2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim de dün ilk kez midem bulandı sabah. Sanırım menemen kokusundan. Onun dışında halsızlık oluyor. Pek bi şikayetim yok şimdilik çok şükür. Baş dönmesi hiç olmadı.

Tesekkur ederim cvp icin. Insallah hic olmaz bas donmesi , ama midde bulantilari 6-7 ci haftadan sonra basliyomus diyolar...:18:

Hadi bakalım inşallah duyarsın pıtpıtları
Darısı bize.

bi kac gundur siteye giremiyorum malum int paketimden dolayi cok yavas neyse oncelikle sunu soliyim kamuran arkadasim basin sagolsun Allah babaannenin gunahlarini affetsin mekani cennet olsun geride kalanlara sabir versin hayat bi sekilde devam ediyo ve berkandamla arkadasim cok gecmis olsun Allah sifalar versin insallah en yakin zamanda anneannen iyilesi dualarim seninle dikkat et kendini cok uzme bi can tasiyosun Allah yardimciniz olsun bu arada aramiza yeni katilan anne adaylari hosgelmisler Allah hayirli saglikli dogumlar versin ben size bise sorcam kizlar bende iki gundur kasinti var yuzumde kollarimda genelde ve yuzumde boyle alerji gibi kabariyo bi bileniniz var mi ki ???

Cnm sen clexane nin katilim payindan muaf olmak icin rapor cikarttinmi?

Hayır canım ben henüz birşey yapmadım hani hep bilindik korku nedeniyle belki 2. Kutuyu almak nasip olmaz diye ama artık yapmak
İstiyorum. Sen nasıl yaptın acaba ?

Her konuda olduğu gibi bunda da yardımcı olursan çok sevinirim ? Devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor yada aile hekimi oluyor mu ki? 2 hafta sonra dr umun özel muayenesine gideceğim, ondan böyle bir rapor alabilirmiyim ki ?

Canım sanki senin sormanı bekliyomuşum gibi amma çok sorum varmış ya :)))sorduğuna pişman ettims seni :))

sonunda bende silik 2. cizgiyle aranizdayim. allah hepimizin yuzunu ve yuregini guldursun sonuna kadar ins.her ay oldugu gibi belirtilerim vardi ama yalanci hamilelik yasiyorumdur dedim yine.cok sukur bu sefer dogrucuymus :) cook opuyorum hepinizi xx

Günaydın arkadaşlar Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim. Aramıza yeni katılanları da tebrik ederim, Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese sağlıklı, sorunsuz hamilelik geçirmesini diliyorum. 6+6 olduk çok şükür. 1 haftadır midem çok kötü, tam olarak bulandığını söyleyemem aslında. Rahatsızlık veriyo anlatamıyorum işte :) Hiç çıkarma durumum olmadı ama alttan alttan bulantı öncesi sendromu yaşıyorum. Sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum, midem almıyo. Sizde durumlar nasıl??

Selam güzel hamileler ben bu sabah ilk idrar testimi yapayım dedim adet günüme 2 ya da 3 gün var
daha 2-3 dakika içinde 2. çizgi belirdi. Çok şaşırdım öle çok silik de değildi. Baya baya bir çizgi, inanamıyorum yaa doğru mudur?
Sizce hemen doktora gideyimmi? Bende pıhtılaşma olduğu için iğne verecekti doktor bir de kan testi yapar herhalde ama erken gittim diye alttan muayene etsin de istemiyorum. Ne yapmalıyım? Gideyim mi bugün? Yoksa emin olmak için kan testi yaptırıp mı gideyim?

Çoook tebrik ederim canım. İdrarda çıktıysa yüzde 99 doğrudur. Bide kan testi yaptır, değerin 2000 lere yakın çıkarsa 1600 de olabilir karından görülür. Ama ultrason cihazının iyi olması gerekiyo, bi de bol bol su içki daha kolay görünsün, idrara sıkışık git. Erken öğrenmen iyi olmuş, pıhtılaşma iğnelerine biran önce başlarsın.

Canım tebrik ederim büyük bir olasılıkla hamilesin, bende de kan pıhtılaşması sorunu var, bu nedenle hep gebeliği erken tespit etmeye çalıştım ve reglime 3 gün kala beta hcg yaptırdım ve pozitif olduğunu görünce doktorumu aradım, hemen o gün clexane iğneye başlamamı söyledi ve o günden beri iğnelerimi oluyorum.Bence sen de biran önce kan testi yaptırmalısın.Ve sonrasında da doktorunla konuşmalısın.Biliyorsun bizim durumumuzda olanlar için erken tespit ve clexae a başlamak çok önemli.Benim doktorum henüz hiç muayene etmedi,belki o da etmez.Biz telefonla konuştuk, daha öncesinde biliyordum zaten hangi iğneye ne dozda başlayacağımı, o nedenle muayeneye dahi gitmedim daha.

Hayırlı ve iyi haberlerini alırız inşallah canım.

Son düzenleme:
hımm o zaman bu paylasım için tsk ederim bnde dikkat ediyim bu duruma hergün hergün parfüm sıkan biri olarak biraz zor olacak uyması ama napalım idare edicez:)

sıkma cnm boşver , birde topuklu ayakkabı giyme

Ben zaten saç boyanmayı bildiğimden hiç sormadım bile. Röfleli röfleli dolanıyorum. Ama Allah'tan çok sırıtacak bir renk değildi. Idare ederim diyorum.

sen kurtardın benim saçımı ben boyayamadım

senden öğreneceğimiz çok şey var arkadaşım

Arkadaşlar bende ekim annesi olacağım kısmetse çok heyecanlıyım burada paylaşmak istiyorum heyecanımı
Hoşgeldiniz hayırlı olsun

sonunda bende silik 2. cizgiyle aranizdayim. allah hepimizin yuzunu ve yuregini guldursun sonuna kadar ins.her ay oldugu gibi belirtilerim vardi ama yalanci hamilelik yasiyorumdur dedim yine.cok sukur bu sefer dogrucuymus :) cook opuyorum hepinizi xx
Hadi hayırlı olsun , hoşgeldin aramıza

çok güzel bir duygu bu , hayırlı olsun . doktora git bence hemen ilaç falan verirse vakit kaybetmeden başlarsın

Canım bu clexae ne oluyor ne için yani? merak ettim de, düşüğü önlemek için mi acaba ? bana da jel verdi

Bende gecen hafta carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu oranim 47 ydi pazar tekrar kan tahlili verdim ve kan degerim 535 e tirmanmis cok sukur ina hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ve dileyen isteyen herkes bu duygulsri biran once yasar

Yok yok cnm ben yanlismokumusim o zaman fitil seklinde vermis sana heralde
evet canım dün gece fitil kelimesi bir türlü aklıma gelmedi. dilimin ucunda çıkmıyor. ayy sağolasın kurtardın beni o durumdan..:)

Cnm sen clexane nin katilim payindan muaf olmak icin rapor cikarttinmi?
o nasıl oluyor canım. dr bana clexane kullanırız dedi test sonrası. katılım payı ne kadar ki ilaç ne kadar ki.. katılım payına verileceğine gider eczaneden direk alsak daha mı iyi olur ki.????!!!!!!!!!!!!!

Tesekkur ederim cvp icin. Insallah hic olmaz bas donmesi , ama midde bulantilari 6-7 ci haftadan sonra basliyomus diyolar...:18:
işe gelirken midem bulanır gibi oldu..

hoş geldin..

hadi canım hayırlısı.. kan testi ister herhalde.. çünkü kese hemen görülmüyor diye biliyorum. yanlış biliyor olabilirim canım. hani gelmişken bakalım derse bir şey de diyemem. bol su iç git arkadaşın dediği gibi. ama kese görülecek kadar oluşmamışsa zaten bakmaz. bakarsa da baksın canım herşey senin kıymetlin için..

valla canım ya sizin bu yazdıklarınızı okuyunca dr a o kadar kızıyorum ki.. bu dr iyi ama işte niye benden bunları daha önce istemedi. o zaman evdeydim de.. yaşım belli zaten. insan onun için ister bari.. daha önce düşük yapmışım. bir daha düşük mü olması lazım. o kadar kolay mı herşey..

bir şey sormak istiyorum. kan pıhtılaşması olduğu genetik testiyle belirlenen hamişler protein c ve s nasıl çıkmıştı sizin?

ahhh bu drlar ne yapacağım ben ya.. şöyle herşeyiyle tam ilgilenen bir dr a denk gelmedim. protein c ve s yi de daha önce söylediğim gibi kendi çabamla yaptırdım. yani yaptır demişti bunları bana.. gittim bunlara bakılmamışlar "aylar geçti dedim sonuç çıkmadı bakılmamış dediler dedim" de bir daha gidip bir ay daha bekledim sonuç için.

Oncelikle tebrk ederim cnm:) bdede pihtilasma var mutlaka hemen dr a git igne verecektir ne kdr erken baslarsak o kdr ii olur biliyosun...alttan muayene etmez etse de keseyi goremez cunku daha cok erken hic korkma git dr una

Canım bu clexae ne oluyor ne için yani? merak ettim de, düşüğü önlemek için mi acaba ? bana da jel verdi

canım bu kanpıhtılaşması nedeniyle düşük yapan kişilere verilen iğne şeklindeki bir ilaç.Bir nevi düşüğü engelliyo ama pıhtılaşmadan dolayı oluşan düşüğü engelliyor. Pıhtılaşmanın tespiti için de bir takım testler var, o testlerin sonucunda eğer kanında pıhtılaşma sorunu varsa,bu problem düşüğe neden olduğu için clexane iğnesini veriyor doktorlar. Doktor sana jel verdiyse, senin düşük nedenin farklı olduğu içindir.

peki bu bildiğimiz iğne olmak mı.. popodan . eğer öyleyse bana dr verirse bir de iğneci bulmak lazım akşamları.

Kızmakta çok haklısın canım, ben de daha önce gittiğim 2 doktordan zorla istedim bu testi, yaptırmadılar. Ben de çok sinirlenmiştim.Yani kendim yaptırmak istiyorum ve doktorlar engelliyor, maliyetine de razıyım dedim, yani bir daha düşük yapmak ve o psikolojiyi yaşamak istemiyorum, ne olursa olsun yaptırmak istiyorum diyorum, gerek yok diyorlardı hep.En son bulduğum doktor direkt benden kan pıhtılaşması testlerini istedi.benim protein c ve s de sorun çıkmadı.Benim lupus antigüluanı negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı.Bu da pıhtılaşmaya neden olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…