- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.081
Bence onun etkisi büyüktü canim insallah ayni olur dedigin gibicanım korseyi 2.gün taktın ha demekki hiç hissetmedin kesiği??yine aynı olur inşallah:))
şu dikdörtgen cırt cırtlı olanlardan mı taktın?? doktorlar 10 gün sonrayamı izin veriyorlar korseyi ?? hiç göbeğinin kalmamasının nedeni korsemiydi acaba?
Maşallah Allah nazarlardan korusun. ... darısı benim gibi bekleyen birkac kişiye. ..14.08.2014 Perşembe günü 12.15 te spinal sezeryanla Kürşad Metem dünyaya geldi.3410 gr 50 cm doğdu .henüz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin
selam arkadaslar benımde ıkıncı gebelıgım dr verdıgı tarıh 27 agustos ama agrı sncı namına bırsey yok sezeryan olur dıye cok korkuyoyorum sızdede sancısı agrısı olmayn varmı
14.08.2014 Perşembe günü 12.15 te spinal sezeryanla Kürşad Metem dünyaya geldi.3410 gr 50 cm doğdu .henüz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin
ayy Allah yardumcin olsun..uyku da tutmamistir heycandan dimi..benim simdiden kaciyo da:)Kızlar sabah doguma giriyorum sizlere dua edicam siz de benden esirgemeyin dualarınızı kızım saglikla gelsin..
Allah bagislasinn gozun aydinnKızlar bende 09.08.2014 de oğlumu 3480 gr 52 cm olarak sezeryanla dünyaya getirdim, allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nadip etsin..
wujhuu oglusun askerlik cagi gelmis nerdeyse:)) ne yedin ne ictin yawrum sen massallah:)) tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsunKizlar 13.08.14 Carsamba saat 13.50de oglumu sezeryanla dunyaya getirdim. Muthis bir duyguymus darisi tum isteyenlerin ve bekleyenlerin basina. oglum 3300 gr 54 cm olarak dogdu baya uzunuz :) Her gun daha cok alisiyoruz birbirimize
dogurdun mu sonunda:))) hadi gozunaydinBenim ibeahimim de doguldu anisler 3400qr boyu 52 gece 01:20 de dunyaya goz acdi ..zulluuu kizben sana yaxdim whatsapda
Benim ibeahimim de doguldu anisler 3400qr boyu 52 gece 01:20 de dunyaya goz acdi ..zulluuu kizben sana yaxdim whatsapda
arkadaşlar benim bu ikinci çocuğum olmasına rağmen biraz pimpiriklendim çünkü ilk kızımın bu dönemlerini hiç hatırlamıyorum.benim kız bıraksam sabaha kadar uyuyor gece bir kere zorla uyandırıyorum.sarılık yok.gündüz de çok sakin.nedeyse hiç ağlamıyor.aglarsa bi ınga deyip bir süre sonra tekrar bi ınga diyor.çoğunlukla ben uyandırıyorum beslemek için.ne giydireceğimi sapıtıyorum .sıcaktan baygın duryor gibi geliyor.sizlerin durumunuz nasıl bana benzeyen var mı
canım yürüyüş yap vallahi çok etki ediyormuş. akşam bayağı yürüyünce ağrılarım oluştuKızlar buradan doğuranların haberini almak çok güzel darısı başımıza benimde 21ine kadar süresi var ama kızımda tık yok ne bi ağrı ne sancı çok stres oldum bugün kontrol var inş artık annesini çok bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?