2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah ya keşke benim de acımasaydı😊çok özendim sana hakkında hayırlsı olsun inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım hayirlisi olsun. ..bence normal doğum daha heyecanli ne zaman geleceği belli değil

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Amin canım hepimizin hakkında hayırlsı olsun.. Evet bence de çok heyecanlı ama bakalım canım da tatlı dayanırım inşalah.. Sen nasıl oldun, idrar sonucun çıktı mı?

Açılma başladı demek inşallah devamı gelir haberlerini bekliyoruz
Evet canim su an 2cm insallah devami gelir. Cok tesekkur ederimm
Allah yardımcın olsun hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah..

Tesekkurler canimm aminn

Tansiyon iyi bugün yapmayiz doğumu dedi,idrar daha çıkmadı
Az önce üç bebek doğdu ikizde vardı Allahim nasıl birşey ne güzel çirkin bebek yok ya miniciktiler..
Ay çok heyecanlı

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ay maşallah ya keşke benim de acımasaydı😊çok özendim sana hakkında hayırlsı olsun inşallah..

Keşke kimsenin ki acımasa, ama sanırım bünye meselesi. Gerçi burada bir akradaş bir ebede hissetmediğini diğerinde çok acıdığını söylemişti. Acaba benden değil de doktorum mu acımamasını sağlıyor bilemedim.

Üstelik bu sefer de bayağı bastırdı alttan üstten sağdan soldan. Aman böyle acısız gitsin inşallah. Yengem 8 cm açıklıkla fıkra anlatarak gidiyordu hastaneye. Yarım saatte de doğurdu. Keşke hepimiz öyle şanslı olabilsek

Bekleyen tum arkadaslarima da kolayliklar dilerim.dun gece gercek dogu sancisni tattim.karnim belim inanilmaz agridi.ne yatabildim ne oturabildim nefes bile alamadim karnim hep tas gibiydi.nst de 50-60-80 gibi degerler cikti ama iki dk arayla.ciglik atasim geldi cok feciydi.guya dayanikliyimdir acilara.yine acikliga bakildi oldum resmen.rahmim cok geride ve arkaya donuk ebe tam erisemedim ama kapali gibi dedi.her an acilma olabilir dedi.eve geldik birden kesildi simdi iyiyim.bu hafta sancilarim hep artti.simdi benim dogumum yakin mi kizlar?

Canim iki kez oldum ve mahvoldum cok zor cati muayenesi.canli canli stent takilirken bile bagirmadim bunda ciglik attim.gerci cok sancim vardi hasssastim baya.

Saglikla gelsin kuzun canim

slm kızlar bu çatı muayenesini kaç haftada yapıyolar yarın benim kontrolüm var ve 37 hafta olcam yaparmı sizce banada bide nasıl yapıyo korkuyorum valla hiç yaptırasım yok sezeryan yap beni diyesim var ama çok kararsızım iznede ayrıldım bütün gün düşünüp kafamda bunları kuruyorum

İki parmagini sokup icerde aciyor ve ittirip acilmaya bakiyor.ben zorlandim cunku rahim agzim cok geride.
Sezarye olucaksan da sancin varsa yapiyolar.bu hafta iki kez oldum.

Bebisleri olanlar yazsin.. bebis hep isal gibi yPiyi.. sizinde öyle mi.. birde benden geciyo galiba.. benim de ga sancim ve isal olmuşum. .... gaz sancisi var galiba uykudab uyaniyo aglayaraj sonra tekrar uyuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım doktoruna göre değişiyor. Hic olmadan doguma giden var. Ben 3 kez oldum 35.haftamdan beri.
Hic birinde ne ağrı ne acı hissetmedim. Cok acıdı diyen de var. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah.

Yerin iyi maşallah bebişlerle😊inşallah biz de hastaneden kucaklarda Bebişlerle çıkarız sağlıkla..

ve bugün tam 1 hafta kaldı oğlumu kucağıma almama...allahım nasıl bir heyecandır bu!!saniyeler dakika dakikalar saat gibi geçiyoo :18:

Maşallah yengene evet öyle kolay doğumlar bizlere de nasip olsun inşallah canım

Kızlar mrb,
Hastaneye giderken kaç tane bebek bezi götürmek lazım sizce? Epidural sezeryan olacağım Allah nasip ederse, kaç gün kalırım bilmiyorum ama paket götürmek istemiyorum.

amin canım akıntım var diye bir kere alttan bakmıştı bi alet sokmuştu onda onunla gerdirmişti ama onun gibi bişeymi olacak acaba sanki yarın bende bu tecrübeyi tadıcam gibi geliyor bide ben zaten 7 ay vajinismustum atlattım çok geçmeden hamile kaldım hala geriliyorum o yüzden

kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt

kızlar 38 . haftadayım karnımda tık tık diye atıyo o nedir tekme desen değil hıçkırık desem bu kadar uzun olmaz
ağrı da yok ama durmadan atıyo pıt pıt pıt

Benimde aynısı oluyor uzun süre atıyo ritmik şekilde ama yarım sat nerdeyse,şimdi kontrolum var.sorucam doktora sana da yazarım arkadaşım.ama saat 7 den sonra yazabilirim.mobil internetim yokda 😊

canim rabbim sana bagislasin brbegini.saglikla.sihhatle buyut insallh.dogum hikayrni yazidogin icin teskkur edrim.her dogum yaptigini yazan arkadas bir iki cumle yazsa keske biz bekleyenlerde bi nebze olsa rahatlariz.banada doktor 21 agustos icin sezeryan gunu verdi.ama genel mi epiduralmi hicbirsey soylemedi.;(( ama ben epidural isteyecegim sanirim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…