2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım ben kürtaj olduktan sonra antibiyotik kullanmıştım ve o bende mantar yapmıştı. yanma hissi gibi bir şey vardı ve süt kesiği gibi bir akıntı.Fitil ve bazı ilaçlar kullandım geçti. ama hamilelikte ilaç vermezler sanıyorum .

Üf ya biz de evimizi annemlerle kayınvalidemlere uzak tuttuk.
Onlar da her sabah nasıl gelip bakacaklar bilmiyorum.
İlerde sıkıntı olacak. Ben kayınvalideme yakın oturmam banane :/

siz aynı şehirdesiniz en azından ben çoook uzaktayım ikisinden de artık gelirler heralde kalmaya filan

ben sürüyorum akşamları unutmazsam :) zararı olucak bişiy değil zeytinyağı yapmakta fayda var...

Ben sabahları kayısı yağı ve badem yağını biyerde karıştırdım sürüyorum akşamları ise lierac sürüyorum tavsiye ederim çatlaklar için. Valla erken diye birsey yok karnımız şişmeden sürelim ki çatlamasın dimi

kızlaaarr benim ikizmiş yyaaaaaaa

anammmmmmmmmmm ne güzelllllllllllllll :)))))))))
senin hcg yüksek çıkmıştı galiba dimi :)))))))))))
bak şimdi merak ettim cinsiyetleri ne olacak acaba:))))
bi de tek yumurta mı ayrı yumurta ikizleri mi acaba:)

zaten kayınvalideyle biraz zor oluyor iş yerinde bir arkadaşımın kv bakıyor. Evimde yabancı gibiyim diyor bacaklarını bile uzatamıyormuş. Çok sıkıntılı günler geçiriyor ama geçer bunlar. Ama belki kv tatlı hoş bir kadındır ( öylesi var mı bilmiyorum )o zaman rahat edersin:)

annem ve kayınvalidem bakıcaklar onlar şimdiden sıraya koydular bile :)
Yakın mı oturuyorsunuz? Nasıl bakacaklar? Siz mi bırakacaksınız her sabah?

Benim kayınvalidem haftada 3 gün çalışıyor.
Annem de uzak oturuyor. Haftada 3 gün nasıl gelecek bilmiyorum.

Çok doğru diyorsun ama bebek doğruktan sonra masraflar katlanır. Eşim tek başına nasıl yetişsin.
Benim aklım hep evde kalır. Gözümün önünde olduğu gibi olmaz ki.
Aslında bebeğimle ömrüm boyunca evde olmayı çok isterim.
Onunla tam anlamıyla sadece cumartesi pazar mı beraber olucaz..
Çok özlerim ben onu

kızlaaarr benim ikizmiş yyaaaaaaa

hayırlı olsun tatlım işallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getitirsin bebişlerini meraklandım şimdi cinsiyetleri ne olacak acaba koçişine söyledin mi cnmmm

anammmmmmmmmmm ne güzelllllllllllllll :)))))))))
senin hcg yüksek çıkmıştı galiba dimi :)))))))))))
bak şimdi merak ettim cinsiyetleri ne olacak acaba:))))
bi de tek yumurta mı ayrı yumurta ikizleri mi acaba:)

ayy ewt bhcg acaip yüksekti. 3159 filandı daha 4. haftada. çift yumurta canım ya. zaten bu ay iki yumurtam olmuştu ikisi de tutmuş işte rabbimin hikmeti. bide biri kız biri erkek olursa hayırlısıyla daa ne isterim

hayırlı olsun tatlım işallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getitirsin bebişlerini meraklandım şimdi cinsiyetleri ne olacak acaba koçişine söyledin mi cnmmm

söylemez miyim yaa. uçtu resmen ama rüyasında görmüştü o daha ben hiç hamile falan deilken. biri senin kucağında biri benim kucağımda biri kız diğeri erkek ikizimiz olmuştu demişti. ayy heyecanlıyım çok aynı zamanda herşeyi iki katına yaşıyorum bulantım çok fazla

cnm bak öyle düşünme bebişin bereketiyle gelir işallah benim abim 1500 tl alıyor ve eve yazılmış onun taksitlerini ödüyor kira veriyor ve 2 çocuğu var elektirik su ısnma için yakıt parası mutfak masrafları hepsinide idare ediyor ve yengem çalışmıyor allahım yardım ediyor ne bileyim cnm nasıl dayanırsın ki sen ayrı yerde bebeğin ayrı yerde koçişinde çalışır şimdi pek anlamaz ama aklı yettikten sonra şikayetci olmaya başlar bile cocuğun benden söylemesi allah yardımcın olsun cnm

kızlar ya bulantılrınız ne alemde ben sabah aç karnına bi çıkarıyom sonra hiç çıkarmıyom ama öğürme şeklinde çok oluyo. parfüm ve deterjan kokularına dayanamıyorum. garip bi şekilde yemek kokuları rahatlatıyo beni. bide ağzım çok acı ya su içemiyorum o yüzden :26:

Ben kendi anneme yakın ev tutarım ama kayınvalidemlerin evine yakın ev tutmak istemem. Evlerinden benim işyerim 2 otobüs...
Kendi annemlerden 1 otobüsle gidip geliyordum evlenmeden önce..

Bi de kayınpederimi sevmiyorum zaten ona yakın olmak istemiyorum..
Şimdi hamileyim diye ağzımın içine giriyor bazen sıkılıyorum. Kaynım da bi taraftan eşime hep kendine iyi baksın diyor.
Sanki hamile değilken insan değildim.

Üzerime düşülmesini sevmiyorum hiç.

ayyy cnm benim ya rabbim mutluluğunuzu daim etsin işallah sağlıklı olur bebeişlerin artık kocaman bi aile olacaksınız harika bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…