Heh işte bileklerim şişiyor , doktoruma sordum havalar ısındıkça şişmeler olacak dedi . Ödem yapıyor
Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye
Damlacığım güle güle kullan...
geceliğine bayıldım.. harika müthiş.. aşık oldum vs diye abartabilirim ama gerçekten çoOOk beğendim.maşallah sende de endam var. çok tatlı bir anne olacağın gözümün önüne geliyor.. allah sağlıcakla huzurla giymeyi nasip etsin.. sorması ayıp ne kadara aldın.. bir tane ben de alıyım. çünkü önemli, ihtiyacım var.
kapı süsü de bayıldım tabi.. güle güle kullanın.
lohusa takımına yine bayıldım. harika.. güle güle kullan. yalnız birşey soracağım orada bir de kızına pabuç mu var? şirinlik diye mi koymuşlar.. yoksa giydirilmez herhalde..
Yok canım Hena'ya kadar bende sadece fotoğraf paylaşım yeri diye biliyordum ama artık değil, insanlar el işlerini burada yapıp satıyorlar. Cok güzel bir seçenek ev hanımları için. Iyiki teknoloji varda burdan para kazanıyorlar canım. Yok gecelik ve pijama takımımı netten aldım. Geceliği renkli dolaptan aldım pijamayı hatırlamıyorum. Terlik tac bir takım aynı takım kızım içinde var oda yine instagramdan :) niye yalnış anlıyor canım bende 3 ay oncesine kadar bilmiyordum arkadasım oradan çanta aldı da öğrendim
Kapı süsünü yapan kişi: minikkecedukkanim
Lohusa takımını yapan kişi: sipariss
Battaniyemizi yapan kişi: Littlestarbattaniye
Başka ne vardı unuttum :)
geldiğinde fotoğraflarını yayınlarsan sevinirim, bizde bayramda eşimle oturup alışverişimize başlıcaz inşallah, şimdi oruçken pek keyfi olmuyor, bu arada senin aldığın cicilerde gelmiş olur
bizimkisi erkek ama kız olsaydı Ayşe Mina olacaktı
sayfalara baktım, ne güzel insanlar el emeklerini değerlendiriyorlar
maşallah ne kadar hızlı ilerliyorsunuz ara ara okudum yazdıklarınızı
tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsin
kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu kramp
Sezeryan mı oldun peki? Evet bende hastaneye 2 tane eğlencelik goturcem, ne olur ne olmaz kanaması şusu busu derken ne olacağı belli olmaz. Ben bide 2 gece kalacağım, 3 tane mi alsam acaba?Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412
doğumdan çıkar çıkmaz lohusa takımımı giymiştim pijama idi benimki sonuç iki saat geçmeden çıkarmak zorunda kaldım kanama nedeniyle 1 gece bile kalmadım hastanede ama 2 kez değiştirdim çok olması iyi
Sezeryan mı oldun peki? Evet bende hastaneye 2 tane eğlencelik goturcem, ne olur ne olmaz kanaması şusu busu derken ne olacağı belli olmaz. Ben bide 2 gece kalacağım, 3 tane mi alsam acaba?
Tamam canım ben baktım sipariss te buldum terlikli takımıkaça aldığını hatırlıyor musun ? Bende bir lohusa takımı var bohçada aldırmıştım :)
Onu akşam fırsat bulabilirsem paylaşayım ama smol beden olur mu onu bilemem şu anda oluyor . Birde gecelikli takım alırsam yeter .
Biraz araştırdım da bebeğime battaniye örtücem ben. Yorganların 1 yaşından küçük bebeklere kullanılması öneriliyor. Hem zaten kışa denk geliyor ve doğalgaz açık. Ev sıcacık olacak. Bebeğimi terletir yorgan. Yumuşacık ve kalın bir battaniye aldım bebeğime:) onu kullanıcam doğduğunda:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım neden 2 gece kalıcaksın? Sezeryande de 1 gece kalıyosun diye biliyorum?
geldiğinde fotoğraflarını yayınlarsan sevinirim, bizde bayramda eşimle oturup alışverişimize başlıcaz inşallah, şimdi oruçken pek keyfi olmuyor, bu arada senin aldığın cicilerde gelmiş olur
bizimkisi erkek ama kız olsaydı Ayşe Mina olacaktı
sayfalara baktım, ne güzel insanlar el emeklerini değerlendiriyorlar
Bende 1 gece diye biliyorum ama bu hastanede ili gece tutuyorlarmıs. Ben zaten hastanede yatmayı sevmiyorum. Nefret ederim hastanelerden. Hemen kaçmaya çalışacağım :)) eger sabah alınırsam doğuma ertesi sabah çıkarım bence ama gece alınırsam 2 gece olur Heralde
ama canım zaten sen planlı sezeryan düşünüyorsun değil mi? Saatini de kendin ayarlayabilirsin öyle bir durumda sabahtan girersin doğuma. İnşallah çok kalmazsın hastanede ben de sevmiyorum insan bir an önce evine gitmek ister.
Çok anlayışlı bir gelinsin maşallah sana :) O adamın k.p ne karışmış anlamadım , ne olur yani duracağına versin birileri kullansın . Ne güzel oda yapacaktın
Vermiş olsaydı civilde erkek çocukalar için uyku seti vardı bayıldım çok güzeldi , neyse alırsınız ilerde yada gerek kalmaz direk çocuk oda takımı alırsınız.
Eşim geçen annesine kumaşını alıp versek karyola için yan koruma dikebilir misin dedi , mağazadan bak nasıl birşey olduğuna sen dik dedi , mağaza yok burada çarşıya inmem lazım inemem şimdi dedine maddi ne manevi yardımı var . Allahım sana havale ediyorum . Eşimde hala tamam annecim diyor
Yorgan kullanilmasi mi öneriliyor kullanilmamasi mi? Bnm de kv yun yorgan yaptrym mi dedi, ew nasisa sicak diye masraf etmeyn dedm ama??
maşallah ne kadar hızlı ilerliyorsunuz ara ara okudum yazdıklarınızı
tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsin
kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu kramp
Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412
doğumdan çıkar çıkmaz lohusa takımımı giymiştim pijama idi benimki sonuç iki saat geçmeden çıkarmak zorunda kaldım kanama nedeniyle 1 gece bile kalmadım hastanede ama 2 kez değiştirdim çok olması iyi
Geçekten var mı ikeada çok teşekkürler canım :)
Peki sende de bastırınca ağrı oluyor mu canım? Bir de çaresi neymiş, ne yapacakmışız ? Ben haftaya gideceğim doktora o zaman soracağım...
Ben bazen basamıyorum üstüne o kadar şişiyor yani . Acıyor ... Çaresi ben sana söyleyim serin yerlerde klimalı ortamlarda bulunacağız o zaman şişmiyor
Doktorum bana havalar ısındıkça olacak dedi . Serinleyince geçecek hayırlısıyla
yok normaldı benimki. sabah 9.15 te oldu öğleden sonra çıktım. planlı sezeryan genelde sabah erken saatte alıyorlar 8 mesela ertesi gün çıkıyorsun 2 gece kalmazsın bence bir lohusa takımın varmış 2 gecelik bir pijama takımı daha olsa yeter sanırım gecelik kullanmak daha rahat ben pijama kullanmıştım bu sefer gecelik alacağım inşallahSezeryan mı oldun peki? Evet bende hastaneye 2 tane eğlencelik goturcem, ne olur ne olmaz kanaması şusu busu derken ne olacağı belli olmaz. Ben bide 2 gece kalacağım, 3 tane mi alsam acaba?
Vet bide benim köpeklerim varya cok özlerim ben onları :s hemen eve gecmek istiyorum o yüzden. O hastanenin o buhranlı kokusu beni benden alıyor. Evet planlı sezeryan olacak inşallah. Saati de ayarlamak lazım aslında yükselen burç için :) Hatta süslenip püslenip gideceğim hastaneye. Ya biyerlerde okudum sezeryan ameliyata girmeden once kızlar kuaföre falan gidip saçlarını yaptırıyorlarmış Allah askına o ameliyattan sonra dermanları kalıyor mu o süsü püslü tutmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?