2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar geçmişi okumadan acil yardım lütfennn 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ve ben kıyafet bulamadım daha akşam trump twore gttm bulurum bişeyler die ama sadece marks spencer dan rahat bol paça bir pantolon bulabildim. benim hamileliğimi çok belli etmeyecek bol şifonlu karnımı kapatacak bir abiye bulmam lazım birde bir kaç takım daha bildiğiniz bir yer acil öneri banaaaaaa

abiye değilde canım ebru maternty diye bi marka var çok güzel şifon elbiselerde var pantolonlar filan bak istersen benimde karnım biraz daha çıksın alcam öle elbiseler

http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=categories&id=22 bak linkinide atıyorum sana abiyelerde varmış şimdi baktımda umarım aradığını bulursun

arkadaslar sacimi kestirmek istiyorum sadece onunu calistigim icin fonden yaniyo

ne yapayim acaba kestireyimmi yardimmmmmmmm

çokkkk geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşllh

abiye değilde canım ebru maternty diye bi marka var çok güzel şifon elbiselerde var pantolonlar filan bak istersen benimde karnım biraz daha çıksın alcam öle elbiseler

canım çok sağol ben o siteyi inceledim daha fazla bol bişeyler bakıyorum yani nasıl desem hani hamile değilimde moda die bol bişeyler giymiş gibiyim. benim bu hamileliğim pek belli olsun istemiyorum kendi kilom sansın insanlar çok zor biliyorum çok şey istiyorum ben

niye öle düşünüyosun ki bende işyerinde karnımı saklayacak şeyler giyiniyodum ama boşverdim artık hamileyim ve halimden çok memnunum artık bence o elbiseler çok yakışır çok tatlılar

niye öle düşünüyosun ki bende işyerinde karnımı saklayacak şeyler giyiniyodum ama boşverdim artık hamileyim ve halimden çok memnunum artık bence o elbiseler çok yakışır çok tatlılar

daha bu bebeği sadece annem ve kardeşim biliyor sadece benim ailemin tarafından pekte hoşnut kalmadı kimse bilsin de istemiolar gibi davranınca bende neyse karışık bizim durumlar yani. netten bakınıp duruyorum bende şimdi ama deneyerek almam lazım esasında bulsam emin olsum nettende cesaret edip alcamda içime çok sinmesi lazım birde görümce olacağımdan çok göz önünde olucam

Selam güzel anneler disciden geldim simdik.. agzim up uyusuk karnim acikti bisey yiyemiyorum.. discideyken birazcik korktum kizlarim hissettirdi kendini korkma annecim biz yanindayiz dediler.. o kadar guzel bi duygu ki Rabbimm isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu.. daha dün gördüm kizlarimi simdiden cok özledim nasil gecicek 2 hafta puff

geçmiş olsun canım. yakında bana da diş doktoru yolu gözükecek. dişim kırıldı ve diş etim kabardı.
ya bizim tek bebiş ya hani usg de bakarken heyecanlanıyoruz felan.
sen iki tane birden görünce ne yapıyorsun çok merak ediyorum yani bi ona bak bi buna.. bi bunu ölç bi diğerinii

arkadaslar tesekur ederim cevaplara ya diyolar iyi degil falan cok sacma biliyorum diyanet islerinde okudum
hurafe yaziyo ama nebiliyim ya

canım ben il müftüsüne telefon ettim. zaten kadın bi görevli bağlıyorlar. bunlar hurafe için rahat kestir dedi ve ben koşa koşa gittim
kayınvalide kestirme diye 10 kez tembihledi. kırkım çıkana kadar kestirme dedi. ama benim o zamana kadar saçım kalça aşağı uzanırdı iğrenç ve bakımsız

Son düzenleme:

Ilk zamanlarda ikisi ayni görüntüye sığıyolardı simdi .. biri sağ da biri solda biri tepesinin üstünde duruyor biri popsunun ustunde ama kizimin biri acayip inatci 4lu test yapilirken baya ugrastirdi doktor amcasini gostermiyor kendini bi türlü en sonunda doktor careyi alttan bakmakta buldu en sonunda dediki sizin bu edepsizle cookk isiniz var

hehehe ay çok hoş yaa doktor tanıyı edepsiz diye koymuş
maşallah Allah sağlıkla size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…