2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen olan arkadaslar hangi yontemle oldukları ni ve hangisinin daha iyi oldugunu fikirleriyle yazarlarsa cok sevinirim dr bana genel anestezi yi onerdi ama cogu kisi memnun kalmadigini yazmis sizlerde yazarsaniz bizler icin fikir olur
bn ikinciye spinal oldum kesinlikle tavsiye ederim ame basliyo5 dk sonra sesini dyyuyosun goruyosun yarim saattede dikis isi bitik odana cikiyosun bebisin sni bekliyo hemen emziriyorsun bi bayginlik fln hic bisi yok 3 4 saattede ayaklarinda acikiyo yuruyosun m onmli olan ilk 3 gun en az 2 fincsn nescafe icersen basagrisida yasamazsin

Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..

canıııııımmmmmm gözün aydınnnnn :)) şok oldum görünce nasıl yaaa dedim :) maşallah Allah yardım etmiş güzel güzel kucaklamışsın evladını:) mutlu mutlu günleriniz olsun inşallah, sağlık sıhhatle büyüsün :)) kim önce doğurcak bakalım diyorduk seninki daha hızlı çıktı :)) nasıl bebeğin? iyimisiniz?? müsait zamanında doğum hikayenide okuruz inşallah :)

canım bugün itibariyle 39+0 ım henüz bebişim gelme çabasına girmedi :) bildiğim kadarıyla saydığın diğer arkadaşlarda bekliyorlar bir tek nergiz doğum yaptı .. sen nasılsın bebiş nasıl ?? maşallah size :)

bu arada çok merak ediyorum epidural yaptırdınmı??? gerek var mı sence ??? normal doğum konusunda aydınlat beni...

ben çok heyecanlanmaya başladım.. bugün itibariyle 40. haftamıza başlamış bulunuyoruz.. henüz bebişte bir hareket yok :) sadece lavaboda temizlenirken 1 damla kadar kan geldi peçeteye .. belki bir damladan bile az.. artık her şeyi belirti gibi görmeye başladım :)

Nehneh canim tebrik ederim darisi basima .. benim piskolojim cok bozuldu artik bugun tum gun agladim gelsin artik oglum nolur..herseyden korkar oldum gece yatarken bile elim karnimda haraketini konteol ediyorum bebegim orda nasil ne yapar ne eder bilmiyorum NOLUR BANA DUA EDIN BENDE SAGSALIM ALAYIM EVLADIMI KOLLARIMA

Arkadaşlar akıl danışmaya ihtiyacım var.
Hayırlı olsun :) Allah analı babalı büyütsün ve darısı benim ve tüm bekleyenlerin de başına inşallah :)

QUOTE="yyllzz, post: 36496382, member: 548271"]Ne guzel, hayirli ugurlu olsun kac kilo dogdu nasil oldu dogum?
3,250 canım çok rahattı doğıö

3250 canım ama psikolojim çok kötü kv hergün bizde annem surat asma kızım diyo ama hastanede tsrtıştık o yüzden napsam sıcaklık göstermek istemiyorum dilerim siz yaşamayın bu psikolojiyi intiharı bile düşündüm her gün[/QUOTE]

Rabbim bebisinle guzel gunler gormeyi nasip etsin ozaman :) kk yi hic takma, ayni seyi bende yasicam. Bekliyorum bakalim neler olucak allah hepimizin yardimcisi olsun diyim :)

Cok sevindim canim yaa, hadi gozun aydin. Darisida bizim basimiza insallah :) bizde bugun yatagini felan hazirladik bebisin belki ilgisini ceker diye :) bakalim ise yaricakmi :))))

Doktorlar bizden daha iyi biliyor herseyi canim, sen niye kendine dert ediyorsun ki bu kadar? Dua et ama bu kadar takmakda dogru degil ki

Sezaryen olan arkadaslar hangi yontemle oldukları ni ve hangisinin daha iyi oldugunu fikirleriyle yazarlarsa cok sevinirim dr bana genel anestezi yi onerdi ama cogu kisi memnun kalmadigini yazmis sizlerde yazarsaniz bizler icin fikir olur
Valla ben oglumda cok memnun kaldim ptesi gunu genel anestezi olucam insallah buda rahat gecer dogumhaneye giriyosun batikonla temizleyip vucudunu koluna narkozu enjekte ediyolar bi saat sonra ayiliyosun sarhos gibi 3_4 saat sonrada tam ayiliyosun hic agribsizi hissettirmedi dr.um surekli sordu agrin varmi diye aolsun insallah buda oyle olur sorunsuz atlatiriz

Allah anali babali buyutsun canim, darisi bize olsun insaallah,

Canimm gozun aydinn Allah anali babali buyutsunn

Rabbim bebisinle guzel gunler gormeyi nasip etsin ozaman :) kk yi hic takma, ayni seyi bende yasicam. Bekliyorum bakalim neler olucak allah hepimizin yardimcisi olsun diyim :)[/QUOTE]
ay kızlar ne yapıyor bu kaynanalar ne oluyorda insanı sinirlendiriyorlar anlatında bizde alalım gardımızı:)
ya ne güzel torunu geliyor torun candır derler hep niye ortalığı bulandırırlar ki anlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…