markası ne canım bunun? Ben alıcam oyun halısı, gelişimi için çok gerekli diyorlar. Ben tiny love düşünüyorum bir de bright starts güzelmiş diyorlar
oyle valla.mesela benm kızım olcak dıye cok cahilce laflara maruz kaldım.anası memnun babası memnun sızene ya.genelde soruolar heyacanla neyın olcak.kız deyınce,hmmm hayırlısı dıolar kısık sesle.ama duyuyorum erkek annelerınede uzulme uzulme kız daha hayrlıdır 2.de kız olur dıolarmıs.hele bnm ıcın erkek bulmak ıcın 6,7 gıder demıslerde cok gücüme gtmıstı.sankı ben doğum uretım makınasıyım.tmm oğlumda olsun cok ıstıorum ama oğlan bebek delısıde dglm.bır o kadar da kız bebegı cok sevıorum.onlar bıze Rabbımın hedıyesı.hele bunca sene bebek ıcın ugrasmısken aman nıe oğlum olmadı dersem Rabbımı kırarım ben.burda o kadar güzel bır sohbet ortam var kı,ınan ıncelıklerıne hayran kalıorum burdakı kızların.herkes bırbırını anlıor.cahilce yaklaşıp davranmıorlar.ınsanlar senı ıncıtmek ıcın bır o kadar ugrasrken,burada kı anneler uzaktan dahı olsa bırbırını kollamaya calısıor.keşke bunu yakınlarımızdanda gorsek
Markası Tiny Love canım.Aynasının olması güzel,bebekler şaşırıyorlar aynayı görünce :)Bir de tepedeki maymunun ışığı falan yanıyormuş, balinaya çarpınca titreşimliymiş.Ben baya beğendim ama emin olmadım.
Bizim de bgn dr randevumuz vaaar teyzeleri☺☺ 5 hafta oldu gitmeyeli, cok merak ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu süpermiş canım ya bayıldım alsam mı ben de acaba :26: çok inmiş fiyatı
süper çok sevindim, benim de ilk :) canım ben ağırlaşmadan halletmek istedim açıkçası çalıştığım için bir de bi tek haftasonlarım var gecikmekten korktum. Ama elinde listen olursa bir günde tek bir mağazadan halledersin merak etmesadece mobilya alacaksan acele et çünkü gelmesi havalandırması derken ancak yetişir
Bu oyun halısı nasıl sizce ?Ebebek'te indirime girmiş, benim çok hoşuma gitti ama daha önce hiç araştırmamıştım, sizce de gerekli mi ve de bu ürün yeterli mi?
Eki Görüntüle 1205258
Evet canım çok indirime girmiş,sanırım ben dayanamayıp alacağım :)Madem markası da iyiymiş..
Peki sen yatağına dönence alacak mısın tatlım ? haftasonu alacaktım emin olamayıp bıraktım...
Bak ya almayı düşünmüyordum ama fiyatı baya inmiş ve zeka gelişimine sağladığı yarar kafamı karıştırmaya yetti sağol valla cool kafamı karıştırdın benimde :)) gercekten gerekli mi acaba ya?
Bak ya almayı düşünmüyordum ama fiyatı baya inmiş ve zeka gelişimine sağladığı yarar kafamı karıştırmaya yetti sağol valla cool kafamı karıştırdın benimde :)) gercekten gerekli mi acaba ya?
sanırım ben de alıcam
canım benim park yatağında dönence var o yüzden ilk etapta almayı düşünmüyorum ama ikea da leka diye bir dönence var, onu tavsiye etti bikaç kişi fiyatı da çok uygun alırsam onu alırım sanırım. Çok ışıklı falan bişey almayı düşünmüyorum, uykuya dalması falan güçleşebilir
Gerçekten çok saçma, hala bu kafada insanlar var.Kız çocukları çok tatlıdır,kendilerini çok sevdirirler, babalarıyla ilişkileri çok güzeldir ayrıca daha hayırlı olduklarını da düşünüyorum.Allah tabiki ikinciyi gönlüne göre versin ama 2 kızı olanın da sırtı yere gelmez bence :)
Benim içinde yüz lütfeeeeen :sSaoll tatlimm:)) dinleniyorum walla iyi geldi tatill hatta onkadar ii geldi ki 5 inde de randevum vardi arayip 12 sine erteledimm hic randevuyu erteleyecegim aklima gelmezdi:)
Canım bunların hepsinin olması bir ihtimal, ama yine de yöntemler arasında en güvenilir olanı da o. Annem hemşiredir ve o da arkadaşları da spirali öneriyorlar. Eskiden doğumdan sonra tavsiye ediliyordu, şimdi artık doğum yapmamış kadınlara bile uygulanabiliyormuş. Özellikle 4-5 yaş ara vermek istiyorsan çocuklarında en kalıcı çözüm bu. Doğum kontrol hapını da önerebilirim ama her bünyede o kadar iyi olmayabiliyor. Hapı kullanmaya başladıktan sonra her altı ayda bir tahlil yaptırıp kontrolünü de sağlayabilirsin
canım nerdeyse 4 yıllık evliyim hep prezervatif ile korunduk. Aynı şekilde devam edicem. En sağlıklısı bu geliyor bana nedense..
Pardon canım ya :)) Valla benim de kafam karıştı, hepimiz bir karara varalım gerekli mi değil mi diye...Yani benim fikrim gerekli olduğundan yana, bebeğin bacaklarının kollarının hareket etmesi de gaz oluşumunu engelliyormuş.Yani sadece zeka değil,başka faydalarının olduğunu da okudum.Sanırım ben alacağım arkadaşlar...
ya alamıyorumsürekli hata veriyor ödeme adımına geçemiyorum bir türlü
Ohh valla Rabbim uzun uzun seneler nasip etsin size biz daha 11 aylık evliyiz :)) evet Buda bir yöntem tabi cok ok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
bende çalışıyorum bnmde sadece hafta sonum var bana kalsa ben çoooktan aldıydım ama eşim memur olduğu için 15inden sonra alcaz inşallah herşeyiniben park yatak aldım mobilya almayı düşünmüyorum ya bi dolap alıcam sadece kıyafetlerini koymak için ona bile bakmadık daha Allahım bi an önce ayın 15i gelsin
oyle valla.mesela benm kızım olcak dıye cok cahilce laflara maruz kaldım.anası memnun babası memnun sızene ya.genelde soruolar heyacanla neyın olcak.kız deyınce,hmmm hayırlısı dıolar kısık sesle.ama duyuyorum erkek annelerınede uzulme uzulme kız daha hayrlıdır 2.de kız olur dıolarmıs.hele bnm ıcın erkek bulmak ıcın 6,7 gıder demıslerde cok gücüme gtmıstı.sankı ben doğum uretım makınasıyım.tmm oğlumda olsun cok ıstıorum ama oğlan bebek delısıde dglm.bır o kadar da kız bebegı cok sevıorum.onlar bıze Rabbımın hedıyesı.hele bunca sene bebek ıcın ugrasmısken aman nıe oğlum olmadı dersem Rabbımı kırarım ben.burda o kadar güzel bır sohbet ortam var kı,ınan ıncelıklerıne hayran kalıorum burdakı kızların.herkes bırbırını anlıor.cahilce yaklaşıp davranmıorlar.ınsanlar senı ıncıtmek ıcın bır o kadar ugrasrken,burada kı anneler uzaktan dahı olsa bırbırını kollamaya calısıor.keşke bunu yakınlarımızdanda gorsek
e bişey kalmadı canım ayın 15ine de :) sen yavaştan internetten bak, listeni falan hazırla hemen gelir zaten 15i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?