- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.021
bn ikinciye spinal oldum kesinlikle tavsiye ederim ame basliyo5 dk sonra sesini dyyuyosun goruyosun yarim saattede dikis isi bitik odana cikiyosun bebisin sni bekliyo hemen emziriyorsun bi bayginlik fln hic bisi yok 3 4 saattede ayaklarinda acikiyo yuruyosun m onmli olan ilk 3 gun en az 2 fincsn nescafe icersen basagrisida yasamazsinSezaryen olan arkadaslar hangi yontemle oldukları ni ve hangisinin daha iyi oldugunu fikirleriyle yazarlarsa cok sevinirim dr bana genel anestezi yi onerdi ama cogu kisi memnun kalmadigini yazmis sizlerde yazarsaniz bizler icin fikir olur
Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..
Kızlar selam...ya bu kk yı ne hale getirmişler böyle...gelen kutumdaki msjlarımı okuyamıyorum...değiştirmişler komple...msjı okumak için buraya tıklayın yazıyo. tıklıyorum açmıyoo...zaten zar zor giriyorum sizi merak ediyorum...o da temelli okuyamaz oldum...eski hali daha iyiydi...buzlar ülkesi sujini yeşil sis tambur nergiz06 insanbul zuzuu ve ismini sayamadığıklarım var daha ...doğurdunuz mu??
bu arada çok merak ediyorum epidural yaptırdınmı??? gerek var mı sence ??? normal doğum konusunda aydınlat beni...Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..
Hayırlı olsun :) Allah analı babalı büyütsün ve darısı benim ve tüm bekleyenlerin de başına inşallah :)Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..
3,250 canım çok rahattı doğıöQUOTE="yyllzz, post: 36496382, member: 548271"]Ne guzel, hayirli ugurlu olsunkac kilo dogdu nasil oldu dogum?
Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..
Nehneh canim tebrik ederim darisi basima .. benim piskolojim cok bozuldu artik bugun tum gun agladim gelsin artik oglum nolur..herseyden korkar oldum gece yatarken bile elim karnimda haraketini konteol ediyorum bebegim orda nasil ne yapar ne eder bilmiyorum NOLUR BANA DUA EDIN BENDE SAGSALIM ALAYIM EVLADIMI KOLLARIMA
bu arada çok merak ediyorum epidural yaptırdınmı??? gerek var mı sence ??? normal doğum konusunda aydınlat beni...
seninde normal doğum gözüküyor herhalde :)Sana katiliyorum, bi aydinlansak :)
Valla ben oglumda cok memnun kaldim ptesi gunu genel anestezi olucam insallah buda rahat gecer dogumhaneye giriyosun batikonla temizleyip vucudunu koluna narkozu enjekte ediyolar bi saat sonra ayiliyosun sarhos gibi 3_4 saat sonrada tam ayiliyosun hic agribsizi hissettirmedi dr.um surekli sordu agrin varmi diye aolsun insallah buda oyle olur sorunsuz atlatirizSezaryen olan arkadaslar hangi yontemle oldukları ni ve hangisinin daha iyi oldugunu fikirleriyle yazarlarsa cok sevinirim dr bana genel anestezi yi onerdi ama cogu kisi memnun kalmadigini yazmis sizlerde yazarsaniz bizler icin fikir olur
Allah anali babali buyutsun canim, darisi bize olsun insaallah,Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..
seninde normal doğum gözüküyor herhalde :)
hayırlısı olsun inşallah :)İnsallah, cok istiyorum normal olsun diye ama iste bizim kiz biraz hormonluymusya denixez yinede :):):)
Canimm gozun aydinn Allah anali babali buyutsunnKızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..
3,250 canım çok rahattı doğıö
3250 canım ama psikolojim çok kötü kv hergün bizde annem surat asma kızım diyo ama hastanede tsrtıştık o yüzden napsam sıcaklık göstermek istemiyorum dilerim siz yaşamayın bu psikolojiyi intiharı bile düşündüm her gün
rabbim seni de bebişni de korusun darısı benim oğluşumaAllah anali babali buyutsun canim, darisi bize olsun insaallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?