Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)
Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ooo fikirler değişti galibaşaka bir yana ben de Allah kısmet ederse kendim bakıcam , benim annemde kayınvaldem de bakarlar ama ben kendim yavrumla ilgilenmek isterim , tutumlu olurum idare ederim , ama kendim bakmak isterim hayırlısıyla
Canım alttan bakılmasına gerek yok 6 haftalıkken..
Benim karından ultrasonla görüldü çok rahat.
Biraz tuvalete sıkışık git daha net görünüyor. Ben sıkışık gitmiştim. Belki de o yüzden hemen görünüverdi :)
Yarın gelişmeleri yazıcam ben de :)
Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
Hoşgeldin canımcım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bebişin kalp atışları bile duyuldu sende bu hafta keseyi görürsün inşallah hayırlı uğurlu olsun tatlım cuma sana uğurlu gelmiş :)
maşallah bugün çok bereketli oldu:)Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
hayırlı olsun canlar
Tebrik ederim canım, bugün ne kadar güzel haberler alıyoruz böyle :)
tebrikler... hoşgeldin cnm , hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hepimizin de
maşallah bugün çok bereketli oldu:)
3 tane hamiş
hayırlı olsun
Tabi canım annenin çocuğuyla ilgilenmesi gibi varmı? Benim annem, ben küçükken hep çalışmış malum yaşam şartlarından dolayı ben annaneme anne diyormuşum. Annemle cok fazla anım yoktur bu yüzden çocukluğumda birtek cimnastiğe götürdüklerini biliyorum okadar bide sürekli fotograf çekildiğimizi. Maddi imkanımız olursa inşallah ozamanlarda bende çocuğuyla kendim ilgilenmek istiyorum zaten annanaesine yük etmem onun yerine bakıcı tutarız daha iyi. Nelere harcanmıyorki para calısıyorsam koyarım 1bin lirada bakıcı parası geriside eve veririm yeter
Siz yakın oturuyormuşsunuz. Hayırlısı olsun canım:)
Tabiki onlar gelsinler. Çocuğunun uykusunu bölmeyin:)
Tebriklerr cnmm:) aramizaa hosgeldinn:)
Walla bugun msjlara yetisemiyorum :)
tabiki , idare etmeye çalışırız bir şekilde , çalışmak zorunda da kalırsak güvenilir bir bakıcı bulmak :26: oda zor
Evet oda proble. Bu devirde bakıcılara da güven olmaz ama annem kaç yasına gelmiş bu yasından sonra yazıl bide torunmu büyütsün? Ahh ahh nerede annanelerimiz dimi biz istemeden bakacak olan :)
Nasıl istersen tabi canım karar sana kalmış.Ama belki de asıl fedakarlık en değerli varlığını evde bırakıp, onun geleceği, ilerideki eğitim masrafları yada daha şimdiden öngörülemeyen bütün masrafları için çalışmaktır.
Tabi ki hiçbir anne çocuğunu evde bırakıp çalışmak istemez, ama bence asıl zor olan onun geleceği için bunu yapabilmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?