sezeryana alindim 17:00 civari 3 kg 30 gr 50 cm oglum dunyaya geldi.su an karin agrilarim var sonra tekrar yazarim insallah
Tebrik ederim yeni annelerAllah size ve yavrularınıza uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah, tabii babalarıyla beraber
Ayy herkesler doğuruyor yahu sıra bana geliyor yavaştan :18::18:
Oğlumdan bana şarkı
Bu kadar yürekten çağırma beni...
Bir gece ansızın gelebilirim...
Beni bekliyorsan, uyumamışsan..
Sevinçten orada doğabilirim...
Supeeeeer duydugum en guzel sarki kizlar benimde az kaldi dua edin cabuk gelsin oglum nolur sagsalim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?