normal ultrasyonda mı gördüün canım vajinal ultrasyon ile mi? ptesi 4+3 olacak inşaAllah bende görürümbeklemek isterim ama doktorum çağırdı biz tüp bebekle kavuştuk bebişimize o yüzden bana dedi ptesi görünmez ama kan testini tekrarlayalım sonraki haftada kese için gelirsin dedi hayırlısı bakalım
Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım herşey kısmet, ben evimi annemin yan sokağında tuttum da noldu, annem vefat etti.Yani Allah kısmet etmemiş demek ki, söyleyecek,yapacak birşey yok.
Bunları şimdiden düşünüp üzülme canım, su akar yolunu bulur mutlaka...
Hiç sorma. Benim de aklıma şu geldi.. Bebeğim belki ilk adımını ben işteyken atacak.. Belki ağzından çıkacak ilk kelimeyi ben işteyken söyleyecek..maşallah ne kadar çok yazmışsınız kızlar.sanırım şuan ki konu bebeğe kimin bakacağı.
bence bebeğinize siz bakın onun her anını ilk siz görün çünkü zaman çok çabuk geçiyor çünkü bir daha bebeğiniz 1 aylık 2 aylık 5 aylık olmayacak sadece 1 kez olacak o yüzden bence benim fikrim herkes bebeğini kendi büyütmeli..tabi herkesin kararı kendine özgüdür arkadaşın dediği gibi inşallah pişman olmayacağımız kararlar alalım
ayy ben de daha gitmedim doktora haftaya çarşamba gidicem inşallah..ben de görür müyüm acaba 6+0 olucam o gün çok merak ediyorum
karından bakarak öğrendim canım biraz sıkışık gitmiştim,sanırım doktorun ultrason cihazı da önemli...
ben 4+5 te gittim ama ultrasonda 4+3 tü,görebilme ihtimali de var
Canımmm..çok sevindim. Bir tüp bebek annesi daha geldi :)
Hayırlı olsun, egünal'ın 2014 topiği uğurlu geldi bize..Maşallah.
Kaç çıktı değerin?
Hiç sorma. Benim de aklıma şu geldi.. Bebeğim belki ilk adımını ben işteyken atacak.. Belki ağzından çıkacak ilk kelimeyi ben işteyken söyleyecek..
keseyi görürsün canım, benimde haftaya çarşamba 6+0 oluyor doktor 6+1 de kalp atışları için randevu verdi bakalım inş.
Aynen katılıyorum. kimse bırakmak istemez ama eşin iş adamı değilse .Çocuğum iyi bir eğitim alsın isterim ve hayatın tüm yükünü de eşimin üstüne atamam. Ben annemden biraz daha ferah bir hayat yaşadım maddi açıdan ,çocuğum da benden daha iyi bir hayat yaşasın isterim. Ayrıca istiyorum kızım olursa iyi örnek olayım hem kariyer hem çocuk yapabilmiş biri olarak . Hatta torunum olursa emekli olacağım için ben de ona bakarım. Aile böyle günler için var zaten .Annem 5 çocuk yetiştirmiş hepsi gayet kendi ayakları üzerinde duran ,düzgün insanlar . En çok ona güvenirim çocuğuma bakması için yoksa olay 1000 tl değil. Yorulursa yine annemin gözetiminde bir bakıcı da tutarım. Bu kararları kendim alabilirim çünkü çalışıyorum. Ayrıca hamileliğim boyunca da yurtdışı fuarlarıma gideceğim işim gereği buna da üzülmüyorum , insanlar tarlalarda çalışarak çocuk doğuruyorlar. Ayrıca şuanda akşamları yüksek lisans derslerime gidiyorum .Yani arkadaşlar hayat çok zor. Maalesef para da çok önemli .Allah sağlıklı bebekler nasip etsin. Sonrasında çocuğumuza nasıl bakacağız herkesin kendi bileceği iş.
Kızlar ya adet olacak gibi karnım kasıkları ağrıyor benim 4 hafta bittiğinde böyle olmuşmuydu sizinde?
Birde karnım şişti balon gibi sanki adetliyim ve gazım var gibi ağrılar sancılar kötü hissediyorum
Canım bu noktada en doğrusu evde oturmaktır yada çalışmaktır diyemeyiz.Herkesin kendi deneyimleri, kendi mantığınca karar verebileceği bir durumdur bence. Benim de annem çalışıyordu, aynı şekilde ben de özlüyordum ama çalışması sayesinde daha iyi okullara gittim, daha iyi eğitim aldım ve şu an onun fedakarlıkları sayesinde ondan daha rahat bir yaşamım var.
Hayat şartları gittikçe zorlaşıyor ve maalesef etrafımdaki çocuklu ailelere baktığımda herkes masraflardan ve çocuğunun ihtiyaç ve isteklerine yetişememekten bahsediyor.Ben de özel sektörde çalışıyorum sabah 06,30'da kalkıp, akşam 19:30'da geiyorum,bir de bu yoğun tempoya çocuk eklendiğinde kaç saat uyuyabileceğimi tahmin bile edemiyorum. Ama onun geleceği için bunun doğru olduğunu düşünüyorum ve bence kendimden fedakarlık yapıyorum onun geleceği için.
Ne olursa olsun,pişmanlık duymayacağımız kararlar veririrz inşallah canım :)
Kızlar ya adet olacak gibi karnım kasıkları ağrıyor benim 4 hafta bittiğinde böyle olmuşmuydu sizinde?
Birde karnım şişti balon gibi sanki adetliyim ve gazım var gibi ağrılar sancılar kötü hissediyorum
adet tarihinse ondan ağrıyor olabilir canım.
Canım aynı ağrılar bende de var, bazen artıyor bazen de hiç olmamış gibi bitiyor.Sanırım normal,çünkü bende son 3-4 gündür var ağrı çok şükür kanama falan olmadı.Ben de korkuyorum tabi canım ama içimizi ferah tutalım ve bol bol dinlenmeye çalışalım
Canimm cok cok uzuldumbasin sagolsun...
Evet adet tarihim sayılır bazen 1 gün gecikiyordu, sizde de olmuşmuydu?
Kızlar ikinci kez sezeryan olacağım için çok korkuyorum ilkinde korkmamıştım ama bunda neden korkuyorum anlamadım
evet oldu hamile olduğumu bilmiyordum adet günüm geldi ağrım vardı biraz sürekli lavaboya gidiyordum kan var mı diye yoktu.sadece her adet tarihimden farklı olarak çikolata canım istemiyordu:)..8.haftada da olurmuş o adet sancıları gibi hafif sancılar olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?