evet öyleymiş geç farkettim göz kontrolüne gitmeliyimçok saol caım :) yok değil ayrı eşortman ve tşört :)
Aşkale:)) gidiyor musun memlekete? eşinde dadaş mı?[/benim eşimde tortumlu gecen yaz düğün yaptık erzurumda cok beğendim memleketinizi :)
evet öyleymiş geç farkettim göz kontrolüne gitmeliyim
maşallah canım :) buda benim oğlanın 2 hafta önceki hali :)Eki Görüntüle 1191840
senin arkadaş sağ olsun benide strese soktuben gece 5 dakika aynı yönde yatamıyorum
kızlar bi arkadaş gece çok dönersen bebeğin boynuna kordon dolanır dedi beni o kadar çok strese soktu ki anlatamam hava sıcak zaten yatılmıyor doğru düzgün bide her on dakikada bir dönmeden rahat da edemiyorum ki sabahları çok stresli uyanıyorum bu yüzden gece bile uyuyamıyorum doğru düzgün
Kiskandim sizi :) bu da biz :) Eki Görüntüle 1191885
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konuşacak vakit bulursak evet arkadaşım yeni doğurdu. aradım da ulaştım bilmiyorum
bu arada benim tenim terim resmen bebek gibi anne gibi kokuyor şaka gibi eşim de dedi hatta... sizde de böyle mi
hahaaa çok tatlı yaklaşık hepimizin göbeği aynı şekilde büyümüş :))
maşallah
maşallh canım ne güzel zayıf zayıf hamişler :)
ay canım benim de öyle hatta eşim dün beraber uzanıyoduk senn kokun değişmiş sanki dedi niye kötümü kokuyorum dediğimde hayr sanki bebek gibi kokuyosun çok değişik bi koku dedi anne gibi yeni doğan bebek gibi dedi :) bende farketmiştim bunu ama acaba bi bende mi böyle diye düşünmüştüm :))
annemde üzüldü o halde yemek mi bekliolar senden olsun kızım yap yavaş yavaş ağırla annenleri madem dedi surat falan yapma metinle açılır aranız dedi yok yere sıkıntı yapma dedi oturdum bide ona ağladımm :)) ben ailesine karşı hep sustum annesi babasıdır die ama susmamam gerekiomuş onu anladım. bundan sonra bende taviz vermiycem kesinlikle herkes bilsin nasıl davranıcanı
aynn öyle canım... genelde kaynanalar kaynanalarından ne gördüyse gelinlerine onu yaşatırlarmışşş bende benim gelin hamile olunca yemeğe gidicemm ben çektim o da çekicekkk :))) ayy allah korusun ben o karnındaki çocuğun hakkını ödeyemem yoramam anneyi ben yapar götürürüm yada çağrırım ama yük olmam kesinlikle rabbimde kimseyi gerçekten muhtaç etmesin bide benim kv gibilerinide ıslah etsin iyilik hidayet versin.....
Kızlar dün bu geceliğin mavisini aldım. Ama mağazadan nakit aldım ve fiyatı daha uygun oldu. Aynı markanın başka bir geceliğini de aldım ama nette bulamadım fotoğrafını. İlk kez duydum bu markayı ama güvendiğim bir mağazada görünce ve beğenince aldım hemen.
http://www.n11.com/nena-london-11074-gecelik-P22934000
Pijama takımı da var : http://www.n11.com/nena-london-11060-pijama-P22933953
Teşekkür ederizbenimki daha yayvan canım seninkine göre
canım çok sağol ama maalesef zayıf değilim10 kilo almış bulunuyorum
Meraktan bakıyordur. Çoğu insan ne yaptı acaba diye merak eder durur. Ama bu yaptığını haklı çıkarmaz. bir de çok duygusal dönemlerden geçiyoruz. Normalde kızıp geçeceğimiz bir şey bizi mahvediyor. Sizlerin yaşadıklarını okurken bile gözlerimiz doluyor. Allah yardımcın olsun. Eşinle konuş, unutmaya çalışacağım de. Ama sen de bir daha bakmayacaksın de. Anlaşma yapın. Çünkü ortada evlilik ve bebek var. SEviyorsun da. Fazla uzatırsan olaylar daha kötü olabilir Allah korusun.Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
Canım eşinin sana karşı davranışları nasıl sevdiğini hissediyor musun? Bence sadece merak ettiğinden bakıyordur bir his beslediğini düşünmedim açıkçası..Bazen biz bile arkadaşımızın eski sevgilisini bile merak ederiz bakarız.. Küs kalarak ve bu konuda kavga ederek aklına daha fazla gelmesine ve onu düşünmesine sebep olma bence..Hassas bir dönemdeyiz ve bu durum tabii ki başka düşünmene sebep bende olsam bende aynı düşünürüm ama o senin eşin artık üzülme hiç..Bak sana birşey anlatayım benim eşime asılan bir kadın vardı aynı iş yerinde resmen asılıyor ama ben eşime hiç birşey demedim Allah için eşimde de bir asılma yoktu sırf bu kadına bu adam benim demek için süslenip püslenip eşimin yanında oluyordum sen kimsin burada gül gibi karısı var demek için sende aynını yap güzel güzel resimler çek sende koy internete ne kadar mutlu olduğunuzu görsün.Bırak başkaları üzülsün
Ablamada doğumdan sonra vuruldu diye biliyorum ama 28 inci haftada bi yapılacakmış birde 8 inci aya girince bebeğn kanına bakılacakmış ona göre bir tane daha dedi doktor bakalım canım.bende de var ama doğumdan önce iğne vurulması gerektiğini bilmiyordum..
ablamda da vardı doğumdan sonra vurmuşlar?
araştırıcam...
Ben gittim canım, dediğin gibi kan uyuşmazlığı için indirect coombs yaptılar. Çok şükür negatif çıktı. Kadın doğumcum izindeydi, başka kadın doğumcuya göründüm. Sonrasında da aynı hastanede takibimi yapan dahiliyecime göründüm. Dahiliyecim kramp, kasılma falan olmamasına rağmen İleride oluşabilecek ve erken doğuma neden olabilecek rahim kasılmalarına karşı efervesan magnezyum verdi. Ama ilaç meyve aromalı ve şekerli, muhtemelen de tatlandırıcılı. Ben içinde tatlandırıcı var diye şekersiz sakız bile çiğnemiyorum. Eczacıya danışıp, toz magnezyumun içeriğini öğreneceğim. Bu suda eritilenden hoşlanmadım. Onun dışında klasik demir, ferritin, kalsiyum, B12, tiroid tahlillerim yapıldı. Ekstradan olan dediğim gibi kan uyuşmazlığı testiydi. Bir de tansiyonumu ölçtü, ben zaten sık sık eczanede ölçtürüyorum. Ama hastanede daha da düşük çıktı, iyi dedi doktor. 10 a 5 çıktı tansiyonum, eczanede genelde 11 e 6 çıkıyordu. Belki ölçümdem kaynaklanıyordur bilemiyorum. 5 düşük değil mi dedim, yok gayet iyi dedi.
Kızlar bu arada benim doktorum 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyormuş. Sonraki iki randevumu ona göre planlayarak aldım. Aklınızda olsun yani sıklaşacak randevular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?