Allah gonlumuze gore versın.bana ıkıncıyı bır oğlan sağlıklı hayırlı bır sekılde snada kız nasıp etsın ins.YUCE MEVLAM İNSCNM süt korur dıosun ama bende o konuyu cok arastrdm .onunda sartları var.pek sut korumasına da sen ınanma derım.nelerını bılıorum ben ınan,emzırırken yoğun bır sekılde bır ay sonra yenıden hamıle kalan.o forumdaki anneyı bılıorum.hatta bnde sasrmıstm konuşmuştuk .hayrlısı.bu konu hakkında ıletısımı kesmeyelim cnm.bılgılendıkce sna bıldırcem.ayrıca doğumdan sonrada ıletsımı kesmeyelim.cunku tecrubelerımızı paylasalm senle.bızı hemen hemen aynı seyler beklıor
arkadaşlar bebek bakım ürünü olarak neler aldınız veya almayı düşünüyorsunuz. belli markaların bebek ürünleri var ama onlara da güvenemiyorum kimyasal içeriyorlar sonuçta. kimya mühendisi bir arkadaşımın bebeği oldu ibrahim saraçoğlunun bebek ürünlerini almış ve memnunmuş. sizlerin bu konudaki düşünleri neler, paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Yok be kuzu bizde de tam tersi, eşim hamile kaldığından beri aşırı seksi oldun deyip dolaşıyor etrafımda. Bende de son zamanlarda istek anlamında artış oldu, rüyalarımdan eşimi arzulayarak uyanıyorum o dereceKızlar herkese merhaba. Umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir melekleriyle:)
Benim misafirlerim vardı kv ler geldi. ben daha alışveriş yapmamıştım tam olarak iyiki yapmamışım resmen bir koli kıyafet geldi. Hastane çıkışı 2 tane geldi benim almama falan gerek kalmadı:) Bana da lohusa pijaması falan getirmişler sağolsunlar.
Kızlar size bir şey sorayım eşimle arkadaş gibi olduk biz, yanaşmıyor bana, doğumdan sonra falan diyor normal mi yaben de beni beğenmiyor musun artık falan diyorum saçmalama diyor. Siz de durumlar nasıl?
Ya kızlar nasıl koruncaz? Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum öneri var mı? Biz Eylül'de evlendik Aralık'ta hamile kaldım yani cok tecrübeli değilim bu konuda
Insallah herkes iyidir ben bi taraftan eksikleri tamamlamaya devam ederken bi taraftan gunleri sayiyorum pazartesi 9 a randvumuzu aldik heyecanla bekliyoruz tam 4hafta olacak gitmeyeli cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir ve muaynemiz güzel l gecer tahlillerimiz güzel l cikar ... artik cok az kaldı ksigimiz kaldi bazen dusunuyorum unuttugum bisy varmi diye... aslinda herkes aldiklarini bir liste halinde paylassa belki birimizin aklina glmeyn digerimizin aklina gelmistir bugun bbek bezi (prima1 numara) canbbe alt dgistirme ortusu, biberon temizleme cubugu , dalin sivi cam det.yumos bebe camasir yumusaticisi, yumusak ilac kasigi aldik market alisverisinde ... suan bildigim kadariyla sampuan sabun pisik kremi kuvet takimi ana kucagi bebe cantasi gece lambasi ... benim icinde tek kullanimlik kilot kalan eksikler ufak tefekler olarat tabi iki uc hafta sonra besik ve gardolabi alacagiz insallah hersey ayri bi heyecan gercekten
Herkese günaydın arkadaşlar, hem bir haftayı geride bıraktık ve haftasonu geldi,hem de bir ayı daha eskittik.Çifte mutluluk var bugün :)
herkese günaydın, hayırlı cumalar...
Insallah herkes iyidir ben bi taraftan eksikleri tamamlamaya devam ederken bi taraftan gunleri sayiyorum pazartesi 9 a randvumuzu aldik heyecanla bekliyoruz tam 4hafta olacak gitmeyeli cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir ve muaynemiz güzel l gecer tahlillerimiz güzel l cikar ... artik cok az kaldı ksigimiz kaldi bazen dusunuyorum unuttugum bisy varmi diye... aslinda herkes aldiklarini bir liste halinde paylassa belki birimizin aklina glmeyn digerimizin aklina gelmistir bugun bbek bezi (prima1 numara) canbbe alt dgistirme ortusu, biberon temizleme cubugu , dalin sivi cam det.yumos bebe camasir yumusaticisi, yumusak ilac kasigi aldik market alisverisinde ... suan bildigim kadariyla sampuan sabun pisik kremi kuvet takimi ana kucagi bebe cantasi gece lambasi ... benim icinde tek kullanimlik kilot kalan eksikler ufak tefekler olarat tabi iki uc hafta sonra besik ve gardolabi alacagiz insallah hersey ayri bi heyecan gercekten
Yok be kuzu bizde de tam tersi, eşim hamile kaldığından beri aşırı seksi oldun deyip dolaşıyor etrafımda. Bende de son zamanlarda istek anlamında artış oldu, rüyalarımdan eşimi arzulayarak uyanıyorum o dereceki 4 yıllık evliyiz yeni de değil. Ama yine de kendimi çok yormamak adına haftada bir izin veriyorum. Çünkü zorlanmaya başlıyorum yavaş yavaş
Damla ben doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum. En az yan etkili ve en garantili koruma yöntemi o. Ikinci çocuğa karar verdiğimiz zaman da gidip çıkarttıracağım
First, tatlım nerelerdesin sen :)
Gunaydinn tatlim:) sizleri severek takip ediyorumm ama bayramdan beri Alacatida tatildeyimm o yuzden fazla yazamiyorumm artik ayin 8 ine kadar idare edin:)
Süper canım,bol bol dinlen,eğlen ve denize gir.Bebişe iyi bak,iyi tatiller
Saoll tatlimm:)) dinleniyorum walla iyi geldi tatill hatta onkadar ii geldi ki 5 inde de randevum vardi arayip 12 sine erteledimm hic randevuyu erteleyecegim aklima gelmezdi:)
Günaydın canım. Bemde spiral diye düşündüm ama spiralin de bir garantisi yokmuş. Spiralle hamile kalanlar oldukça fazla ki hamile kaldın diyelim spiralle, spirali çıkartırken düşük yapma ihtimalin fazlaymış çıkartılmazsa cocuğun özürlü olabiliyormuş uff napcam bilemedim bende
Slm arkadaşım... Ben mobilyalarını doğal sıvı arapsabunuyla sildim.. Hatta ben bütün evi arapsabunuyla siliyorum... Çünkü en sağlıklısı o... Çamaşırsuyu yada sirke gibi ürünlerde asit oldu için mobilyaları sarartıyor aklında olsun
Günaydın canım. Bemde spiral diye düşündüm ama spiralin de bir garantisi yokmuş. Spiralle hamile kalanlar oldukça fazla ki hamile kaldın diyelim spiralle, spirali çıkartırken düşük yapma ihtimalin fazlaymış çıkartılmazsa cocuğun özürlü olabiliyormuş uff napcam bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?