2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım o zamana inşallah doğum zamanı işin rast gider. Biz çok planlıyoruz ama bakalım doğum sancımız tuttuğunda nasıl olacak.. Yanımızda kim olabilecek hiç belli olmuyor şimdiden.

Benim de derdim başka..
Çalışan arkadaşlar, doğumdan sonra işe dönüşünüzde bebeğinize kim bakacak?

Orasıda oyle ama bu ikinci folikasitim. En azından bir müddet ara vermeye çalışıyorum folikasitim olduğu şeyleri yemeye çalışıyorum meyvede cok fazla varmış mesela. Muz portakal gibi şeylerde de varmış. Şuan zaten hiç birsey yiyemiyorum birde folik asit içince daha kötü oluyorum midem kaynıyor yani

Aaaaa 2 dk da nasil satti bak pihtili kardesini:))

Yalan mı :))) Biz seninle sevinirken kalpler kırmışız ama sen hoşgeldin demişsin :))

Canım benim, asla satmam seni, gülelim diye söylüyorum.Biz göbeği mor ve delikliler olarak bir bütünüz ve ayrılamayız :))

Tam içime bazen bi ağrı giriyor geçiyor sonra canım. Sıkıntı yapma. Oluyor böyle..

tamam sen yaz buraya:)
zaten şuanda lazım değildir. Daha karnımız büyümeye başlamadı ama ilerde lazım olacak..
Eczaneye de sorabiliriz:)

evet lazım değil ama şimdiden nemlendir dedi bana o öyle yapmış ilk 3 ay çok az zeytin yağı sürmüş kremin adıda mustelaymış

canım hiç onu düşünmedim, şu an tek endişem ssağlıklı bir gebelik geçirebilecekmiyim diye ama ilerleyen zamanda inşallah buna da birlikte üzüleceğiz. Sanırım yardımcı kadın tutmak zorunda kalacağım, başka çarem yok benim maalesef

annem ve kayınvalidem bakıcaklar onlar şimdiden sıraya koydular bile :)

bence çalışmasınlar eğer durumlar varsa melekleriyle vakit geçirsinler çünkü bu duyguyu tadamıyan okadar çok kişi varki bence eşinize bebeğinize vakit ayırınn çünkü rabbim mücizenizi size göndermiş o meleğin anne şefkatine bakımına ihtiycı var annesi olan yada bakıcılara baktıranlarda var ama onlar ne kadar iyi bakarlarsa baksınlar bir annenin baktıği kadar iyi bakamazz bennim düşüncem bu cnm allah yardımımız olsun

kızlar benim yoğurt gibi krem peynir gibi akıntım var.. dr a sorarım ama internette baktım mantar falan diyorlar fitil vermiş dr. bilmiyorum ben de bir soruyum..

inşallah geçer.. böyle akıntı olan var mı? koku kaşıntı yok.

Son düzenleme:

Canimm cokk cokk tskk ederimm:) insallah 9 ay boyunca burda hep sevinclerimizi paylasirizz:)

Ama her akinti mantae diildir cnm yaa kasinti varmi?

kızlar benim yoğurt gibi krem peynir gibi akıntım var.. dr a sorarım ama internette baktım mantar falan diyorlar fitil vermiş dr. bilmiyorum ben de bir soruyum..

inşallah geçer.. böyle akıntı olan var mı?
Bende yok canım.
Bende sarı akıntı var..
Onu da yarın unutmazsam doktora sorcam ama çoğu hamilede oluyormuş. Burada çoğusunda var sarı akıntı..

Benim annem bakacak 3 yıl önce evlendiğimde evimi anneme yakın aldım bugünleri düşünerek inş. O günleri görürüm. Benim bebeğim için şimdiden geç yürür çabuk konuşur diyorlar. Çünkü bizim için tam bir görmemişin çocuğu olmuş durumu olacak. Senin var mı öyle bir imkanın canım ?Bir de şu doğum iznini uzatmadılar ya .hamile değilken bile hep takip ederdim bu konuyu ama olmadı

Ehehhe biliyorum cnm seni bilmezmiyimm kalbi guzel arkadasim:)
Ama iste benim gbi olcaksin arada yeni gelen arkadaslari atlamayip kalp kirmicaksin 14 subat 14 subat:)) daha dikkatli lutfenn bayanlar daha dikkatlii hepimiz hamisizz :)

Bende de doktor aynı seyden şüphelenmişti ama fitil veremeyiz henüz cok küçüğüz demişti tahlil verdi yaptırıp gidicez bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak ama sanmıyorum o beyaz akıntı gebelikten olabilir tatlım bdn sarı akıntım var diyince şüphelenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…