Canım o zamana inşallah doğum zamanı işin rast gider. Biz çok planlıyoruz ama bakalım doğum sancımız tuttuğunda nasıl olacak.. Yanımızda kim olabilecek hiç belli olmuyor şimdiden.hımm cnm ben napacağim bilmiyorum temmuz ayında ev değiştiricez işallah kv annemler hepsi antepdeler ben urfada koçişim okulda iken ya doğumum başlarsa ne yapcam eşim antepte anemlerde kalırsın şıkkınıda koydu ben koçişim yanımda olsun istiyorum kv bize gelsin diyorum kv okuma yazması yok benimle nasıl dr gidecek bilmiyorum tansiyonuda var heycanda ne yapacağini bilmez kafam çok karışık yaa:26::44::44:
Çoook sevindim canım, sayfayı açınca ilk sana baktım randevudan dönmüş mü diye, ilk de senin haberini gördüm, bugün çok güzel başladı maşallah. Allah daha nice nice kontrolden böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin, sana ve hepimize:)
Darısı başına canım napalım hepimiz bekliyoruz kukuma kuşu gibi:) bir hafta sonra haberleri senden alcaz inşallah...
Sen zaten bütün gün boş yere bekliyorum demiştin, idarecinden rica etsen birkaç saat uyusan toplantı odasında kendine gelirsin inşallah, benim de hala arada öyle batmalarım oluyor ama sürekli olmadığı için üstünde durmuyorum, birşey yomtur inşallah ya gönlünü ferah tut.
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Yaş aralığı güzel bence farklı gelişim dönemlerinde olacakları için aynı bakıma iki çovuğa yapmak zorunda kalmayacaksın. Doğuma kadar tuvalet ve lavabo alışkanlığını iyi kazandırırsan rahat edersin canım, tabi birde oyuncaklarını toplamayı:)
Geçmiş olsun canım, alabiliyorsan al tabi, haftasonuyla birleştirip 10gün rahat edersin en azından.
Damla hayır ya içmeye devam et lütfen, keşke herşey annemizin döneminde olduğu kadar sağlıklı olsaydı ama biz sentetik bir dünyada yaşıyoruz ve folik asit gebelikte altın değerinde. Bende folbiol kullanıyoeum ve kokmuyor, birde zaten ilk üç ay önemli sonra bıraktırıyor bazı doktorlar.
Aaaaa 2 dk da nasil satti bak pihtili kardesini:))
Tam içime bazen bi ağrı giriyor geçiyor sonra canım. Sıkıntı yapma. Oluyor böyle..kızlar sabah hiçbir şeyim yoktu oturduğum yerde bir anda rahmime sancı girdi.Böyle acıyla karışık batmalar oldu
Kasıklarda değil ama rahimde hissettim.Çok korktum soğuk terler döktüm resmen.Doktorumu aradım idrar yollarında yanma var mı dedi yok dedim o zaman bi minoset iç istirahat et geçmezse gel dedi.
Şirketteyim toplantı odasına çıkıp uzandım biraz iyiyim şimdi ama içim hiç rahat değilsizinde rahimde ağrılar oluyor mu ?
20 ekim yazıyor canım tahmini daha doktora gitmedim ama :)
tamam sen yaz buraya:)
zaten şuanda lazım değildir. Daha karnımız büyümeye başlamadı ama ilerde lazım olacak..
Eczaneye de sorabiliriz:)
Canım o zamana inşallah doğum zamanı işin rast gider. Biz çok planlıyoruz ama bakalım doğum sancımız tuttuğunda nasıl olacak.. Yanımızda kim olabilecek hiç belli olmuyor şimdiden.
Benim de derdim başka..
Çalışan arkadaşlar, doğumdan sonra işe dönüşünüzde bebeğinize kim bakacak?
Ne yazık ki süt ve süt ürünlerini tüketmemiyorum folik asit muzda ve portakalda baya varmış onları tüketiyorum suan zaten yiyebildiğim meyve ekmek ve çubuk kraker bukadar bulantılar beni mahvediyor
Canım o zamana inşallah doğum zamanı işin rast gider. Biz çok planlıyoruz ama bakalım doğum sancımız tuttuğunda nasıl olacak.. Yanımızda kim olabilecek hiç belli olmuyor şimdiden.
Benim de derdim başka..
Benim de derdim başka..
İlk 3 aydan mı başlamış.evet lazım değil ama şimdiden nemlendir dedi bana o öyle yapmış ilk 3 ay çok az zeytin yağı sürmüş kremin adıda mustelaymış
Çoook sevindim canım, sayfayı açınca ilk sana baktım randevudan dönmüş mü diye, ilk de senin haberini gördüm, bugün çok güzel başladı maşallah. Allah daha nice nice kontrolden böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin, sana ve hepimize:)
Darısı başına canım napalım hepimiz bekliyoruz kukuma kuşu gibi:) bir hafta sonra haberleri senden alcaz inşallah...
Sen zaten bütün gün boş yere bekliyorum demiştin, idarecinden rica etsen birkaç saat uyusan toplantı odasında kendine gelirsin inşallah, benim de hala arada öyle batmalarım oluyor ama sürekli olmadığı için üstünde durmuyorum, birşey yomtur inşallah ya gönlünü ferah tut.
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Yaş aralığı güzel bence farklı gelişim dönemlerinde olacakları için aynı bakıma iki çovuğa yapmak zorunda kalmayacaksın. Doğuma kadar tuvalet ve lavabo alışkanlığını iyi kazandırırsan rahat edersin canım, tabi birde oyuncaklarını toplamayı:)
Geçmiş olsun canım, alabiliyorsan al tabi, haftasonuyla birleştirip 10gün rahat edersin en azından.
Damla hayır ya içmeye devam et lütfen, keşke herşey annemizin döneminde olduğu kadar sağlıklı olsaydı ama biz sentetik bir dünyada yaşıyoruz ve folik asit gebelikte altın değerinde. Bende folbiol kullanıyoeum ve kokmuyor, birde zaten ilk üç ay önemli sonra bıraktırıyor bazı doktorlar.
kızlar benim yoğurt gibi krem peynir gibi akıntım var.. dr a sorarım ama internette baktım mantar falan diyorlar fitil vermiş dr. bilmiyorum ben de bir soruyum..
inşallah geçer.. böyle akıntı olan var mı? koku kaşıntı yok.
off sende de varmış bu bulantılardan Allah yardımcın olsun..
Bende yok canım.kızlar benim yoğurt gibi krem peynir gibi akıntım var.. dr a sorarım ama internette baktım mantar falan diyorlar fitil vermiş dr. bilmiyorum ben de bir soruyum..
inşallah geçer.. böyle akıntı olan var mı?
İlk 3 aydan mı başlamış.
Ben de başlıyorum o zaman nemlendirmeye..
Benim de derdim başka..
Yalan mı :))) Biz seninle sevinirken kalpler kırmışız ama sen hoşgeldin demişsin :))
Canım benim, asla satmam seni, gülelim diye söylüyorum.Biz göbeği mor ve delikliler olarak bir bütünüz ve ayrılamayız :))
kızlar benim yoğurt gibi krem peynir gibi akıntım var.. dr a sorarım ama internette baktım mantar falan diyorlar fitil vermiş dr. bilmiyorum ben de bir soruyum..
inşallah geçer.. böyle akıntı olan var mı? koku kaşıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?