2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım Dr'dan hayırlı haberlerle çıkarsınız..
Bende aslında seninle aynı durumdayım. Çantayı hazırlamadım. Ne eksik onları toparlamalıyım biran önce..
Olanlar alt açmalar, prima premium care ki ablamlar hep bunu kullandılar çok memnunlar. sebamedin şampuan köpük ve pişik önleyici kremi, battaniye,havlusu, bir dünya çorap,tulumlar gibi tüm giyecekleri sanırım belli bir yaşa gelene kadar ayrıca babanesi diğer erkek yiğenin kıyafetlerini saklamış.Çok fazla geneli Almanyadan gelmiş çok kaliteli ve güzeller...Bir çekmece dolusu örme hırka,yelek var çoğunu annem ördü komşular yolladı yollamaya da devam ediyorlar.
English home dan nevresim takımı karyola koruma süngeri, yorgan. Minderi eksik onu unutmuşum.
Takımın çarşafı kalmamıştı onu da gidip alıcam..Alez ablam verdi.
Göğüs pedi gibi tuhaf göğüs bakım malzemeleri ablam verdi.
Bebek tarakları, Yıkama eldiveni.Biberon chicco ve aventin.
Süt sağma verecekler elektrikli.
Denemek amaçlı Kushies yıkanabilir bez aldım 5 li oda gelecek.
Emzirme sütyeni hamile donu aldım. Kırmızı lohusa tacım var. Islak mendil yine primanın.
Anne kucağını ablam verdi.
Kendim için ped orkid aldım.
Hastanede giymek için çorap ve terliğimi de ayarladım.
Deterjan olarak ben de Dalan roxy aldım en doğalı buymuş diye duydum..

Lohusa gecelik takımı, bebeğe küvet alınacak.
Korse almalıyım nasıl birşey alıcam hiç bilmiyorum.
Açıkçası puset içinde acele davranmıyorum yine birilerinden gelme ihtmali var :))

Çoğu gitmiş azı kalmış farkında olmadan almışım herşeyi :))

Tatill cok guzelll biseyy kizlar yaa...seneye Allah nasip ederse bebislerr tam hareketlenmeden bi tatil ypma firsatimiz olcak:)

Kiskanmaa tatlimmm istee senin de olurr:) ben senin yerine de tatil yapiyim o zaman canimm benim:)

Tatill cok guzelll biseyy kizlar yaa...seneye Allah nasip ederse bebislerr tam hareketlenmeden bi tatil ypma firsatimiz olcak:)

Kiskanmaa tatlimmm istee senin de olurr:) ben senin yerine de tatil yapiyim o zaman canimm benim:)

inşallah seneye sağ salim bir tatil yaparız canım bebişlerle ben her sene olduğu gibi seneye de çeşmede olacağım, iple çekiyorum resmen :)

neyse ki haziranda ordaydım yoksa çok pis gözüm kalırdı şaka bir yana iyi tatiller canım benim yerime de tadını çıkar oraların.. Bol bol yüz iyi gelsin bebişe inşallah

Canimm benimm cok tskk ederimm sizde bebislere iyi bakinn benii ozleyinnn:)) bu arada dr a sen bnden once gitmis olcaksinnn bnde senin sayende kizim hakkinda biraz bilgi edinmis olurumm malumm masal hanimmla ayni gidiyoruzz:)

kızlaar merhabaaa =) bende ekim annesi olucam inşallah Rabbim o günleri bize göstersin bi an önce hemencik gelsin yavruşlarımızı kucağımıza alalım

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Benim aldıklarım;

Baby&me alt değiştirme örtüsü
Baby&me bebek temizleme pamuğu
Lansinoh göğüs ucu kremi
Lansinoh süt saklama poşeti
Lansinoh göğüs pedi
Islak havlu
Biberon temizleme fırçası nuk
emzik avent
biberon avent
lohusa geceliği ve sabahlığı 2 takım
terlik
2 adet hastane çıkışı
bir sürü body, tulum
çeşit çeşit battaniye
nevresim takımı
hırka
yelek
banyo havlusu
alez
çamaşır yıkama torbası
çamaşır deterjanı dalan roxy
bebek bakım çantası (içinde tarak, fırça, tırnak makası, törpü falan var) mothercare
ateş ölçer
nem ve ısı ölçer
emzirme önlüğü
emzirme minderi

aklıma gelenler bunlar canım daha bi kaç eksiğimiz var onları da son ay halledicem inşallah

Canimm benimm cok tskk ederimm sizde bebislere iyi bakinn benii ozleyinnn:)) bu arada dr a sen bnden once gitmis olcaksinnn bnde senin sayende kizim hakkinda biraz bilgi edinmis olurumm malumm masal hanimmla ayni gidiyoruzz:)

ay özliycez tabi ki seniii ihmal etme bizi

evet canım ben önce gidicem inşallah rapor işini falan konuşucam, bir de doğum iznine ne zaman çıkmam gerektiğini sorucam. Masal hanım büyümüştür inşallah yoksa kankitosu fark atıcak ona

bu sene tatile gidemedik denize girmeyi çok istedim bir günlüğüne kilyosa gittik. temizdi deniz bir kaç saat yüzüp hevesimi aldım:)

hoşbulduuuk eveet ilk bebeğim olacak inşallah maşallah siz herşeyi almışsınız yaa ben hiç bişey almadım daha geçmi kaldım acaba :18:

süper çok sevindim, benim de ilk :) canım ben ağırlaşmadan halletmek istedim açıkçası çalıştığım için bir de bi tek haftasonlarım var gecikmekten korktum. Ama elinde listen olursa bir günde tek bir mağazadan halledersin merak etme sadece mobilya alacaksan acele et çünkü gelmesi havalandırması derken ancak yetişir

Buyumustur annesinkocaman olmustur hic merak etme sen:) evet rapor isini sorarsan bana da haber veririmisin sana zahmet canim

Bu oyun halısı nasıl sizce ?Ebebek'te indirime girmiş, benim çok hoşuma gitti ama daha önce hiç araştırmamıştım, sizce de gerekli mi ve de bu ürün yeterli mi?

Eki Görüntüle 1205258

markası ne canım bunun? Ben alıcam oyun halısı, gelişimi için çok gerekli diyorlar. Ben tiny love düşünüyorum bir de bright starts güzelmiş diyorlar

oyle valla.mesela benm kızım olcak dıye cok cahilce laflara maruz kaldım.anası memnun babası memnun sızene ya.genelde soruolar heyacanla neyın olcak.kız deyınce,hmmm hayırlısı dıolar kısık sesle.ama duyuyorum erkek annelerınede uzulme uzulme kız daha hayrlıdır 2.de kız olur dıolarmıs.hele bnm ıcın erkek bulmak ıcın 6,7 gıder demıslerde cok gücüme gtmıstı.sankı ben doğum uretım makınasıyım.tmm oğlumda olsun cok ıstıorum ama oğlan bebek delısıde dglm.bır o kadar da kız bebegı cok sevıorum.onlar bıze Rabbımın hedıyesı.hele bunca sene bebek ıcın ugrasmısken aman nıe oğlum olmadı dersem Rabbımı kırarım ben.burda o kadar güzel bır sohbet ortam var kı,ınan ıncelıklerıne hayran kalıorum burdakı kızların.herkes bırbırını anlıor.cahilce yaklaşıp davranmıorlar.ınsanlar senı ıncıtmek ıcın bır o kadar ugrasrken,burada kı anneler uzaktan dahı olsa bırbırını kollamaya calısıor.keşke bunu yakınlarımızdanda gorsek

Canım raporla ilgili bilgi aldığında burdan yaz malum aynı tarihlerimiz :) Benim Dr'a gitmeme çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…