- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.321
Selam arkadaslar sanirim ben ölüyorum boğazım cok ağrıyor ve acayip oksuruyorum.. ayaga bile kalkicak halim yok.. :2::2::2:
ayyyy çok güzeller yaa güle güle giysin miniş
sağol canım benimmmm teşekkür ederim:) ben şimdi gördüm seni :) selam insanbul
ooooooooooo o öylemi oluor yadık o zaman 67 ile kaldım 63 e düştüm son 15 günde biranda 70 oldum ve bu ve bu 15 günde aldığım bol kilolara rağmen bebeğim hiç almamış ben o hesabı sevmedi 3 kilo aldım die kendimi avutuyordum o zaman 7 kilomu aldım hiç sevmedim senin şu doktoru hiç :)
kuzum beğenilmeyecek gibi değiller ki hele içine gircek yakışıklı oğluşunla tam yemelik,güzel günlerde giysin kuzun
sende iyiki varsın canım hiç takma inan evde de sorun olunca oluyor bende bazen keşke çalışsaydım diyorum en azından evdeki sorunları bir nebze olsun unuturdum kısa sürede olsa böyle evde bütün gün kur dur.rabbim hayırlı huzurlar versin hepimize
Merhaba arkadaslar yaa burun tıkanıklığı yasayan var mi aranizda benim feci tikaniyo.geceleri uyuyamiyorum resmen tikanmasindan.aksam ve geceleri özellikle bunaltiyo beni
canlarım benim setin içinde lohusa tacı,lohusa terliği,bebişin hastane çıkışı set halinde işte şapkası eldiveni vs.canım sanırm sadece bebek tulumu şapkası 65 tir
başka bir sayfada şu takıma lohusa terliği,tacıda var 100 tl yazmıs yaptıran kişi
Eki Görüntüle 1042026 Eki Görüntüle 1042026
l
iciyorum cnm su zateen benim basim normalde de agriyan bi tip.ama ilac icince gecerdi tabi uydurk parol filan degil.simdi esime minoset aldirdim bi dr onu denicem ictim bitane az once.masajda yaptirdim ALLAHIM insallah gecerr..bana doktorum ek ilaç vermedi 12.haftaya kadar previt folik asit içmiştim. 12.haftadan sonra decavit verdi. yanına ne kan ne magnezyum hiç bi takviye vermedi
sen bi benim dediğimi dene bakalım ben günde 2 lt yakın su içiyorum. çalışıyorum aynı zamanda oturduğum yerden , şişeyide pc yanına koyuyurum sürekli içeyim die.
çünki bende migren var sinüzit cabasıydı gebelikte suyu çoğaltınca çok baş ağrısı çekmedim.arada bi oluyo ama oda işdeyken çok fazla bilg.uğraşmaktan
evet cnm oyle oluyo suan 57 olsaydin 1 kilo diyebilirdik.[MENTION][/MENTION]
Kızlar şimdi bisi sorcam size ben hamile kaldigimda 60 kiloydum sonra baya bulantilarim oldu 56ya düştüm Su an 61 kiloyum dün doktora gittim aynen böyle anlattım yani 5 kilo almışsın cok almissin dedi şok oldum ben de 1 kilo aldım diye seviniyodum yanlış mi düşünüyorum şimdi
cnm 20 li alma icinde kucuk kucuk seylerle parcayi cogaltmislar. 10lu ivin de fiyat cok yuksek daha uyguna guzel kaliteler var 2 tane ondan al zaten hemen buyuyolar.kızlar yavas yavas magazaları gezmeye basladım hastane cıkısı gördüm bır magazada 20 parcası 185 tl idi..10 parcası 125 tl...20 parçalıklar bana cok boş geldı acıkcası aynı urunlerın yanında paket dolsun dıye ıvır zıvır konulan seyler gıbı geldı mendıller vs...gerek varmı bılemedım...ama cok sekerlerdı kucuk kucuk popolara cıcili bicili desenler bayıldımmmm...kucucuk külotlu corAP aldım :) gereksızdı ama dayanamadım yirimmmmm onu ben cıksada sevsek yahu :)
cis desek kahverengi diosun valla bende anlamadim :) keske doktora sorsaydin bu nerden geldi diyecanim beylikduzundeyim suan.nisa hastanesinden randevu aldim.en uygun ve ilgili orayi buldum.kolan hastanesi cok ilgileniyrmus ama arada 125tl fark var o parayla kizima bisuru sey alirim.xabim zaten yenibosnaya gitmek icin baya yol gidecegim eger bakirkoydeki yer ilgili ve fiyatida uygunsa oraya gidebilirim.doktorun.ismini ve tel gonderirsen ararim hemen.perinatolji uzmanimi peki bu doktor??
Ya hic sormayin ruyamda bi kafin kucagima bir kiz bebek verdi okadr tatli ve tombul.yeni banyo yapmisti.tam kucagima alacaktimki bir baktim uzeri islak kucagima almadan uyandim bi baktim her yanim islanmis ayni su benim uzerimde hemeb kalkip uzerimi degistirdim doktorun yolunu tuttuk.sukur bisey yok dedi ama o su nerden geldi anlamadim;(((
anacim yeterrr gerek olursa alirsin yaz gunu yika kurut giysin.hastane çıkışı kaçlı almalıyız acaba...ya da kaç tane 10lulardan 2 tane mi?
http://www.bebekhatti.com.tr/Bebe-hastane-cikisilari,LA_112-2.html#labels=112-2 burada ucuz görünüyor bebitof orjinal filan
yazıyor ama bilemedim..birde kaç tane zıbın aldınız..annem yapıyor alışverişi o başladı
büyüklü küçüklü 18 tane olmuş yeter diyor ama sanki yetmez gibi..
cnm aldiklarin cok guzel ama o kadar patigi napican kiz :)kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı
cnm hamile kaldigim gunden beri burnun tikali hani acik olsa bile tam acik degil derin nefes alamiom.Merhaba arkadaslar yaa burun tıkanıklığı yasayan var mi aranizda benim feci tikaniyo.geceleri uyuyamiyorum resmen tikanmasindan.aksam ve geceleri özellikle bunaltiyo beni
hosgeldiniz canim defne ile birlikte :)Selam millet ben yeniyim kismetse agustosta ben de anne olacagim :) kizim Defne ile araniza katilalim dedik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin cicilerde hayırlı olsun canım evet bi ara ekle de bakalım
iciyorum cnm su zateen benim basim normalde de agriyan bi tip.ama ilac icince gecerdi tabi uydurk parol filan degil.simdi esime minoset aldirdim bi dr onu denicem ictim bitane az once.masajda yaptirdim ALLAHIM insallah gecerr..
evet cnm oyle oluyo suan 57 olsaydin 1 kilo diyebilirdik.
cnm 20 li alma icinde kucuk kucuk seylerle parcayi cogaltmislar. 10lu ivin de fiyat cok yuksek daha uyguna guzel kaliteler var 2 tane ondan al zaten hemen buyuyolar.
cis desek kahverengi diosun valla bende anlamadim :) keske doktora sorsaydin bu nerden geldi diye
anacim yeterrr gerek olursa alirsin yaz gunu yika kurut giysin.
cnm aldiklarin cok guzel ama o kadar patigi napican kiz :)
cnm hamile kaldigim gunden beri burnun tikali hani acik olsa bile tam acik degil derin nefes alamiom.
hosgeldiniz canim defne ile birlikte :)
Canım beylikdüzünde oturduğunu söylediğimde babam Hayat Hastanesine de yönlendirdiğini söyledi. 150 TL'ye çekiliyormuş orada 4 boyutlu ultrason, doktoru da çok iyiymiş. Kendi yönlendirdiği için fiyat buymuş. Önce bana gelsin muayeneye, ben randevu alayım ondan dedi. 30 tl babamın muayene ücreti değişmediyse. Tepecik'te yeri, tavsiye ederim, babam diye demiyorum :)
ben yiyom valla cnm iyice pisirip 3-5 tane..Yaa aranızda sucuk yiyen var mi? Canim istiyor söyle iyi bir markanın Cumhuriyet ya da polenez alip pişirip yesek olmaz mi...
ben yiyom valla cnm iyice pisirip 3-5 tane..
Canım ilgine teşekkür ederim öncelikle.
Evet 1 gece çektim ama bugün maaşallah sabahtan beridir hiçbirşeyim yok. O neydi öyle dün bütün gün biri kesiyor gibi ağrıdı göğsüm. Sabah baktım göğüs ucuma doğru yeni bir mavi damar belirmiş.
Benim göğüslerimin öncesi ve sonrası arasına yeni bir insan girer. O derece büyüdüler. Küçücükken (a cup) şimdi kocaman geliyorlar gözüme. (c cup)
Acılarım ondan sanırım. Haliyle çatlayacaklar herhalde, bu kadar büyümeye bekliyorum
evet canım gittim iyiki de gitmişim çok mutluyum
18 hafta 2 günlük olsuk hala hareketlerini hiisedemiyorum.kafayı yiycem artık :2: bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten kafam ağrıyo kaç gündür.ne zormuş hamilelik.geçen cumartesi gördük iyiydi.üçlü testte de sorun çıkmadı şükür ama hissetmiyorum.ona bişi olursa ben ne yaparım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?