2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
markası ne canım bunun? Ben alıcam oyun halısı, gelişimi için çok gerekli diyorlar. Ben tiny love düşünüyorum bir de bright starts güzelmiş diyorlar

Markası Tiny Love canım.Aynasının olması güzel,bebekler şaşırıyorlar aynayı görünce :)Bir de tepedeki maymunun ışığı falan yanıyormuş, balinaya çarpınca titreşimliymiş.Ben baya beğendim ama emin olmadım.

Gerçekten çok saçma, hala bu kafada insanlar var.Kız çocukları çok tatlıdır,kendilerini çok sevdirirler, babalarıyla ilişkileri çok güzeldir ayrıca daha hayırlı olduklarını da düşünüyorum.Allah tabiki ikinciyi gönlüne göre versin ama 2 kızı olanın da sırtı yere gelmez bence :)

Bizim de bgn dr randevumuz vaaar teyzeleri☺☺ 5 hafta oldu gitmeyeli, cok merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu süpermiş canım ya bayıldım alsam mı ben de acaba :26: çok inmiş fiyatı

bu süpermiş canım ya bayıldım alsam mı ben de acaba :26: çok inmiş fiyatı

Evet canım çok indirime girmiş,sanırım ben dayanamayıp alacağım :)Madem markası da iyiymiş..

Peki sen yatağına dönence alacak mısın tatlım ? haftasonu alacaktım emin olamayıp bıraktım...

bende çalışıyorum bnmde sadece hafta sonum var bana kalsa ben çoooktan aldıydım ama eşim memur olduğu için 15inden sonra alcaz inşallah herşeyini ben park yatak aldım mobilya almayı düşünmüyorum ya bi dolap alıcam sadece kıyafetlerini koymak için ona bile bakmadık daha Allahım bi an önce ayın 15i gelsin

Bu oyun halısı nasıl sizce ?Ebebek'te indirime girmiş, benim çok hoşuma gitti ama daha önce hiç araştırmamıştım, sizce de gerekli mi ve de bu ürün yeterli mi?

Eki Görüntüle 1205258

Bak ya almayı düşünmüyordum ama fiyatı baya inmiş ve zeka gelişimine sağladığı yarar kafamı karıştırmaya yetti sağol valla cool kafamı karıştırdın benimde :)) gercekten gerekli mi acaba ya?

Evet canım çok indirime girmiş,sanırım ben dayanamayıp alacağım :)Madem markası da iyiymiş..

Peki sen yatağına dönence alacak mısın tatlım ? haftasonu alacaktım emin olamayıp bıraktım...

sanırım ben de alıcam
canım benim park yatağında dönence var o yüzden ilk etapta almayı düşünmüyorum ama ikea da leka diye bir dönence var, onu tavsiye etti bikaç kişi fiyatı da çok uygun alırsam onu alırım sanırım. Çok ışıklı falan bişey almayı düşünmüyorum, uykuya dalması falan güçleşebilir

Pardon canım ya :)) Valla benim de kafam karıştı, hepimiz bir karara varalım gerekli mi değil mi diye...Yani benim fikrim gerekli olduğundan yana, bebeğin bacaklarının kollarının hareket etmesi de gaz oluşumunu engelliyormuş.Yani sadece zeka değil,başka faydalarının olduğunu da okudum.Sanırım ben alacağım arkadaşlar...

canım konuştuğum tüm anneler önerdi oyun halısı ve tiny love çok iyiymiş bu konuda. Ben de alıcam hazır indirime girmişken kaçırmayayım

Hemen inceliyorum canım İKEA'yı,çok teşekkürler...

ablamın ıkı kızı var.annem kız torunlarını cok sevıor.bendende erkıek torun sevgısını tatmayı cok ıstıordu.ama kızım oluor dıe de hıc uzulmedi.sevındı hatta bana cahilce davrananlara bıle kızdı .bnm 3 kızım 3 oğlum var ve kızları dogurdgm ıcın hıc pısman dglm dedı.cunku kızlar başka.annemle arkadaş gıbıyız.ben brazda bu yüzden ıkıncıyı erkek ıstıorum.cunku farklı bır sevgıyıde tatmak ve Rabbımın ıznıyle tattırmak ıstyrum.ALLAH Ikı sevgıdende kımseyı mahrumbırakmasın dıorum ne kızdan ne erkekten.

Saoll tatlimm:)) dinleniyorum walla iyi geldi tatill hatta onkadar ii geldi ki 5 inde de randevum vardi arayip 12 sine erteledimm hic randevuyu erteleyecegim aklima gelmezdi:)
Benim içinde yüz lütfeeeeen :s

Doğum kontrol hapını ben zaten hiç sevmiyorum yani 2-3 yıl kullandım kistlerşm yüzünden tüm dengemi bozdu. Regli bile olmuyordum cok korkmuştum hamile kalamayacağım diye. Tesekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

canım nerdeyse 4 yıllık evliyim hep prezervatif ile korunduk. Aynı şekilde devam edicem. En sağlıklısı bu geliyor bana nedense..

Ohh valla Rabbim uzun uzun seneler nasip etsin size biz daha 11 aylık evliyiz :)) evet Buda bir yöntem tabi cok ok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

ya alamıyorum sürekli hata veriyor ödeme adımına geçemiyorum bir türlü

ya alamıyorum sürekli hata veriyor ödeme adımına geçemiyorum bir türlü

Üzülme canım belki sitede sorun vardır,daha sonra tekrar denersin yada yakınlarında Ebebek mağazsı varsa oradan alırsın.Bugün indirime girdi daha devam eder...

Ohh valla Rabbim uzun uzun seneler nasip etsin size biz daha 11 aylık evliyiz :)) evet Buda bir yöntem tabi cok ok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

darısı başınıza canım zaman çok çabuk geçiyor evet çok süper bir yöntem değil ama bir yöntem tabi rica ederim ne demek hayatım. Spiralden korkuyorum ben, doğum kontrol hapı zaten kullanmam

e bişey kalmadı canım ayın 15ine de :) sen yavaştan internetten bak, listeni falan hazırla hemen gelir zaten 15i

Boşver çok yakınım olmadığı sürece kimin ne dediği inan hiiiçççç umrumda değil :)) Eskiden etkilerdi, büyümek olgunlaşmak bu olsa gerek şimdi tebessüm ederim en fazla
Sen de takma ağzı olan konuşuyor.

Benim bütün yiğenler kız eşiminde kız bir erkek var ama engelli...
Bebeğimiz haberini aldıklarında onca torundan sonra en ufak heyecan yoktu haliyle biraz bozulduk eşimle bizim ilk bebeğimiz ve heyecanımızı paylaşmak istedik. taakii bebek cinsiyeti erkek diyince bildiğin müjde dediler...Hala bu zihniyet var..Seni çok iyi anlıyorum..
Hayırlı olsun da kız erkek çok farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…