2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
2 keremi allah yardimcin olsun canim...
bir kere bos gebelik geciren birdahasina gecirmesi mümkün degil diye biliyorum ben...

allahim cümlemizin yardimcisi olsun..
önce bilemedilermi kan pihtilasmasini?

ilk gebelik boş gebelik oldugunda bunu normal karsılıyo dr lar ve arastırma geregi duymuyolar cnku 2. gebeliklerin boş olması cok düşük bi ihtimal...ama maalesef bizde tekrarladı ve ondan sora testlerimiz yapıldı,kromozom analizi testlerinde sorun cıkmadı Allaha cok şükür ama trombofili panelinde pıhtılasma tespit edildi...

ben reglimden 3 gün önce öğrendim hamile oldugumu ve hemen o gün dr a gttim smdi iğne kullanıyorum dün keseyi gördükk ama tabi daha cok minik ,cuma günü tekrar cagırdı bakalım kese gelişimini izleyecekmiş belki de bebeği görebilirim umuduyla çağırdı ama ben strese girmiyim diye bana belli etmedi dr um ben öyle düşünüyorum...

Ben 10.ayimda hamile kaldim beklemek cok zor Allahim hemencik sağlıklı gebelikler versin ins

Tsk ederim canim hisbulduk senin kac haftalik bebekin

tsk ederim canim...aammiiiinnnnn beklemek cok zorrrr....
allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin....

ne zaman ögrendin hamile oldugunu? doktor randevun ne zaman?

Ben 10.ayimda hamile kaldim beklemek cok zor Allahim hemencik sağlıklı gebelikler versin ins

Tsk ederim canim hisbulduk senin kac haftalik bebekin

5+2 deyiz bugünn biz biraz miniğiz daha kesemizi gördük ama kalp atısını ne zaman görücez bilemiyoruz:)

allahim hayirlisini versin...
bu kromozomlarda bir sorun olsaydi, o zaman ne yapila bilirdi?

ben bir senedir doktor tedavisindeydim, yani testler yapilmisti bende....haplar verildi falan, ama o testler yapildimi bilmiyorum

ayyy ne kadar heycanli olyuor degilmi...ümit ediyorsun sonrada doktorun agzindan cikan o bir kac kelime yaa seni dünyanin en mutlu kisisi yapior yada dünyan yikiliyor...
bana doktorum yok dediginde ümidi tam kestiginde cok kötü oldum

regilinden 3 gün önce nasil ögrendin hamile oldugunu?

pıhtılasma raporu dediğim o işte cnm:) su genlerde mutasyon saptanmıstır falan yazıyo yaa o yanii bakma rapor dedğime:)

Canım hergün iğne olunca insan daha resmi, daha göz doldurucu bir rapor bekliyor insan :)))

İnşallah sonuna kadar sorunsuz gideriz hepimiz canım.Bugün 2. kutu iğnemi aldım, ilk kutudan 4 tane kaldı ama aklımda hep inşallah iğnelerin hepsini vurmayı Allah nasip eder, düşük, kanama vs. olup da herşey son bulmaz...

tsk ederim canim...aammiiiinnnnn beklemek cok zorrrr....
allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin....

ne zaman ögrendin hamile oldugunu? doktor randevun ne zaman?
Gecen hafta sali öğrendim bu cuma yani sevgililer gununde gitcez kesemizi goremeye Allah nasip ederse ins herkes boyle guzel haberler alir
5+2 deyiz bugünn biz biraz miniğiz daha kesemizi gördük ama kalp atısını ne zaman görücez bilemiyoruz:)

Benimde minik daha keseyi bile görmedik kalp atisi 6.yada 7.haftada duyuluyor sanirim

selam arkadaşlar

bende bugün kan tahlillerimi ve idrar tahlilimi verdim.
Aç karnına 4 tüp kan aldılar biraz midem bulandı ama dayanabildim çok şükür :)
Bugün tam 6 haftalık olduk bizde :)
cumartesi günü sonuçlarımızı doktorumuza göstericez hemde miniğimizin kalp atışını duyucaz inşallah
Şimdiden ççookkk heyecanlıyım :)
Sizden tahlilleri istedi mi doktorlar ?
Etrafımdaki bütün hamileler de yaptırmışlar,rutin bi kontrolmüş haberiniz olsun..

Bnde oylr ogrendim yumurtlama zamanindan itibaren 10 gun say ozaman ogrenebilirsin hamileligi adetin gecmesine gerek yk:)

alttaki bebeğinizin doğacagı muhteel tarihi falan gösteren takvimi nasıl ekliyosunuz acaba alta ?

Bnim doktorum hamile kalmadan istemisti hormon testleri yaptirmistim onu yaptırırken aradan cikartalim demisti bu test sonyclarina gore gecirdigin hastaliklara kadar hersey cikiyo benim raporumda sarilik hoc olmamisim ve vucudum sarilik mikrobunu tanimiyo diye çıkmıştı ssi yaptirmalisin demişti

yaa walla sorma cnm yaa bende 9 kutu iğne var suan keske hepsini hemen almasaydım diyorum o tedirginliği bi türlü atamıyo insan üstünden...inşallah cnm inşallah sonuna kdr iğneleri vurmayı nasip eder Allahım...

Gecen hafta sali öğrendim bu cuma yani sevgililer gununde gitcez kesemizi goremeye Allah nasip ederse ins herkes boyle guzel haberler alir

Benimde minik daha keseyi bile görmedik kalp atisi 6.yada 7.haftada duyuluyor sanirim

ooo ne güzel, insallah güzel haberlerle gelirsin canim...
amin insallah herkese allahim nasip etsin.
isteyen herkese versin.
evlatsizlikla sinamasin allahim kimseyi

Bnde oylr ogrendim yumurtlama zamanindan itibaren 10 gun say ozaman ogrenebilirsin hamileligi adetin gecmesine gerek yk:)

hmm ama kan testi yaptirdin degilmi?
idrar testinde cikmiyor adet gecikmen olmadan....
burda öyle bir imkanim yok...kan testi istedigin zaman yaptirmaya

benim doktorum akıllı canım , adam test yapmadan verdi coraspirini hamile kalana kadar neler yaşadım , bilseydim önceden başlardım coraspirine

Ilk idrarda pozitif çıktı sonra kana gittik idrardada 5 gun oncesine kadar çıkabiliyor :) silik cikiyo ama cikiyo işte yumurtlama tarihinin ustune 10gun eklersen o gun idrardaki gebelik testindede varsa çıkıyo

Bende hamile kalmadan önce hormon tahlillerimi yaptırmıştım canım.
Bu tahliller farklı gebe kaldıktan sonra yapılanlar var içinde.
Açlık kan şekeri
hemogram falan var ama gebelik içinde tahliller var.

Ilk idrarda pozitif çıktı sonra kana gittik idrardada 5 gun oncesine kadar çıkabiliyor :) silik cikiyo ama cikiyo işte yumurtlama tarihinin ustune 10gun eklersen o gun idrardaki gebelik testindede varsa çıkıyo

hmm bende cimamisti bos gebelikte...bende yaptim adetim gelmeden bir gün önce, silikte cikmamisti

yaaa cnm zaten calısırken o kadar bıkmıstım ki topuklulardann işten ayrıldıgımdan beri 1 kere bile giymedimm zor da kalmadıkca da giymem:))

ben çalışıyorum , ama giymiyorum artıkın bıraktım , sen negüzel evdesin çek üstüne eşorfmanları ohh dolan evin içinde rahat rahat , benim de yakındır inş

kromozomlarda sorun olsaydı tüp bebek önereceklermiş...bizim bütün testler bittiğinde dr um gayet rahat ve kendnden emin bi şekilde hiçbi sorununuz yokk bebeğiniz olmaması için hiçbi sebep yokk önceliklee stresten uzak tut kendinidedii ve şöyle bi örnek verdii bnm cok hoşuma gitmişti size de anlatayım:)

bir ilişkide biz erkekler milyonlarca sperm yolluyoruz içeriye ve o kadar eziğiz ki yumurta bunlardan sadece 1 tanesini seciyo kendine eş olarak...rahimin içini bi otelin balayı odası gibi düşün,sen ne kadar rahat,stressiz olursan yumurta ve sperm o odada o kdr rahat ve huzurlu olur ama stres yaparsan onlar orda rahat edemezler ve biz bu oteli begenmedik baska bi otele gidelim diyip ordan cıkarlar...ama cıktıklarında gidecek baska bi otel maalesef yoktur düşükk gercekleşir dedi...

dr bana bunu anlattıktan sonra gercekten herseyi cok kafama taktıgımı ve stres yaptıgımı farkettim ve o günden itibaren acaip rahatlattım kendimi dogru zamanda ALLAHIM nasip edecek inşşallah bize de evlat sahibi olmayı diye düşündüm hep...Allah tedavisi mümkün olmayan dert vermesin hiçbirimize,bol bol dua edin ben inanıyorum ki Allah hiçbirimizin kucagını boş bırakmayacak,dualarımızı geri cevirmeyecektir...

regliden 3 gün önce evde test yaptım cok silik cıktı ama cıktı anladım hamile oldugumu...

ben çalışıyorum , ama giymiyorum artıkın bıraktım , sen negüzel evdesin çek üstüne eşorfmanları ohh dolan evin içinde rahat rahat , benim de yakındır inş

ayy evet yaa süreklii dinleniyorumm evi toparlıyorum yemek yapıyorum sonra yine uzanıyorum cok keyifli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…