kızlar benim yoğurt gibi krem peynir gibi akıntım var.. dr a sorarım ama internette baktım mantar falan diyorlar fitil vermiş dr. bilmiyorum ben de bir soruyum..
inşallah geçer.. böyle akıntı olan var mı? koku kaşıntı yok.
Üf ya biz de evimizi annemlerle kayınvalidemlere uzak tuttuk.canım hiç onu düşünmedim, şu an tek endişem ssağlıklı bir gebelik geçirebilecekmiyim diye ama ilerleyen zamanda inşallah buna da birlikte üzüleceğiz. Sanırım yardımcı kadın tutmak zorunda kalacağım, başka çarem yok benim maalesef
Üf ya biz de evimizi annemlerle kayınvalidemlere uzak tuttuk.
Onlar da her sabah nasıl gelip bakacaklar bilmiyorum.
İlerde sıkıntı olacak. Ben kayınvalideme yakın oturmam banane :/
ben sürüyorum akşamları unutmazsam :) zararı olucak bişiy değil zeytinyağı yapmakta fayda var...
kızlaaarr benim ikizmiş yyaaaaaaa
Üf ya biz de evimizi annemlerle kayınvalidemlere uzak tuttuk.
Onlar da her sabah nasıl gelip bakacaklar bilmiyorum.
İlerde sıkıntı olacak. Ben kayınvalideme yakın oturmam banane :/
Yakın mı oturuyorsunuz? Nasıl bakacaklar? Siz mi bırakacaksınız her sabah?annem ve kayınvalidem bakıcaklar onlar şimdiden sıraya koydular bile :)
Çok doğru diyorsun ama bebek doğruktan sonra masraflar katlanır. Eşim tek başına nasıl yetişsin.bence çalışmasınlar eğer durumlar varsa melekleriyle vakit geçirsinler çünkü bu duyguyu tadamıyan okadar çok kişi varki bence eşinize bebeğinize vakit ayırınn çünkü rabbim mücizenizi size göndermiş o meleğin anne şefkatine bakımına ihtiycı var annesi olan yada bakıcılara baktıranlarda var ama onlar ne kadar iyi bakarlarsa baksınlar bir annenin baktıği kadar iyi bakamazz bennim düşüncem bu cnm allah yardımımız olsun
anammmmmmmmmmm ne güzelllllllllllllll :)))))))))
senin hcg yüksek çıkmıştı galiba dimi :)))))))))))
bak şimdi merak ettim cinsiyetleri ne olacak acaba:))))
bi de tek yumurta mı ayrı yumurta ikizleri mi acaba:)
hayırlı olsun tatlım işallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getitirsin bebişlerini meraklandım şimdi cinsiyetleri ne olacak acaba koçişine söyledin mi cnmmm
Ooo hayırlı uğurlu olsun Bebişlerin :) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin :)
MasAllah SubhanAllah :)
Saglikli bir gebelik olsun insaAllah.
Hayirli olsun insaAllah :)
Çok doğru diyorsun ama bebek doğruktan sonra masraflar katlanır. Eşim tek başına nasıl yetişsin.
Benim aklım hep evde kalır. Gözümün önünde olduğu gibi olmaz ki.
Aslında bebeğimle ömrüm boyunca evde olmayı çok isterim.
Onunla tam anlamıyla sadece cumartesi pazar mı beraber olucaz..
Çok özlerim ben onu
Ben kendi anneme yakın ev tutarım ama kayınvalidemlerin evine yakın ev tutmak istemem. Evlerinden benim işyerim 2 otobüs...Benim annem bakacak 3 yıl önce evlendiğimde evimi anneme yakın aldım bugünleri düşünerek inş. O günleri görürüm. Benim bebeğim için şimdiden geç yürür çabuk konuşur diyorlar. Çünkü bizim için tam bir görmemişin çocuğu olmuş durumu olacak. Senin var mı öyle bir imkanın canım ?Bir de şu doğum iznini uzatmadılar ya .hamile değilken bile hep takip ederdim bu konuyu ama olmadı
söylemez miyim yaa. uçtu resmen ama rüyasında görmüştü o daha ben hiç hamile falan deilken. biri senin kucağında biri benim kucağımda biri kız diğeri erkek ikizimiz olmuştu demişti. ayy heyecanlıyım çok aynı zamanda herşeyi iki katına yaşıyorum bulantım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?