2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende kismetse ekim annesi olucam iki oglum var bu minigim insallah kiz olur :) herkes saglikla minik yavrularini kucagina alir insallah bu tarifsiz mutlulugu rabbim tum isteyenlere tattirsin :)

Hosgeldinn cnm tbrikk ederim Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin insllah:)

Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar merhabalar kısmetse bende ekim annesi olacağım daha dün aldık bebiş haberini
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tebrik ederim canım, bugün ne kadar güzel haberler alıyoruz böyle :)

Tabi canım annenin çocuğuyla ilgilenmesi gibi varmı? Benim annem, ben küçükken hep çalışmış malum yaşam şartlarından dolayı ben annaneme anne diyormuşum. Annemle cok fazla anım yoktur bu yüzden çocukluğumda birtek cimnastiğe götürdüklerini biliyorum okadar bide sürekli fotograf çekildiğimizi. Maddi imkanımız olursa inşallah ozamanlarda bende çocuğuyla kendim ilgilenmek istiyorum zaten annanaesine yük etmem onun yerine bakıcı tutarız daha iyi. Nelere harcanmıyorki para calısıyorsam koyarım 1bin lirada bakıcı parası geriside eve veririm yeter

Bunu dediğin iyi oldu bende biraz sıkışık giderim zaten sanki her an sıkışık gibiyim:))
Seni de bekliyoruz yarın heyecanla:)

Çok sağol bizde eşimle özellikle cumayı bekledik gerçekten de uğurlu geldi şükür:) ben yarın gidicem doktora bakalım nasıl olacak:)
Sana da hayırlı olsun inşallah hep beraber bebişleri büyütürüz:)

Tebrik ederim canım, bugün ne kadar güzel haberler alıyoruz böyle :)

tebrikler... hoşgeldin cnm , hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hepimizin de

Teşekkürler kızlar aminnn hepimizede keseyi gören varmı aranızda kızlar kaçınca haftada görülüyor? pazartesi dr randevum var ama testi tekrarlıycak sanırım sadece

tabiki , idare etmeye çalışırız bir şekilde , çalışmak zorunda da kalırsak güvenilir bir bakıcı bulmak :26: oda zor

tabiki , idare etmeye çalışırız bir şekilde , çalışmak zorunda da kalırsak güvenilir bir bakıcı bulmak :26: oda zor

Evet oda proble. Bu devirde bakıcılara da güven olmaz ama annem kaç yasına gelmiş bu yasından sonra yazıl bide torunmu büyütsün? Ahh ahh nerede annanelerimiz dimi biz istemeden bakacak olan :)

Evet oda proble. Bu devirde bakıcılara da güven olmaz ama annem kaç yasına gelmiş bu yasından sonra yazıl bide torunmu büyütsün? Ahh ahh nerede annanelerimiz dimi biz istemeden bakacak olan :)

ananen nasıl oldu tatlım, bakıcılara ben hiç güvenemem benim ablam oğlunu kayınvaldesine baktırdı da dayanamadı geri aldı bakıcıya nasıl baktıralım zor işler,

Aynen katılıyorum. kimse bırakmak istemez ama eşin iş adamı değilse .Çocuğum iyi bir eğitim alsın isterim ve hayatın tüm yükünü de eşimin üstüne atamam. Ben annemden biraz daha ferah bir hayat yaşadım maddi açıdan ,çocuğum da benden daha iyi bir hayat yaşasın isterim. Ayrıca istiyorum kızım olursa iyi örnek olayım hem kariyer hem çocuk yapabilmiş biri olarak . Hatta torunum olursa emekli olacağım için ben de ona bakarım. Aile böyle günler için var zaten .Annem 5 çocuk yetiştirmiş hepsi gayet kendi ayakları üzerinde duran ,düzgün insanlar . En çok ona güvenirim çocuğuma bakması için yoksa olay 1000 tl değil. Yorulursa yine annemin gözetiminde bir bakıcı da tutarım. Bu kararları kendim alabilirim çünkü çalışıyorum. Ayrıca hamileliğim boyunca da yurtdışı fuarlarıma gideceğim işim gereği buna da üzülmüyorum , insanlar tarlalarda çalışarak çocuk doğuruyorlar. Ayrıca şuanda akşamları yüksek lisans derslerime gidiyorum .Yani arkadaşlar hayat çok zor. Maalesef para da çok önemli .Allah sağlıklı bebekler nasip etsin. Sonrasında çocuğumuza nasıl bakacağız herkesin kendi bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…