2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah canım iyi günlerde kullanın :)
Mothercare nin ürünleri güzel , carters nasıl canım ? o kampanya bitmedi zaten orada
Evi taşıma telaşını da tamamladığında değmeyin keyfine

Maşallah canım iyi günlerde kullanın :)
Mothercare nin ürünleri güzel , carters nasıl canım ? o kampanya bitmedi zaten orada
Evi taşıma telaşını da tamamladığında değmeyin keyfine

Teşekkür ederiz teyzesiii Cartersın kalitesi hakkında çok bilgim yok ama bu konularda hassas bir arkadaşım memnun ürünlerinden. Çok zevkli ürünler, yengeçli, balinalı falan. Hele kız kıyafetlerine bittim. Kızım olsaydı bütün mağazayı alabilirdim, o kadar ciciler Denizatlı bir üründe gözüm kaldı ama yakası biyeli gibi olduğundan erkeğe olmaz dediler. İnternetten de alışverişi var ve aldıklarını mağazadan değişim yapabiliyorsun. Herşey etiket yarısı üstelik. Ben çok beğendim tarzını.

Başvur, doğurursan girmezsin

kampanya nerede :)))

Carters te canım :)))

Tarzını bende çok beğendim . Hiç mağazada görmedim ama . İnternetten baktım bedenleri kalmamış canım ,

Canim billdigim kadariyla igneyi daha ilerleyen haftalarda yapıyorlar ikacim bittiginde gidicem zaten bakalım sorarım sukurler olsunki sancim yok herseyin hayırlısı

Carters te canım :)))

Tarzını bende çok beğendim . Hiç mağazada görmedim ama . İnternetten baktım bedenleri kalmamış canım ,

Bulunduğun yerde mağazası varsa, netten aldığının değişimini mağazadan yapabiliyorsun. Hani indirimi kaçırmamak için diyorum. Marks&Spencerdan da bu ay bayağı ürün aldım, bu ay iki kez indirim yaptılar. İlk aldıklarımı sonradan daha ucuza görünce üzüldüm.

Mothercarede avent biberonlar ve elektrikli süt sağma pompaları da çok indirimde. Henüz bu tarz alışverişler yapmadım, araştırmam lazım.

Canim billdigim kadariyla igneyi daha ilerleyen haftalarda yapıyorlar ikacim bittiginde gidicem zaten bakalım sorarım sukurler olsunki sancim yok herseyin hayırlısı

Tamam canım iğne işini sor sen.

Kızlar haklısınız. O halimle soru çözemem. Boşuna 40 liranın başını yemiyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki sende de bastırınca ağrı oluyor mu canım? Bir de çaresi neymiş, ne yapacakmışız ? Ben haftaya gideceğim doktora o zaman soracağım...

Canım benim kursa gittiğim ilk hafta fil gibi şişmişti, ağrımıştı, korkup eczanede tansiyonumu ölçtürmüştük. Neyseki normal çıkmıştı Sonrasında kursta hep ayaklarımı başka bir sandalyeye uzattım, hiç şişmedi. Tuzu da azalttım. Ayaklarını mümkün olduğunca kalp seviyene yakın olacak şekilde uzat. Çok bol su içiyorum, çişimin rengi neredeyse su gibi oluyor Burada bir arkadaşımız da soda içmenin ödem yapabileceğini yazmıştı ama henüz öyle bir etkisi olmadı bende. Günde 2-3 tane içiyorum, doktorum günde 2 soda iyidir demişti. Bir de doktorum bilekten aşağısının şişmesi normal, bilekten yukarısı şişmemeli demişti.

Son düzenleme:
Canım sen uyku seti alacak mısın karyola için ?

Bugün tecrübeli arkadaşlarla konuşuyorduk, uyku setini hiç önermediler. Yorganı ufacık oluyormuş ve bebek ufakken kullanılmadığından büyüyünce de işe yaramıyormuş. Yastık zaten kullanılmıyormuş. En iyisi kumaş alıp, ölçüne göre diktirmek dediler. Bana mantıklı geldi. Annem Taç nevresim takımı almıştı ama park yatağa da beşiğe de uymaz o. Ben de kumaş alıp diktirebilirim. Çarşafını lastikli yaptır dediler, aklıma yattı.

Canım baştan beri oluyor ara ara bende. Anneannem kız çocuklarına hamileyken hep topallamış. Hatta ben de başlarda ağrım çokken benim de mi kız olacak diye düşünür olmuştum. Ama sonra ağrı kayboldu, oğlum olacağını öğrendik Sıkma canını, dinlen.

Kızlar üç gündür bebişimin hareketlerini hissetmiyoruum :/

Son zamanlarda benim de hareketlerim eskisi gibi değil canım, değişiyorlar, büyüyorlar, hareketleri de değişiyor. Tatlı birşeyler ye ve uzan. Bize de haber et. lütfen.

canım bence de Ada ismi çok güzel, hatta benim isim listemin de 1. sırasında :)) ama ben de çok kararsızım, tek isim koymayı düşünüyoruz ama hala kesin şu olsun bu olsun diyemiyoruz... siz de fikir verin en azından daha rahat karar verebiliriz belki.
düşündüğümüz isimler :Ada, Arya, Doğa, Derin bir de 2 gün önce eşim Kayra da olabilir dedi :) sizce hangisi daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…