2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben zaten rahatlığından ve umursamaz tavrından bıktım .Doğuma hastaneye gelir canım ,eve de gelir her şey olup bittikten sonra gelirler hemde sık sık
Zaten yapayım mı diye ararsa yapma diyeceğim . İstemiyorum .Çok şükür alacak imkanım var alırım . Eşim de hayatta ailesine laf söyletmez , kızımda inşallah böyle saygılı bir evlat olur Amin ...

ay ben de yatağımı özlerim valla :) köpüşleri bırakmak çok zor olur zaten sana aklın onlarda kalır..

:) ay aynı şeyi ben de düşünüyorum biliyo musun? yükselen burç sezeryan olup planlı olursa ve sabah yaparsam yükseleni akrep olacak.. Sen ne istiyorsun yükselen burç :)

Sen kuaföre gitmeyi bırak bazı hastanelerin doğumdan sonra kuaför hizmeti var, odaya gelip anneye fön çekiyorlar

Benimki biraz mecburiyetten cnm:)) herseyininrernetten almaya calisiyorum birda hic magaza yok duye ama insan aldigi seyleri once gormek dokunmak istiyo... Gerci cok eminim burda butun magazalar olsaydi bile gider orda bakar begenir sora gelir internetten siparis verirdim ben biraz rahatima duskunum:)

Ahh canim benim cok saoll:) annemler saolsun ist ten heraeyi halledip gelicekler bnde hevesim kalmasin diye internetten biseyler aliyorum iste:)

Damlacim ben hepsini cok cokk begendimm gule gule kullan insallah cnm:) yelek ve hirkalari cok merak ediyorumm geldiginde resimlerininpaylasirmisinn:)

Herkese günaydın arkadaşlar, bir haftayı daha bitirdik çok şükür

Gunaydinn tatlimm:) bu hafta bitsin sali gunu kontrolumm var heyecanliyimm:)

Ben duvar kagitlarinda cizgiliden yanayim ama sen simdi hepsini biarada gorup butun olaeak dusununce hangisi gozune dhaa hos geliyosa onu yaptir canim sanki cok fiyonk detayi fazla olur gibi geldi dusununce ama gormedigim icin yaniltmak da istemem

Canım bence tek duvara yap duvar kağıda. Nefes alamıyormuş ya oda genelde bebeklerin oldugu odada duvar kağıdı önermiyorlar diye biliyorum. Onun dışında fiyonka puantiyeli daha mı cok yakışır bilemedim ki görmeden de birsey diyemiyorum şimdi

Sancı geldiğinde hemen doğum olmadığı için her türlü bakımlı gidebilirsiniz kızlar :))

60 tl çok ta değil aslında , el emeği var orada :)
Ben smol giyecek kızdım ama , eskide kaldı
Evdeki takımım pijama lı 3 lü takım . Birde gecelikli takım alırım . Bence de gecelik candır :)

Aslında var elimde siparişi ettiğim modeller bak buradan beğenecekmisin merak ettim :)

Çok çok teşekkür diyorum bu arada yorumlarını bekliyorum nasıllar? Daha henüz yapım aşamasına başlamamış olabilir bayan o yüzden soruyorum

üfff ben de çizgili çok seviyorum ama alakasız mı durur bilemiyorum açıkçası ben de fiyonkla boğmayayım odayı diye düşünüyorum.. Düşün düşün kafayı sıyırcam yakında

Canım alacağım kağıtlar hava alabilen ve antialerjik özelliğe sahip. İki duvara yaptırmamın nedeni ise yatağı iki duvarın birleştiği yere koyacak olmam yoksa ben de tek duvar seviyorum. En iyisi ben buraya bir foto koyayım :)

oyyyy çok sevimliler ya bunların içine girecek bizim minnoşlar çok tatlı

Evet canım fotoğraf koy mutlaka. Bende First gibi Çubukçu seviyorum daha cok ama kurdele falan dedin aklım karıstı

İyiki kızın oluyor senin. Anasına bak kızını al demişler, sana da tıpatıp benzer inşallah. Amin.
Allah görüyor canım, sen eşinle aranı iyi tut, kayınvaliden de kendi çapında ne yaparsa yapsın. Ben anneanne ya da babaanne olsam sevinçten deliririm. İnsanlar ne kadar soğuk yürekli...

Ayy cok cokk begendimmm tatlimm ozelliklee 1-3-5. siralardakine bayildim:) ki ben normalde orgu pek sevmemm o yuzden merak ettimm ama cok basarilii gule gule giysinnn Henacik:)

oyyyy çok sevimliler ya bunların içine girecek bizim minnoşlar çok tatlı

Teşekkür ediyorum evet yaa bunların içine girecekler :s çok özlüyorum ben hena'yı doğsa da hemen giydirsekmkokusunu çeksek içimize

hepsi çok güzel güle gülekullansın inşallah. kayınvalidem bana 15 kadar yaptırmıştı ilk doğduğunda 2 tanesini giydirdim gerisi aynen duruyor penye yelek daha çok işimi gördü tabi nerde yaşadığına evinin sıcaklığına göre ihtiyaç değişir

Bana kalırsa saçlar fönlü gidilebilir ama makyajlı gidilmez. Makyaj malzemelerini alır, doğumdan sonra yapabilirsin. Ama ben yapacağımı sanmıyorum. Ben banyo yapıcam sancı geldiğinde. Rahatlatıyormuş :)

Nasıl yapacaksın sancı geldiğinde banyo anam kıvranırsın valla banyoda tek falan girme bide oraya doğuruverirsin :)

Bana kalırsa saçlar fönlü gidilebilir ama makyajlı gidilmez. Makyaj malzemelerini alır, doğumdan sonra yapabilirsin. Ama ben yapacağımı sanmıyorum. Ben banyo yapıcam sancı geldiğinde. Rahatlatıyormuş :)

Evet duş almak çok iyi geliyormuş sancı gelince canım. Ben malzemeleri yanımda götürmeyi planlıyorum fotoğraflarda güzel çıkayım bari saçımı da bi şekilde hallederim artık, görümcem toparlar bir düzleştirici ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…