Benim de dün ilk kez midem bulandı sabah. Sanırım menemen kokusundan. Onun dışında halsızlık oluyor. Pek bi şikayetim yok şimdilik çok şükür. Baş dönmesi hiç olmadı.
Merhaba blaze ash, bence regle gore hesaplamalisin. Hamileligin ayni haftasindayis, benim hesaplarima gore 6+3 sin. Ben bu hafta persembe ya da cuma kalp atislarini duycam insallah. Demek ki sen haftaya doktora gidebilirsin kalp tislarini duymak icin :)
Hadi bakalım inşallah duyarsın pıtpıtları
Darısı bize.
Cnm sen clexane nin katilim payindan muaf olmak icin rapor cikarttinmi?
Koşuyolu medipoldemisin tatlım? Daha once konuşmuş olabiliriz ama unutmuş olabilirim :s
Selam güzel hamileler ben bu sabah ilk idrar testimi yapayım dedim adet günüme 2 ya da 3 gün var
daha 2-3 dakika içinde 2. çizgi belirdi. Çok şaşırdım öle çok silik de değildi. Baya baya bir çizgi, inanamıyorum yaa doğru mudur?
Sizce hemen doktora gideyimmi? Bende pıhtılaşma olduğu için iğne verecekti doktor bir de kan testi yapar herhalde ama erken gittim diye alttan muayene etsin de istemiyorum. Ne yapmalıyım? Gideyim mi bugün? Yoksa emin olmak için kan testi yaptırıp mı gideyim?
Selam güzel hamileler ben bu sabah ilk idrar testimi yapayım dedim adet günüme 2 ya da 3 gün var
daha 2-3 dakika içinde 2. çizgi belirdi. Çok şaşırdım öle çok silik de değildi. Baya baya bir çizgi, inanamıyorum yaa doğru mudur?
Sizce hemen doktora gideyimmi? Bende pıhtılaşma olduğu için iğne verecekti doktor bir de kan testi yapar herhalde ama erken gittim diye alttan muayene etsin de istemiyorum. Ne yapmalıyım? Gideyim mi bugün? Yoksa emin olmak için kan testi yaptırıp mı gideyim?
hımm o zaman bu paylasım için tsk ederim bnde dikkat ediyim bu duruma hergün hergün parfüm sıkan biri olarak biraz zor olacak uyması ama napalım idare edicez:)
Ben zaten saç boyanmayı bildiğimden hiç sormadım bile. Röfleli röfleli dolanıyorum. Ama Allah'tan çok sırıtacak bir renk değildi. Idare ederim diyorum.
ilk 3 aylık dönem 1. trimester oluyor zor dönem bana göre ilk 3 ay :) alışırsın bu terimlere zamanla ben neler yaşadım ilk gebeliğimde bi ara 25. haftalarda oğlum karnımda oturuodu makat gelişiydi yani :) ters bebekti snra çeşitli jimnastik hareketleriyle döndürdük sıpayı tavsiyem ilk 3 ay bol dinlen snrasında çok keyifli oluyr :)
Hoşgeldiniz hayırlı olsunArkadaşlar bende ekim annesi olacağım kısmetse çok heyecanlıyım burada paylaşmak istiyorum heyecanımı
Hadi hayırlı olsun , hoşgeldin aramızasonunda bende silik 2. cizgiyle aranizdayim. allah hepimizin yuzunu ve yuregini guldursun sonuna kadar ins.her ay oldugu gibi belirtilerim vardi ama yalanci hamilelik yasiyorumdur dedim yine.cok sukur bu sefer dogrucuymus :) cook opuyorum hepinizi xx
Canım tebrik ederim büyük bir olasılıkla hamilesin, bende de kan pıhtılaşması sorunu var, bu nedenle hep gebeliği erken tespit etmeye çalıştım ve reglime 3 gün kala beta hcg yaptırdım ve pozitif olduğunu görünce doktorumu aradım, hemen o gün clexane iğneye başlamamı söyledi ve o günden beri iğnelerimi oluyorum.Bence sen de biran önce kan testi yaptırmalısın.Ve sonrasında da doktorunla konuşmalısın.Biliyorsun bizim durumumuzda olanlar için erken tespit ve clexae a başlamak çok önemli.Benim doktorum henüz hiç muayene etmedi,belki o da etmez.Biz telefonla konuştuk, daha öncesinde biliyordum zaten hangi iğneye ne dozda başlayacağımı, o nedenle muayeneye dahi gitmedim daha.
Hayırlı ve iyi haberlerini alırız inşallah canım.
evet canım dün gece fitil kelimesi bir türlü aklıma gelmedi. dilimin ucunda çıkmıyor. ayy sağolasın kurtardın beni o durumdan..:)Yok yok cnm ben yanlismokumusim o zaman fitil seklinde vermis sana heralde
o nasıl oluyor canım. dr bana clexane kullanırız dedi test sonrası. katılım payı ne kadar ki ilaç ne kadar ki.. katılım payına verileceğine gider eczaneden direk alsak daha mı iyi olur ki.????!!!!!!!!!!!!!Cnm sen clexane nin katilim payindan muaf olmak icin rapor cikarttinmi?
işe gelirken midem bulanır gibi oldu..Tesekkur ederim cvp icin. Insallah hic olmaz bas donmesi, ama midde bulantilari 6-7 ci haftadan sonra basliyomus diyolar...:18:
sonunda bende silik 2. cizgiyle aranizdayim. allah hepimizin yuzunu ve yuregini guldursun sonuna kadar ins.her ay oldugu gibi belirtilerim vardi ama yalanci hamilelik yasiyorumdur dedim yine.cok sukur bu sefer dogrucuymus :) cook opuyorum hepinizi xx
Canım tebrik ederim büyük bir olasılıkla hamilesin, bende de kan pıhtılaşması sorunu var, bu nedenle hep gebeliği erken tespit etmeye çalıştım ve reglime 3 gün kala beta hcg yaptırdım ve pozitif olduğunu görünce doktorumu aradım, hemen o gün clexane iğneye başlamamı söyledi ve o günden beri iğnelerimi oluyorum.Bence sen de biran önce kan testi yaptırmalısın.Ve sonrasında da doktorunla konuşmalısın.Biliyorsun bizim durumumuzda olanlar için erken tespit ve clexae a başlamak çok önemli.Benim doktorum henüz hiç muayene etmedi,belki o da etmez.Biz telefonla konuştuk, daha öncesinde biliyordum zaten hangi iğneye ne dozda başlayacağımı, o nedenle muayeneye dahi gitmedim daha.
Hayırlı ve iyi haberlerini alırız inşallah canım.
Canım bu clexae ne oluyor ne için yani? merak ettim de, düşüğü önlemek için mi acaba ? bana da jel verdi
canım bu kanpıhtılaşması nedeniyle düşük yapan kişilere verilen iğne şeklindeki bir ilaç.Bir nevi düşüğü engelliyo ama pıhtılaşmadan dolayı oluşan düşüğü engelliyor. Pıhtılaşmanın tespiti için de bir takım testler var, o testlerin sonucunda eğer kanında pıhtılaşma sorunu varsa,bu problem düşüğe neden olduğu için clexane iğnesini veriyor doktorlar. Doktor sana jel verdiyse, senin düşük nedenin farklı olduğu içindir.
evet canım dün gece fitil kelimesi bir türlü aklıma gelmedi. dilimin ucunda çıkmıyor. ayy sağolasın kurtardın beni o durumdan..:)
o nasıl oluyor canım. dr bana clexane kullanırız dedi test sonrası. katılım payı ne kadar ki ilaç ne kadar ki.. katılım payına verileceğine gider eczaneden direk alsak daha mı iyi olur ki.????!!!!!!!!!!!!!
işe gelirken midem bulanır gibi oldu..
hoş geldin..
hadi canım hayırlısı.. kan testi ister herhalde.. çünkü kese hemen görülmüyor diye biliyorum. yanlış biliyor olabilirim canım. hani gelmişken bakalım derse bir şey de diyemem. bol su iç git arkadaşın dediği gibi. ama kese görülecek kadar oluşmamışsa zaten bakmaz. bakarsa da baksın canım herşey senin kıymetlin için..
valla canım ya sizin bu yazdıklarınızı okuyunca dr a o kadar kızıyorum ki.. bu dr iyi ama işte niye benden bunları daha önce istemedi. o zaman evdeydim de.. yaşım belli zaten. insan onun için ister bari.. daha önce düşük yapmışım. bir daha düşük mü olması lazım. o kadar kolay mı herşey..
bir şey sormak istiyorum. kan pıhtılaşması olduğu genetik testiyle belirlenen hamişler protein c ve s nasıl çıkmıştı sizin?
ahhh bu drlar ne yapacağım ben ya.. şöyle herşeyiyle tam ilgilenen bir dr a denk gelmedim. protein c ve s yi de daha önce söylediğim gibi kendi çabamla yaptırdım. yani yaptır demişti bunları bana.. gittim bunlara bakılmamışlar "aylar geçti dedim sonuç çıkmadı bakılmamış dediler dedim" de bir daha gidip bir ay daha bekledim sonuç için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?