Bence sonuncusu daha güzrl
Bende 1.ve 3. beğendim sonuncusu daha ağır bastı hatta:)) ama sarı birşeyler almakta lazım derler yeni doğan sarılığı için (batıl inanç) diğer renklerden aldıysan 2.de alternatif olabilir.Güle güle giysin bebişin
teşekkürlerr epidural normal tercih ederdim ama.. hayırlısı ile kucağımıza alalıminşallahBence de hastane mesafesini de göz önüne almak lazım hele İstanbul'da.. birde haftaiçiyse yandık :)
Ne güzel iste normal normal doğmuş darısı da bizim başımıza inşallah Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.Amin.
kızlar doktordan geliyorum bir sürü tahlil verdim hepsi saat 4 de çıkacak.iki kez ultrasona girdim birinde tshım 4.8 çıkmıştı diye tiroidi hormon ilacı vermişti doktor 25 mg onu bitirdim acaba boğazımda nodul falan oluşumu var mı diye diğer ide normal kontrol amaçlı olan kadın doğumda oldum.o kadar şişim ki kızlar gizli tansiyondan şüphelendi Allah dan o temiz çıktı. bebişim 1142 grammış.iyi kilosu dedi ama bilmiyorum . başıda aşağıdaymış inşallah hep öyle kalır çünkü normal doğumu çok istiyorum..dört boyutlu bide fotografını aldım çok tatlı ALLAH ım herkese bu mutluluğu yaşatsın..bu kiloyla giderse acaba kaç kilo olarak doğar diye merak ediyorum bi fikriniz var mı kızlar? bide normal doğum için illa çatı muayenesi şart mı ?
kızlaarr biz beşiğimizi kurdukk :)
ben de sabun istiyorum oğluşuma :) henüz araştırmadım sen bakabildinmi
teşekkürlerr epidural normal tercih ederdim ama.. hayırlısı ile kucağımıza alalıminşallah
son anda sürpriz yaşamamak için yapılması lehine bence çatın daar ise beklemezsin allah korusun sana veya bebeğe zararlı bir durum çıkmasın ortaya acısından mı yoksa doktordan mı çekiniyorsun muayene için
kızlar doktordan geliyorum bir sürü tahlil verdim hepsi saat 4 de çıkacak.iki kez ultrasona girdim birinde tshım 4.8 çıkmıştı diye tiroidi hormon ilacı vermişti doktor 25 mg onu bitirdim acaba boğazımda nodul falan oluşumu var mı diye diğer ide normal kontrol amaçlı olan kadın doğumda oldum.o kadar şişim ki kızlar gizli tansiyondan şüphelendi Allah dan o temiz çıktı. bebişim 1142 grammış.iyi kilosu dedi ama bilmiyorum . başıda aşağıdaymış inşallah hep öyle kalır çünkü normal doğumu çok istiyorum..dört boyutlu bide fotografını aldım çok tatlı ALLAH ım herkese bu mutluluğu yaşatsın..bu kiloyla giderse acaba kaç kilo olarak doğar diye merak ediyorum bi fikriniz var mı kızlar? bide normal doğum için illa çatı muayenesi şart mı ?
kızlaarr biz beşiğimizi kurdukk :)
Çok mu zor oldu acaba doğumun..bize konuşmak kolay tecrübe olmayıncaÇatı muayenesi olmak çok zor mu acaba?
Kızlar bizim karyolamız yarın gelecekti ertelettim . Hemde 1ay sonraya . Odayı badana yapıp hazırlamak istiyorum , hemde erken diye ertelettim :26:
yaa açıkçası son bir saat zordu bağırmaktan bir hal oldum ama çıktığı anda bitiyor tüm zorluk o yüzden epidurali çok istemiştim nasip olmadı. çatı muayenesi bence yapan doktora göre değişiyor kimi çok acıtıyormuş ben hiç hissetmedim bile
Badanayı şimdi yap ama iyice havalanır o zamana kadar:)
Bence daha iyi olmuş. Park yatağı kurunca hiç kaldırmak istememiştim
Kaldırınca zor oluyor
Bayram tatilinde yapmayı düşünüyoruz canım , odada bilgisayar masası var koyacak yer bulursam oda yapacağım :)
Evet onu da düşündüm , sürekli bakar dururum . Daha 2.5 ay var hayırlısıyla
Hepsi olur canım inşallah. Zamanımız var:) Zaten ağustosta halletmiş olucaz her şeyi :)
Ağustosta halletmiş mi olacağız , ben karyolayı ağustosun orasında getirin dedim geç mi acaba ?
Ben badana yaparım , halısını alırım perde yaparım . En son getirir kurarlar .
Geç değil canım. 1 buçuk ay oluyor doğuma. Eylül başı bizim çantamıza varana kadar her şeyimizin hazır olması lazım. Ağustos bitimine kadar vaktimiz var yani.
Kızlar size bi soru sorucam.
Şimdi benim doğumum 1 ekim.
Kamu personeli sınavı da 28 eylülde. Sizce başvurumu yapayım mı? 2 gün kala doğum yapar mıyım dersiniz? :/
Geç değil canım. 1 buçuk ay oluyor doğuma. Eylül başı bizim çantamıza varana kadar her şeyimizin hazır olması lazım. Ağustos bitimine kadar vaktimiz var yani.
Kamu personeli sınavı da 28 eylülde. Sizce başvurumu yapayım mı? 2 gün kala doğum yapar mıyım dersiniz? :/
Eki Görüntüle 1185137
yandan çıtçıtlı badi bu oluo cnm. bunlar ilk ayda çok lazım oluo. bebeğin göbeği düşene kadar rahat pansuman yaparsın. tavsiye derim. aziz bebe iyi bir marka ayrıca geçende LC waikiki de de görmüştüm. ama bebe mağazalarında daha çok çeşit var. bağcıklı ben hiç kullanmadım. ilk haftlarda üst zıbın kullanıosun ama çok fazla alma bence badiler daha kullanışlı oluo. zıbınları kısa süre kullanıosun. külota hiç gerek yok. külotu tuvalet alışkanlığını öğretmeye başlayınca kullanırsın şuan hiç lazım değil. iç çamaşırı olarak sadece alttan çıtçıtlı badi kullanacaksın hep. alt zıbın ise hiç duymadım. bizim bebekler kışa gelecekleri için inşallah patikli altlar lazım olacak veya tulumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?