- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.721
evet canım hissediyorum diyorum ama bana bazı arkadaşlar inanmıyorhissediyorum işte.Eşim de çok komik bebişimiz bugün hareket çektimi diyip duruyor bana
selam kızlar geçmişi okumadan acil yardım lütfennn 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ve ben kıyafet bulamadım daha akşam trump twore gttm bulurum bişeyler die ama sadece marks spencer dan rahat bol paça bir pantolon bulabildim. benim hamileliğimi çok belli etmeyecek bol şifonlu karnımı kapatacak bir abiye bulmam lazım birde bir kaç takım dahabildiğiniz bir yer acil öneri banaaaaaa
selam kızlar geçmişi okumadan acil yardım lütfennn 1 ay sonra kardeşimin düğünü var ve ben kıyafet bulamadım daha akşam trump twore gttm bulurum bişeyler die ama sadece marks spencer dan rahat bol paça bir pantolon bulabildim. benim hamileliğimi çok belli etmeyecek bol şifonlu karnımı kapatacak bir abiye bulmam lazım birde bir kaç takım dahabildiğiniz bir yer acil öneri banaaaaaa
ilk önce ciğerlerim ağrıyo sandım hatta kaburgam ciğerime baskı yapıyo die gittim acile =) doktor muayene etti kas ağrısı dedi rahatladım .bitek parol verebildi onuda ağrı kesiciden sayarsan tabi
sıcak duşta fayda etmedi kaç gündür, cumayıda atlatsam ctesi pazar çalışmıyorum yatmayı planlıyorum pofff
abiye değilde canım ebru maternty diye bi marka var çok güzel şifon elbiselerde var pantolonlar filan bak istersen benimde karnım biraz daha çıksın alcam öle elbiseler
çokkkk geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşllh
canım çok sağol ben o siteyi inceledim daha fazla bol bişeyler bakıyorum yani nasıl desem hani hamile değilimde moda die bol bişeyler giymiş gibiyim. benim bu hamileliğim pek belli olsun istemiyorum kendi kilom sansın insanlarçok zor biliyorum çok şey istiyorum ben
niye öle düşünüyosun ki bende işyerinde karnımı saklayacak şeyler giyiniyodum ama boşverdim artık hamileyim ve halimden çok memnunum artık bence o elbiseler çok yakışır çok tatlılar
arkadaslar sacimi kestirmek istiyorum sadece onunu calistigim icin fonden yaniyo
ne yapayim acaba kestireyimmi yardimmmmmmmm
ben iki gün önce kestirdim canım.
hiç bi şüphen olmasın. her yeri araştırdım kestirmeden önce.
balım böregim nasılsın beni unuttun kııı
yaa bişey diycem alakasız olacak ama bebek çişini nereye yapıyor??
bende yeni kestirdim çok rahat kurutma derdi yok kollarım ağrıyordu uğraşırken.
nasıl bişey hissettiğin?
Selam güzel anneler disciden geldim simdik.. agzim up uyusuk karnim acikti bisey yiyemiyorum..discideyken birazcik korktum kizlarim hissettirdi kendini korkma annecim biz yanindayiz dediler.. o kadar guzel bi duygu ki Rabbimm isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu.. daha dün gördüm kizlarimi simdiden cok özledim nasil gecicek 2 hafta puff
bende yeni kestirdim çok rahat kurutma derdi yok kollarım ağrıyordu uğraşırken.
arkadaslar tesekur ederim cevaplara ya diyolar iyi degil falan cok sacma biliyorum diyanet islerinde okudum
hurafe yaziyo ama nebiliyim ya
geçmiş olsun canım. yakında bana da diş doktoru yolu gözükecek. dişim kırıldı ve diş etim kabardı.
ya bizim tek bebiş ya hani usg de bakarken heyecanlanıyoruz felan.
sen iki tane birden görünce ne yapıyorsun çok merak ediyorumyani bi ona bak bi buna.. bi bunu ölç bi diğerinii
Ilk zamanlarda ikisi ayni görüntüye sığıyolardı simdi .. biri sağ da biri solda biri tepesinin üstünde duruyor biri popsunun ustundeama kizimin biri acayip inatci 4lu test yapilirken baya ugrastirdi doktor amcasini gostermiyor kendini bi türlü en sonunda doktor careyi alttan bakmakta buldu en sonunda dediki sizin bu edepsizle cookk isiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?