Çok sağol canım, bunlardan hiç yok. Alayım o halde.
Bugün deli gibi alışveriş yaptım, tutamadım kendimi. Mothercareden çıtçıtlı bodyler aldım yine. Carterstan aldıklarımı ise arkadaşlar görünce deli misin, bu kadar çok alma, giydiremezsin dediler. Büyük bedenlerle değiştireceğim bazılarını. Ama dayanamadım ki, Carters çok ciciiii ve %50 indirimde
Bugün kursum bittiiii. Şimdi ev taşıma telaşımız var. Sonrasında güzel bir tatili hakettik. Çok yordum oğlumu.
kızlaarr biz beşiğimizi kurdukk :)
Maşallah canım iyi günlerde kullanın :)
Mothercare nin ürünleri güzel , carters nasıl canım ? o kampanya bitmedi zaten orada
Evi taşıma telaşını da tamamladığında değmeyin keyfine
Maşallah canım iyi günlerde kullanın :)
Mothercare nin ürünleri güzel , carters nasıl canım ? o kampanya bitmedi zaten orada
Evi taşıma telaşını da tamamladığında değmeyin keyfine
Geç değil canım. 1 buçuk ay oluyor doğuma. Eylül başı bizim çantamıza varana kadar her şeyimizin hazır olması lazım. Ağustos bitimine kadar vaktimiz var yani.
Kızlar size bi soru sorucam.
Şimdi benim doğumum 1 ekim.
Kamu personeli sınavı da 28 eylülde. Sizce başvurumu yapayım mı? 2 gün kala doğum yapar mıyım dersiniz? :/
kampanya nerede :)))
Teşekkür ederiz teyzesiiiCartersın kalitesi hakkında çok bilgim yok ama bu konularda hassas bir arkadaşım memnun ürünlerinden. Çok zevkli ürünler, yengeçli, balinalı falan. Hele kız kıyafetlerine bittim. Kızım olsaydı bütün mağazayı alabilirdim, o kadar ciciler Denizatlı bir üründe gözüm kaldı ama yakası biyeli gibi olduğundan erkeğe olmaz dediler. İnternetten de alışverişi var ve aldıklarını mağazadan değişim yapabiliyorsun. Herşey etiket yarısı üstelik. Ben çok beğendim tarzını.
Canım bugün işyerime hamile bi kız geldi. Ağustos'ta doğum yapacakmış. Bebeği doğum kanalına girmiş. Doktoru iğne yapmış ciğerleri gelişsin diye. Erken doğarsa gelişmiş olsun diye. Sana böyle bi şey söyledi mi doktorun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Carters te canım :)))
Tarzını bende çok beğendim . Hiç mağazada görmedim ama . İnternetten baktım bedenleri kalmamış canım ,
mamas & papas canım :) herkes 1 ve 3 diyo bnm de aklım onlardaydı:)
Canim billdigim kadariyla igneyi daha ilerleyen haftalarda yapıyorlar ikacim bittiginde gidicem zaten bakalım sorarım sukurler olsunki sancim yok herseyin hayırlısı
Eki Görüntüle 1185567 odamiz boyle iste teyzeleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki sende de bastırınca ağrı oluyor mu canım? Bir de çaresi neymiş, ne yapacakmışız ? Ben haftaya gideceğim doktora o zaman soracağım...
Canım sen uyku seti alacak mısın karyola için ?
merhaba canım hamiş arkadaşlarım:) hayırlı cumalar hepimize. bebişlerinize isim olarak neler düşündünüz? beb,şim babası hüma, nehir, asya isimlerini düşündü. ama çok kararsız kaldık
kızlar birkaç haftadır kalçamda bir ağrı vardı, sanki damar damar üstüne bnmş gibi..bi oluodu bi geçiodu.. bgn uzandğm yerden kalkamadım çok fena ağrıdı =(( eşim brz ovdu belimi falan hafifledi, doktora yazdım siyatik agrısı olabilir, tek çözüm istirahat demişşimdi brz geçti ama yürürken hep ben burdaym diyor..ya tutuldum ya da rahim büyümesinden oldu, geçer inşallah =(
Kızlar üç gündür bebişimin hareketlerini hissetmiyoruum :/
eşimin annesi o küçükken vefat etmiş bnde ona jest olsun diye eger istersen 2 isimli olsun bi adı annenin adı olsun demiş bulundumm hamileliğimn ilk zamanalrında:) o da cok sevindi tabii...
şimdi bi adı Selda olcak yani 2. ad olarak Selda yı düşünüyorum o yüzden ilk isim biraz kısa olsa fena olmaz yani:) yıllardır kızım olursa adını DERİN koyucam derdim huysuz kocam sevmedi:) şimdi de aklımda Ada-Azra-Duru var... daha dogrusu Ada eşimin aklında var ama bnde sevdim fena gelmiyo kulagıma...ilerde kızımla büyükada heybeliada falan diye dalga gecmezlerse tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?