2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mucar miki mouse lu olan tulumu nerden aldın çok şeker..

patiklere bittim bittim

ayy kimse bişey dememiş

:) ben şimdi gördüm seni :) selam insanbul

ooooooooooo o öylemi oluor yadık o zaman 67 ile kaldım 63 e düştüm son 15 günde biranda 70 oldum ve bu ve bu 15 günde aldığım bol kilolara rağmen bebeğim hiç almamış ben o hesabı sevmedi 3 kilo aldım die kendimi avutuyordum o zaman 7 kilomu aldım hiç sevmedim senin şu doktoru hiç :)

kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı

kuzum beğenilmeyecek gibi değiller ki hele içine gircek yakışıklı oğluşunla tam yemelik,güzel günlerde giysin kuzun

seneye daha kısa süre gelicem inşallah süt iznim olacak bu seneyi bir atlatsam süper olacak ... iyiki bu forum var iyiki siz varsınız iki kelam ediyoruz en azından

sende iyiki varsın canım hiç takma inan evde de sorun olunca oluyor bende bazen keşke çalışsaydım diyorum en azından evdeki sorunları bir nebze olsun unuturdum kısa sürede olsa böyle evde bütün gün kur dur.rabbim hayırlı huzurlar versin hepimize

Canım beylikdüzünde oturduğunu söylediğimde babam Hayat Hastanesine de yönlendirdiğini söyledi. 150 TL'ye çekiliyormuş orada 4 boyutlu ultrason, doktoru da çok iyiymiş. Kendi yönlendirdiği için fiyat buymuş. Önce bana gelsin muayeneye, ben randevu alayım ondan dedi. 30 tl babamın muayene ücreti değişmediyse. Tepecik'te yeri, tavsiye ederim, babam diye demiyorum :)

canım yorumun birinde 65 tl yazıyo ama sette ne var tam anlamadım.. mucaaaarrrrr kız yardım et bize setin içinde neler var

canım sanırm sadece bebek tulumu şapkası 65 tir

başka bir sayfada şu takıma lohusa terliği,tacıda var 100 tl yazmıs yaptıran kişi

l

Selam millet ben yeniyim kismetse agustosta ben de anne olacagim :) kizim Defne ile araniza katilalim dedik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…