2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben eve dönünce o da evine gitmez mi

ayy ewt bhcg acaip yüksekti. 3159 filandı daha 4. haftada. çift yumurta canım ya. zaten bu ay iki yumurtam olmuştu ikisi de tutmuş işte rabbimin hikmeti. bide biri kız biri erkek olursa hayırlısıyla daa ne isterim
Kız tek seferde kurtulucan hadi hayırlısı :)))))
Bi atışta iki bebiş ohhh :)))))))))
Çok sevindim ya kendi bebeğim ikizmiş gibi oldum maşallahhh

Kaçıncı Çocuk
Son Adet Tarihi
Tahmini Doğum Tarihi

25
Kocaeli
Birinci
04/01/2014
12/10/2014

Dogum tarihimi doktor muayenesinden sonra net olarak soyleyebilirim suan ki sadece tahmin :)

Herkese hayirli saglikli sihatli bir gebelik dogum ve evlat diliyorum Allahtan :)

Son düzenleme:
saol canım. biraz zor olcak ama hayırlısı demekki bu yükü taşıyabileceğime rabbim inanmış bana da üstesinden gelmek düşer

Olsin canim Rabbim nasip ettiyse demek ki ustesinden gelebilecek durumdasin :) Hersey yolunda gider insaAllah sen istedin bir tane Rabbim verdi iki tane mucize buna derim ben :)

25
istanbul
ilk
25.12.2013
02.10.2014

bulantın olur tabi ikiz anası olmak kolay şey değil

Öle oldu biyaccık :) senin kaç haftalık

Benim ki tam kesin olmamakla birlikte 5+6 bugun nedem kesin olmadigina gelince som adetlerim duzensiz adetimin ne zaman gelmis olmasi gerektigini yada yumurtamin ne zaman catladigini bilmiyorum... Haftaya cuma yada ondan sonraki pazartesi muayeneye gidicem insaAllah :)

Yakın mı oturuyorsunuz? Nasıl bakacaklar? Siz mi bırakacaksınız her sabah?

Benim kayınvalidem haftada 3 gün çalışıyor.
Annem de uzak oturuyor. Haftada 3 gün nasıl gelecek bilmiyorum.

kayınvalidemle aramız yürüyerek 15 20 dk mesafede annemlede arabayla 20dk mesafede benim kayınvalidemde çalışıo haftada 2 gün kaınvalidemler işteyken annem gelicek kayınvalidemler evdeyken onlar gelicek böyle ayarladılar aralarında :) benimde tek şartım oldu kendi evimde istiyorum bunun kışı var yazı var çok sıcak yada çok soğuk olucak sabahın köründe uykusunu bölemem yawrumun :) onlarda kabul ettiler :))

:26:

Kizlar benim ailem yurt disinda ya ben ne yapayim (

Kayinvalidemler 30 dakika yurume mesafesinde. Fakat hespi pazartesi-cumartesi calisanlar insanlar.

Ben zaten ev hanimiyim bebegime kendim bakmak isterim insaAllah oylede olacak.

Ama kendi aileme uzak olmam cok uzuyor beni. Anneanne dede kuzenler teyzelere uzak olacak bebegimiz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…