2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin arkadaşlar.bebeği dogan arkadaşlar çarşamba doğum yaptim.ayaklArim hala şiş.sizde durumlar nasil.bir de bezler hep kuru sanki çiş yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda

Eveeettt canim ben senden once dogurdummmm sira sende artikkk. Insallah acikligin hemen oluverir pirt diye doguruverirsinnn

Geldi kizm sonunda ageilardan kurtuldum emiyoeuz cok sukur aadece 3400 beklerken kilomu 2900 dogdu bi ona uzuldum

Allah bagislasin canimm, benim de 3500 demisti son kontrolde 3030 dogdu oglumm ama cok sukur sagliginda bi problem yok.. kucuk dogan bebekler daha cabuk buyurlermis yaaa bizimkiler de hemen buyuyuverir

haklısın o yöntemi de denemek,artık bişeyler düşünmek lazım.hayırlısı inşallah..

Ccanim tebrik ederimmAllah anali babali buyutsun darisi basina deee kiz..normal dogummu yaptin?silk cocuktu dimi sende de Unnutdu ben yine:)
Yok cmm ikinci bnm sezeryn spinL kesinlikle tavsite ederim oglumdada oyle olmustu darisi basiniza insalllh kurtulursunuz sizde

Benim oğluma da dr 3.600 demişti 3.200 doğmuştu.kızlar burda da kg tahmini tutmayanları görüyorum.tutanlar çoğunlukta mı güç bela 3kg oldu kızım karnımda.400.-500 gr aşağı olma ihtimali varm ı acaba

Baby sling ya da wrap slinglerden kullanan ve nerede satıldığını bilen var mı?

Bize eğitimde ebelerin söylediği;sağlık sıkıntısı yoksa ve sezeryan yapılacaksa planlı değil,bebek gelmeye karar verdikten sonra yapılmasının doğru olduğu...Anne karnında kaldıgı her gun saglıgı için gerekli...Doktoruna herhangi bir sıkıntı yoksa beklemek istiyorum diyebilirsin...Belki bebeğini aldırmasan 2-3 hafta daha gelişecek? Çok yazık erkenden alınacağı her dakikaya...

haklısın o yöntemi de denemek,artık bişeyler düşünmek lazım.hayırlısı inşallah..

spiral bence gayet iyi bir yontem..ben spiral dusunuyorum.

Halam ve bir arkadaşım daha bebeklerini emziriyorlardı ve spiralleri vardı, gene de hamile kaldılar.

Erkeğin korunması en iyisidir. Birde adetler düzenliyse yumurtlama dönemini bilip, ona göre ilişkiye girmek hamile kalma riskini azaltır.
Şahsen ben hamile kalmaya çalışırken öğrendim ki, adetin ilk gününden sonraki 14-16 cı günlerden birinde yumurtluyorum.
İlaç içmeyin, vücudunuza yabancı cisimler taktırmayın bırakın kocanız korunsun. Yani herşeyin cefasını biz mi çekicez Allah aşkına

Hoş benim yaşım gereği yumurtalarım azalmıştır zaten, gençler siz kendinize dikkat edin.

ktg tebrikler canım, Allah sana ve evlatlarına uzun, sağlıklı mutlu bir hayat sürdürmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda

bende o bölgeyi hissetmiyorum normal sanırım sende de varsa.birde benim göğsüm kanıyor o sekildeki süt verilir mi acaba bebeğe karar veremedim ne zaman geçer bu yaralar :--(

Arkadaşım bol bol emzir, her iki saatte emzirmen lazım. Sık sık emzirmezsen Bebeğin de sarılık oluşur. Bebeğin beslendiğini boşaltım sisteminin çalışıp çalışmadığına göre anlarsın. Yani bebeğin her alt değiştirme de kaka ve / veya çiş yaparsa bil ki anne sütünden besleniyor. Ama emzirme saatleri 3 saati aşmamalı. Bebeğin uyuyorsa bile uyandırıp emzirmen lazım. Zorlada olsa emzir.

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım mamaya alışır, bence sadece anne sütü ver. Doğum yaptığım hastanede "anne sütü danışmanı" hemşireler söylerdi . Mama verilirse süt almaz o yüzden önce anne süt ver sonra doymadığını hissedersen mama ver demişlerdi bana. Ben de ilk başta doymaz diye vermiştim hemşire kızdı "mama verirsen anne sütü almaz " ben de o uyarıdan sonra hiç mama vermemeye ve zorla da olsa anne sütü vermeye başladım. Ve gerçekten işe yaradı bebeğim sadece anne sütü alıyor. Ilk günler bebeğin alışma evresi olduğu için ne verilirse öyle gider. O yüzden bence anne sütü yetmiyor diye düşünme 5 dk bile emse bile onun için kardır. Sık sık emzir..sana kolaylıklar dilerim.

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dogum yapan herkesin gözü aydin. Yavrularina kavustular, rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Insallah dogum yapmamis olanlar da, yani ben gibiler tez zamanda kavusuruz yavrularimiza.
Artik son günler hic gecmez oldu yaaa...

Dogum yapan herkesin gözü aydin. Yavrularina kavustular, rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Insallah dogum yapmamis olanlar da, yani ben gibiler tez zamanda kavusuruz yavrularimiza.
Artik son günler hic gecmez oldu yaaa...

Amin cnm rabbim kuzucuklarimizi korusun annelik muhtesem bir duyguymus insallah sizde tez zamanda kavusursunuz yavrunuza :)

spiral bence gayet iyi bir yontem..ben spiral dusunuyorum.

Banada kalsa yarından başlıycam ikincinin çalışmalarına yaştan dolayı 😃 ama dr.en az bir yıl ara dedi. Biz hamilelik öncesinde de kullandığımız yöntemi kullanıcaz dışarıya boşalma. Hiç yan etkisi de yok 😊

Amin cnm rabbim kuzucuklarimizi korusun annelik muhtesem bir duyguymus insallah sizde tez zamanda kavusursunuz yavrunuza :)

Âmin canım insallah, dört gözle bekliyoruz bir an önce gelmesi icin.
Eminim öyledir annelik bambaşka birşey derler hep :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim kilosu haftasi ile uyumlu bak hamile takvimi bile oyle diyor. Bizom gunlerimiz yakin benim doktor normal dedi 2850 gr idi. Ne zayif ne sisko

Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…