2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Oluyo canim oluyo hic moralini bozma hepimizde yasandi ayni sikınttılar icin rahat olsun:)

Kıyamam birsey olmaz ama korkmamalısın ee doktorunun önerdiği birine gitsen en azından daha cok güvenebilirsin belki

Oluyo canim oluyo hic moralini bozma hepimizde yasandi ayni sikınttılar icin rahat olsun:)

Teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız çok korkuyorum bir şey olacak diye, Rabbim evlatlarımızı sağa salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inş..

Rabbim sabrını bolll versin canım mekanı nurla dolsun anneciğinin

çok saol canım,teşekkürler

Bence en şanslı sensin, bakıcı tutarsn, annen de istediği zaman gider yanında durur bebişin, hem ani baskınlar yaparak kontrol eder, hem de annende mutlu olur :)

Teşekkür ederim canım karnında şiştimi ben pantalonumu kapıyamıyorum kocaman oldu birden bugün

sanırım gaz sancısı çekiyorum

Evet çok şişti, yani anlam da veremedim daha en başı nasıl olur diye ama sende de olduğuna göre normal sanırım :) Her zaman giydiğim pantolonların düğmesini açmak zorunda kaldım kimseye farkettirmeden,o derece şişti karnım.

oo neler yazmışsınız kızlar. ikisinden birisi daha iyidir diyemeyiz tabii. Herkesin kendi bileceği iş .Herkes kendi mantığına göre bir şeyler yazmış.

benim 78 çıkmıştı..senin ikiz gibi gerçekten :) hadi hayırlısı olsun..

Canımmmm ( inan şimdi gördüm ve cok üzüldüm. Allah rağmen eylesin annemle yaşayamadığın o güzel günleri belkide doğacak olan kızına yaşatmayı nasip etsin seni anlıyorum desem de olmayacak anlayamam ki ama her seyin bir dayanma gücünü verirmiş Rabbim. Umarım kayınvaliden iyidir bide ondan cekmiyorsundue. Inanılmaz üzüldüm. Kac yaşındaydın anneni kaybettiğînde (

Canim sag olasin ya.5haftalikken kese 3mm idi 6 haftalikken 9 mm olmustu.bir arkadasim bisey olmasa kese buyumez dedi.Allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin.Bu arada hatimlere basladik.Hedef 9 hatim sana da tavsiye ederim :)

Önümüzdeki ay 2 sene olacak canım,29 yaşımdaydım yani..Ama anneme çok çok düşkün biriydim ve bu nedenle daha yeni yeni kendime geliyorum da diyebiliyorum yada kabullenebiliyorum. Kayınvalidemden çekmiyorum çok şükür ama tabi kayınvalide sonuçta... En büyük hayalim doğum iznime çıktığımda o vakti bebeğim ve annemle geçirebilmekti,ikisine de oyacaktım ama kısmet değilmiş...

Ama Allah'ın işi heralde annemin doğum günü 15 ekimdi, bebeğimin muhtemel doğum tarihi de o tarihe denk gelebilir...

Üzülme lütfen canım, şimdi herkesi üzmüş gibi olduğuma üzüldüm ben de...

Çok teşekkür ederim,çok saol.

Son düzenleme:

hep güldürüyorsun arkadaşım bir kere de üz bir şey olmaz Berkandamla arkadaşım Babam yok yazmışsın ama vefat etti sanırım. Öyleyse senin de başın sağolsun canım.Çok zor annesiz ya da babasız büyümek. Benim de babam ben 12 yaşımdayken vefat etti .O zamanlar kardeşim hep sorardı bizim için hiç Analı babalı büyütsün dememişler galiba diyeAllah hepimizi çocuklarını ANALI BABALI büyütsün.

Canım arkadaşım Rabbim sana sabır versin, çocuğunu bağışlasın hepimizin de inş. böyle durumlarda ben pek konuşamam ama unutamazsın da zamanla yokluğuna alışmaya çalışırsın , ben çok duygulandım bu hayatta sevdiklerimizi hiç üzmemeliyiz hepimizin bir gün gideceği yer orası hayırlısıyla zamanında nasip etsin Rabbim inş.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için, ne güzel arkadaşlık kurduk burada böyle.Şimdi sizi daha çok güldürmeyi borçlandım ben şimdi, çünkü moralinizi bozdum.Haftasonu çok giremem ama haftaya tüm espriler benden :)

Yani internette değilde gerçek hayatta oturup saatlerce muhabbet edebileceğim kişilerle burada karşılaştım :)

Canim sag olasin ya.5haftalikken kese 3mm idi 6 haftalikken 9 mm olmustu.bir arkadasim bisey olmasa kese buyumez dedi.Allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin.Bu arada hatimlere basladik.Hedef 9 hatim sana da tavsiye ederim :)

fosforlu canım senin bebek mi gözükmedi ben kaçırmışım yazdıklarını .

selamlar..öncelikle ellerine sağlık tatlım listemiz hayırlı olsun dolu dolu olsun inşallah..
benide eklersen sevinirim
ftskskn istanbul ilk bebiş sat:2 ocak bdt:10.10.2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…