- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.301
iyice gözat canım çok güzel şerbet şişeleri bardakları var sepetler var kapı süsleri vs.süper yanisayfayı buldum bende beğendim
teşekkür ederim sağolunnn
göbek tokuştururuz heee hahahadeliii çal tabi kızım çalmaman hata nekadar güzel bir hatıra işte sende yap
iyice gözat canım çok güzel şerbet şişeleri bardakları var sepetler var kapı süsleri vs.süper yani
seni aradım orada) belki yazmışsındır diye :)) bakıcam akşam inşallah
facete Küçük Mutluluklar Dükkanı bu sayfayada bakın isterseniz eğer hastane çıkışlarını yaprtıracaksınız..lohusa terliği vs de vardı
ben de çok güzel ciciler aldım bi ara eklerim inşallah :) ne güzel bi heyecan şükürler olsun..
evettt çok iyi fikir akıl akıldan üstündürhatta kırmızı miki kulakları yaptırıp üç tane, çekirdek aile boyu takıp fotoğraf çekilebilir :)))
seni aradım orada) belki yazmışsındır diye :)) bakıcam akşam inşallah
canım face de masalsı telaşları diye biyer var oradan aldım çok harika şeyler var bakmanı tavsiye ederim https://www.facebook.com/babyweddings?fref=ts bu da linkimucar miki mouse lu olan tulumu nerden aldın çok şeker..
patiklere bittim bittim
evet ya kopyla yapiştir yaptım olmadı :)
Küçük Mutluluklar Dükkanı diye biyerdi facede..ama senin yolladığın sayfa daha profesyonel..
çok güzel şeyler var...
kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı
ayyyy çok güzeller yaa güle güle giysin miniş
bu mikiye kampanyalı tulum seti diyor ama fiyatı yazmıyor sen aldın mı fiyat ?
ayy kimse bişey dememiş
[MENTION][/MENTION]
Kızlar şimdi bisi sorcam size ben hamile kaldigimda 60 kiloydum sonra baya bulantilarim oldu 56ya düştüm Su an 61 kiloyum dün doktora gittim aynen böyle anlattım yani 5 kilo almışsın cok almissin dedi şok oldum ben de 1 kilo aldım diye seviniyodum yanlış mi düşünüyorum şimdi
kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı
seneye daha kısa süre gelicem inşallah süt iznim olacak bu seneyi bir atlatsam süper olacak ... iyiki bu forum var iyiki siz varsınız iki kelam ediyoruz en azından
canim beylikduzundeyim suan.nisa hastanesinden randevu aldim.en uygun ve ilgili orayi buldum.kolan hastanesi cok ilgileniyrmus ama arada 125tl fark var o parayla kizima bisuru sey alirim.xabim zaten yenibosnaya gitmek icin baya yol gidecegim eger bakirkoydeki yer ilgili ve fiyatida uygunsa oraya gidebilirim.doktorun.ismini ve tel gonderirsen ararim hemen.perinatolji uzmanimi peki bu doktor??
canım sanırm sadece bebek tulumu şapkası 65 tir
başka bir sayfada şu takıma lohusa terliği,tacıda var 100 tl yazmıs yaptıran kişi
Eki Görüntüle 1042026 Eki Görüntüle 1042026
l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?