2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

karından bakarak öğrendim canım biraz sıkışık gitmiştim,sanırım doktorun ultrason cihazı da önemli...
ben 4+5 te gittim ama ultrasonda 4+3 tü,görebilme ihtimali de var

Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canımmm..çok sevindim. Bir tüp bebek annesi daha geldi :)
Hayırlı olsun, egünal'ın 2014 topiği uğurlu geldi bize..Maşallah.
Kaç çıktı değerin?

Rabbim sabrını bolll versin canım mekanı nurla dolsun anneciğinin

Hiç sorma. Benim de aklıma şu geldi.. Bebeğim belki ilk adımını ben işteyken atacak.. Belki ağzından çıkacak ilk kelimeyi ben işteyken söyleyecek..

karından bakarak öğrendim canım biraz sıkışık gitmiştim,sanırım doktorun ultrason cihazı da önemli...
ben 4+5 te gittim ama ultrasonda 4+3 tü,görebilme ihtimali de var

hmm anladım canım sağol inşaALLAH bizde görürüzz

Canımmm..çok sevindim. Bir tüp bebek annesi daha geldi :)
Hayırlı olsun, egünal'ın 2014 topiği uğurlu geldi bize..Maşallah.
Kaç çıktı değerin?

evet canımmm bu yıl bol pozitifli bi topik oldu hamdolsun... 10. gün değerim 275 çıktı dün çoğul gebelik olabilir diyor doktorum değer yüksek geldi ona :13: senin kaç çıkmıştı değerin?

Hiç sorma. Benim de aklıma şu geldi.. Bebeğim belki ilk adımını ben işteyken atacak.. Belki ağzından çıkacak ilk kelimeyi ben işteyken söyleyecek..

kesinlikle o anları,hiç bir anını kaçırmamak gerek çünkü sadece 1 kez oluyor ve o kadar mtlu ediyorki anlatamam

Kızlar ya adet olacak gibi karnım kasıkları ağrıyor benim 4 hafta bittiğinde böyle olmuşmuydu sizinde?
Birde karnım şişti balon gibi sanki adetliyim ve gazım var gibi ağrılar sancılar kötü hissediyorum

Tabiki oyle ama neden 45 yasına gelmiş annemi bu saatten sonra yorayım hemde kendi cocuğum için. Cocuğum olduktan sonra dikkat ettiysen çalışmak Zorunda kalırsam dedim ee ben cocuğumdan uzakta olacağım çalışacağım tabiki kendi paranında hesabını kimseye vermem gerekmeyecek. 800-1000 liraya bakıcımı tutar yanına da annemi koyarım herkesin aNnesi kendisine göre değerlidir ama benimki cok farklı babam olmadıgı için bu yasıma kadar annem baktı bana ve bu yasına kadar hep çalıştı perişan oldu bizim kahrımızı cekti bide torunun kahrını çektirmem. Gerekirse bakıcımı tutar rahat ederim. Valla bana da cocuğum çocuğunu emanet etmesin yani bakamam o yasımda ben cocuk falan bunca yıl çalıscam etcem gelcem 50 yasına o saatten sonra ağlama sesi kaldıwabileceğimi sanmıyorum. Cocuğa kendim baktım diyelim evet benim cocuğum ama cocuk 6 yasına gelene kadar hiç biryere gidemem edemem evde hapis hayatı bana zor gelir. Bu yüzden ilerde ne olursa olsun bakıcı şart bizde. Tiyatro günlerimiz var bizim haftada bir gün ona bile gidemem onuda geçtim kendimi geliştiremem ee bunun sonucunda da depresyona girebilirim. Oyüzden hiç gerek yok boyle seylere. Normal doğum olayı gibi bu olayda bana zor geliyor. Benim eşimin evet iki tane kendi işi var ama ona kalırsa tutmaz yani sonuc olarak ben çalıscam ve ben tutcaö. 2000 alsak 1000 veririz yani zor değil ev bizim evimiz zaten.

adet tarihinse ondan ağrıyor olabilir canım.

İnş. canım zaman herşeyin ilacı , Allahım ne olursun yavrularımızı sağlıkla sıhatle kucağımıza vereceğin günleri nasip eyle, ben onun için herşeye razıyım

Canım aynı ağrılar bende de var, bazen artıyor bazen de hiç olmamış gibi bitiyor.Sanırım normal,çünkü bende son 3-4 gündür var ağrı çok şükür kanama falan olmadı.Ben de korkuyorum tabi canım ama içimizi ferah tutalım ve bol bol dinlenmeye çalışalım

Kızlar ikinci kez sezeryan olacağım için çok korkuyorum ilkinde korkmamıştım ama bunda neden korkuyorum anlamadım

Teşekkür ederim canım karnında şiştimi ben pantalonumu kapıyamıyorum kocaman oldu birden bugün

sanırım gaz sancısı çekiyorum

Son düzenleme:
Evet adet tarihim sayılır bazen 1 gün gecikiyordu, sizde de olmuşmuydu?

evet oldu hamile olduğumu bilmiyordum adet günüm geldi ağrım vardı biraz sürekli lavaboya gidiyordum kan var mı diye yoktu.sadece her adet tarihimden farklı olarak çikolata canım istemiyordu:)..8.haftada da olurmuş o adet sancıları gibi hafif sancılar olabiliyormuş

Teşekkürler canım eve gidip biraz uzanacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…