Canım eskiden annelerimiz nasıl temizlerdi sirke ile mi?
Ben abimin firmada çalışıyorum öyle bir rahatlığım var. Senin yerinde olsam aynısını yapardım. Haklısın..Benim de yaş 31 ondan dolayı bende ardarda yapmayı istiyorum. Daha fazla yaşlı bir anne olmayı istemiyorum
Canım biz bebek arabasını Mamas Papas'ın Sola modelinden çok beğenerek aldık.Ana kucağını da Nuna'nın ısofix li olanından aldık ama işin komik tarafı hala aparatı bulamadık :))
Yani iki malzeme var ama o aparatı bulamazsak bir işe yaramayacak :)
Canım biz bebek arabasını Mamas Papas'ın Sola modelinden çok beğenerek aldık.Ana kucağını da Nuna'nın ısofix li olanından aldık ama işin komik tarafı hala aparatı bulamadık :))
Yani iki malzeme var ama o aparatı bulamazsak bir işe yaramayacak :)
anneme bu konuyu hiç sormadım canım :26: ama arap sabunu olabilir
benim de ilerde inşallah eşimin yanına geçme planlarım var, daha doğrusu geçmemeaynen canım yaş ilerledikçe riskler artıyor, tahammül azalıyor, vücut eskiyor falan filan...
Cok güzeller canım güle güle kullansın bebişin hepsini inşallah. Evet evet ilk bebek ama ben cok fazla israfdan yana değilim. Cok tutumlu harcamayı severim. Ben mesela salıncak falan almayı hiç düşünmüyorum :)) bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum ama belki de alırım kızım büyüyünce. Senin listenden sadece emzirme minderimiz ve araba koltuğumuz var :)) emzirme minderini de alırken yine cok cok inceledim aldım cunku bana biraz da bebekler üzerine oynanan bir oyun gibi geliyor mesela oyun halısı özellikle anneler üzerine oynanan bir oyun gibi ve ben bu ticarete para kaptırmayı düşünmüyorum
Bende şimdi sordum Arap sabunu dedi annem. Ama ara sıra içine sirke de koyuyormuş kötülükleri kovsun diye. Bende evde genel temizlik oldugunda kovanın içine deterjanın yanında sirmede koyduruyırum. Ben ne varsa eskilerde var mantığında oldugum için sanırım Arap sabunu kullancam
Ben abimin firmada çalışıyorum öyle bir rahatlığım var. Senin yerinde olsam aynısını yapardım. Haklısın..Benim de yaş 31 ondan dolayı bende ardarda yapmayı istiyorum. Daha fazla yaşlı bir anne olmayı istemiyorum
Ins cnm tesekkurler ☺☺ ben de cok almayim demistim ama babamiz yurt disina gidince hepsini alip geldii bnm de hosuma gitti tabi..
Oyun halisi ticari diye dusunmuyorum cunku en uygunu o iclerinde..
Emzirme minderi de elzem degil aslinda bulursan uygun al demistim alinca da cok begendim umarim sut olur da ise yarar 😉
Ev tipi ana kucagina gerek yok cybex i kullanirim demistim bi baktim zip zip mi ev tipi mi derken tel kesildi ikisini de almis esim fln .. bebegim kismetliymis ins saglikla dunyaya gelsinler de kullansinlar bunlar en basiti alinsa da olur alinmasa da aslinda, bi saglikli dogsunlar da hepimizin bebeklerii ☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sirkeyi ben de halı sildirirken kullanıyorum ama sadece sirkeyle silince kokar gibi geldi, yerleri arap sabunuyla sirke karıştırıp silmek mantıklı.. Mobilyaları da olmadı bebek deterjanı ile silerim o da sabun tozu sonuçta sanırım olur öyle?
Kızlar herkese merhaba. Umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir melekleriyle:)
Benim misafirlerim vardı kv ler geldi. ben daha alışveriş yapmamıştım tam olarak iyiki yapmamışım resmen bir koli kıyafet geldi. Hastane çıkışı 2 tane geldi benim almama falan gerek kalmadı:) Bana da lohusa pijaması falan getirmişler sağolsunlar.
Kızlar size bir şey sorayım eşimle arkadaş gibi olduk biz, yanaşmıyor bana, doğumdan sonra falan diyor normal mi yaben de beni beğenmiyor musun artık falan diyorum saçmalama diyor. Siz de durumlar nasıl?
Sola hangi rengi bayaadir bskiyorum ama sanirum urbo 2 alicaz.bi indirim olsa su ebebekte.. benzer zevklere sahibiz mamas papaslari ben de cok begendim,yanilmiyorsam meltem mobilyayi begeniyorum demistin ben karamel modelini almistim.. aparat nsl nunanin ama jokerde ve hellobaby de var uyumlu aparatlar bi bak cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde durumlar söyle ki eşim yanaşıyor ben kaçıyorum. Eşim birşey olmaz gözüyle bakıyor son bir ay kalana kadar. Doktorumuz oyle söyledi cunku ama ben tırsıyorum. Bende her gece yok çatım ağrıyor yok bekim ağrıyor yok yarın diye erteliyorum bakalım nereye kadar gidecek :)
Dediğiniz cok doğru ama çevremde yas aralığı bu kadar az olan cok kardeş var basta ben ve kardeşim. Sonuc olarak biz hiç anlaşamıyoruz, ben korkuyorum valla kardeşler arasında yas farkının az olmasından dolayı. Neyse ki kendi işimizi kuracağız annemle cok sorun olmaz bizim durumumuz inşallah. 4-5 yıl ara ile 3 cocuk iyidir 24 yaşındayım ben henüz daha vaktim var
Sirmen'in kokusu beni benden alıyor zaten bu yüzden elma sirkesi bana daha hafif geliyor ama sanırım sirkenin hası üzüm sirkesi dimi? Evet Arap sabunu sirke kulağa hoş geliyor. Mobilyaları hiç bilmiyorum canım suan için düşünmedim ama ciları gitmesin sonra sabunla silince? Kolanyanile mi silsek acaba mobilyaların üzerini de? Ayy olur mu ki kafam karıştı bak şimdi
Selam anneler benim karaciğer enzimleri değerleri düşmüş çok sevindimm :) normal degere biraz daha yaklaşmış insAllah bikaç güne normale döner kaşıntım devam edince korkmuştum yükseldi diye ama şükür düşmüş son 2-3 haftadir şükür rahat bi nefes aldım sizinle paylasmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?