Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412
Buda kapı süsümüz.
Eki Görüntüle 1185413
Instagramda bir sürü şey var güzel güzel modeller var bakabilirsin canım bak Buda lohusa takımımız :)
Eki Görüntüle 1185414 Eki Görüntüle 1185414
bayıldıııııııııııııııııııım bunlara. nereden aldın bunları söyleeeeeeeee:)))
Teşekkür ediyorum :)) instagramdan aldım canım henüz elime geçmedi yani hepsi yapım aşamasında :)) ama güvenilir insanlar ütünü yapmadan parayı ödeniyordum falan referansları da var oldukça dilersen instagramdan varsa tabi verebilirim isimlerini. Yada whatsapp için numaralarını da verebilirim)
ayyyy çok tatlılar çok beğendim maşallahbeni bu bebek çok kararsız yaptı yaw :26: normalde kendimle ilgili olsa her şeye hemen karar veririm ama bu konuda her şeye bakıyorum çok yorucu oluyor aslında hemen karar verip almam lazım. İnstagramdan alıyorum bişeyler zaten teyzesi :)
loğusa takımınıza da bayıldım harika harika!
güle güle kullan canım... Sen tüm eksikleri gidermişin maş.
Canım hepsini instagramdan aldım varsa instagramdan veriyim isimlerini bak canım. Ayrı ayrı kişiler ama. Cok teşekkür ediyorum canım :)
Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye
Bir tanıdığınız karyola verecekti oda yapacaktın diye aklımda kalmış , o zaman uyku setine gerek kalmıyor tabi ...
Civile gittim geçen akşam orada da var bakabilirsin , ki zaten yarın gidecek siniz. Hadi bakalım güzel güzel alışverişini halledersin
Teşekkür ediyoruz cok cok :) evet bitti cok şükür artık kuş gibi hafif hissediyorum kendimi :))
Kapı süsünü yapan kişi: minikkecedukkaniminstagram adreslerini alabilirim canım sana zahmet:) ohhh internetten halletmişsin işlerini hep:) ben internetten sadece bebek bakım malzemelerini aldım, diğerlerine koşturup duruyorum:)
Civilde var mıydı? Doğru oraya bakıyım bi önce :) İyiki hatırlattın canım.
Tanıdığımız karyola verecekti ama adama kayınpederi laf söylemiş. Adam da sinirlenmiş. Adam eşime çok mahcup oldum sana karşı demiş. Eşim de ne demek sorun olmasına ben üzüldüm falan demiş işte öyle :)
İnşallah sorunsuzca hallederiz. İstemediğim bi şeyi almam. Eşime de söyledim. Baban da inşallah her şeye karışmaz dedim
Biraz fazla burnunu sokar da her şeye. O gelmese daha iyi olurdu aslında. Ama bunu söylemedim tabi. Eşim bana küser o zaman
Cok teşekkür ediyoruz teyzesi benim aklımda senin ayakkabılar kaldı bende onlara bayıldım eşime diyorum bak bizede boyle hediye alacaksın yoksa olmaz :)) emir vaki yapıyorum artık :)) ben kanaviçe yapanda buldum 60 TL ye yapacak ay herkes 80-100 arasında fiyat veriyordu delirdim kızımın ayak izini yaptırcam nasıl olacak bilmiyorum ama olacak üstüne sonra doğdugu saat gün Boyu kilosu yazacak cok heyecanlıyım ya biran once doğsa keske :) ee annesi ilk bebişimiz ve karar vermek inanılmaz zor oluyor tabi haklısın ben bunları seçebilmek için ne kadar uğraştım hala acaba baska mı seçseydim diyorum ama gecti artık :) sen ne alıyorsun instagramdan? Ya bide bana aslında arabada bebek var olayı lazım el işi istiyorum ama hiç güzel ornek bulamadım
Evet cok şükür. Dün gece yine alışveriş yaptık ve cok şükür sona geldik. 2. Gecelik, 2. Sürülen bide otokoltıgumuz kaldı onlarıda aldık mı bitiyor inşallah :)) şimdi 4 Yelek 2 hırka takımını hepsinin patikleri şapka falanda var 180 e anlaştık. Birtane yeni doğan hırka takımını 50 tl kapı süsümğz 80 battaniyenin teki 150 diğeri 80 lohusa takımı da 60. Eğer fiyatlar uygun gelirse verebilirim numaralarını yapanların. Bide ben bunlara özel olarak sipariş verip yaptırıyorum. Eğer varsa istediğin bit model yapıyorlar yani.
merhaba canım hamiş arkadaşlarım:) hayırlı cumalar hepimize. bebişlerinize isim olarak neler düşündünüz? beb,şim babası hüma, nehir, asya isimlerini düşündü. ama çok kararsız kaldık
Kapı süsünü yapan kişi: minikkecedukkanim
Lohusa takımını yapan kişi: sipariss
Battaniyemizi yapan kişi: Littlestarbattaniye
Başka ne vardı unuttum :)
Ayaklarda şişme oluyor mu canım , benim doktorum yazın olacak dedi de . Benim çok sıcak havada şişiyor
günaydın:) evet bir hafta daha bitti, daha büyük göbişlerimiz oldu:)
Canım hepsini instagramdan aldım varsa instagramdan veriyim isimlerini bak canım. Ayrı ayrı kişiler ama. Cok teşekkür ediyorum canım :)
Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye
Benim de sol ayak bileğim şişiyor ve bastırınca ağrı oluyor,anlamadım neden
Daha büyük göbişler, daha tombik bebişler
Canım Allah kolaylık verecek inşallah sana, hiç şimdiden düşünüp moralini bozma, hiç bir sorun olmadan atlatacaksın ben eminim.
Canım bu foto paylaşımı yeri değil mi? ne olur yalnış anlama ama ben bilmiyorumlohusa gecelik ve terlik takımlarını beğendim . Onları da instagram dan aldın değil mi , iyi günlerde kullanın
tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsinKızlar bu karyola koruyucu tek olarak satılan yer bulamıyorum , yaptırayım desem her yer yapmıyor yapanlarda 100 den aşağı fiyat vermedi , nasıl halledeceğim ben bunu :26:
kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu krampKızlar dün karnıma 2 kez çok feci kramp girdi kıpırdayamadım bile. bugün de böyle altlarda kasıklarımda hatta daha da aşağılarda ara ara ağrı gibi bir şey oluyor. Bunlar normal mi? ben bu hafta 24. haftaya girdim ondan mı? sizde de oldu mu? yarın doktoruma sorcam ama dayanamadım önce sizlere sorayım dedim.
Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412
doğumdan çıkar çıkmaz lohusa takımımı giymiştim pijama idi benimki sonuç iki saat geçmeden çıkarmak zorunda kaldım kanama nedeniyle 1 gece bile kalmadım hastanede ama 2 kez değiştirdim çok olması iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?