2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün arkadaşlara iyi dlekleri için teekkür edeiyorum.Bbeişle ilgilnemekten fırsat bulamıyorum..doğum hikayem gene sonraya kaldı sanırım..

Kübra_USA arkadaşım evet aynı zamandaydı hatta doktorum bi kaç günde gecikeblir dedi.Bayramın ilk günü 1cm açıklık vardı.Doğumdan bir gün öncede yürüyüş yaptım bayağı.aslında uzun değilde hamileyken o yol çok uzun geliyo.Sanırım o tetikledi :)

Nihayet tarih aldım.28 ağustos epidural sezaryen olucaz kısmetse:) 36. Haftamdayım şimdi,oğluşum 2900 olmuş,50 cm olmuş boyu.tarih alınca rahatladım.ohh bee 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

efsercim iki farklı aile bir araya gelince bu gibi sorunlar mutlaka oluyor... insan kulak ardı edemiyor tabi ama şuanda senin için önemli olan bebeğinin bakımı... onun hem ruhen hem fiziken en iyi şekilde yetişebilmesi için biraz sabredeceksin... muhtemelen doğum yapan herkes bu tarz sorunlar yaşayacaktır ve yaşıyordur... farklı karakterli iki kişi bile bir araya geldiğinde sorun yaşayabilirken iki farklı ailenin ortak bir zeminde bir araya gelmesinde elbette sorunlar ortaya çıkacaktır... 9 aydır nasıl herşeyi bebeğimize endeksli düşünüp yaşadıysak bundan sonra yıllar boyunca da aynı özveriyi göstermemiz gerekecek... herkes söylediği sözü de yaşadığı kötü tecrübeyi de unutur ancak senin üzülüyor olman dahi bebeğini ömür boyu kötü etkileyebilecek bir iz bırakacaktır onda... bundan sonra hayatımızın başrol oyuncusu miniklerimiz için en güzeli ne ise bizim önemsediğimiz ve kıymet verdiğimiz de o olacaktır... zaten annen de bunun böyle olmasını istiyordur... bu yüzden herşeyin yolunda gitmesi için desteğini esirgemiyordur... senin kendini üzmen bebeğini de anneni de kötü etkileyecektir... bebğinle geçirdiğin bu güzel tanışma faslını kimsenin lekelemesine izin verme canım... dönüp baktığımda keşke deyip üzülecek bir yaşantın olmasın... herşey yoluna girecektir yeter ki sen olayların büyümesine izin verme... kocaman kadınlar hatasını anlayacaktır hata yapan elbette... Rabbim bebeğine de sana da sorunsuz güzel bir hayat nasip etsin... birlikte güzel günlerde güzel şeyler yaşayın ve sizin mutluluğunuzu bozabilecek hiçbir huzursuzluk bulmasın sizleri... birazcık sabır canım...

Offf Canim üzme ya yapmazlar yapmazlar sonra tutup kıskanclarindan çatlaklar buna mi üzülüyorsun ya bırak değer mi ,
Annen gidecek mi şimdi neden görümcen geliyor. .üzülme lütfen inan değmez sütüne zarar

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kizlar mrblar. Saat 16:30 a kdr suni sanci aldim acikligim 2 cm de kaldi bu yuzden 16:45 te sezeryana alindim 17:00 civari 3 kg 30 gr 50 cm oglum dunyaya geldi. su an karin agrilarim var snra tekrar yazarim insallah

Hastaneden çıktım ama hergün orada nst yaptıracam ve tansiyon ölçülecek,idrarda 24 saatlik protein 229 çıktı. Bu hamileler için normal daha öncede 257 çıkmışti...Perşembe günü allah izin verirse degisiklik olmazsa doğum olacak. .

Kızlar merhabalar bugün bebeğimin kontrolü vardı sarılık sınırda çıktı değeri 16 17-18olursa hastaneye yatar dedi Dr.çok endişeliyim sizin bebişlerin de oldumu ne yapmam lazım çok stresliyim ya

Idrar tahlilinin iyi çıkmasına çok sevindim.. Doğum tarihin de hayırlı olsun.. Hayırlı kolay sağlıklı bir doğum olsun inşallah..

Kizlar mrblar. Saat 16:30 a kdr suni sanci aldim acikligim 2 cm de kaldi bu yuzden 16:45 te sezeryana alindim 17:00 civari 3 kg 30 gr 50 cm oglum dunyaya geldi. su an karin agrilarim var snra tekrar yazarim insallah

Gözün Aydın canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Allah sana da şifa versin..

Canim ben doktordan haftaya sezeryan istedim, beni azarladi bi guzel 😀 hicbir sorunu olmayan bebek 39dan once sezeryanle alinmaz dedi. Kendisi gelirse sorun yok ama illa sezeryan istiyorsan 39dan once almam dedi

Canim ben doktordan haftaya sezeryan istedim, beni azarladi bi guzel 😀 hicbir sorunu olmayan bebek 39dan once sezeryanle alinmaz dedi. Kendisi gelirse sorun yok ama illa sezeryan istiyorsan 39dan once almam dedi

Doğrusunu demiş canım sezeryanda 39.haftaya kadar bekliyorlar..ama özel sebeplerden erken olursa oluyor

Idrar tahlilinin iyi çıkmasına çok sevindim.. Doğum tarihin de hayırlı olsun.. Hayırlı kolay sağlıklı bir doğum olsun inşallah..

Sağol canım benim hayırlısı olsun artık. .

canım lohusalıkta yaşanan sıkıntılar maalesef unutulmuyor ve insanı normalden fazla etkiliyor.beklentilerimiz gülwryüz ilgi ve alaka ama sanırım herkes kendini düşünen bi hale geliyor.ben de çok zor bir lohusalık dönemi geçirmiştim.sana tavsiyem güçlü olmaya çalış.yoksa daha çok çöküyosun.ve kim olursa olsun derdini muhatabına söylemeyi dene.bebeğin ve sütün için moralini yüksek tut lütfen..

Dun oglen 12.55 te normal dogumla prensime kavustum.38. Haftada 2710 gr dogdu.detaylari daha sonra vericem yine.allah herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah :)

Kizlar mrblar. Saat 16:30 a kdr suni sanci aldim acikligim 2 cm de kaldi bu yuzden 16:45 te sezeryana alindim 17:00 civari 3 kg 30 gr 50 cm oglum dunyaya geldi. su an karin agrilarim var sonra tekrar yazarim insallah

Tebrik ederim yeni anneler Allah size ve yavrularınıza uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah, tabii babalarıyla beraber

Ayy herkesler doğuruyor yahu sıra bana geliyor yavaştan :18::18:

Oğlumdan bana şarkı

Bu kadar yürekten çağırma beni...
Bir gece ansızın gelebilirim...
Beni bekliyorsan, uyumamışsan..
Sevinçten orada doğabilirim...

Duyguuu kiz dogurdunmu tebrik ederim darisi basima benim 1 cm acillik var ama burda sanci vermiyorlar 40 hafta tamamina kadar beklemelisin diyorlar pazartesi yine cati muayinesi olucam eger aciklik artarsa hastanede kalocam artmazsa eve gidicem sancim oldugunda gelicem 16 si dogurursun diyorlar bakalim insallah bizlerde sagsalim kucaklarimiza alalim evlatlarimizi

Supeeeeer duydugum en guzel sarki kizlar benimde az kaldi dua edin cabuk gelsin oglum nolur sagsalim insallah :)

Kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, çok okuyamadım çok giremiyorum, anne olmak çok güzel ve zor....durmadan onu beslemekle uğraşıyorum , gaz çiş kaka......çok yoğun....ama çok güzel....ara ara girip haberlerinizi okuycam...Kendinize ve bebişinize iyi bakın, öpüldünüz....

Supeeeeer duydugum en guzel sarki kizlar benimde az kaldi dua edin cabuk gelsin oglum nolur sagsalim insallah :)

Sercem bacim nasilsin ?
Ates olcme topiginden hatirlarsin
Masaallah oglun geldi gelecek....
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin
Ve dogum yapacak tum bacilarim saglikli bir sekilde dogurmaniz dilegiyle ♥

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…