2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 20+ 1im cnm hala hissetmiyorum ( endişelenme dr a sordum 21 22 gibi hissedersin dedi

ben 20+ 1im cnm hala hissetmiyorum ( endişelenme dr a sordum 21 22 gibi hissedersin dedi

canım bab bebek pozisyonuda çok önemlıymış içe dogru donukse tekmelerını hareketlerını hissetmen çok zor ama korkma bende 2-3 gü oldu hissetmeye başlıyalu bende21+2 günlük oldum o kımıldıyorsur ama sen anlamaıyorsundur bıde çok kafanana takmışsın benım gıbı hissetsende anlamıyorsundur

kızlarr bende dünden beri hissetmeye başladım 19+5 (20.hafta) Allahım nası güzel bi duyguymuş içim bi hoş oluyor haret ettikçe tarifi imkansız bişey

sıpam yaa

merhaba kızlar demek ki aynı duyguları yaşıyoruz,bende 2 gündür net hissediyorum hamdolsun,hatta benim bir oğlum var 5,5 yaşında akşam yatmış dinleniyordum,karnımda bir gerginlik hissettim,o yere elimi koydum küçük bir yer sertlerşmişti orda 1dk falan aynı hissi yaşadım,ğluma söyledim o da geldi elini koydu hissetti ve nasıl sevindi anlatamam,sonra o sert yer normalleşti bu sefer birza alt tarafta aynı şeyi yaşadık,oğlum konuştu canım kardeşim vs... RABBİM e hamdolsun çok mutlu oldum oğlumu görünce,yani 2 gündür net olarak hissetmeye başladım

amin canım sağolasın

Kizlar ya doktor geçen gittiğimde kalsiyum ve magnezyum yazmış. .önceden de multivitamin elevit birde demir hapı kullanıyorum ama kalsiyum kafamı karıştırdı zaten günde bir bardak süt, bir kase yoğurt ve beyaz peynir yiyorum bunlar yeterli kalsiyumu vermiyor mu şimdi magnezyumu aldim amq kalsiyum da kafam karıştı doktorda ezberci gibi bütün hepsini vereyim mantığı var heralde ben o gün sadece magnezyum verdi sanmıştım. Fazla D3 vitamini zararlı deniliyor eşimde zaten hamilelikte kalsiyum üst seviyede olmaz paylaşıyorsun diyor.kullansan mi yoksa yoğurt, süt ve peynir yeterli mi

Benim doktorumda verdi canim rutin bir uygulama sanirim ben yanlis gormuyorum benim doktorum her aksam 1 bardak sut sabahlari peynir yumurta mutlaka ye dedi ama yinede yazdi.kramplari engelliyormus magnezyum hapi oyle dedi...

kızlarr bende dünden beri hissetmeye başladım 19+5 (20.hafta) Allahım nası güzel bi duyguymuş içim bi hoş oluyor haret ettikçe tarifi imkansız bişey

sıpam yaa

Bende isiyorummmmm ya kipirdasin istiyotum hatta biran once dogsunda kucuk poposunu isirayim istiyorum cokmu sey istiyorummmmm

Benim doktorumda verdi canim rutin bir uygulama sanirim ben yanlis gormuyorum benim doktorum her aksam 1 bardak sut sabahlari peynir yumurta mutlaka ye dedi ama yinede yazdi.kramplari engelliyormus magnezyum hapi oyle dedi...

Tamam magnezyum öyle ama kalsiyumda verdi zararı olmaz illaki ama kafam karıştı bende iceyim.madem

arkadaşlar 19+6 günlük bebeğim su an bende yaklaşık 1 aydır ara ara su gibi bi akıntı geliyor bazen 2-3 gun hiç olmuyo bazen gun içinde 4-5 kez oluyo böyle kendiliğinden ben fark etmeden akıyo idrar yapar gibi ama idrardan mı vajinadan mı bilemiyorum su gibi renksiz sıvı ve kokusuz idrar olmadığını düşünüyorum cunku hiç kokmuyor daha cok ilişkiden sonra geliyor ama bazen ilişkiye girmediğimiz zaman da geliyor bazen idrarımı yaptıktan ve wc den çıktıktan sonra elimi yıkarken geliyor anlayamadım dr a sordum net bişey demedi haftaya kontrolüm var tekrar soracağım siz böyle bişey yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı ??

Bir hapim kalsiyum magnezyum demir vit D diger hapim demir bir digeri vit B6 omega 3 vit C B3 iceriyor hepsini iciyorum :)

Maşallah ya cahilligime ver bu magnezyum ve kalsiyum bendeki suda çözünen tabletlerden sorun olmaz değil mi ya ben neden paranoyak oldum ...

Canım yaşamadım ama şöyle mi hani bendede hamile kalmadan önce oluyordu..şeffaf renksiz yumurta aki gibi yumurtlama akıntısı o şekilde mi? Akıntı hamileyken olurmus yeşil yada kahverengiyse onemliymis diye biliyorum. .ama tabi doktora sor bakalim bizide bilgilendirirsin

Maşallah ya cahilligime ver bu magnezyum ve kalsiyum bendeki suda çözünen tabletlerden sorun olmaz değil mi ya ben neden paranoyak oldum ...

Benimki hap seklinde seninki tablet bilemedim cnm...doktoruna guven bence sorun olmaz icine sinmediyse intr arastir mutlakq vardir kullanan baskalari

meraba canım.cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.sen ne güzel hissediyormuşsun.darısı bana inşşş ...heralde hamilelikten çoook evhamlı oldum

hayır canım bu su gibi kıvamsız biraz araştırdım nette yasayan hamileler var normal diyende var 1- 2 kişide amniyon sıvısı olabılır demış o korkuttu benı o yüzden sorayım b dedim doktora sorunca sıze de yazarım

sıpam yaa

masallah ya :)) bende artik kipir kipir hissetmek istiyorummmm... Bazen hisseder gibi oluyorum ama sonra yine gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…