2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende rahatladım. belimdeydi saçlarım. ama hamilelikte eziyet olacak diye kestirdim.
müftüyü bile aradım kestirsem bişey olur mu diye

çok güldüm ya müftüyü arama sebepleri gibilerinden gazetede çıkarsan şaşırmam

kıyamam geçmiş olsun birde şu dişçiden korkmasam çok diş işm var da ağrı dayanılmaz olunca gdblyom anca benim kuzu beni hiç teselli etmiyor korkudan resmen doğum sancım başladı sanıyorum

arkadaslar tesekur ederim cevaplara ya diyolar iyi degil falan cok sacma biliyorum diyanet islerinde okudum
hurafe yaziyo ama nebiliyim ya

aynen canım ya o kadar çok hurafe var ki insan şaşırıyor. bence kesilmesi iydir bence saç yerine bedene kalır vitaminlerin bir kısmı :)

maşallah iletini okurken bile insanın içi bir hoş oluyor çok güzel bir duygu rabbim kolaylığını versin mutluluklarını doya doya yaşa inşllh

2.ye anne olanlar biraz daha tecrubeli oluyor dogum konusunda.benim hicbir fikrim yok normal istiyorum ama korkuyorumda karambole allah izin verirse olucak biticek
Bende öyleydı.m ılk doğumunda korkuyordum zaten daha yenı dogun yaptım ben ıkı sene olmadı sımdı ıkıncıye hamıleyım ılk bılmedıgın ıcın cok korkuyorsun ama ıkıncıde doğumunda daha rahat olursun normal dogum daha guzel eğer hersey yolundaysa normal tercıh et derım..doguma son bır saat kala bır dk da bır gelen sancılarında sadece çekıyorsun daha sonra doguma dendiğinde dogum oluyor zaten sonrası ıkı saat ayılana kadar yatıyorsun sonra kalkıp rahat rahat yuruyorsun ama sezaryen olayı ıkı gun ağrılarını cekersın kalkamazsın ama bu bünye meselesi kımıştı cok rahata geçiriyor sezaryenı hemen kalkıyor kımısıde ıkı gun çekıyor...ben ıyıkı sezaryen olmadım cunku bünyem cok zayıf ama normal dogumda doğurduğum anda o masadan kendım kalkıcakmışım gıbı kalkacaktım kı hemsıreler kaldırdı hehe gülerek te çıktım doğumdan sadece ıkı saat yemek yıyemedım ve ağrı çektdim oda gazdan dolayıymıs ve uyuşukluk tan dolayı sonrası yemek yedıkce kendıme geldım kendım kalktım altımı yıkadım annem yardım ettı lavaboya kadar ama ıcerı gırdırmedım ben yaparım dedım demek ıstedıgım yürüdüm ettım emzırdım bebegını kucağıma aldım dıger günde cok ıyıydım evdeydık zaten ama sezaryenlı olunca ıkı gun hastanedesın suan ıkı gun hastanede olmayı dusunemıyorum hatta doğuracam aksamı eve gelıcem cunku bebegım var ıkı yasında...

Kızlar merhabaa..şimdi ayrıntılı usgden geldik normal kontrollerinde fıldır fıldır hareketli olan sıpa şimdi yarım saat süren incelemede elleriyle yüzünü kapatıp açmadı inatla yüzünü göstermedi bitürlü ama onun haricinde herşeyi normal çok çıktı çok şükür dr şeker yüklemesi için 1 ay sonraya randevu verdi 25. Haftama denk geliyor geç değil değil mi?

gözün aydın, benim de 25. haftaya denk geliyor şeker yüklemesi. görümcem 2012 de doğum yaptı o da şeker yüklemesini 24-25 te yaptırmıştı

Banada dr 25. Haftaya verdi seker yuklemesini banada gec gelmisti demekki normal

Inşallah canim hepimiz yasayalim doya doya ilk zamanlar cok zorlanicam ama bana arkadas geliyor diye cok mutluyum umarim hayirlj evlat olurlar

Sağol cnm bide doktorum tok gel dedi burada aç gidip kan veren olmuş bn anlamadım o an doktora da sormak gelmedi aklıma.

şeker yüklemesi bir aç karna bir de şekerli su içirilip yapılıyor ben şekerli su içemediğimden doktorum ilk lokmamı ağzıma aldıktan tam iki saat sonra yaptırmamı söyledi bir aç karna bir de o şekilde tok karna yaptırıcam

Merhabalar şuan yoldayim kayseriye gidiyorum lütfen bana dua edin. .biraz ablamda kalacağım sonra kayinvalidemde iki gündür haldir haldir ev topladık..tabi stresten iki defa deli gibi ağladım eşim bişey dese sinirime dokunuyor
Küstüm hep ona şimdi onlada ayriyiz. .aman sıkıcı şeyler olmasın hiç az önce kıpır kıpır etti bebeğim kuzum. .bak yine ağlama geldi...neyse bana dua edin..bu arada bi sayfa gerisine baktım saç kestirme olayı benim kayinvalidemde kestirme deyip duruyor bir fırsat bulamadım en kısa zamnda inşallah birde kapalıyim yakar alimallah ( bu böyle mi yazılıyor) herkese sağlıklı günler diliyorum. ..

teşekkür ederim canım umarım hemen geçer. bu arada hamılelığın tadını cıkar gobegını gere gere gez bu durumun ayrıcalığını yaşa

canım allah yardımcın olsun durumunu biliyorum sayfayı günlük takip ettiğim için ... zor olacak ama en azından bebiş yanında yani karnındaa umarım her sey yolunda gider ii yolculuklar

Sağol cnm bide doktorum tok gel dedi burada aç gidip kan veren olmuş bn anlamadım o an doktora da sormak gelmedi aklıma.

arkadaşım kesinlikle aç gidiliyor benim 2. gebeliğim ilkinde defalarca yaptım bende gebelik sekeri cıktıgı için... bu gebeliğimde de yaptım ve yine cıktı seker eğer tok gidersen sekerin yüksek çıkar aç git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…