2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle canım çok doğru bilgiler yazmışsın. Aralıkları 5 dakikaya düşene kadar evde sancı çekmek daha doğru. Ama hastane eve uzaksa bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Bence de hastane mesafesini de göz önüne almak lazım hele İstanbul'da.. birde haftaiçiyse yandık :)

Ne güzel iste normal normal doğmuş darısı da bizim başımıza inşallah Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.Amin.

Benim iş yerim oraya yakın , öğle arada 1 saatlik hemen bakacağım . Perili çok beğeniyorum ama bakalım . Ne kardı canım fiyatları ?

Canım çok değişiyor... 1 top 5m2 imiş.. 80 tl , 85tl , 110 tl , 60 tl çok değişiyor.. Birde dükkandan dükkana çok değişiyor... Bir dükkanda Euro olarak satılıyor başka dükkanda tl.. İyice bakılmak lazım... Bende perili istiyorum ama dediğim gibi bakamadık çok yorgundum odanın rengi için gitmiştik... Eğer bulursak birbirimize haber verelim

cnm ne tembelliği baya baya iş yapıosun yani. yorma kendini sen. inşallah doktordan hayırlı haberli alırsın. suyun azaldıydı senin diye hatırlıorum inşallah çoğalmıştır cnm. sonuçları muhakkak yaz cnm.

Ben tek duvara yapmak istiyorum . 1 top fazla gelebilir onu ayarlarlar herhalde , tamam ben bulursam bilgilendiririm :)))

doğumdan sonra süslenicez canım biz de zaten ben bilemiyorum naparım sancının nasıl bi şey olduğuna bağlı :26:

inanmıyorum biz de o yeşil ile bunun arasında kaldık ama ben bunu seçtim çok teşekkür ederim canım, beğenmene çok çok sevindim sizinki de çok güzel gerçekten, belki biz de ilerde onu alırız

evet canım kabartmalı bir model çok güzel ama bakalım neye karar vereceğiz

çok teşekkür ederiz, senin de çok güzel kombinleyeceğinden eminim canım

cnm walla ben çizgiliyi biraz daha acık renk ve daha sık sık çizgiler seklinde hayal etmiştim ama yine de tercihim çizgiliden yana boyuna çizgiler odayı daha güzel gösterir herzaman:)

Canım zaten tam rengi bu değil istediğimin, daha uçuk bir pembe ve beyaz ama çizgilerini böyle istiyorum kalın olsun. Ay kafam iice karıştı :44:

çok teşekkürler canım, yorumun için amin inşallah daha güzelleri minnoş Doğa'nın olsun

Canım zaten tam rengi bu değil istediğimin, daha uçuk bir pembe ve beyaz ama çizgilerini böyle istiyorum kalın olsun. Ay kafam iice karıştı :44:

Ooo o zaman daha acikk pembe olacaksaaa tamm benlikk cok severim:) fiyonkluyi da begendim ben ama biseyleri kombinlerken herseyi cok birbiiryle uyumlu sevmem de o yuzden cizgili agir basti...yani duvarda fiyonk mobilyada fiyonk lambaderde de mi vardi yanlis hatirlamiyosam sanki cok fiyonk fiyonk olurmus gibi geldi ama hangisini yaparsan yap cok guZel olacagina eminim cnm oda takimi cok guzell guzel gunlerde kullansin Masal'imiz insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…