2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gönlünü ferah tut onun karnına koyan rabbim vakti zamanında çıkaracaktır allah yardımcımız olsun bende 39+2 hala tık yok

Canım bence doktorun seni boş yere endişelendirmiş rahatlatacağı yerde eger istanbul Anadolu yakasındaysan sana doktor tavsiye edebilirim başka bir doktorla daha görüşmende fayda var benim doktorum makat geliş durduğunu söyledi Salıya kadar dönmez ise salı kontrolum var Perşmbe spinal sezeryan yaparız dedi bende hep normal doğum isteyen birisi olaraktan şansıma sezeryan çıkıyo hayırlısı ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir sıkma canın

Sezeryan kararı alman için erken değil mi canım ya,sonuçta takvime göre daha epey süren var.Mutlaka döner o bebek.

arkadaşlar benim bu ikinci çocuğum olmasına rağmen biraz pimpiriklendim çünkü ilk kızımın bu dönemlerini hiç hatırlamıyorum.benim kız bıraksam sabaha kadar uyuyor gece bir kere zorla uyandırıyorum.sarılık yok.gündüz de çok sakin.nedeyse hiç ağlamıyor.aglarsa bi ınga deyip bir süre sonra tekrar bi ınga diyor.çoğunlukla ben uyandırıyorum beslemek için.ne giydireceğimi sapıtıyorum .sıcaktan baygın duryor gibi geliyor.sizlerin durumunuz nasıl bana benzeyen var mı

Mih
Sezeryan kararı alman için erken değil mi canım ya,sonuçta takvime göre daha epey süren var.Mutlaka döner o bebek.
canım 38.haftamdayım 39 da dönmez ise sezeryan yaparız dedi doktorum ilk gebeliklerde dönme zor oluyormuş birde bağdaş kurmuş oturmuş benimki bekleniliyor fakat bekleyince de kaka yeme ihtimali var dedi iki ayrı doktor ile görüştüm gayet iyi tecrübeleri olan yoksa normal doğum çok istiyprum ve yapmadığım şey kalmadı biraz zayıfım ve sdce göbişim var minypn tipim var Buda aslında Bebişin dönmesini zorlaştırıyor ztn büyüdüde iyice alanı daraldı hayırlısı diyorum artık

bu arada çok merak ediyorum epidural yaptırdınmı??? gerek var mı sence ??? normal doğum konusunda aydınlat beni...
Canım epidural yaptırmak çok istedim amaaaaaas ben küçük bi yerde yaşıyorum epidurali yapan anestezi uzmanı hastanede yokmuş. Tabi bize çaktırmıyorlar güya ha gelecek ha senin açılman daha epidural e yetersiz derken geçti zaman.. Ama sancı ben de 4-5 cnden sonra aynı şiddettyedi yani o ana kadar çekince sonrası da aynı şekilde çekildi.. Püf nokta sancıyı derin burun nefesi alıp ağızdan vererek yaşamak.. Ve ben bi de sancı da eşime belimi ovuşturttum o da çok işe yaradı.. Ve ıkınabilmek çok önemli.. Ikınmak da ne zaman oluyor artık açılma tamamlanıp kafayı çıkarmaya çalıştıklarında sancın gelince oluyor.. Sancı yokken ıkınmak da yok.. Ebem ne derse yaptım.. Sancı çekerken bağırma dedi enerjini derin nefes alıp vermeye harca dedi. Kafasını çıkarırken de karnına ya da boğazına ıkınma, ağzından ses çıkmasın dedi yapmaya çalıştım. Kafayı çıkarırken sanki adedersiniz büyük abdest yapar gibi Totoya ıkınıcaz ama çooook uzun süre... Ikınıp bırakmak değil nefesini içinde tutanildiğin kadar tutup alt tarafa Totoya ıkınıcaz... Kafa çıktı mı tamam hop bebek de çıkıyor... Allahım bekleyen hamişleri de seni de sağ salim kurtarsın... Sancı çekerken doğuran doğurmayan tüm hamişlere dua ettim:)

Merhaba canım, benim doğum pazartesi günü kısmetse. Tip 2 diyabet hastası olduğumdan maalesef normal doğuma müsade etmedi doktorlarım. Emin olmak için başka bir yerde de sorduk ama aynı cevabı aldık. Hatta doktor "ben bu haftaya kadar bile bekletmezdim, alırdım çocuğu" dedi. Normal yapabilirsin demeleri beni gaza getirmek rejimime sadık kalayım diyeymiş herhalde. İşe yaradı doğrusu. İlk başta çok üzüldüm ama artık alıştım duruma. Yarın sabahtan hastaneye yatışım var, şekerimi takip edeceklermiş. Pazartesi sabahta sezaryan işte... Sana son listeyi göndereyim, bugüne kadar doğum yapıpta buraya yazan kim varsa liste de mevcuttur. Yazmanyanlar içinde herşey yolundadır umarım.

Format değişikliği soğuttu biraz herkesi buradan galiba, doğumdan sonra beni ne bekliyor emin değilim. Oynadığım oyunları filan kapattım ama internetsiz yapabilirmiyim emin değilim Boş bir vakitte doğum hikayemi yazarım, inşallah basit ve sıradan bir hikaye olur.

Kaç aydır hamilelik stresini azaltmamı sağlayan, bilgilerimi güçlendiren tüm arkadaşlar sizlere teşekkür ederim. Allah hepinizden teker teker razı olsun. Hayırlı haberlerle görüşmek üzere

1-hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..

2-dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak

3-Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..

4-bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...

5-nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...

6-Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah

7-asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...

8-kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...

9-edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...

10-levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah... (24.07.2014)

11-GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi maşallah... (25.07.2014)

12-gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah... (26.07.2014)

13-akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....

14-hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..

15-tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..

16-niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... 27.07.214

17-didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi. (27.07.2014)

18-MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah (30.07.2014)

19-beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah... (01.08.2014)

20-denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah... (25.07.2014)

21-nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah... (01.08.2014)

22-esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...

23-fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...

24-yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...

25-piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah... (04.08.2014)

26-efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar: (05.08.2014)

27-_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar: (06.08.2014)

28-aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlu Bilal Eymen'i dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

29-cicegimm epidural sezeryan ile 2880 gr olan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah... (02.08.2014)

30-aozli 36+3'de epidural sezaryan ile 3000 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah... (06.08.2014)

31-dogaaalll06 36+5'de sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah... (06.08.2014)

32-moonlight002 36+4'de acil spinal sezaryan ile 3200 gr olan oğlunu düyaya getirdi maşallah... (06.08.2014)

33-dilekemre 39. hafta spinal sezaryan 2800 gr olan bebeğini dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

34-nisan.yagmuru 38. haftada normal doğumla 2710 gr. olan oğlu Oktay Mert'i dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

35-duygu68 sezaryan ile 3030 gr olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

36-ktg 39. haftasında spinal sezaryan ile 2900 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

37-dombik 40+1'de sezaryanla bebeğini dünyaya getirdi maşallah..

38-kodal82 Epidural sezeryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

39-silentgirl89 spinal sezaryanla 3050 gr. 50 cm olan oğlu Muhammed Yahya'yı dünyaya getirdi maşallah... (01.08.2014)

40-KubraUsa 39. haftada Arden bebeği dünyaya getirdi maşallah... (10.08.2014)

41-sevvill 38. haftada sezaryanla 2500 gr 50.cm olan kızını dünyaya getirdi maşallah... (08.08.2014)

42-asimavi 40+5'de normal doğumla 3625 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

43-cen_net 39+0'da sezaryan doğumla 3200 gr olan annesinin İnci'si dünyaya geldi maşallah (05.08.2014)

44-sindere 37+3'de sezaryan doğumla yavrusunu dünyaya getirdi maşallah (19.07.2014)

45-QUEEN24 40. hafta'da genel anestezi sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah (11.08.2014)

46-suheylaylmz Sezaryan doğumla kızı Ada'yı dünyaya getirdi. (11.08.2014)

47-setem 38. haftada epidural sezeryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah (11.08.2014)

48-themisantigone 37+5'de spinal sezaryan ile 3100 gr 51 cm olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah (11.08.2014)

49-eylul71984 40. haftada sezaryan ile 3270 gr 51 cm olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah (15.08.2014)

50-SemraBaris 38. haftada normal doğum ile 3200 gr 50 cm olan kızını dünyaya getirdi maşallah (15.08.2014)

51-mervebaby 38. haftada genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah (08.08.2014)

52-nehneh 38+5'de normal doğum ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah (16.08.2014)

Arkadaşlar bir de bol bol dua edin .. İnşallah allahım o dar yolda koymasın hiçbir hamileyi de Kk dakileri de .. Kendinize dua edin, sevdiklerinize hatta tanımadıklarınıza.. Benim de bir sürü eksiğim var dini çok da bütün değilim ama duanın gücüne inanırım hele zor durum da olanların duası makbuldür inşaallah.. E hamilelik de zor doğumda.. Allah hepimizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum:)

arkadaşlar benim bu ikinci çocuğum olmasına rağmen biraz pimpiriklendim çünkü ilk kızımın bu dönemlerini hiç hatırlamıyorum.benim kız bıraksam sabaha kadar uyuyor gece bir kere zorla uyandırıyorum.sarılık yok.gündüz de çok sakin.nedeyse hiç ağlamıyor.aglarsa bi ınga deyip bir süre sonra tekrar bi ınga diyor.çoğunlukla ben uyandırıyorum beslemek için.ne giydireceğimi sapıtıyorum .sıcaktan baygın duryor gibi geliyor.sizlerin durumunuz nasıl bana benzeyen var mı

Günaydın arkadaşlar :)dün gece birde gaz sancısı ve kabızlık düşüncesiyle hastahaneye geldik .nöbetçi ebe nts bağladı sancım 110 ları görüyomuş 10 bir tutuyordu normal doğuma heveslendik ama oğlusu 4kg olduğu için sorun yasanabilir diye riske atmak istemediler yarıö saat içindeepidural anasteziyle sezaryana alındık .şuan için ikimizde iyiyiz .oğluşum uyurken mutluluğumu paylaşmak istedim.darısı bekleyen bütün ağustos annelerine.dualarınıda bizidevunutmayın

ayynen öyle cnm format soğuttu..okusm okuyamıyorum yazsm yazmıyorum aklım burda ama hep..Allah yardımcın olsun inşallah senin de güzel hbrlerini alalım yarınn

canımm doğurmadım henüz..we ewet kk deli edio insanıııı..çarşamba sbh yatışım yapılcak inşllah..epidural sezercik..sen nasılsınnn..

buzlar ülkesini ben de mrk ediyorum ya msjına denk gelmedim ya da yazmadı tekrar

çoookkk sewindim canımm. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr ya ben altıma yaptım yada suyum geldi...... şimdi hastaneye gidiyoruz durum ne diye........

Ben eylül annesiydim ama haftaya perşembe sezeryanla doğumum olacak.
bebeğe ne giydirdiniz çıkışta? malum havalşar aşırı sıcak acaba tek bir tulum yeterli gelir mi_?

Gözün aydın olsun canım. .. demek ki dohum birden olabiliyor. Ben bugun 38+0 ve hic doguracak gibi degilim. Bebeğim tüp bebek. Doktor son ana kadar bekleme taraftarı. Ama 40 haftayi doldurursa 3700 civari olyr riske atmayiz da diyor. Kafam karisik ve cok tedirgin im...sanırım olursa sanci beklenecek Allah tan kolay bi doğum olursa normal... yok isler ters giderse hemen sezeryan. ... sizce napmaliyim

kızlar merhaba.ç ben aslında 9 ayı beklerse bi eylül annesiyim :) sms tek yumurta ikizlerime hamileyim ve 34 hafta 5 günlügüm. muhtemelen eylülün en son haftası doğum yapmış olucam. yazdıklarınız çok duygulandırdı . insallah bende alırım bebişlerimi kucagıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…