2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay hadi hayırlısı inşallah belli olur gittiğinde zaten

Amiin insaAllah :)

Basin sag olsun Rabbim sabir versin

Liste içinde bende bilgilerimi yazıym canım 22 yaşındayım Ankarada yaşıyorum ilk bebeğimiz sat 17 ocak bebeğimizin tahmini doğum tarihide 24 ekim 2014

Ben yıllardır çalışıyorum . Evlendim yine çalışmaya devam ettim , şartlar daha iyi olsun diye evde oturmak benim tarzım hiç değil, ama özel sektörde çalışmak gerçekten çok zor.Ben küçükken annem çalışıyordu ve inan akşamları eve geldiğinde nereden nasıl öpüp koklayacağımı şaşırırdım o günleri hiç unutamıyorum, evladıma da Allah izin verirse bakmak bu yüzden istiyorum ,

İnşallah düşündüğümüz gibi olur her şey canım. İnşallah hayırlısı olur.
İnşallah yavrumuzu biz büyütürüz..

Canım bu noktada en doğrusu evde oturmaktır yada çalışmaktır diyemeyiz.Herkesin kendi deneyimleri, kendi mantığınca karar verebileceği bir durumdur bence. Benim de annem çalışıyordu, aynı şekilde ben de özlüyordum ama çalışması sayesinde daha iyi okullara gittim, daha iyi eğitim aldım ve şu an onun fedakarlıkları sayesinde ondan daha rahat bir yaşamım var.

Hayat şartları gittikçe zorlaşıyor ve maalesef etrafımdaki çocuklu ailelere baktığımda herkes masraflardan ve çocuğunun ihtiyaç ve isteklerine yetişememekten bahsediyor.Ben de özel sektörde çalışıyorum sabah 06,30'da kalkıp, akşam 19:30'da geiyorum,bir de bu yoğun tempoya çocuk eklendiğinde kaç saat uyuyabileceğimi tahmin bile edemiyorum. Ama onun geleceği için bunun doğru olduğunu düşünüyorum ve bence kendimden fedakarlık yapıyorum onun geleceği için.

Ne olursa olsun,pişmanlık duymayacağımız kararlar veririrz inşallah canım :)

Fedakarlık bu ama özlem de var işte..
Hakkımızda hayırlısı olsun..

Neyse arkadaşlar niye içimizi kararttık böyle, çocuğun bakımına kadar o kadar çok endişe var ki yaşayacağımız, hepsini sırayla yaşayalım :))

Bugün bir sürü hamile kişi katıldı aramıza ve doktordan gelen arkadaşlar iyi haberler getirdiler :)

Ve kimseden kanama, lekelenme tarzı haberler gelmedi çok şükür :)))

maşallah ne kadar çok yazmışsınız kızlar.sanırım şuan ki konu bebeğe kimin bakacağı.
bence bebeğinize siz bakın onun her anını ilk siz görün çünkü zaman çok çabuk geçiyor çünkü bir daha bebeğiniz 1 aylık 2 aylık 5 aylık olmayacak sadece 1 kez olacak o yüzden bence benim fikrim herkes bebeğini kendi büyütmeli..tabi herkesin kararı kendine özgüdür arkadaşın dediği gibi inşallah pişman olmayacağımız kararlar alalım

ben 4+5 te görmüştüm biraz bekle istersen:)

normal ultrasyonda mı gördüün canım vajinal ultrasyon ile mi? ptesi 4+3 olacak inşaAllah bende görürüm beklemek isterim ama doktorum çağırdı biz tüp bebekle kavuştuk bebişimize o yüzden bana dedi ptesi görünmez ama kan testini tekrarlayalım sonraki haftada kese için gelirsin dedi hayırlısı bakalım

ananen nasıl oldu tatlım, bakıcılara ben hiç güvenemem benim ablam oğlunu kayınvaldesine baktırdı da dayanamadı geri aldı bakıcıya nasıl baktıralım zor işler,

Annaneö cok şükür daha iyi. Oyle ama çalısmamız gerekirse ben mecbur tutmak zorundayım. Anneme bırakamam kayınvalidem zaten Gebze'de cok uzak bize zaten kimseye yük olmak istemem her ne kadar annemde olsa veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…