- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.341
18 hafta 2 günlük olsuk hala hareketlerini hiisedemiyorum.kafayı yiycem artık :2: bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten kafam ağrıyo kaç gündür.ne zormuş hamilelik.geçen cumartesi gördük iyiydi.üçlü testte de sorun çıkmadı şükür ama hissetmiyorum.ona bişi olursa ben ne yaparım :18:
ben 20+ 1im cnm hala hissetmiyorum( endişelenme dr a sordum 21 22 gibi hissedersin dedi
evettt çok iyi fikir akıl akıldan üstündür
ben en fazla bunun fiyatı nekadar bu kaça falan yazmışımdırok cnm görüşürüz mucukkk
:) ben şimdi gördüm seni :) selam insanbul
ooooooooooo o öylemi oluor yadık o zaman 67 ile kaldım 63 e düştüm son 15 günde biranda 70 oldum ve bu ve bu 15 günde aldığım bol kilolara rağmen bebeğim hiç almamış ben o hesabı sevmedi 3 kilo aldım die kendimi avutuyordum o zaman 7 kilomu aldım hiç sevmedim senin şu doktoru hiç :)
kuzum beğenilmeyecek gibi değiller ki hele içine gircek yakışıklı oğluşunla tam yemelik,güzel günlerde giysin kuzun
sende iyiki varsın canım hiç takma inan evde de sorun olunca oluyor bende bazen keşke çalışsaydım diyorum en azından evdeki sorunları bir nebze olsun unuturdum kısa sürede olsa böyle evde bütün gün kur dur.rabbim hayırlı huzurlar versin hepimize
Kizlar ya doktor geçen gittiğimde kalsiyum ve magnezyum yazmış. .önceden de multivitamin elevit birde demir hapı kullanıyorum ama kalsiyum kafamı karıştırdı zaten günde bir bardak süt, bir kase yoğurt ve beyaz peynir yiyorum bunlar yeterli kalsiyumu vermiyor mu şimdi magnezyumu aldim amq kalsiyum da kafam karıştı doktorda ezberci gibi bütün hepsini vereyim mantığı var heralde ben o gün sadece magnezyum verdi sanmıştım. Fazla D3 vitamini zararlı deniliyor eşimde zaten hamilelikte kalsiyum üst seviyede olmaz paylaşıyorsun diyor.kullansan mi yoksa yoğurt, süt ve peynir yeterli mi
kızlarr bende dünden beri hissetmeye başladım 19+5 (20.hafta) Allahım nası güzel bi duyguymuş içim bi hoş oluyor haret ettikçe tarifi imkansız bişey
sıpam yaa
Benim doktorumda verdi canim rutin bir uygulama sanirim ben yanlis gormuyorum benim doktorum her aksam 1 bardak sut sabahlari peynir yumurta mutlaka ye dedi ama yinede yazdi.kramplari engelliyormus magnezyum hapi oyle dedi...
Tamam magnezyum öyle ama kalsiyumda verdi zararı olmaz illaki ama kafam karıştı bende iceyim.madem
Tamam magnezyum öyle ama kalsiyumda verdi zararı olmaz illaki ama kafam karıştı bende iceyim.madem
Bir hapim kalsiyum magnezyum demir vit D diger hapim demir bir digeri vit B6 omega 3 vit C B3 iceriyor hepsini iciyorum :)
arkadaşlar 19+6 günlük bebeğim su an bende yaklaşık 1 aydır ara ara su gibi bi akıntı geliyor bazen 2-3 gun hiç olmuyo bazen gun içinde 4-5 kez oluyo böyle kendiliğinden ben fark etmeden akıyo idrar yapar gibi ama idrardan mı vajinadan mı bilemiyorum su gibi renksiz sıvı ve kokusuz idrar olmadığını düşünüyorum cunku hiç kokmuyor daha cok ilişkiden sonra geliyor ama bazen ilişkiye girmediğimiz zaman da geliyor bazen idrarımı yaptıktan ve wc den çıktıktan sonra elimi yıkarken geliyor anlayamadım dr a sordum net bişey demedi haftaya kontrolüm var tekrar soracağım siz böyle bişey yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı ??
Maşallah ya cahilligime ver bu magnezyum ve kalsiyum bendeki suda çözünen tabletlerden sorun olmaz değil mi ya ben neden paranoyak oldum ...
Canım merhaba aynı şeylerı bende yaşadım gerçek çok zor oluyor ama endışe etme 20 haftadan sonra ben hissettim şimdi allah şükür hergun hisstedıyorum sende hissedersın bıraz sabır lı ol içini ferah tut
Canım yaşamadım ama şöyle mi hani bendede hamile kalmadan önce oluyordu..şeffaf renksiz yumurta aki gibi yumurtlama akıntısı o şekilde mi? Akıntı hamileyken olurmus yeşil yada kahverengiyse onemliymis diye biliyorum. .ama tabi doktora sor bakalim bizide bilgilendirirsin
kızlarr bende dünden beri hissetmeye başladım 19+5 (20.hafta) Allahım nası güzel bi duyguymuş içim bi hoş oluyor haret ettikçe tarifi imkansız bişey
sıpam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?