2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar sanirim ben ölüyorum boğazım cok ağrıyor ve acayip oksuruyorum.. ayaga bile kalkicak halim yok.. :2::2::2:

geçmiş olsun.. bu salıdan beri bende aynı haldeyim. boğazda yanma ve kuruluk, burun akıntısı ve çok çok çok öksürüğüm var çok mutsuzum... kendim için değil, taşıdığım can için endişeliyim, yoksa tabiki insan grip olur normaldir... bol meyve yemeğe çalışıyorum elma ve ayvayı sıcak suda demleyip içiyorum, buhara tutuyıorum kendimi. öksürüğüm geçerse çok sevineceğim.. tüm önerilere açığım..

sağol canım benimmmm teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar yaa burun tıkanıklığı yasayan var mi aranizda benim feci tikaniyo.geceleri uyuyamiyorum resmen tikanmasindan.aksam ve geceleri özellikle bunaltiyo beni

merhaba, benim salı gününden beri böyle bir sorunum var çünkü grip oldum. anladığım kadarıyla seninki gribal bir durum değil. ben şöyle bir çözüm buldum suyu kaynatıp bir şeye boşaltıyorum, kafamı üstüne de bir şey örtüp o buharı teneffüs ediyorum. rahatlatıyor beni...

iciyorum cnm su zateen benim basim normalde de agriyan bi tip.ama ilac icince gecerdi tabi uydurk parol filan degil.simdi esime minoset aldirdim bi dr onu denicem ictim bitane az once.masajda yaptirdim ALLAHIM insallah gecerr..

evet cnm oyle oluyo suan 57 olsaydin 1 kilo diyebilirdik.

cnm 20 li alma icinde kucuk kucuk seylerle parcayi cogaltmislar. 10lu ivin de fiyat cok yuksek daha uyguna guzel kaliteler var 2 tane ondan al zaten hemen buyuyolar.
cis desek kahverengi diosun valla bende anlamadim :) keske doktora sorsaydin bu nerden geldi diye

anacim yeterrr gerek olursa alirsin yaz gunu yika kurut giysin.

kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı
cnm aldiklarin cok guzel ama o kadar patigi napican kiz :)

Merhaba arkadaslar yaa burun tıkanıklığı yasayan var mi aranizda benim feci tikaniyo.geceleri uyuyamiyorum resmen tikanmasindan.aksam ve geceleri özellikle bunaltiyo beni
cnm hamile kaldigim gunden beri burnun tikali hani acik olsa bile tam acik degil derin nefes alamiom.

Selam millet ben yeniyim kismetse agustosta ben de anne olacagim :) kizim Defne ile araniza katilalim dedik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldiniz canim defne ile birlikte :)

kızlar detaylı usg yı nerde kaca yaptırdınız bıde renklımıydı cd verdilermi ayyy bırden cok mu soru sordum ya :))))

Hos bulduk teşekkür ederiz 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayat hastensi ile alakali coo.kotu bir denryimimiz var.esim me olursa olsun bidaha ayak basmaz oraya.dun nisa hastanesinden randevu almis.bakalim bugun yine arastiracagim bende bikac.yer daha.cok teskkur edrim sanada

cis desek kahverengi diosun valla bende anlamadim :) keske doktora sorsaydin bu nerden geldi diye

hosgeldiniz canim defne ile birlikte :)[/QUOTE]

Canim brnde bisy anlamadimki..sordum bisey yok diyor.ee bu su nereden geldi.ben artik kendi kafamdan yprum yapiyrum.benim cift yumrta ikiziydo.bi tanr yavrim bizi 2.5 aylkken birakti.gelisimi durmus.onun kesesi kuculup kaybolacak demisti acaba o mudur ?? Uff bilemedimki kendi kendimize doktorculuk oynuyruz resmen;((

Canim brnde bisy anlamadimki..sordum bisey yok diyor.ee bu su nereden geldi.ben artik kendi kafamdan yprum yapiyrum.benim cift yumrta ikiziydo.bi tanr yavrim bizi 2.5 aylkken birakti.gelisimi durmus.onun kesesi kuculup kaybolacak demisti acaba o mudur ?? Uff bilemedimki kendi kendimize doktorculuk oynuyruz resmen;(([/QUOTE] aaa evet bak olabilir kese kaybolunca icindeki su akmistir :) ya da sacmaliyoruz :)

Yaa aranızda sucuk yiyen var mi? Canim istiyor söyle iyi bir markanın Cumhuriyet ya da polenez alip pişirip yesek olmaz mi...

18 hafta 2 günlük olsuk hala hareketlerini hiisedemiyorum.kafayı yiycem artık :2: bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten kafam ağrıyo kaç gündür.ne zormuş hamilelik.geçen cumartesi gördük iyiydi.üçlü testte de sorun çıkmadı şükür ama hissetmiyorum.ona bişi olursa ben ne yaparım :18:

ben yiyom valla cnm iyice pisirip 3-5 tane..

Canim ben iyice pisirme deyincede kömür gibi yapıyorum; ) hamileliğin 2.ayimi neydi ablama gitmiştim yemek yaptim köfte patates fırında ay köfte iyi pissin diye kömüre dönmüştü..eşimde şimdi kömür gibi yapacaksan yapmayalim diyor iyi pişirmeyi kavrayamiyorum

rica ederim canım benim... iyi geçmesine sevindim.. bence de büyüyorlar o yüzden:)

Canım merhaba aynı şeylerı bende yaşadım gerçek çok zor oluyor ama endışe etme 20 haftadan sonra ben hissettim şimdi allah şükür hergun hisstedıyorum sende hissedersın bıraz sabır lı ol içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…