2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
senin arkadaş sağ olsun benide strese soktu ben gece 5 dakika aynı yönde yatamıyorum

Kızlar herkes bir şey söylüyor bence inanmayın bunlara. Hamilelerin sorunu bu zaten, hepimiz dönüp dönüp duruyoruz. Ben de internette bir yerde kordonun dolanabileceğini bunun sorun olmadığını fakat bebeğin suyu azalırsa eğer baskıdan dolayı kordon dolanmasının sorun olacağını söyledi. Dolanma biizim hareketlerimizden değil bebeğin kendi hareketlerinden dolayı kordonunu doluyormuş.
http://............/dosyalar/haftalar/hafta26.html

konuşacak vakit bulursak evet arkadaşım yeni doğurdu. aradım da ulaştım bilmiyorum

bu arada benim tenim terim resmen bebek gibi anne gibi kokuyor şaka gibi eşim de dedi hatta... sizde de böyle mi

ay canım benim de öyle hatta eşim dün beraber uzanıyoduk senn kokun değişmiş sanki dedi niye kötümü kokuyorum dediğimde hayr sanki bebek gibi kokuyosun çok değişik bi koku dedi anne gibi yeni doğan bebek gibi dedi :) bende farketmiştim bunu ama acaba bi bende mi böyle diye düşünmüştüm :))

Son düzenleme:

ne tatlı di mi :)) komik ama terimi seviyorum
bundan sonra acaba hep böyle mi kokucaz

ay canım bende senin gibi çekiyorum bende hep sustum ama bundan sonra yok bende cevabımı yeri geldimi yapıştırcam tepeme çıkardım iyice her dediklerini bu halimle bile yapmaya salak gibi her işlerine koşturdum bundan sonrada bulur :) azcık istediğini yapmayım suratı beş karış oluyo bundan sonra isterse on karış olsun ben yokum arkadaş kendi yaşadiğını bana yaşatıyo yeter kocamında ağzı açılmıyo anasına bişey de söyletmiyo yeter vala onada artık alacam tavrımı ben kimsenin uşağı hizmetçisi değilim saygımdan hep sustum ama bunlar resmen beni kullanmaya başladı bıktım vala ooff

Teşekkür ederiz benimki daha yayvan canım seninkine göre

canım çok sağol ama maalesef zayıf değilim 10 kilo almış bulunuyorum

gayet güzel :))

10 kilo gayet normal 16 kilo aldım resmen.. ayıp oluyor ben atlıyım o zaman
emzirirken remen seni sömürecek hazırlık olarak düşün eriyeceksin zaten

Meraktan bakıyordur. Çoğu insan ne yaptı acaba diye merak eder durur. Ama bu yaptığını haklı çıkarmaz. bir de çok duygusal dönemlerden geçiyoruz. Normalde kızıp geçeceğimiz bir şey bizi mahvediyor. Sizlerin yaşadıklarını okurken bile gözlerimiz doluyor. Allah yardımcın olsun. Eşinle konuş, unutmaya çalışacağım de. Ama sen de bir daha bakmayacaksın de. Anlaşma yapın. Çünkü ortada evlilik ve bebek var. SEviyorsun da. Fazla uzatırsan olaylar daha kötü olabilir Allah korusun.

Var ya, biz kadınların düşmanı yine kadınlar! Allah kadınların şerrinden korusun bizi...

bende de var ama doğumdan önce iğne vurulması gerektiğini bilmiyordum..
ablamda da vardı doğumdan sonra vurmuşlar?
araştırıcam...
Ablamada doğumdan sonra vuruldu diye biliyorum ama 28 inci haftada bi yapılacakmış birde 8 inci aya girince bebeğn kanına bakılacakmış ona göre bir tane daha dedi doktor bakalım canım.

Teş. ederim canım bilgilendirdiğin için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…