- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.421
Cümleten Merhaba;
Bugün kontrolümüz vardı yine. Artık haftada 2 kez başladık kontrole gitmeye.
Tekrar çatı muayenesi oldum. Bende mi bir tuhaflık var anlamadım ben hiç bir şey hissetmiyorum bu çatı muayenesinde. Yine hiç hissetmedim.
Açıklık 1 cm olarak başlamış. Önümüzdeki hafta gelir bu oğlan dedi doktorum. 3250 gr olmuş. Nst de belirgin bir ağrım yok halen. Bakalım oğlum babasının doğum gününü seçecek mi gelmek için
Doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün, benim gibi bekleyenlere de allah yardım etsin
Hadi bakalım hayirlisi olsun. ..bence normal doğum daha heyecanli ne zaman geleceği belli değil
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Evet canim su an 2cm insallah devami gelir. Cok tesekkur ederimmAçılma başladı demek inşallah devamı gelir haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcın olsun hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım hepimizin hakkında hayırlsı olsun.. Evet bence de çok heyecanlı ama bakalım canım da tatlı dayanırım inşalah.. Sen nasıl oldun, idrar sonucun çıktı mı?
Ay maşallah ya keşke benim de acımasaydı😊çok özendim sana hakkında hayırlsı olsun inşallah..
Canim iki kez oldum ve mahvoldum cok zor cati muayenesi.canli canli stent takilirken bile bagirmadim bunda ciglik attim.gerci cok sancim vardi hasssastim baya.Bugün kontrolüm vardı nst sancı yok.. Bekleyecez dedi Dr herhangi bir sorun olmazsa yine 1 hafta sonra gel dedi.. İlk kez meşhuuuuur çatı muayenesi de oldum.. Acımadı desem yalan olur ama benim canım tatlıdır😊doktor tabi anladı acımı zira bismillah bismillah diyip durdum emin misin normal doğuma dedi.😊eminim dedim ama bakalım hayırlsı olsun inşallah tüm hamilelere de bana da hangi doğım yöntemi hayırlıysa o olsun inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hanımlar..
Cümleten Merhaba;
Bugün kontrolümüz vardı yine. Artık haftada 2 kez başladık kontrole gitmeye.
Tekrar çatı muayenesi oldum. Bende mi bir tuhaflık var anlamadım ben hiç bir şey hissetmiyorum bu çatı muayenesinde. Yine hiç hissetmedim.
Açıklık 1 cm olarak başlamış. Önümüzdeki hafta gelir bu oğlan dedi doktorum. 3250 gr olmuş. Nst de belirgin bir ağrım yok halen. Bakalım oğlum babasının doğum gününü seçecek mi gelmek için
Doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün, benim gibi bekleyenlere de allah yardım etsin
İki parmagini sokup icerde aciyor ve ittirip acilmaya bakiyor.ben zorlandim cunku rahim agzim cok geride.slm kızlar bu çatı muayenesini kaç haftada yapıyolar yarın benim kontrolüm var ve 37 hafta olcam yaparmı sizce banada bide nasıl yapıyo korkuyorum valla hiç yaptırasım yok sezeryan yap beni diyesim var ama çok kararsızım iznede ayrıldım bütün gün düşünüp kafamda bunları kuruyorum
slm kızlar bu çatı muayenesini kaç haftada yapıyolar yarın benim kontrolüm var ve 37 hafta olcam yaparmı sizce banada bide nasıl yapıyo korkuyorum valla hiç yaptırasım yok sezeryan yap beni diyesim var ama çok kararsızım iznede ayrıldım bütün gün düşünüp kafamda bunları kuruyorum
Tansiyon iyi bugün yapmayiz doğumu dedi,idrar daha çıkmadı
Az önce üç bebek doğdu ikizde vardı Allahim nasıl birşey ne güzel çirkin bebek yok ya miniciktiler..
Ay çok heyecanlı
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Keşke kimsenin ki acımasa, ama sanırım bünye meselesi. Gerçi burada bir akradaş bir ebede hissetmediğini diğerinde çok acıdığını söylemişti. Acaba benden değil de doktorum mu acımamasını sağlıyor bilemedim.
Üstelik bu sefer de bayağı bastırdı alttan üstten sağdan soldan. Aman böyle acısız gitsin inşallah. Yengem 8 cm açıklıkla fıkra anlatarak gidiyordu hastaneye. Yarım saatte de doğurdu. Keşke hepimiz öyle şanslı olabilsek
Canım doktoruna göre değişiyor. Hic olmadan doguma giden var. Ben 3 kez oldum 35.haftamdan beri.
Hic birinde ne ağrı ne acı hissetmedim. Cok acıdı diyen de var. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah.
kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt
herkes gibi bende ameliyathaneye korkarak gittim..
sondamın epiduralden sonra takılmasını istedim.. iyi ki de öyle yapmışım ..
genel anesteziden korktuğum için epiduralden vageçmemeye kararlıydım..
içeriye girdiğimde herkes inanılmaz ilgiliydi.. epiduralim vurulurken sarılcak hemşirem
ameliyat sırasında elini sımsıkı sıktığım hemşirem bile vardı düşünün :)) kızdan helallik almam gerekirdi aslında :))
daha sonra yattım sondamı taktılar hiçbişey anlamadım :)) ama uyuşmadım daha dedim
anestezi uzmanımda daha zaman var uyuşman için merak etme dedi.. dr.um geldi nasılsın iyiyim sen nasılsın faslından sonra
ben ellerimi falan yıkayıp gelcem ozaman başlarız dedi gitti..
ben tekrar dedim ben uyuşmadım diye anestezi uzmanımda yine daha zaman var zaten önce seni uyarcaz hissetmezsen kescez falan dedi..
ben de uyarı bekledim.. sonra kafamı çevirdim adam bana demez mi bizim için en zor kısım geçti diyeben hem şok oldum
hem de anladım ki kesilmişim bile..
ilk yattığımda tansiyonum düştü o çok kötüydü o normale dönünce tekrar düşmesin diye doğumu unuttum o daha zor oldu bana ..
daha sonra dr.um hemşireye bastır dedi bebek çıkması için iri bir hemşire karnımın üst tarafından bastırmaya başladı
o an da zordu biraz ama dayanılmıcak gibi değildi ve oğlum çıktı ağlamaya başladı.. hemen bebek dr.u kontrol etti hep onu izledim dikilirken
sonra bana öptürdüler bebeğimi götürdüler.. o sırada bir miğde ağrısı başladı ben de anestezi uzmanım yine müdahale etti
o sorundan da kurtuldum.. ama hadi ne zaman bitçek oğlumun yanına gitçem diye başlarının etini yedim
çok şükür iyi geçti.. genel anesteziden bin kat iyi epidural.. ama ilk ayağa kalkış ve ondan sonraki neredeyse 1 gün çok zor ve ağrılı geçti..
ilk doğumda yaşamadım o ağrılaarı bunda yaşayınca şok oldum resmen.. ama o ağrılarda geçti şimdi normal ağrılarım oluyor sadece
olsun oğluma feda olsun :)) benden şimdilik bu kadar:)) annem yanımda bu akşam İzmirden yine kalabalık misafirlerim gelcek giremeyebilirim
3 gün falan ben çok merak ediyordum doğum yapanların hikayelerini o yüzden yazmak istedim :)) bu ara bi boşluk bulup oğlum uyuyorken hazır
gerçeği hayalinden güzel olan tek şey evlatmış :)) ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?