2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ayy cnm teşekkür ederim ne güzel detaylı yazmışsın çok sağol, benim doktorum sağolsun öyle bir test yapmadı hemen ilaç yazdı da , belkide coraspirini bunun için yazmıştır , yani pıhtılaşma varsa önlemek için dir , :26:

peki bu bildiğimiz iğne olmak mı.. popodan . eğer öyleyse bana dr verirse bir de iğneci bulmak lazım akşamları.

Yok hayır, göbekten,koldan veya bacaktan yapabiliyorsun.Ben göbekten başladım, ilk başta çok zor gelse de daha sonra kendin çok rahat yapabiliyorsun, bana da firstfb :) aynen bu şekilde demişti :)

First canım, senden bu ilaçların alımıyla ilgili tüm pıhtılılar olarak bir açıklama bekliyoruz :))) Aramızdaki en deneyimli, en bilgili ve en destekleyici kişi olarak :)

Ne demek canım benim, bu konunun ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum o nedenle küçücük bir faydam bile olsa mutlu olurum, istediğini sorabilirsin bildiğim kadarıyla anlatırım her zaman.Coraspirini bana da verdi doktor, pıhtılaşma tespit edilir edilmez coraspirini kullanmaya başladım, hala da devam ediyorum.Bir de coraspirinin hamile kalmayı kolaylaştırdığı hakkında bir bilgi okumuştum, belki de ondan vermiştir...

slm kizlar nasilsiniz?

size bir soru sora bilirmiiym, hamile kalmadan önce kac ay kac yil beklediniz bebisleriniz gelene kadar?

First canım, senden bu ilaçların alımıyla ilgili tüm pıhtılılar olarak bir açıklama bekliyoruz :))) Aramızdaki en deneyimli, en bilgili ve en destekleyici kişi olarak :)

sevgili pıhtılı arkadaslarım: ))

yani inan bu konuyu ben daha çözemedim...benim dr um özel hastanede o bana dediki devlet hastanesine yada sgk anlasmalı bi özel hastaneye gidip dr a pıhtılasma raporunu göster,hamile oldugunu ve hamilelik süresince clexane kullanman gerektigini söyle sana ilaç kullanım raporu yazacak o raporla ilacı eczaneden katılım payı bile ödemeden alabileceksin dedi...hamileliği öğrendiğim gün cuma öğleden sonra oldugu için devlet hastanesine pazartesiye kadar gidemedim o yüzden de ben ilk iğneyi parayla aldım 93.5 tl ydi 10 tanesi...

sonra rapor cıkarttım eczaneye götürdüm ama raporda katılım payından muaftır yazmasına ragmen sistem katılım paylı cıkarıyo heralde saf dr raporu hazırlarken biyerde eksik bişeyler yaptı...

anlayacagınız bnde yarın dr tekrar gidip raporu düzelttiricem eger rapor cıkarmazsak kullandıgımız her 1 kutu iğne için %20 gibi bi rakam katılım payı ödeyecegiz arkadaslar...

yaaa cnm zaten calısırken o kadar bıkmıstım ki topuklulardann işten ayrıldıgımdan beri 1 kere bile giymedimm zor da kalmadıkca da giymem:))

kızlar ya benim bu kahverengi lekelerim hala geçmedi.Dr olabilir korkma dedi ama engel olamıyorum tedirgin oluyorum

slm kizlar nasilsiniz?

size bir soru sora bilirmiiym, hamile kalmadan önce kac ay kac yil beklediniz bebisleriniz gelene kadar?

merhaba arkadasım,
biz bebeğe karar verdiğimizin 3. ayında ben hamile kaldım...ama tabi daha kısa sürede yada daha uzun yıllar bekleyenler de var..
sen de durum nedir?

kızlar ya benim bu kahverengi lekelerim hala geçmedi.Dr olabilir korkma dedi ama engel olamıyorum tedirgin oluyorum

mümkün oldugunca dinlenmeye calıs cnm...dr muayene etmiştir kesede bi bozulma yada etrafında kanama yoksa sorun olmaz merak etme ama bol bol dinlen

cnm valla ben ilk kutuyu parayla aldım 93.5 tl ydi..ilacı yazdırırsak %20 sini ödeyecekmişiz (her 10 günde 1 ödenecek bi kutuda 10 tane iğne var)ama devlet hastanesinden ilac kullanım raporu cıkartırsak o zaman katılım payını ödemiyomusuz(pıhtılasma raporunla birlikte devlet hastanesinin kadın dogum doktoruna gitmen gerekiyormus)

Bende gecen hafta carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu oranim 47 ydi pazar tekrar kan tahlili verdim ve kan degerim 535 e tirmanmis cok sukur ina hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ve dileyen isteyen herkes bu duygulsri biran once yasar

o zaman aramıza hoşgeldinnn arkadasım cok tbrik ederim:) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

merhaba arkadasım,
biz bebeğe karar verdiğimizin 3. ayında ben hamile kaldım...ama tabi daha kısa sürede yada daha uzun yıllar bekleyenler de var..
sen de durum nedir?

masallah cabuk olmus...

ben evlendim evleneli bebis istiyoruz canim (1 yil 5 ay oldu)....bir bos gebelik gecirdim maalesef gecen sene agustosta.

iki ay önce asilma oldum ama oda tutmadi..
sorun esimde
bir sene ben gittim geldim doktora...

allahim sizlere hayilri saglikli evlatlar nasip etsin,
kolay dogumlar nasip etsin.

bende suan adetimi bekliyorum, gelsinde 2.asilamayi olucam insallah (bir ay ara verdik, birinci asilamadan sonra)

bende 2 kere boş gebelik gecirdim cnm...bende kan pıhtılasması cıktı,şimdi yine hamileyim ama iğne kullanıyorum hergün kan sulandırıcı ve bebegimin kalbi bu defa atacak mı onu bile bile bilmiyorum...
unutma hersey Allah tan...bol bol dua et lütfen umudunu kaybetme...

2 keremi allah yardimcin olsun canim...
bir kere bos gebelik geciren birdahasina gecirmesi mümkün degil diye biliyorum ben...

allahim cümlemizin yardimcisi olsun..
önce bilemedilermi kan pihtilasmasini?

Pıhtılaşma raporu dediğin nedir ki canım ? Benim öyle birraporum yok, sadece pıhtılaşma testlerimin sonuçları var ama hani "bu hastada pıhtılaşma problemi vardır" şeklinde bir raporum yok.Doktorum ayın 22 sinde çağırdı beni, gittiğimde öğrenirim canım nasıl olabileceğini...

ne zaman birde doktora gideceksin?

doktor hangi hamilelik haftasinda teshizi koydu?

pıhtılasma raporu dediğim o işte cnm:) su genlerde mutasyon saptanmıstır falan yazıyo yaa o yanii bakma rapor dedğime:)

selam kızlar..
bugün ultrasonda kesemizi gördük.. çok heyecanlıydım.. 8,1 mm di galiba.. haftaya salı kalp atışını duymaya gidcez inşallah.. çok mutluyum..

slm kizlar nasilsiniz?

Ben 10.ayimda hamile kaldim beklemek cok zor Allahim hemencik sağlıklı gebelikler versin ins
o zaman aramıza hoşgeldinnn arkadasım cok tbrik ederim:) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

Tsk ederim canim hisbulduk senin kac haftalik bebekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…