- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.521
canim benim Allah yardimcimiz olsun..sewindim senin adina da biraz daha icerde kalicak cok sukur..Canim benimkide 2900 küsür iki haftadir kilo almıyor ama benimki neyse sağlık olsun..benim doğumda büyük ihtimalle 14 ağustos Perşembe,38+1 de alınacak hayırlısı olsun ...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
e iyimis ozaman:) dr burun kiwirinca az die dusundumCanim kilosu haftasi ile uyumlu bak hamile takvimi bile oyle diyor. Bizom gunlerimiz yakin benim doktor normal dedi 2850 gr idi. Ne zayif ne sisko
Kizlar ilk geceyi atlattik emiyo sutte var ama yetmedi dun gece 30cc verdiler sabah uyandi 1 saat emdi halaaraniyodu hemsire bi 30 daha verdisut ywtmiyo sanirim artar insallh son iki aydr sut geliyodu bnde iyi soeun olmayack die sevinmistim insalh artar cabucak
Banada kalsa yarından başlıycam ikincinin çalışmalarına yaştan dolayı 😃 ama dr.en az bir yıl ara dedi. Biz hamilelik öncesinde de kullandığımız yöntemi kullanıcaz dışarıya boşalma. Hiç yan etkisi de yok 😊
Kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, çok okuyamadım çok giremiyorum, anne olmak çok güzel ve zor....durmadan onu beslemekle uğraşıyorum , gaz çiş kaka......çok yoğun....ama çok güzel....ara ara girip haberlerinizi okuycam...Kendinize ve bebişinize iyi bakın, öpüldünüz....
bende o bölgeyi hissetmiyorum normal sanırım sende de varsa.birde benim göğsüm kanıyor o sekildeki süt verilir mi acaba bebeğe karar veremedim ne zaman geçer bu yaralar :--(
Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..
Bebeğinin beslenmesi nasıl? Anne sütü mü alıyor yoksa mama mı veriyorsun? Ben doğum yaptıktan sonra Dr ziyaretine gidemedim henüz, inş. Pazartesi günü öğreneceğiz. Acaba bebeğini ne sıklıkla besliyorsun merak ettim. Ben de sarılıktan korkuyorum. Mümkün olduğunca sık sık emziriyırum. Ama aklımdan da sarılık olayı çıkmıyor. Eğer bebeğin sık sık kaka ve çişini yapıyorsa bu iyi bir durumdur. Bebeğinin beslendiğini gösterir. Benim bebek daha 1 haftalık. Yeni anne olmuş kişilerle konuşmak isterim çünkü gerçekten bebeğimin gelişimini yaşıtlarıyla aynı olup olmadığını ister istemez merak ediyorum.
Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kizlar ilk geceyi atlattik emiyo sutte var ama yetmedi dun gece 30cc verdiler sabah uyandi 1 saat emdi halaaraniyodu hemsire bi 30 daha verdisut ywtmiyo sanirim artar insallh son iki aydr sut geliyodu bnde iyi soeun olmayack die sevinmistim insalh artar cabucak
Günaydin arkadaşlar.bebeği dogan arkadaşlar çarşamba doğum yaptim.ayaklArim hala şiş.sizde durumlar nasil.bir de bezler hep kuru sanki çiş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pazartesi doğum yaptım ve hemşireler el ve ayak siskinligin bir süre devam eder dedi . özellikle sağ ayağım resmen davul gibi. ..yastık koyup uzatıyoum. ..
Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda
Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda
Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..
canim Allah bqgislasin..dogumun nasi gecti hastane filan..suleyman beyin hastasiydin dimi.annat azicik nolur ayin 20sine gun werdi bana da.
Bende aynı durumdayım. ...herkeste oluyor galiba . salı günü kontrolüm var soracağım normal mi diye.
Birde tuvalet sorunu var bende. Onun la ilgili olarak neler yapıyorsun
Tuvalet sorununu erik suyu içerek çözebilirsin. Ben de de büyük tuvaleti yapamama sorunu vardı. Gün geçtikçe yapamama sorunu azaldı ama hala da var. Bunun için ilaç verdi Dr ayrıca bol bol erik suyu içmemi söyledi. Ben de erik suyunu kullanıyorum ve işe yarıyor.
Canım saolasın hastanede sali gunu lavman yaptırdım ve bugunde dayanamayıp evde kendim yaptim.erik suyu da deneyeceğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?