2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım bu süt sağma makinası doğum sonrası hemen çok gerekli bir şey mi? benim bu sene bir sürü arkadaşım doğum yaptı yalnızca biri kullandı o da sütü çok fazla gelmiş diye doktor aldırmış. Diğer arkadaşlarım hiç kullanmadılar. İnternetten araştırdım biraz kimi çok gerekli diyor kimi gerek yok diyor ve bazlarını da yara falan yapmış. ben de kararsızım alsam mı almasam mı? 6. aydan sonra belki lazım olabilir diyorum işe başlayınca?

canım bebek emmediği zamanlarda mutlaka sağman lazım sütünü, bir de sütün çok olursa sağman gerekiyor.. Sütün artması için de bol bol emzirin ve sağın diyorlar. Bir de en kaliteli süt ilk 3 ay gelenmiş, sağıp sağıp koyun buzluğa diyorlar. İstersen doğumdan sonraki durumuna göre karar ver canım.. Bebeğin durumuna ve sütünün durumuna göre bakarsın

Bence de hoş değil yani erkek diye düşünüyorum sonuçta her ne kadar eşlerimiz olsa da ihtiyaclarını karşılamamız lazım. Ama işte insan tedirgin oluyor ister istemez, eşimde basta tedirginliğim doktora sordu doktor ağrı olmadıgı sürece ve son bir ay kalaya kadar serbest dedi eşim dayandı bunun arkasına. Off yavrucuklarımızı alalım sağ salim elimize de ben baska hiç birsey istemiyorum

canım çok sevindim gözün aydın
Cok sagol ya inan rahatladim gece sabaha kadar rüyamda tahlil yaptim sonucunu aldim ugrastim durdum sonucları gordum ya rahatladim biraz herkes çok üzülmus ya annemler teyzemler felan telefonda teyzem agladi ben agladim bana belli etmemisler ama onlarda cok üzülmus

Evet hep üzüm sirkesi kullanırlar ama ikisi de sirke neticede.. Kolonya da alkollü canım ya.. Aslında bebişlere aldığımız ıslak havlularla da silebiliriz

Evet alkol olayını unuttum ben. Mobilyaların parlaklığı için birsey yapmak lazım gitmesin yani yazıktır. Gerçi benim mobilyalarının bazılarının parlaklığı gidebilir onlR içinde bulmam artık bir yolunu

Evet galiba doğumdan sonra alırsam alcam. Fakat kafama takılan şu; hastanedeyken ihtiyaç olur mu acaba diyorum? Bebek emmezse falan sağıp vermek gerekir mi o an onu bilemedim? Ama hiç hoş bir durum gelmiyor bana daha minicikken sağıp biberonla vermek, sıcaklığımı hissetsin istiyorum. Çünkü emmesi sadece karnını doyurmak için değil ya güven alması ve duygusal bağ için de çok gerekli.

kıyamam yaa neyse hayırlı haberlerini almışsın canım işte çok şükür, inşallah bir daha tekrarlamaz

bence bir şey olmaz canım ya parlaklığına.. Hatta sirke parlatır daha da.. Ne kullanırsak kullanalım içine sirke katalım bence birazcık. Haftaya gelicek benim mobilyalar silicem bakalım o zamana kadar bu işi çözmem lazım

canım bence de hastanede sağmamak lazım. Hemşireler zaten emzirmeye yardım ediyorlarmış, emdiricez artık bir şekilde. Zaten sağmak gerekirse de hastanelerde varmış sağma makineleri

Amin inşallah sağ salim alalım kucağımıza da. Bizim doktorda aynısını dedi ama bu göbekle de çok rahat olmuyor şimdiden ki daha da şişicez:) Senin bayağı az kalmış canım, ben en son doğurcaklardanım burada herhalde:)
Kendini nasıl hissediyorsun ben daha 27.haftadayım. 28. haftadan sonra yorgunluk, ağrılar falan oluyor diyorlar. Doğru hatırlıyorum di mi kansızlık problemi vardı canım hallettin mi serum falan diyordun?

Bizde de durum aynı...Arkadaş gibiyizde diyemem sarmaş dolaşız herzamanki gibi..
Eşim çok hassastır bana karşı bebeğe ve bana zarar vermekten çok korkuyor. Bir de bebeği sürekli hissediyor karnımda bir canlı varken bunu yapmak ikimize de tuhaf gelmeye başlamıştı. Oda bahaneler uydurup duruyordu bana... Ona bu durumun normal olduğunu söyleyince öyle rahatladı ki. Diğer baba adayları da böyle merak etme dedim.. Kendinde bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştı meleğim :))

Gule gule kullanin cnm ins ☺ mavisi de guzeldi.ewet sola2 yle sadece renk farki var nerdeyse.. urbo 2 ye yakiniz bakalim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence de hastanede sağmamak lazım. Hemşireler zaten emzirmeye yardım ediyorlarmış, emdiricez artık bir şekilde. Zaten sağmak gerekirse de hastanelerde varmış sağma makineleri

Anladım canım çok sağol ben o zaman şimdilik listeden çıkarayım bu makinayı en sona bırakayım.

Canım biz de temas halindeyiz ama ilişkiye gelince orada duruyoruz. Yanlış bir hareket yapmaktan korkuyorum diyor bana, zarar vermiyim diyor. Geçekten içeride bir şeyler kıpırdıyorken insan tuhaf oluyor. Napalım artık demek ki herkesin az çok yaşadığı bir durum, bu dönem de böyle geçicek.

Sanırım öyle canım...
Eşimin beni ne kadar sevdiğini bilsem de bu durum yine de beni tedirgin ediyor..doğumdan sonra bu lohusalık sürecinde en azından aldığım fazlalıklardan kurtulup eski halime geri dönmek istiyorum. İnce belimi geri istiyorum

İşte bu suya tutma işini biz yokken kim yapacak? Bakıcı yapar mı sence? Benim annem yok yanımda maalesef mecbur bakıcı tutucam kadının da bunu yapacağını sanmıyorum. Yapabilene hiç lafım yok ne güzel yapın tabi ki ama ben uğraşmam biliyorum huyumu :) iki güne sıkılırım :)
Ben de ondan bahsediyorum canım full organik yetiştiremeyiz maalesef çocukları hele de istanbulda mümkün değil. Her şeyden sakınmayı düşünmüyorum sağlığı için elzem şeyler haricinde

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben biraz kilolu kalabilirim ama:) çünkü ben çok zayıftım 48 kilo ile hamile kaldım şu an 55 kiloyum o yüzden çok şikayetçi değilim ama o ince bel geri gelsin inş doğumdan sonra:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…