2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Küçük olması daha iyi tatlım rahat bir hamilelik
Geçirirsin herkezin yapısı farklı tatlım son haftalarda
Göbüş çok büyüyor

slam kizlar gunaydin herkeze uzun zamandir giremiyodum
biz 18 haftalik olduk.oglum kendini bazen hissettiriyo burdayim dyo
annesinin kuzusu.kizlar bise sorucm dr omega hapi verdi 500mg adi marincap siz ne kullaniyorsunuz ben gunde 2tane kul
nyrm

slam kizlar gunaydin herkeze uzun zamandir giremiyodum
biz 18 haftalik olduk.oglum kendini bazen hissettiriyo burdayim dyo
annesinin kuzusu.kizlar bise sorucm dr omega hapi verdi 500mg adi marincap siz ne kullaniyorsunuz ben gunde 2tane kul
nyrm

canım benım balık hapımın adı Imom dıye bır ılac--ekstra demır kalsıyum ve magnezyum haplarımda var :)

Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

merhabalar,
isim bizim için de henüz soru işareti:)) madem bize sordun bu seçeneklerin içinde benim en beğendiğim Zeynep duru oldu... şimdiden adıyla büyüsün..

merhabalar,
isim bizim için de henüz soru işareti:)) madem bize sordun bu seçeneklerin içinde benim en beğendiğim Zeynep duru oldu... şimdiden adıyla büyüsün..

İSİM SEÇMEK HİÇ BU KADAR İŞKENCE OLMAMIŞTI 9 AYDIR KARAR VEREMEDİK VERDİK VAZGEÇTİK VS VS :) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZDE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞ. BEBİŞİNİZİ BU ARADA AYRICA 2008 AĞUSTOS ANNESİYİM BEBİŞ ASLAN OLUCAK SANIRIM

Merhabaa bizim icinde isim bir muamma oldu benim iki tane kizim olucak hayirlisiyla ben birinin ismini buldum ama babamiz ikincisinin ismini hala bulamadi acelem yok diyor benim buldugum isim beren ada umarim buna benzer guzel bi isim bulur .. sel verip sir vermiyor cunku sizin buldugunuz isimlerden banada en guzel zeynep duru geldi.. umarim saglikli sıhhatli hayirli bir evlat olur

rica ederim.. evet ağustosta inşallah ilk evladımıza kavuşacağız Allah ın izniyle.. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza... sen hem tecrbelisin hem de günün az kalmış maşallah:))) Allah yardımcın olsun..

Merhaba,ben Zeynep duru yu cok begendım,benımde bebısım kız,isim arıyorum,farah Zeynep hoşuma gidiyor,aslında Zeynep eklı tum ısımler

sizinde isminiz şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişler isim seçmek çook zor sizede kolaylıklar diliyorum :)

çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)

bence de Zeynep duru hoşmuş.biz de kızımızın adını Beren koyucaz tek isim koyalım dedik.

teşekkür ederiz. ablamızda iki isim var bizde o yüzden yine iki isim olsun dedik bakalım sonuç ne olucak :) beren ismini bende beğeniyorum adıyla gelsin sağlıkla yaşasın bebişiniz

merhabalar,

Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin bizde zeynep koyacagiz insallh ama yanina bisry koyacakmiyiz koysakmi diye ddusunuyoruz..bakalim artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…