2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence onun etkisi büyüktü canim insallah ayni olur dedigin gibi

Bebeğimi sağ salim bi şekilde kucağıma alırsam rahatlicam normalde bebegimin hareketleri azaldı mı evham yapardım bu aksamda çok hareketli şimdi ona takmış durumdaym neyseki yarın doktor kontrolum var. 1 haftayi daha hayirlisiyla atlatirsam sağlıklı bir sekilde kavusursam koca bir oh çekicem

Kızlar bende 09.08.2014 de oğlumu 3480 gr 52 cm olarak sezeryanla dünyaya getirdim, allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nadip etsin..

arkadaşlar benim bu ikinci çocuğum olmasına rağmen biraz pimpiriklendim çünkü ilk kızımın bu dönemlerini hiç hatırlamıyorum.benim kız bıraksam sabaha kadar uyuyor gece bir kere zorla uyandırıyorum.sarılık yok.gündüz de çok sakin.nedeyse hiç ağlamıyor.aglarsa bi ınga deyip bir süre sonra tekrar bi ınga diyor.çoğunlukla ben uyandırıyorum beslemek için.ne giydireceğimi sapıtıyorum .sıcaktan baygın duryor gibi geliyor.sizlerin durumunuz nasıl bana benzeyen var mı

Kızlar sabah doguma giriyorum sizlere dua edicam siz de benden esirgemeyin dualarınızı kızım saglikla gelsin..
ayy Allah yardumcin olsun..uyku da tutmamistir heycandan dimi..benim simdiden kaciyo da:)
Kızlar bende 09.08.2014 de oğlumu 3480 gr 52 cm olarak sezeryanla dünyaya getirdim, allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nadip etsin..
Allah bagislasinn gozun aydinn

Kizlar 13.08.14 Carsamba saat 13.50de oglumu sezeryanla dunyaya getirdim. Muthis bir duyguymus darisi tum isteyenlerin ve bekleyenlerin basina. oglum 3300 gr 54 cm olarak dogdu baya uzunuz :) Her gun daha cok alisiyoruz birbirimize

Kizlar 13.08.14 Carsamba saat 13.50de oglumu sezeryanla dunyaya getirdim. Muthis bir duyguymus darisi tum isteyenlerin ve bekleyenlerin basina. oglum 3300 gr 54 cm olarak dogdu baya uzunuz :) Her gun daha cok alisiyoruz birbirimize
wujhuu oglusun askerlik cagi gelmis nerdeyse:)) ne yedin ne ictin yawrum sen massallah:)) tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun

cnm benımdde 2. ama bende sen gibiyim havalar oyle sıcak ki.. ben uzun ust ve alt giydırıyorum ve ustunu ortmuyorum. 2 günde bır yıkıuyorum benım bebiş 2 saat te bır ya da saat bası kendı mızırdanıyor bende emziriyorum ne güzel uyuyan bebekk.. uyuya uyuya buyur annesii.. ama 2 saatte bır mutlaka emzır

Kızlar buradan doğuranların haberini almak çok güzel darısı başımıza benimde 21ine kadar süresi var ama kızımda tık yok ne bi ağrı ne sancı çok stres oldum bugün kontrol var inş artık annesini çok bekletmez

sercem, buzlar ülkesi ve doğumu gerçekleşmiş olan arkadaşlarımı tebrik ederim. çok sevindim sağsalim kucağınıza aldınız. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı biz doğurmayanlara

ben dün akşam bir saatten fazla yürüyüş yaptım ve gece kasıklarımda şiddetli batmalar,belimde ağrılar oldu. bi kaç güne kalmaz doğururum heralde.artık bütün kemiklerim yerinden oynamış gibi ağrıyor. bugün kontrol var bakalım ne olcak

canım yürüyüş yap vallahi çok etki ediyormuş. akşam bayağı yürüyünce ağrılarım oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…