2 keremi allah yardimcin olsun canim...
bir kere bos gebelik geciren birdahasina gecirmesi mümkün degil diye biliyorum ben...
allahim cümlemizin yardimcisi olsun..
önce bilemedilermi kan pihtilasmasini?
Ben 10.ayimda hamile kaldim beklemek cok zor Allahim hemencik sağlıklı gebelikler versin ins
Tsk ederim canim hisbulduk senin kac haftalik bebekin
Ben 10.ayimda hamile kaldim beklemek cok zor Allahim hemencik sağlıklı gebelikler versin ins
Tsk ederim canim hisbulduk senin kac haftalik bebekin
ilk gebelik boş gebelik oldugunda bunu normal karsılıyo dr lar ve arastırma geregi duymuyolar cnku 2. gebeliklerin boş olması cok düşük bi ihtimal...ama maalesef bizde tekrarladı ve ondan sora testlerimiz yapıldı,kromozom analizi testlerinde sorun cıkmadı Allaha cok şükür ama trombofili panelinde pıhtılasma tespit edildi...
ben reglimden 3 gün önce öğrendim hamile oldugumu ve hemen o gün dr a gttim smdi iğne kullanıyorum dün keseyi gördükk ama tabi daha cok minik ,cuma günü tekrar cagırdı bakalım kese gelişimini izleyecekmiş belki de bebeği görebilirim umuduyla çağırdı ama ben strese girmiyim diye bana belli etmedi dr um ben öyle düşünüyorum...
pıhtılasma raporu dediğim o işte cnm:) su genlerde mutasyon saptanmıstır falan yazıyo yaa o yanii bakma rapor dedğime:)
Gecen hafta sali öğrendim bu cuma yani sevgililer gununde gitcez kesemizi goremeye Allah nasip ederse ins herkes boyle guzel haberler alirtsk ederim canim...aammiiiinnnnn beklemek cok zorrrr....
allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin....
ne zaman ögrendin hamile oldugunu? doktor randevun ne zaman?
5+2 deyiz bugünn biz biraz miniğiz daha kesemizi gördük ama kalp atısını ne zaman görücez bilemiyoruz:)
Bnde oylr ogrendim yumurtlama zamanindan itibaren 10 gun say ozaman ogrenebilirsin hamileligi adetin gecmesine gerek yk:)allahim hayirlisini versin...
bu kromozomlarda bir sorun olsaydi, o zaman ne yapila bilirdi?
ben bir senedir doktor tedavisindeydim, yani testler yapilmisti bende....haplar verildi falan, ama o testler yapildimi bilmiyorum
ayyy ne kadar heycanli olyuor degilmi...ümit ediyorsun sonrada doktorun agzindan cikan o bir kac kelime yaa seni dünyanin en mutlu kisisi yapior yada dünyan yikiliyor...
bana doktorum yok dediginde ümidi tam kestiginde cok kötü oldum
regilinden 3 gün önce nasil ögrendin hamile oldugunu?
sevgili pıhtılı arkadaslarım: ))
yani inan bu konuyu ben daha çözemedim...benim dr um özel hastanede o bana dediki devlet hastanesine yada sgk anlasmalı bi özel hastaneye gidip dr a pıhtılasma raporunu göster,hamile oldugunu ve hamilelik süresince clexane kullanman gerektigini söyle sana ilaç kullanım raporu yazacak o raporla ilacı eczaneden katılım payı bile ödemeden alabileceksin dedi...hamileliği öğrendiğim gün cuma öğleden sonra oldugu için devlet hastanesine pazartesiye kadar gidemedim o yüzden de ben ilk iğneyi parayla aldım 93.5 tl ydi 10 tanesi...
sonra rapor cıkarttım eczaneye götürdüm ama raporda katılım payından muaftır yazmasına ragmen sistem katılım paylı cıkarıyo heralde saf dr raporu hazırlarken biyerde eksik bişeyler yaptı...
anlayacagınız bnde yarın dr tekrar gidip raporu düzelttiricem eger rapor cıkarmazsak kullandıgımız her 1 kutu iğne için %20 gibi bi rakam katılım payı ödeyecegiz arkadaslar...
selam arkadaşlar
bende bugün kan tahlillerimi ve idrar tahlilimi verdim.
Aç karnına 4 tüp kan aldılar biraz midem bulandı ama dayanabildim çok şükür :)
Bugün tam 6 haftalık olduk bizde :)
cumartesi günü sonuçlarımızı doktorumuza göstericez hemde miniğimizin kalp atışını duyucaz inşallah
Şimdiden ççookkk heyecanlıyım :)
Sizden tahlilleri istedi mi doktorlar ?
Etrafımdaki bütün hamileler de yaptırmışlar,rutin bi kontrolmüş haberiniz olsun..
Canım hergün iğne olunca insan daha resmi, daha göz doldurucu bir rapor bekliyor insan :)))
İnşallah sonuna kadar sorunsuz gideriz hepimiz canım.Bugün 2. kutu iğnemi aldım, ilk kutudan 4 tane kaldı ama aklımda hep inşallah iğnelerin hepsini vurmayı Allah nasip eder, düşük, kanama vs. olup da herşey son bulmaz...
Gecen hafta sali öğrendim bu cuma yani sevgililer gununde gitcez kesemizi goremeye Allah nasip ederse ins herkes boyle guzel haberler alir
Benimde minik daha keseyi bile görmedik kalp atisi 6.yada 7.haftada duyuluyor sanirim
Bnde oylr ogrendim yumurtlama zamanindan itibaren 10 gun say ozaman ogrenebilirsin hamileligi adetin gecmesine gerek yk:)
Ne demek canım benim, bu konunun ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum o nedenle küçücük bir faydam bile olsa mutlu olurum, istediğini sorabilirsin bildiğim kadarıyla anlatırım her zaman.Coraspirini bana da verdi doktor, pıhtılaşma tespit edilir edilmez coraspirini kullanmaya başladım, hala da devam ediyorum.Bir de coraspirinin hamile kalmayı kolaylaştırdığı hakkında bir bilgi okumuştum, belki de ondan vermiştir...
ooo ne güzel, insallah güzel haberlerle gelirsin canim...
amin insallah herkese allahim nasip etsin.
isteyen herkese versin.
evlatsizlikla sinamasin allahim kimseyi
hmm ama kan testi yaptirdin degilmi?
idrar testinde cikmiyor adet gecikmen olmadan....
burda öyle bir imkanim yok...kan testi istedigin zaman yaptirmaya
Bnim doktorum hamile kalmadan istemisti hormon testleri yaptirmistim onu yaptırırken aradan cikartalim demisti bu test sonyclarina gore gecirdigin hastaliklara kadar hersey cikiyo benim raporumda sarilik hoc olmamisim ve vucudum sarilik mikrobunu tanimiyo diye çıkmıştı ssi yaptirmalisin demişti
Ilk idrarda pozitif çıktı sonra kana gittik idrardada 5 gun oncesine kadar çıkabiliyor :) silik cikiyo ama cikiyo işte yumurtlama tarihinin ustune 10gun eklersen o gun idrardaki gebelik testindede varsa çıkıyo
yaaa cnm zaten calısırken o kadar bıkmıstım ki topuklulardann işten ayrıldıgımdan beri 1 kere bile giymedimm zor da kalmadıkca da giymem:))
kızlar ya benim bu kahverengi lekelerim hala geçmedi.Dr olabilir korkma dedi ama engel olamıyorum tedirgin oluyorum
allahim hayirlisini versin...
bu kromozomlarda bir sorun olsaydi, o zaman ne yapila bilirdi?
ben bir senedir doktor tedavisindeydim, yani testler yapilmisti bende....haplar verildi falan, ama o testler yapildimi bilmiyorum
ayyy ne kadar heycanli olyuor degilmi...ümit ediyorsun sonrada doktorun agzindan cikan o bir kac kelime yaa seni dünyanin en mutlu kisisi yapior yada dünyan yikiliyor...
bana doktorum yok dediginde ümidi tam kestiginde cok kötü oldum
regilinden 3 gün önce nasil ögrendin hamile oldugunu?
ben çalışıyorum , ama giymiyorum artıkın bıraktım , sen negüzel evdesin çek üstüne eşorfmanları ohh dolan evin içinde rahat rahat , benim de yakındır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?