2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim Allah yardimcimiz olsun..sewindim senin adina da biraz daha icerde kalicak cok sukur..

Canim kilosu haftasi ile uyumlu bak hamile takvimi bile oyle diyor. Bizom gunlerimiz yakin benim doktor normal dedi 2850 gr idi. Ne zayif ne sisko
e iyimis ozaman:) dr burun kiwirinca az die dusundum

canım geçmiş olsun allah bağışlasın sütün artması için humana çayı,rezene içip dere otu ye faydası olcaktır ben öyle yaptım şükür arttı oğlumun sarılığını atlattım sayılır

selam kizlar doktordan geldim bebisim 3000 kg 36+5 kiz cocuguna gore iyi dedi.catiyada bakti hic canim acimadi ama dar vs dedi anlamadim.ben yinede norml istiyrm dedim.deneriz ters bir durum olursa sezeryana alirim dedi.iyi dedim bende...kizim hic gulumsemiyor hep asik suratli.bendeki sinir stres cocuga
gecti sanirim.

:) onu denemedik hic.ama adam birsey anlamaz gibi geliyor oyle zevk almaz ki :) prezervatifte esim istemiyor hic bilmiyorum valla :)

Canım tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini bende emzirme nöbetindeyim sarılığı sınırda artmaması için... Kaç günlük oldu bebeğin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende o bölgeyi hissetmiyorum normal sanırım sende de varsa.birde benim göğsüm kanıyor o sekildeki süt verilir mi acaba bebeğe karar veremedim ne zaman geçer bu yaralar :--(

Ben veriliyor diye biliyorum canim .insallah kisa zamanda gecer ya ben normal hayatima donmek istiyorum. Bi de beni diken doktor kendi doktorum degildi gece acil olarak alindigim icin .koterle tam yakmamis sanirim kas dokusu ile deri altina kan birikmis biraz onun sisligi var acisi var.allaha havale ettim onu.hic boyle bisey görmemiştim hastanede çalışırken

Son düzenleme:
Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..

Tebrik ediremmm darisi basimiza insallah bende 39+1 deyim tosunum gelsin artik Allah butunevlatlari anali babali saglikli buyutsun amin bende kavusayim cabucak oglusuma sagsalim sizde beni tebrik edin:)insallah

Hastanede kaldığım sürece mama verdim canım taburcu olduğumuzdan beri anne sütü veriyorum saat başı emziriyorum bazen uyandıramıyorum 2 saat oluyor ama çok sık emzirmeler gerekiyor.bugun tekrar gittim yine 16 çıktı Dr kontrol edelim yatırmaya gerek yok ddi kaka çiş problemi yok tek sıkıntım sarılık inşallah onu da atlatırız senin sütün nasıl yetiyor mu sende sürekli emzir...

Ilk başlarda öyle oluyor canım sen emzirdikçe sütün artar bende hastanede 3saate bir mama veriyordum ilk acıktığında ve her fırsatta kendi sütümü veriyordum sütüm geldi çok şükür sen ne zaman çıkıyorsun hastaneden

Pazartesi doğum yaptım ve hemşireler el ve ayak siskinligin bir süre devam eder dedi . özellikle sağ ayağım resmen davul gibi. ..yastık koyup uzatıyoum. ..

Pazartesi doğum yaptım ve hemşireler el ve ayak siskinligin bir süre devam eder dedi . özellikle sağ ayağım resmen davul gibi. ..yastık koyup uzatıyoum. ..

canim Allah bqgislasin..dogumun nasi gecti hastane filan..suleyman beyin hastasiydin dimi.annat azicik nolur ayin 20sine gun werdi bana da.

Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda

Bende hissetmiyorum canım benim arkadaşım 3ay önce sezaryen oldu o da dikişlerini yeni hissediyormuş ama şişliğin için Dr una bi git cnm

Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda

Bende aynı durumdayım. ...herkeste oluyor galiba . salı günü kontrolüm var soracağım normal mi diye.
Birde tuvalet sorunu var bende. Onun la ilgili olarak neler yapıyorsun

Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..

Tebrikler canım😊Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. En hayırlı zamanda sağlıkla benim gibi bekleyen hamişler de kavuşur inşallah yavruşlarına..

canim Allah bqgislasin..dogumun nasi gecti hastane filan..suleyman beyin hastasiydin dimi.annat azicik nolur ayin 20sine gun werdi bana da.

Canım hiç korkma ameliyat ekibi gayet başarılı ve rahatlatıcı ve herseyi anlatarak yaptılar. süleyman bey cok başarılı idi.tabi kontrolde ve sonrasında bir sorun ile karsilasmazsam. ..
Epidural Anestezi ile sezeryan oldum . hicbirsey hissetmedim sadece bebeği cikarirlarken hafif bir basınç uygulanıyor gogus altına. Birde dikim aşamasında çok hafif gerginlik gibi birşey. Ama acı yok kesinlikle. ..
Ayaklarimi da 8 saat sonra hissettim (herkes farklı imiş. Benimki biraz uzun oldu)
11:10 doğum yaptım akşam ayaklandım. Ama hastane kat hemşireler bazıları çok uyuz ve pasaklililar...başka sormak istediklerin varsa fırsat buldukça yazarım ancak. Kolay doğum olsun inşallah tatlım. ..

herkese merhabalar..
sonunda doğum hikayemi ilgili sayfamıza yazdım..umarım güzel olmuştur..Ara ara girip bakıyorum ama geçmişi çok okuamıyorum..Emzirmeydi,gazdı derken günler geçiyor..Benimki normal doğumdu..sormak istedikleriniz olursa geç te olsa paylaşırım.Normal doğumdan sonra basurum birken ikiye çıktı ama minişim için değerr..hepinizin kendinize iyi bakın..bir an önze evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah..

aklıma gelmişken doğum yapıpta gaz sancısı çeken bebek anneleri,rezene çayı tüketin.ben çok faydasını gördüm.Bebişim mışıl mışl uyuyor eskisi gibide sancısı yok..

Bende aynı durumdayım. ...herkeste oluyor galiba . salı günü kontrolüm var soracağım normal mi diye.
Birde tuvalet sorunu var bende. Onun la ilgili olarak neler yapıyorsun

Tuvalet sorununu erik suyu içerek çözebilirsin. Ben de de büyük tuvaleti yapamama sorunu vardı. Gün geçtikçe yapamama sorunu azaldı ama hala da var. Bunun için ilaç verdi Dr ayrıca bol bol erik suyu içmemi söyledi. Ben de erik suyunu kullanıyorum ve işe yarıyor.

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar doğum yapan herkes Güle güle buyutsun. ..banada iyi temennilerde bulunan tüm arkadaslara hayırlı doğumlar diliyorum. ..anneler sorayım size oğluşum sürekli uyuyor ve ben uyandırmak için resmen şarkılar türküler amanin neler neler.
Uyanıyor ve ozaman da en fazla 15 dk emiyor ve gene uyuyor. Sizler ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…