- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.361
Kizlar ya doktor geçen gittiğimde kalsiyum ve magnezyum yazmış. .önceden de multivitamin elevit birde demir hapı kullanıyorum ama kalsiyum kafamı karıştırdı zaten günde bir bardak süt, bir kase yoğurt ve beyaz peynir yiyorum bunlar yeterli kalsiyumu vermiyor mu şimdi magnezyumu aldim amq kalsiyum da kafam karıştı doktorda ezberci gibi bütün hepsini vereyim mantığı var heralde ben o gün sadece magnezyum verdi sanmıştım. Fazla D3 vitamini zararlı deniliyor eşimde zaten hamilelikte kalsiyum üst seviyede olmaz paylaşıyorsun diyor.kullansan mi yoksa yoğurt, süt ve peynir yeterli mi
Salamun aleykum kizlar beni unutmadiz dimi???
Kizlar biz esime kavustuk sukur simdi rusyadayiz
sizlere bir sorum olacak ben 18+5De ultrasyona gitdim burda bebegimin kilosunu 246qram dediler
sizce normalmi bu kilo sizlerde kacdi 18-19haftada kafam cok karisti o gunden acaba azmi kilosu diye
bu arada bende net haraketlerini hiss ediyorum oglumun hamd olsun sukurler olsun artik 20haftamizdayiz Rabbim sagsalim dogurmayi kucagimiza almayi nasib etsin aminnnn
Sercem kız neredesin seniçok
nerak ettim seneşine kavusmana çok sevindim
bebisin kilosu gayet iyihem ultrasondaki ölçümler
her zaman doğru çıkmaz tatlım.masallah20.haftaya gelmiş
tosuniki hafta içinde düşük riski kalkiyor
Hamileliğinin yarısı gittidoğuma yaklasiyirsun.hamileyimi,keseyi gördük
kalpvatisini duyduk,cinsiyei öğrendik,tekmeleri tattık derken
sıra gobusun büyümesinde
cnm biz iliskiye girmiyoz da normalde bende de oluyor bazen kupkuru gunlerce bazende bi islaklik hissediyorumbence normaldir bu kadar kurcalama ben cok evhamliyim ama ben bile kurcalamadim Allah kanamadan korusun biziarkadaşlar 19+6 günlük bebeğim su an bende yaklaşık 1 aydır ara ara su gibi bi akıntı geliyor bazen 2-3 gun hiç olmuyo bazen gun içinde 4-5 kez oluyo böyle kendiliğinden ben fark etmeden akıyo idrar yapar gibi ama idrardan mı vajinadan mı bilemiyorum su gibi renksiz sıvı ve kokusuz idrar olmadığını düşünüyorum cunku hiç kokmuyor daha cok ilişkiden sonra geliyor ama bazen ilişkiye girmediğimiz zaman da geliyor bazen idrarımı yaptıktan ve wc den çıktıktan sonra elimi yıkarken geliyor anlayamadım dr a sordum net bişey demedi haftaya kontrolüm var tekrar soracağım siz böyle bişey yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı ??
aleykum selam cnm gozun aydin lavusmussun..o haftalarda benimki 210 gr gibi biseydi..Salamun aleykum kizlar beni unutmadiz dimi???
Kizlar biz esime kavustuk sukur simdi rusyadayiz
sizlere bir sorum olacak ben 18+5De ultrasyona gitdim burda bebegimin kilosunu 246qram dediler
sizce normalmi bu kilo sizlerde kacdi 18-19haftada kafam cok karisti o gunden acaba azmi kilosu diye
bu arada bende net haraketlerini hiss ediyorum oglumun hamd olsun sukurler olsun artik 20haftamizdayiz Rabbim sagsalim dogurmayi kucagimiza almayi nasib etsin aminnnn
cnm biz iliskiye girmiyoz da normalde bende de oluyor bazen kupkuru gunlerce bazende bi islaklik hissediyorumbence normaldir bu kadar kurcalama ben cok evhamliyim ama ben bile kurcalamadim Allah kanamadan korusun bizi
aleykum selam cnm gozun aydin lavusmussun..o haftalarda benimki 210 gr gibi biseydi..
bende geçen aldım benimde kafama takılıyor ama içiyorum doktora dedimki bacaklarım kasılıyor oda kalsıyum eksikliğindendir dedi kalsiyum yazdı birde magnezyum yazdı biirde gyne ferro hap yazmış kalciyum ve magnezyum suda aritilen tabletlerdem magnezyumu zor iciyorum acı gibi geldi bana
meraba canım.cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.sen ne güzel hissediyormuşsun.darısı bana inşşş ...heralde hamilelikten çoook evhamlı oldum
Kizlar ya doktor geçen gittiğimde kalsiyum ve magnezyum yazmış. .önceden de multivitamin elevit birde demir hapı kullanıyorum ama kalsiyum kafamı karıştırdı zaten günde bir bardak süt, bir kase yoğurt ve beyaz peynir yiyorum bunlar yeterli kalsiyumu vermiyor mu şimdi magnezyumu aldim amq kalsiyum da kafam karıştı doktorda ezberci gibi bütün hepsini vereyim mantığı var heralde ben o gün sadece magnezyum verdi sanmıştım. Fazla D3 vitamini zararlı deniliyor eşimde zaten hamilelikte kalsiyum üst seviyede olmaz paylaşıyorsun diyor.kullansan mi yoksa yoğurt, süt ve peynir yeterli mi
iki hafta sonra gorurum seni kipirdiyo mu kipirdamiyor muHissetmek deyince aynen bende çok evhamlı oldum... Hissedemiyorum, bende bekliyorum bakalım 20. haftadan sonra hissedebilecek miyim diye? Bazen de ilk gebelik olduğu için ben mi anlamıyorum acaba diyorum ama yok
aynı o dediğin bendede vardı korkma önceki haftalar içimde su dalgalanması gibi hafiften balık gibi kaymalar oluyodu sanki. sonradan durdu bende endişendim en son hafta başı net hareketi oldu rahatladım daha tık yok . ama endişelenme kendinide çok dinleme sakin ol
teşekkür ederim bugün rahatladım doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu ve bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi cinsiyetimizde bugün kesinleşti bir kızımız olucak inşallah
Allah bagislasin bizim de kizmizimiz olacak insallah. 18+2yim ben.gecen haftalarda su gibi akinti bende de oluyordu ama 10 gundur kesildi normale döndü.doktora sordugumda normal demisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki hafta sonra gorurum seni kipirdiyo mu kipirdamiyor mu
Allahım sonuna kadar normal bir hamilelik sağlıklı bir bebek kolay bir doğumu tüm bebek bekleyenlere ve bize nasip etsin inşallah bende 19.haftamdayım çok şükür herşey normal inşallah sorunsuz sıkıntısız bir doğumla meleklerimize hoş geldin deriz :)
kizim ben de oyleydim herkes dedi 20 den sonra hissedersin gercekten oyleymis acele etme.İnşallaaahhh Allah söyletmiştir..Moralim bozuluyo sırf bu yüzden yaa..
iyi geceler ....İyi geceler arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?