- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.381
Caaaaaaanim nasilsinwhatsapi bugun duzelte bildim yazdim mesaj. gitmedi bide deniyicem
evettt hamd olsun pasam tekme atiyor gr iyi dimi canim gonbusum cok az cikti hatda esim bugun disarda bir tanidik gormus oda 5aylik hamile gobusu cok buyuktu sercem ben o an strese girdim neden benim gobus minacik diye netim ttam gelsin telden aticam sana gobusun resmini
zulluuu gobusummm kocaman yazicam sana bu sefer:)
Kizlar buna bayildim
Eki Görüntüle 1044030
slam kizlar gunaydin herkeze uzun zamandir giremiyodum
biz 18 haftalik olduk.oglum kendini bazen hissettiriyo burdayim dyo
annesinin kuzusu.kizlar bise sorucm dr omega hapi verdi 500mg adi marincap siz ne kullaniyorsunuz ben gunde 2tane kul
nyrm
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
merhabalar,
isim bizim için de henüz soru işareti:)) madem bize sordun bu seçeneklerin içinde benim en beğendiğim Zeynep duru oldu... şimdiden adıyla büyüsün..
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
İSİM SEÇMEK HİÇ BU KADAR İŞKENCE OLMAMIŞTI 9 AYDIR KARAR VEREMEDİK VERDİK VAZGEÇTİK VS VS :) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZDE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞ. BEBİŞİNİZİ BU ARADA AYRICA 2008 AĞUSTOS ANNESİYİM BEBİŞ ASLAN OLUCAK SANIRIM
Kızlar herkese merhaba,
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Merhabaa bizim icinde isim bir muamma oldu benim iki tane kizim olucak hayirlisiyla ben birinin ismini buldum ama babamiz ikincisinin ismini hala bulamadi acelem yok diyor benim buldugum isim beren ada umarim buna benzer guzel bi isim bulur .. sel verip sir vermiyor cunkusizin buldugunuz isimlerden banada en guzel zeynep duru geldi.. umarim saglikli sıhhatli hayirli bir evlat olur
rica ederim.. evet ağustosta inşallah ilk evladımıza kavuşacağız Allah ın izniyle.. inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza... sen hem tecrbelisin hem de günün az kalmış maşallah:))) Allah yardımcın olsun..
Merhaba,ben Zeynep duru yu cok begendım,benımde bebısım kız,isim arıyorum,farah Zeynep hoşuma gidiyor,aslında Zeynep eklı tum ısımler
bence de Zeynep duru hoşmuş.biz de kızımızın adını Beren koyucaztek isim koyalım dedik.
merhabalar,
isim bizim için de henüz soru işareti:)) madem bize sordun bu seçeneklerin içinde benim en beğendiğim Zeynep duru oldu... şimdiden adıyla büyüsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?