2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende geçen aldım benimde kafama takılıyor ama içiyorum doktora dedimki bacaklarım kasılıyor oda kalsıyum eksikliğindendir dedi kalsiyum yazdı birde magnezyum yazdı biirde gyne ferro hap yazmış kalciyum ve magnezyum suda aritilen tabletlerdem magnezyumu zor iciyorum acı gibi geldi bana

herkese merhaba, çoğumuz bebişleri hissetmeye başlamış ne güzel, ben de her gün olmasa da hissedebiliyorum bebeğimi ama damar atması göz kırpması gibi. sizlerin hisleriniz nasıl

Salamun aleykum kizlar beni unutmadiz dimi???
Kizlar biz esime kavustuk sukur simdi rusyadayiz
sizlere bir sorum olacak ben 18+5De ultrasyona gitdim burda bebegimin kilosunu 246qram dediler
sizce normalmi bu kilo sizlerde kacdi 18-19haftada kafam cok karisti o gunden acaba azmi kilosu diye
bu arada bende net haraketlerini hiss ediyorum oglumun hamd olsun sukurler olsun artik 20haftamizdayiz Rabbim sagsalim dogurmayi kucagimiza almayi nasib etsin aminnnn

Sercem kız neredesin seniçok
nerak ettim seneşine kavusmana çok sevindim
bebisin kilosu gayet iyihem ultrasondaki ölçümler
her zaman doğru çıkmaz tatlım.masallah20.haftaya gelmiş
tosuniki hafta içinde düşük riski kalkiyor
Hamileliğinin yarısı gittidoğuma yaklasiyirsun.hamileyimi,keseyi gördük
kalpvatisini duyduk,cinsiyei öğrendik,tekmeleri tattık derken
sıra gobusun büyümesinde

Caaaaaaanim nasilsinwhatsapi bugun duzelte bildim yazdim mesaj. gitmedi bide deniyicem
evettt hamd olsun pasam tekme atiyor gr iyi dimi canim gonbusum cok az cikti hatda esim bugun disarda bir tanidik gormus oda 5aylik hamile gobusu cok buyuktu sercem ben o an strese girdim neden benim gobus minacik diye netim ttam gelsin telden aticam sana gobusun resmini
zulluuu gobusummm kocaman yazicam sana bu sefer:)

cnm biz iliskiye girmiyoz da normalde bende de oluyor bazen kupkuru gunlerce bazende bi islaklik hissediyorumbence normaldir bu kadar kurcalama ben cok evhamliyim ama ben bile kurcalamadim Allah kanamadan korusun bizi

aleykum selam cnm gozun aydin lavusmussun..o haftalarda benimki 210 gr gibi biseydi..

Ewt haklısın aslında işte insan endişeleniyo

Evet benmkide suda eriyen tabletlerden ikiside..gyneferro sanırım kan için benimlide öyle birşey iyi bari icim rahat etti. .kasilma ağrı yoktu ama banads magnezyum icin kasigina giren ağrılar için dedi.

meraba canım.cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.sen ne güzel hissediyormuşsun.darısı bana inşşş ...heralde hamilelikten çoook evhamlı oldum

Hissetmek deyince aynen bende çok evhamlı oldum... Hissedemiyorum, bende bekliyorum bakalım 20. haftadan sonra hissedebilecek miyim diye? Bazen de ilk gebelik olduğu için ben mi anlamıyorum acaba diyorum ama yok

Evet çoğu aynı şeyi yapıyor maalesef Korkmana gerek yok ama kullan, kalsiyum ve magnezyumun eksikliği çok sıkıntı yaratabilir doğumdan sonra senin için.. Senin alacağın kalsiyumun fazlası kabız yapar yapsa yapsa , kullandığın demirin emilimini azaltabilir bu nedenle ikisini kısa zaman aralıklarında veya birlikte alma derim. hiç bir ilaçtan gıda ile aldığın kadar da faydalanamazsın zaten.. bir zararını görmen için çok ciddi miktarda olması lazım..

teşekkür ederim bugün rahatladım doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu ve bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi cinsiyetimizde bugün kesinleşti bir kızımız olucak inşallah

teşekkür ederim bugün rahatladım doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu ve bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi cinsiyetimizde bugün kesinleşti bir kızımız olucak inşallah

Allah bagislasin bizim de kizmizimiz olacak insallah. 18+2yim ben.gecen haftalarda su gibi akinti bende de oluyordu ama 10 gundur kesildi normale döndü.doktora sordugumda normal demisti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım sonuna kadar normal bir hamilelik sağlıklı bir bebek kolay bir doğumu tüm bebek bekleyenlere ve bize nasip etsin inşallah bende 19.haftamdayım çok şükür herşey normal inşallah sorunsuz sıkıntısız bir doğumla meleklerimize hoş geldin deriz :)

Amin inşallah:) benik pek sorunsuz degil malesef ama hayirlisi bakalim.... dua edelim hepimiz bir birimize inşallah hayirlisiyla bebeklerimize saglikli sıhhatli kavusalim diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…