- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
- 648
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.501
Duyguuu kiz dogurdunmu tebrik ederim darisi basima benim 1 cm acillik var ama burda sanci vermiyorlar 40 hafta tamamina kadar beklemelisin diyorlar pazartesi yine cati muayinesi olucam eger aciklik artarsa hastanede kalocam artmazsa eve gidicem sancim oldugunda gelicem 16 si dogurursun diyorlar bakalim insallah bizlerde sagsalim kucaklarimiza alalim evlatlarimizi
Geldi kizm sonunda ageilardan kurtuldum emiyoeuz cok sukur aadece 3400 beklerken kilomu 2900 dogdu bi ona uzuldum
ben de düşündüm çünkü kk da çok var bebeği hala emzirirken hamiş kalan.. o yüzden bence de dikkat etmek lazım.. ama anca prezervatif olabilir diye düşündüm. bu benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden spiral düşünmem. doğum kontrol hapı emzirirken içilir mi bilmiyorum ama ben bi ara kullandım vücudumun dengesini alt üst etti o haplar memnun kalmadım o yüzden bir daha içmek istemiyorum. geriye sadece ilk dediğim yöntem kalıyor... hayırlısı...
Yok cmm ikinci bnm sezeryn spinL kesinlikle tavsite ederim oglumdada oyle olmustu darisi basiniza insalllh kurtulursunuz sizdeCcanim tebrik ederimmAllah anali babali buyutsun darisi basina deee kiz..normal dogummu yaptin?silk cocuktu dimi sende de Unnutdu ben yine:)
haklısın o yöntemi de denemek,artık bişeyler düşünmek lazım.hayırlısı inşallah..
Kizlar merhabalar bugun 38+0 oldum normal dogumdan korktugum icin esim her ne kadar razi olmasada epidural sezaryen istiyorum..doktorum saliya gün verdi 38+3 oluyor size sorum sizce bir hafta daha beklemeliyim gerek var mi kilosu gelisimi hersey normal çok şükür Rabbim'e. Gerek var mi yani yoksa doktoruma güvenip sali gitmeli miyim??
Yok cmm ikinci bnm sezeryn spinL kesinlikle tavsite ederim oglumdada oyle olmustu darisi basiniza insalllh kurtulursunuz sizde
haklısın o yöntemi de denemek,artık bişeyler düşünmek lazım.hayırlısı inşallah..
spiral bence gayet iyi bir yontem..ben spiral dusunuyorum.
Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda
Günaydin arkadaşlar.bebeği dogan arkadaşlar çarşamba doğum yaptim.ayaklArim hala şiş.sizde durumlar nasil.bir de bezler hep kuru sanki çiş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ilk geceyi atlattik emiyo sutte var ama yetmedi dun gece 30cc verdiler sabah uyandi 1 saat emdi halaaraniyodu hemsire bi 30 daha verdisut ywtmiyo sanirim artar insallh son iki aydr sut geliyodu bnde iyi soeun olmayack die sevinmistim insalh artar cabucak
Dogum yapan herkesin gözü aydin. Yavrularina kavustular, rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Insallah dogum yapmamis olanlar da, yani ben gibiler tez zamanda kavusuruz yavrularimiza.
Artik son günler hic gecmez oldu yaaa...
spiral bence gayet iyi bir yontem..ben spiral dusunuyorum.
Amin cnm rabbim kuzucuklarimizi korusun annelik muhtesem bir duyguymus insallah sizde tez zamanda kavusursunuz yavrunuza :)
Canim kilosu haftasi ile uyumlu bak hamile takvimi bile oyle diyor. Bizom gunlerimiz yakin benim doktor normal dedi 2850 gr idi. Ne zayif ne siskogunaydiiinnn...birsuru birsuru bebisimiz olmus hepsi saglikla buyusunler insallah..ben de dun gittim kontrole..37haftalik 2900gr.yine fena diil dedi..aman nspim benimkisi de tosuncuk olmicak demekki daha fazla kafaya takmicam..haftaya son kontrole gel 20sinde de alalim dediii) bugun anestezi uzm. gorusucem bide preop. testler yapilcakmis..11 gunum kaldi deli heycanli bisiymis gununun belli olmasii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?